Το βάζω εδώ γιατί είναι το πιο κοντινό θέμα που βρήκα, είχε κανείς θέμα με το GearBest τώρα τελευταία;
Είναι 45 μέρες που έχω παραγγείλει έναν Olight S1 και ακόμα περιμένω. Μου έστειλαν όπως συνηθίζουν φωτογραφία του πακέτου που είναι να στείλουν αλλά το τρακιν που μου έχουν δώσει είναι από τα γνωστά κινεζικά που δεν βγάζουν τίποτα. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι τυχαίνει μερικές φορές να αργήσουν και μου έδωσαν καταληκτική ημερομηνία στις 60 μέρες από την ημέρα αποστολής μετά θα βρούμε λέει τρόπο να το λύσουμε το θέμα.
Εμένα από την άλλη όλες μου παραγγελίες είναι εδώ εντός 20 ημερών εκτός της τελευταίας.
Επέλεξα το GearBest γιατί η έκπτωση ήταν πολύ μεγάλη και έφτασε τα 25$ τελική τιμή ενώ ο αμέσως φτηνότερος ήταν 40.
Το ίδιο μου είπαν και εμένα για πακέτο που περιμένω χωρίς tracking, 60 ημέρες και μετά θα τα βρούμε, την άλλη εβδομάδα δηλαδή.
Μπόρεσες και αγόρασες από gearbest? Εμένα η Πειραιώς μου λέει ότι λόγω capital controls δεν επιτρέπεται από το συγκεκριμένο μαγαζί. Από το bangood παίρνω κανονικά :argue:
Χάρη μαντάρα τα έχουν κάνει μου φαίνεται. Περίμενα λόγο λιγότερου φόρτου παραγγελιών από την χώρα μας να είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μάλλον είναι χειρότερα εγώ ακόμα περιμένω![]()
Παραλαβή Nitecore MH20
Ο φακός είναι φοβερός, αν και δεν έχω εμπειρία σε αντίστοιχους φακούς. Η προηγούμενη εμπειρία μου ήταν είναι σε φτηνιάρικους φακούς zoomable, που δεν τίθεται θέμα συγκρίσεων.
Ήρθε μέσα σε ένα μήνα από την παραγγελία, από Gearbest.
O φακός είναι απίστευτα δυνατός, σε σημείο που στην σκάλα με τα 50lm, σε σκοτεινά μέρη το φως που βγάζει να είναι υπεραρκετό.
Στην δυνατή σκάλα στα 1000lm φωτίζει άνετα ένα αντικείμενο στα 150μ. Δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα με χρήση στην μεγάλη ένταση.
Αρκετά μικρός και ελαφρύς, χωράει άνετα στην τσέπη σε σημείο να ξεχνάς ότι κουβαλάς φακό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά εδώ στο forum για τις γνώσεις τους και τις γνώμες τους που μου μετέφεραν απλόχερα και με βοήθησαν στην επιλογή μου αυτή.
Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day.
Καλορίζικος πολύ καλή αγορά, δεν μου λες είναι αρκετά flood για συχνή χρήση μέσα στο σπίτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.