Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

ναι...αριζω καιε γω με καποιες βγαλμενες απο λαπτοπ

Το βάζω εδώ γιατί είναι το πιο κοντινό θέμα που βρήκα, είχε κανείς θέμα με το GearBest τώρα τελευταία;

Είναι 45 μέρες που έχω παραγγείλει έναν Olight S1 και ακόμα περιμένω. Μου έστειλαν όπως συνηθίζουν φωτογραφία του πακέτου που είναι να στείλουν αλλά το τρακιν που μου έχουν δώσει είναι από τα γνωστά κινεζικά που δεν βγάζουν τίποτα. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι τυχαίνει μερικές φορές να αργήσουν και μου έδωσαν καταληκτική ημερομηνία στις 60 μέρες από την ημέρα αποστολής μετά θα βρούμε λέει τρόπο να το λύσουμε το θέμα.

Απο παιδιά βλέπω που αγοράζουν κινητά, αργούν πάρα πολύ οι παραγγελίες και παράλληλα έχουν αναφέρει κάποια προβλήματα για το Gearbest.

Γιατί δεν πήρες απο fasttech?

Εμένα από την άλλη όλες μου παραγγελίες είναι εδώ εντός 20 ημερών εκτός της τελευταίας.

Επέλεξα το GearBest γιατί η έκπτωση ήταν πολύ μεγάλη και έφτασε τα 25$ τελική τιμή ενώ ο αμέσως φτηνότερος ήταν 40.

Άμα τον χτύπησες τόσο φθηνά χαλάλι,fasttech έχει 33 χωρίς κάποιο κουπόνι.

Το βάζω εδώ γιατί είναι το πιο κοντινό θέμα που βρήκα, είχε κανείς θέμα με το GearBest τώρα τελευταία;

Είναι 45 μέρες που έχω παραγγείλει έναν Olight S1 και ακόμα περιμένω. Μου έστειλαν όπως συνηθίζουν φωτογραφία του πακέτου που είναι να στείλουν αλλά το τρακιν που μου έχουν δώσει είναι από τα γνωστά κινεζικά που δεν βγάζουν τίποτα. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι τυχαίνει μερικές φορές να αργήσουν και μου έδωσαν καταληκτική ημερομηνία στις 60 μέρες από την ημέρα αποστολής μετά θα βρούμε λέει τρόπο να το λύσουμε το θέμα.

Το ίδιο μου είπαν και εμένα για πακέτο που περιμένω χωρίς tracking, 60 ημέρες και μετά θα τα βρούμε, την άλλη εβδομάδα δηλαδή.

Εμένα από την άλλη όλες μου παραγγελίες είναι εδώ εντός 20 ημερών εκτός της τελευταίας.

Επέλεξα το GearBest γιατί η έκπτωση ήταν πολύ μεγάλη και έφτασε τα 25$ τελική τιμή ενώ ο αμέσως φτηνότερος ήταν 40.

Μπόρεσες και αγόρασες από gearbest? Εμένα η Πειραιώς μου λέει ότι λόγω capital controls δεν επιτρέπεται από το συγκεκριμένο μαγαζί. Από το bangood παίρνω κανονικά :argue:

Το ίδιο μου είπαν και εμένα για πακέτο που περιμένω χωρίς tracking, 60 ημέρες και μετά θα τα βρούμε, την άλλη εβδομάδα δηλαδή.

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη να δω τι θα κάνω και εγώ, πάντως είναι η πρώτη φορά που έχω θέμα αργοπορίας από δικό τους δέμα, τους αναγνωρίζω όμως ότι είναι ταχύτατη στις απαντήσεις τους

Μπόρεσες και αγόρασες από gearbest? Εμένα η Πειραιώς μου λέει ότι λόγω capital controls δεν επιτρέπεται από το συγκεκριμένο μαγαζί. Από το bangood παίρνω κανονικά :argue:

Έχω φορτώσει το PayPal με τον πλάγιο τρόπο για τις δύσκολες ώρες. όντως το Banggood πέρναει κανονικά αλλά πλέον καθυστερεί τις παραδώσεις και αυτό :(

Σχετικά με παραλαβές από Κίνα και e-shops...
Από Banggood 2 παραγγελίες την ίδια μέρα με το ίδιο είδος (υγρά ηλ. τσιγάρου) και ίδιας αξίας (μικρής <7 ) . Και οι 2 έγιναν shipping την ίδια μέρα. Την μία με tracking number την παρέλαβα στις 30 μέρες (από shipping day). Tην άλλη, χωρίς tracking number, είμαι στην 37η μέρα αναμονής...
Άλλο είδος από Banggood, μεγαλύτερης αξίας (~36$) με tracking number έφθασε Ελλάδα στις 12 μέρες από shipping day. Προχθές δηλαδή αλλά όχι ακόμα στα χέρια μου...
Πάλι από Banggood παραγγελία μικρής αξίας (1 Nitecore tube) με tracking number την παρέλαβα στις 21 μέρες (από shipping day πάντα).
Από kaidomain.com 2 παραγγελίες (ίδιας μικρής αξίας, χωρίς trackinh number) είμαι στις 27 μέρες αναμονής ...

Οι μικρές αγορές μου μέχρι 5-7 περνάνε από τα κινέζικα e-shops, οι μεγαλύτερες όχι (πιστωτική της Alphabank). Γι' αυτές, τις μεγαλύτερες, δουλεύει ο πλάγιος τρόπος φορτώματος στο Paypal ... ευτυχώς ! :Banane0:

Τελικά παραλήφθηκαν πριν λίγο τα 2 δεματάκια από kaidomain (ωραίο φακουδάκι ο KD HAIII BUCKLE αλλά σχετικά ογκώδες για την κατηγορία του) καθώς και το δέμα από Banggood (με το υγρό ηλ. τσιγάρου) :smile:

που να δεις πως θα πηγαινει με καρφωμενο ενα XML2!

Χάρη μαντάρα τα έχουν κάνει μου φαίνεται. Περίμενα λόγο λιγότερου φόρτου παραγγελιών από την χώρα μας να είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μάλλον είναι χειρότερα εγώ ακόμα περιμένω :(

Χάρη μαντάρα τα έχουν κάνει μου φαίνεται. Περίμενα λόγο λιγότερου φόρτου παραγγελιών από την χώρα μας να είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μάλλον είναι χειρότερα εγώ ακόμα περιμένω :(

Υπομονή φίλε, όπου να ναι θα σου έρθουν. Γενικά οι Κινέζοι είναι αλλοπρόσαλλοι με τις αποστολές τους, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει... Αλλά το να χαθεί δέμα και να μην παραλάβεις ποτέ είναι πολύ σπάνιο και ακόμα και τότε θα βρεθεί η λύση...

Προ καιρού μου είχε τύχει το εξής τραγελαφικό. Είχα παραγγείλει ένα καλώδιο USB το οποίο μετά από 2,5 μήνες αναμονής δεν είχε έρθει ακόμα, έπειτα από επικοινωνία που είχα με τον πωλητή μου κάνει επιστροφή το ποσό ε την επόμενη μέρα παρέλαβα. Ξανά επικοινωνία για να στείλω τα χρήματα αφού πλέον είχα παραλάβει το προϊόν και βουρ δια δοκιμή, τελικά το καλώδιο είχε πρόβλημα και δεν δούλευε αλλά είχα ήδη προλάβει να στείλω τα χρήματα για δεύτερη φορά ...

Παραλαβή Nitecore MH20

mh20_zpsauwogkof.jpg

Ο φακός είναι φοβερός, αν και δεν έχω εμπειρία σε αντίστοιχους φακούς. Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν είναι σε φτηνιάρικους φακούς zoomable, που δεν τίθεται θέμα συγκρίσεων.

Ήρθε μέσα σε ένα μήνα από την παραγγελία, από Gearbest.

O φακός είναι απίστευτα δυνατός, σε σημείο που στην σκάλα με τα 50lm, σε σκοτεινά μέρη το φως που βγάζει να είναι υπεραρκετό.
Στην δυνατή σκάλα στα 1000lm φωτίζει άνετα ένα αντικείμενο στα 150μ. Δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα με χρήση στην μεγάλη ένταση.
Αρκετά μικρός και ελαφρύς, χωράει άνετα στην τσέπη σε σημείο να ξεχνάς ότι κουβαλάς φακό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά εδώ στο forum για τις γνώσεις τους και τις γνώμες τους που μου μετέφεραν απλόχερα και με βοήθησαν στην επιλογή μου αυτή.

Ναι, συμβαίνουν κάτι τέτοια.... Εγώ πρόσφατα έπαθα το εξής : Τον Σεπτέμβριο και ενώ όλες μου οι απόπειρες αγοράς για ποσά πάνω απο 10$ τρώνε πόρτα, χαζεύω στο VR46.com (Rossi) και βλέπω κάποια φούτερ. Τελείως στην πλάκα χτυπάω για αγορά ένα αξίας 79 , σίγουρος ότι θα απορριφθεί η αγορά. Και ω! Του θαύματος εγκρίνεται και παθαίνω κομφούζιο... Τεσπά γίνεται η αποστολή από τους Ιταλούς μέσω UPS , έχω και το trucking number και το παρακολουθώ. Σε 2-3 μέρες έρχεται Ελλάδα και το επόμενο πρωί είναι "out for delivery". Έκτοτε αγνοείται η τύχη του !!! Τηλέφωνα στην UPS όπου μου λένε το απίστευτο ότι το δέμα δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα και ότι το σκανάρισμα του ήταν λογιστικό και όχι φυσικό !! Μην τα πολυλογώ το δέμα κάπου χάθηκε στην πορεία και τελικά οι Ιταλοί - αφού τους το ζήτησα μέσω PayPal - μου έκαναν refund και γλίτωσα μια αγορά που δεν την ήθελα από την αρχή....ουφ!!

Παραλαβή Nitecore MH20

Ο φακός είναι φοβερός, αν και δεν έχω εμπειρία σε αντίστοιχους φακούς. Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν είναι σε φτηνιάρικους φακούς zoomable, που δεν τίθεται θέμα συγκρίσεων.

Ήρθε μέσα σε ένα μήνα από την παραγγελία, από Gearbest.

O φακός είναι απίστευτα δυνατός, σε σημείο που στην σκάλα με τα 50lm, σε σκοτεινά μέρη το φως που βγάζει να είναι υπεραρκετό.
Στην δυνατή σκάλα στα 1000lm φωτίζει άνετα ένα αντικείμενο στα 150μ. Δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα με χρήση στην μεγάλη ένταση.
Αρκετά μικρός και ελαφρύς, χωράει άνετα στην τσέπη σε σημείο να ξεχνάς ότι κουβαλάς φακό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά εδώ στο forum για τις γνώσεις τους και τις γνώμες τους που μου μετέφεραν απλόχερα και με βοήθησαν στην επιλογή μου αυτή.

Καλορίζικος πολύ καλή αγορά, δεν μου λες είναι αρκετά flood για συχνή χρήση μέσα στο σπίτι;

Παραγγειλα σημερα απο banggood και εγω τον mh20 :
Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day.

Ας ελπισω οτι θα το δεχτουν

Καλορίζικος πολύ καλή αγορά, δεν μου λες είναι αρκετά flood για συχνή χρήση μέσα στο σπίτι;

Σε ευχαριστώ πολύ.
Για χρήση μέσα στο σπίτι βολεύει αρκετά, όσον αφορά την λειτουργία σε χαμηλή σκάλα, 1lm και 50lm, γιατί στις μεγαλύτερες σκάλες αρχίζει και ενοχλεί στα μάτια η μεγάλη ένταση του φωτός.