Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Πριν από λίγο παρέλαβα δυο πακετάκια από wallbuys. Θα είναι τα 2 φακουδάκια που χτύπησα στο χριστουγεννιάτικο instant kill σκέφτηκα … ένα πακετάκι για κάθε φακό. Τα ανοίγω και βρέθηκα προ εκπλήξεως . Κάποιο λάθος έγινε από wallbuys και η παραγγελία πέρασε δυο φορές αλλά χρεώθηκε μόνο μία. Έτσι βρέθηκα με δύο http://wallbuys.com/Product/Uniquef...Lumens-Zoomable-Flashlight-18650-CR123A--5550 και δύο http://wallbuys.com/Product/FandyFi...ode-White-LED-Flashlight-Black-1x18650--11608 και όλα αυτά με $25.68 ($10.69 και $14.99 αντίστοιχα). Τι να πω … το θαύμα των Χριστουγέννων ; Αλήθεια ρε παιδιά, πως ποστάρουμε εικόνα γιατί το ξέχασα ;

αυτο ουτε ο αγιος δεν μπορει να το κανει...

Πριν από λίγο παρέλαβα δυο πακετάκια από wallbuys. Θα είναι τα 2 φακουδάκια που χτύπησα στο χριστουγεννιάτικο instant kill σκέφτηκα … ένα πακετάκι για κάθε φακό. Τα ανοίγω και βρέθηκα προ εκπλήξεως . Κάποιο λάθος έγινε από wallbuys και η παραγγελία πέρασε δυο φορές αλλά χρεώθηκε μόνο μία. Έτσι βρέθηκα με δύο http://wallbuys.com/Product/Uniquef...Lumens-Zoomable-Flashlight-18650-CR123A--5550 και δύο http://wallbuys.com/Product/FandyFi...ode-White-LED-Flashlight-Black-1x18650--11608 και όλα αυτά με $25.68 ($10.69 και $14.99 αντίστοιχα). Τι να πω … το θαύμα των Χριστουγέννων ; Αλήθεια ρε παιδιά, πως ποστάρουμε εικόνα γιατί το ξέχασα ;

Σου αγοραζω τον εναν...τι λες?

Πραγματικά μεγάλη τύχη. Όχι μόνο κατοχύρωσα την παραγγελία όταν είχε κολλήσει το site, αλλά μου ήρθε και διπλή.20140122_152628.jpg
Ευχαρίστως να δώσω τους δεύτερους αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να πουλήσω κάτι και έτσι μου είναι παντελώς άγνωστη σαν διαδικασία. Και κάτι ακόμα ... αυτές http://www.banggood.com/4PCS-18650-...echargeable-Battery-For-Samsung-p-913785.html είναι αρκετές να ταΐσουν τον 2010 ;

Εαν η τιμη ειναι στα $25.68 θελω και τους 2!!!!!!!!

Ειναι οτι πρεπει για το νησι!!!!!

Οπως και να εχει καλο...φωτιστοι να ειναι φιλε....μπραβο...

Εγώ χθές παρέλαβα , απο τον φίλο teomav , το ένα απο τα φακουδάκια της αγγελίας του , το πολυ ωραίο zebralight sc52w !!!
Περισσότερες εντυπώσεις στο σχετικό νήμα !!

Παιδια γεια και χαρα σε ολους, χθες το βραδυ παρελαβα 2 φακους απο το ταχυδρομιο. Ο ενας ειναι ο nitecore ec25 cobra απο banggood ο οποιος δεν λειτουργει και ο διακοπτης του εχει σημαδια. Ο αλλος ειναι ο jetbeam ddr26 o οποιος λειτουργει μια χαρα αλλα με προβληματισε οτι δεν λειτουργει με protected μπαταρια fenix 3400 mAH την οποια αγορασα πριν μια βδομαδα και την φορτισα με τον xtar wp2. Γνωριζει κανεις τιποτα για επισκευη στον nitecore γιατι δεν τον στελνω πισω με τιποτα.

Attachments

• IMG_20140129_202019.jpg
    IMG_20140129_202019.jpg
    54.4 KB · Views: 142
  • IMG_20140129_203133.jpg
    IMG_20140129_203133.jpg
    55.8 KB · Views: 141

Παιδια ο nitecore δουλευει τελικα μολις του εβαλα καινουριες cr123 μπαταριες αλλα δεν δουλευει με την fenix 3400 protected.

Να φανταστώ την μπαταρία την δοκίμασες σε κάποιο φακό που ξέρεις ότι δουλεύει; Μήπως τυχόν έχει ψωφίσει για κάποιο λόγο η μπαταρία και δε φταίνε οι φακοί.......

Η μπαταρια δεν δουλευει σε κανεναν απο τους αναφερθεντες φακους. Στον Jetbeam εχω βαλει μια 2200 της πλακας που την φορτισα χθες το βραδυ και λειτουργει με αυτην. Στον Nitecore εβαλα 2 cr123 καινουριες και δουλεψε αμεσως μια χαρα. Την 2200 οταν την βαζω στον Nitecore δεν λειτουργει τι να πω θα πρεπει να κανω κανα ευχελαιο.

Παρέλαβα χθες από http://www.cnqualitygoods.com/ τον DQG 26650 Triple 3xCREE XP-G2 CW εκμεταλευόμενος μια γερή έκπτωση που κέρδισα σε giveaway (~24 )

Εδώ δίπλα-δίπλα με τον Nitecore STR3
DSCN2872_zps10c88f5a.jpg

DSCN2873_zpsd7321112.jpg

O DQG λειτουργεί είτε με μια 26650 (δεν έχω τέτοια μπαταρία και ούτε σκοπεύω να πάρω - προς το παρόν - γιατί θα χρειαστώ και φορτιστή γι' αυτή) είτε με 1 18650 με την βοήθεια αντάπτορα.

Εδώ φαίνεται ο αντάπτορας για την 18650

DSCN2876_zps64dcdd6f.jpg

Το θέμα όμως είναι ότι με τον αντάπτορα και μια Panasonic protected 18650 o φακός δεν λειτουργεί !! Όταν βάζω την 18650 χωρίς τον αντάπτορα λειτουργεί κανονικά αλλά φυσικά η μπαταρία είναι κάπως στον "αέρα"...

Υποπτεύομαι ότι ο αντάπτορας λόγω του μεγέθους του εμποδίζει να γίνεται κανονικά η επαφή των πόλων. Προσέξτε στις φωτό το καπάκι του φακού και που είναι το "ασημένιο" μέρος που κανονικά (αν τα λέω σωστά) πρέπει να κάνει επαφή με το αντίστοιχο κομμάτι του σώματος του φακού

DSCN2877_zps75970e18.jpg

Λέω λοιπόν να περικόψω ένα κομμάτι του αντάπτορα και να τον κοντύνω για να λύσω το πρόβλημα. Τι λέτε ? θα λύσω έτσι το πρόβλημα ή κάνω κάποιο λάθος ?

Πάντως όσο τον δούλεψα λίγο με την 18650 με εντυπωσίασε η φωτεινότητα του (στο turbo mode) και μου άρεσε ιδιαίτερα το φως του (η απόχρωση του).
Επίσης μου αρέσει το μέγεθος του σε συνάρτηση με την δύναμη του και όπως κάθεται στο χέρι.

Στα αρνητικά είναι η έλειψη strobe και βασικά η ποιότητα κατασκευής . Δεν αναφέρομαι στην ποιότητα των ηλεκτρονικών του (αυτά δεν τα κατέχω) αλλά σαν κατασκευή του φακού. Για παράδειγμα το ελατήριο επαφής του αρνητικού πόλου στο καπάκι δεν είναι καν κολλημένο αλλά στον αέρα

DSCN2878_zps6066fd6a.jpg

Ωραιο φακουδακι, collector's item!

Για το ελατηριο που φευγει, μπορεις πολυ απλα να το ανοιξεις/τραβηξεις λιγο στη βαση του, για να κατσει πιο σταθερα.
Με τον ανταπτορα που δεν δουλευει, προφανως καπου εμποδιζει τη ροη ρευματος. Δες εσυ και κοψε τον οπου χρειαζεται.

αρε Χαρη τι μου κανεις τωρα......

τον ανταπτορα κοψτον..ειναι ο μοναδικος μακρυτερος της μπαταριας που εχω δει

Η μπαταρια δεν δουλευει σε κανεναν απο τους αναφερθεντες φακους. Στον Jetbeam εχω βαλει μια 2200 της πλακας που την φορτισα χθες το βραδυ και λειτουργει με αυτην. Στον Nitecore εβαλα 2 cr123 καινουριες και δουλεψε αμεσως μια χαρα. Την 2200 οταν την βαζω στον Nitecore δεν λειτουργει τι να πω θα πρεπει να κανω κανα ευχελαιο.

Χωρις να ειμαι σιγουρος μηπως τ οτι δνε δουλευει με την 200 εχει να ακνει με το ευρος του βολταζ λειτουργιας?
Για τον Ναιτκορ δεν βρηκα τιμες αλλα ο τζετμπημ ξεκινα απο τα 3βολτ
Η υποθεση ου ειναι οτι τα ψιλοφτυνει η μπαατρια αλλα οχι τοσ ωστε να πρει μπρος ο τζετμπημ.

Την αλλη μπαταρια εχεις πολυμετρο να της μετρησεις το βολταζ?

Ωραιο φακουδακι, collector's item!

Για το ελατηριο που φευγει, μπορεις πολυ απλα να το ανοιξεις/τραβηξεις λιγο στη βαση του, για να κατσει πιο σταθερα.
Με τον ανταπτορα που δεν δουλευει, προφανως καπου εμποδιζει τη ροη ρευματος. Δες εσυ και κοψε τον οπου χρειαζεται.

Πράγματι, είναι ωραίο φακουδάκι... και πολύ δυνατό !!
Εντάξει, το ελατήριο δεν είναι και τελείως free, αλλά έχω συνηθίσει να είναι σταθερό (κολλημένο) στο καπάκι...
Και ξέχασα και το 3ο αρνητικό. Ενώ ανάβει με ένα στιγμιαίο πάτημα του κουμπιού, απενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήταν ανάποδα για να μειωθεί και ο κίνδυνος να ανάψει αθέλητα...
Λίγο θα τον κόψω τον αντάπτορα, γύρω στα 5 χιλιοστά... και βλέπουμε...

αρε Χαρη τι μου κανεις τωρα......

τον ανταπτορα κοψτον..ειναι ο μοναδικος μακρυτερος της μπαταριας που εχω δει

Μα τι σου έκανα βρε Κώστα ?? Να ανησυχώ ? :eek:

Κοψε τον 1-2 εκατοστα, γιατι προβλεπω να τον ξανακοβεις.
Με το κουνημα μπορει να γλυστραει και να ξανα ανοιγει το κυκλωμα.

Κοψε τον 1-2 εκατοστα, γιατι προβλεπω να τον ξανακοβεις.
Με το κουνημα μπορει να γλυστραει και να ξανα ανοιγει το κυκλωμα.

Ναι, καλύτερα 1-1.5 cm ... αν και δεν γλυστράει μέσα στο σώμα, μπαίνει αρκετά σφιχτά...

Επιτελους ηρθε και η δικη μου σειρα να γραψω σε αυτο το νημα. Σημερα παρελαβα δυο φορτιστες Nitecore i4 και 4 μπαταριες Panasonic protected 3400 mha. Ο ενας φορτιστης και οι δυο μπαταριες πανε για εναν φιλο.
Ηρθαν σε 3 ξεχωριστα πακετακια. Οι δυο φορτιστες απο fasttech με αποστολη 11/01 και οι μπαταριες απο banggood με αποστολη 12/01.
Περιμενω ακομα εναν φακο (Klarus xt11 upgraded 820 lm) και αλλες δυο μπαταριες rcr123a απο banggood.
Το Aggresive bezel για τον φακο που ειχα παραγγειλει απο dhgate,μου εριξε ακυρο ο πωλητης μετα απο αρκετες μερες,λεγοντας μου οτι του το γυρισανε απο τα κινεζικα τελωνεια.
Μ'αρεσει που ειδικα για τον φακο,τον παρηγγειλα με μισο ευρω εξτρα και καλα για γρηγοροτερη αποστολη και οι μπαταριες ηρθαν νωριτερα.
Κατι αποριες που εχω για τις μπαταριες θα ρωτησω στο αντιστοιχο νημα.

Αυτα τα ολιγα! Καλως ηρθα στο club σας! :D:D:D