Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ.
Κοίτα,το ψυχρό φως,φαίνεται συνήθως πιο δυνατό στο μάτι.Το βράδυ θα δω στον απέναντι τοίχο,εκεί που δοκίμαζα τον S1.

οχι απαραιτητα...οταν υπαρχει ανταγωνισμος με πιο θερμα φωτα οπως αυτα της ΔΕΗ, βαζει την ουρα στα σκελια και παει να κλαψει στην γωνιτσα του.

οχι απαραιτητα...οταν υπαρχει ανταγωνισμος με πιο θερμα φωτα οπως αυτα της ΔΕΗ, βαζει την ουρα στα σκελια και παει να κλαψει στην γωνιτσα του.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.Εξ' άλλου,εγώ,ως φοβίλος,ενδιαφέρομαι να μπορεί να στραβώσει κάποιον που θα με πλησιάσει το βράδυ,(όχι αργά εννοείται,αλλά στη γειτονιά έχουν γίνει διάφορα ακόμα και στις οχτώμισυ).Δε με νοιάζει να συναγωνιστεί τη ΔΕΗ.
Οσον αφορά στον P12GT,είναι τόσο συγκεντρωμένη η δέσμη του,και τόσο γρήγορη η εναλλαγή στο strobe mοde,που σε βεβαιώ ότι θα υποφέρουν τα μάτια του οποιουδήποτε που θα τον υποστεί.
Και ελπίζω να γίνει αυτή η ομαδική αγορά για το ζουμάτο των 198Κcd,ώστε να γίνει ακόμα πιο άσχημη η εμπειρία άμα πέσει πάνω στον κακό μιά τέτοια δέσμη.
Υπερβάλλω,αλλά φοβάμαι,γιατί έχουν γίνει πολλά στη γειτονιά μου.

Τερμάτισα προς το παρόν τη λήψη φακών,αφού παρέλαβα τον τελευταίο ,όπως φαίνεται Κ70 που πούλησε ο BG,πριν του το απαγορεύσει η Acebeam λόγω χαμηλής τιμής.Ηλθαν και 4 μπαταρίες NCR18650GA, από την Ολλανδική NKON,οπότε τον άναψα και ...φωτίστηκα.
Το παράκανα,αλλά έτσι είμαι εγώ.

uploadfromtaptalk1461235222154.jpg

BLF 348 μίνι φακουδακι 3Α τύπου penflashlight

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν μια δεκαρια μερες ηρθε και το δικο μου .
Στην πρωτη γυρα ειχα παρει engraved , αυτη τη φορα το πηρα "καθαρο" . Πολυ ωραιο φακουδακι με ωραιο led και πολυ καλο σχεδιασμο.

EDit : Το ζουμι ξεχασα....
Καλοφωτιστοι Bakalakos και Θεοδωρε ...

Ευχαριστώ Γιώργο, το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν πήρα παραπάνω κομμάτια γιατί τελικά αξίζει. Για ακόμα μια φορά να αναφέρω ότι το GearBest άργησε στην αποστολή και για σιγουριά μετά το τρακακι που είχα με τον Olight S1 πλήρωσα την εγγύηση αποστολής.

Σου ηρθε ο S1 ? Αν το εχεις αναφερει καπου και δεν το θυμαμαι sorry .
Του εχω αχτι του ατιμου , τον λιγουρευομαι παρα πολυ καιρο ...

Ευχαριστώ Γιώργο, το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν πήρα παραπάνω κομμάτια γιατί τελικά αξίζει. Για ακόμα μια φορά να αναφέρω ότι το GearBest άργησε στην αποστολή και για σιγουριά μετά το τρακακι που είχα με τον Olight S1 πλήρωσα την εγγύηση αποστολής.

Καταρχάς καλοφωτιστος ο φακός σου αλλά και του Θεοδωρου.
Τώρα όσον αφορά το gearbest.... στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός αλλά αφού μου ήρθε η πρώτη παραγγελία, μετά έκανα άλλες 6 και διαπιστωνω ότι είναι ταχύτατο στις αποστολές, από 8 ημερολογιακές ημέρες (!!!!!!) έως 18 το ανώτερο από την ημέρα παραγγελίας. Βέβαια βάζω tracking number σε όλες τις παραγγελίες (προφανώς και έχει σχέση και αυτό) και φροντίζω στην παραγγελία να βάζω 3-4 πράγματα αλλά και να βάζω στάνταρ κουπόνια με 8-9% εκπτωση οπότε και ισοσταθμιζω το κόστος του tracking.
Εδώ http://www.retailmenot.com/view/gearbest.com?c=7694493 υπάρχουν πολλά κουπόνια για το gearbest τα οποία ανανεώνονται-αλλαζουν ανά 20-25 ημέρες. Δεν ισχύουν όμως στα αντικείμενα που είναι promo για λίγες ημέρες.

Σου ηρθε ο S1 ? Αν το εχεις αναφερει καπου και δεν το θυμαμαι sorry .
Του εχω αχτι του ατιμου , τον λιγουρευομαι παρα πολυ καιρο ...

Ναι τον είχα παραγγείλει από τους πρώτους με υπερβολικά σπέσιαλ τιμή αλλά το δέμα δεν ήρθε ποτέ, μετά από σειρά διαπραγματεύσεων τον ξανά έστειλαν αφού πλήρωσα ένα μικρο αντίτιμο για τα μεταφορικά και έξτρα ασφάλεια, ε αυτός ήρθε κανονικά. Πάντως είναι must have για τους λάτρεις των μικρών φακών υπερβολικά δυνατός για το μέγεθος του μόνο συν του βρίσκω.

Καταρχάς καλοφωτιστος ο φακός σου αλλά και του Θεοδωρου.
Τώρα όσον αφορά το gearbest.... στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός αλλά αφού μου ήρθε η πρώτη παραγγελία, μετά έκανα άλλες 6 και διαπιστωνω ότι είναι ταχύτατο στις αποστολές, από 8 ημερολογιακές ημέρες (!!!!!!) έως 18 το ανώτερο από την ημέρα παραγγελίας. Βέβαια βάζω tracking number σε όλες τις παραγγελίες (προφανώς και έχει σχέση και αυτό) και φροντίζω στην παραγγελία να βάζω 3-4 πράγματα αλλά και να βάζω στάνταρ κουπόνια με 8-9% εκπτωση οπότε και ισοσταθμιζω το κόστος του tracking.
Εδώ http://www.retailmenot.com/view/gearbest.com?c=7694493 υπάρχουν πολλά κουπόνια για το gearbest τα οποία ανανεώνονται-αλλαζουν ανά 20-25 ημέρες. Δεν ισχύουν όμως στα αντικείμενα που είναι promo για λίγες ημέρες.

Ήμουν τακτικός πελάτης του αλλά μετά το σκηνικό με τον S1 έγινα λίγο διστακτικός γιατί στην αρχή έκαναν την πάπια και δεν αναγνώριζαν τίποτα και έπρεπε να πω την μαγική φράση ότι θα ζητήσω refound κατευθείαν από το PayPal για να αρχίσουν να συνεργάζονται. Έχω ξαναψωνίσει από τότε αλλά τώρα βάζω πάντα ασφάλεια δέματος. Πάντως από τα CC και μετά αντί να διορθωθούν τα πράγματα λόγο λιγότερων αποστολών έγιναν χειρότερα. Ευχαριστώ για τα καλοριζικα

Εγώ βάζω ασφάλεια σε όλες τις αγορές από τον BG.(Η πλάκα είναι ότι από τόσες δεκάδες αντικείμενα που έχω φέρει από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης,είχα δύο συμβάντα,το ένα χάθηκαν κάτι ακουστικά απο την Κίνα,αξίας 160 δολλαρίων,που ο Κινεζάκος μου τα αντικατέστησε,και την άλλη,σε δέμα με 3 βιβλία που έστειλα εγώ στην ΝΥ,έκλεψαν τα 2,αν αγαπάς το Θεό σου).
Ευχαριστώ για τις ευχές,αντεύχομαι.Υγεία και πολλά λεφτά.:ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα θυμήθηκα ακόμα κάτι,για να συνεχίσω μία κουβέντα που είχα με ένα φίλο από δω.Ο Κ70 που ήλθε σήμερα,έχει κι αυτός διπλά ελατήρια στις άκρες,ένα μακρύ και ψιλό,και ένα κοντό και χοντρό.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παρελαβα τον olight m23.Απο banggood στα 52 ευρω με κουπονι.Μαλλον ειναι με XP-L HI γιατι περιμετρικα του λεντ εχει ενα ασπρο δαχτυλιδι.Στα review που υπαρχουν το de-domed δεν εχει δαχτυλιδι.Κατασκευη τανκ,ημουν αναμεσα σε αυτον και στον uf c8 και τον προτιμησα λογω αξιοπιστιας και γιατι θελω(δεν ξερω αν θα το καταφερω)να μεινω με εναν tactical για χρονια.Ειναι ισως ο πιο καλοκατασκευασμενος φακος που ειχα ποτε.Μονο μειονεκτημα που η olight δεν εβαλε στα παρελκομενα ανταλλακτικο κουμπι.

Ήμουν τακτικός πελάτης του αλλά μετά το σκηνικό με τον S1 έγινα λίγο διστακτικός γιατί στην αρχή έκαναν την πάπια και δεν αναγνώριζαν τίποτα και έπρεπε να πω την μαγική φράση ότι θα ζητήσω refound κατευθείαν από το PayPal για να αρχίσουν να συνεργάζονται. Έχω ξαναψωνίσει από τότε αλλά τώρα βάζω πάντα ασφάλεια δέματος. Πάντως από τα CC και μετά αντί να διορθωθούν τα πράγματα λόγο λιγότερων αποστολών έγιναν χειρότερα. Ευχαριστώ για τα καλοριζικα
Θα γράψω κάτι για ένα συμβάν που μου έτυχε προχτές.Ο Ισραηλινός που έφτιαχνε τα λέιζερ,την κοπάνησε και μας φέσωσε όλους.Μιλάμε για πολλά λεφτά ο τύπος.Ευτυχώς είχα στείλει τα λεφτά με το PayPal και ελπίζω ότι μπορεί κάτι να γίνει και να μην τα χάσω.Λυπάμαι βέβαια για τα λεφτά,αλλά πολύ λυπάμαι και γιατί δεν θα πάρω το μεγάλο λέιζερ των 4+W.Ατυχία.:furious3:

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παρελαβα τον olight m23.Απο banggood στα 52 ευρω με κουπονι.Μαλλον ειναι με XP-L HI γιατι περιμετρικα του λεντ εχει ενα ασπρο δαχτυλιδι.Στα review που υπαρχουν το de-domed δεν εχει δαχτυλιδι.Κατασκευη τανκ,ημουν αναμεσα σε αυτον και στον uf c8 και τον προτιμησα λογω αξιοπιστιας και γιατι θελω(δεν ξερω αν θα το καταφερω)να μεινω με εναν tactical για χρονια.Ειναι ισως ο πιο καλοκατασκευασμενος φακος που ειχα ποτε.Μονο μειονεκτημα που η olight δεν εβαλε στα παρελκομενα ανταλλακτικο κουμπι.

Καλοριζικος ο φακός σου, να τον χαίρεσαι! Ο m23 όπως και ο m22 ήταν μέσα στη λίστα μου, είχα δει πολλα βίντεο στο youtube και διάβασα αρκετά review όμως δεν....προχώρησα τελικά και μάλλον θα μου μείνει ανεκπλήρωτη επιθυμία.
Ανέβασε αν θέλεις καμία φωτογραφία να τον χαζεψουμε :drool1:

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Δεν το κατεχω και πολυ με τις φωτο,παρακολουθω και το φορουμ απο ενα ταμπλετ της κακιας ωρας και ειναι λιγο δυσκολο.Με πρωτη ευκαιρια ομως θα ανεβασω.

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σήμερα ήλθαν ακόμη δύο μπαταρίες και ένας διακόπτης εναλλακτικός για τον Nitecore P12GT.Αναφέρεται ως tactical διακόπτης,και δίνει τη δυνατότητα να τον πατάς ελαφρά χωρίς κλικ,προσωρινά σα να λέμε,και άμα τον αφήνουμε να κλείνει.Αμα θέλουμε να τον πατήσουμε πολύ,κάνει κλικ και μένει μόνιμα.
Επίσης,μπορεί να τον χειριστούμε ακόμα και φορώντας γάντια.

Τριτη παρτιδα Bakalakos :D :
http://budgetlightforum.com/node/43488

Ευχάριστη έκπληξη σήμερα από το Gearbest μετά από απανωτές αργές παραδόσεις των σχεδόν 40 ημερών το σημερινό δέμα έκανε μόλις 15 φυσικά πλήρωσα την έξτρα ασφάλεια γιατί πολλά γίνονται

Τα περιεχόμενα του δεματος ο Manker U11 και ένας μετρητής USB για να τσεκάρω φορτιστές και καλώδια

17af6d2b4c11212b58f73795d38368f1.jpg

a047990b0f920b57df6d7716d174b3fd.jpg

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk