Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλοφωτιστος ο manker Θαναση, εμένα έχει γίνει ο αγαπημένος μου φακός και αυτός που κουβαλάω συνεχώς πάνω μου.
Εντομεταξυ παρηγγειλα άλλον έναν για λογαριασμό φίλου μου με κουπονακι από το Gearbest αυτή τη φορά (αυτόν που ήδη εχω τον είχα πάρει από το banggood ακριβότερα).

Καλοφωτιστος Θαναση! Φαινεται που φαινεται ομορφος, στην πραγματικοτητα πρεπει να ειναι ακομα περισσοτερο πιστευω!

τον μανκερ δεν τον γουσταρω, αλλα ο μετρητης ειναι καλος και δοκιμασμενος απο τον Δανο

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλοφωτιστος θαναση!

Κατι γινεται με τα ταχυδρομεια , μην τα ματιασω...
Εμενα , απο fasttech εφυγε registered πακετο 30/4 και σημερα εφτασε Ελλαδα...

Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά άντε και στα δικά σας γιατί για 25 που βγαίνει τελική στο GB παίζει να είναι από τα καλύτερα VFM της αγοράς.

Και μια μίνι παρουσίαση τώρα. Ο φακός έρχεται καλά προστατευμένος σε σκληρό κουτί με διαμορφωμένη θήκη από αφρώδες υλικό, εκτός του φακού στο κουτί περιλαμβάνονται έξτρα oring USB καλώδιο για την φόρτιση κλιπ ζώνη και περικάρπιο λουράκι όλα πολύ καλή ποιότητας. Στιβαρή κατασκευή λίγο πιο βαρύς από ότι τον περίμενα να πω την αλήθεια, φινίρισμα στα επίπεδα Nitecore αλλά με ΜΑΤ ανοδίωση δείχνει πάντως να αντέχει στον χρόνο.

Το μέγεθος είναι ακριβώς όσο κλείνει η παλάμη και εφαρμόζει πολύ καλά στο χέρι με τον διακόπτη να βρίσκεται στο σωστό σημείο που είναι ένας από τους καλύτερους πλαϊνούς διακόπτες που έχω δοκιμάσει. Τα πάσα του καπακιού είναι τετραγωνισμένα αλλά σχετικά λεπτά και ήρθαν με μια ικανοποιητική ποσότητα αλλά κακής ποιότητας γράσου το οποίο θα αντικατασταθεί τάχιστα.

Ο ενσωματωμένος φορτιστής φορτίζει με 0,7Α λίγο κάτω δηλαδή από το 1Α που είναι το στάνταρ στους καλούς επώνυμους φορτιστές τα οποία όμως είναι ικανοποιητικά για τον μέσο χρήστη (προσωπικά θα ήθελα παραπάνω αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες). Κατά την διάρκεια της φόρτισης ο διακόπτης φωτίζεται διακεκομμένα και μόλις γεμίσει μένει μόνιμα αναμμένο. Μια λεπτομέρεια που δεν μου άρεσε όμως είναι ότι μόλις αποσυνδεθεί το καλώδιο του φορτιστή ο φακός ανάβει μόνος του :(

Το UI έχει δύο πακέτα το "General Mode" όπου ο φακός ανάβει με ένα κλικ και μετά με κλικ περνά στο επόμενο επίπεδο φωτεινότητας [ moolight (0.07lm) - low (40lm) medium (180lm) hi (430lm) turbo (1050lm)] με παρατεταμένο πάτημα του διακόπτη σβήνει και με διπλό πάτημα πάει στο κρυφό επίπεδο που έχει strobe-SOS-Breath flash. Στο δευτερο πακέτο "Pro Mode" η δομή είναι ίδια με την διαφορά ότι στο κρυφό μενου έχουν προστεθεί τα "beacon - turbo - battery indicator και custom settings". Μέσα από το custom settings μπορείς να ρυθμίσεις τα επίπεδα φωτεινότητας σε 3 διαφορετικές εντάσεις το καθένα [ low (40-60-80) medium (180-250-300) high (430-530-600) turbo (780-890-1050)

και στα γρήγορα τώρα τα στοιχεία που δίνει ο Κατασκευαστής.

XPL V5 1A LED ( OP κάτοπτρο)
Max 1050 lummens
Peak beam density reach 16000cd

μέγιστη απόσταση ακτίνας 252m
Μήκος 105mm
Διαμετρος κεφαλης 31mm
Διαμετρος σώματος 25.4mm
Βαρος 82g (χωρίς μπαταρία)

Μου ήρθε σήμερα αυτό:
IMG_20160511_124855590.jpg
[/url] image sharing[/IMG]

IMG_20160511_125129082_HDR.jpg
[/url] picture share[/IMG]

το οποίο αν και είναι μικρό σε μέγεθος και μόνο 100 lumens είναι πάρα πολύ φωτεινό. Ήρθε όπως φαίνεται και στην πρώτη φωτό με καλώδιο usb για φόρτιση, δύο λουράκια για κρέμασμα ενώ όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία έχει μαγνήτη στη μία πλευρά του πράγμα πολύ βολικό. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 3.7v και 1200mah και φορτίζει μέσω θύρας usb. Έχει 4 επίπεδα φωτεινότητας και strobe και ξεκινάει πάντα από το mikro προς το high. Κοστιζει 8.99$ στο banggood αλλά εγώ το αγορασα 6.99$ με κουπονακι το οποίο τώρα δεν ισχύει. Αυτά :2thumb22sup:

ωραια αγορα....διαβασα και δοκιμη του αλλα δεν ειμαι αυτης της αντιληψης φωτισμου οποτε γλυτωσα και το μικρο εστω τσιμπημα στην τσεπη.
Για καποιον που μπαινει τωρα στον χωρο τυο φακων (πχ καποιος που κανει καμπινγκ) εναι προτεινομενη αγορα.
και μαματο δωρακι για σπορτιφ φιλυς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και εδω κατι καλυτερο
http://www.banggood.com/BlitzWolf-B...erbank-Emergency-Camping-Light-p-1030512.html
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?416942-Review-Of-Blitzwolf-LT5

ωραια αγορα....διαβασα και δοκιμη του αλλα δεν ειμαι αυτης της αντιληψης φωτισμου οποτε γλυτωσα και το μικρο εστω τσιμπημα στην τσεπη.
Για καποιον που μπαινει τωρα στον χωρο τυο φακων (πχ καποιος που κανει καμπινγκ) εναι προτεινομενη αγορα.
και μαματο δωρακι για σπορτιφ φιλυς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και εδω κατι καλυτερο
http://www.banggood.com/BlitzWolf-B...erbank-Emergency-Camping-Light-p-1030512.html
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?416942-Review-Of-Blitzwolf-LT5

Χρήσιμο και βολικό είναι ειδικά όταν κάνεις εργασίες σε μέρος χωρίς φωτισμο και αρκετά φθηνό για το φως που βγάζει.
Όταν το παρήγγειλα το είχα δει και αυτό το μοντέλο που έβαλες, το οποίο πράγματι είναι πολύ καλύτερο αλλά ειναι και ακριβότερο κατά 11$.
Με τη διαφορά των χρημάτων και 5$ ακομα, πήρα τον convoy s2+ και τον μικρό sf-348 :antlers:

Σήμερα ήλθε ένας Olight M1X Striker με τα μεγάλα δόντια για self defense.Θα δω αν θα τον κρατήσω,γιατί σαν πολλούς μάζεψα με το ίδιο πάνω κάτω μέγεθος και λειτουργίες.Καλός είναι,έχει και throw,αλλά και fllood,το UI έχει μνήμη,και θυμάται που τον είχες όταν τον έκλεισες και όταν τον ανάψεις ξανά,πάει στο τελευταίο mode .Σε άλλους αρέσει αυτό,σε άλλους όχι.

Στο δευτερο πακέτο "Pro Mode" η δομή είναι ίδια με την διαφορά ότι στο κρυφό μενου έχουν προστεθεί τα "beacon - turbo - battery indicator και custom settings". Μέσα από το custom settings μπορείς να ρυθμίσεις τα επίπεδα φωτεινότητας σε 3 διαφορετικές εντάσεις το καθένα [ low (40-60-80) medium (180-250-300) high (430-530-600) turbo (780-890-1050)

Παρέλαβα σήμερα τον συγκεκριμένο φακό αλλά μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα.
Όταν πάω στα custom settings για να ρυθμίσω τα επίπεδα φωτεινότητας, στο turbo δεν μου βγάζει τις τρεις ρυθμίσεις 780-890-1050. Η φωτεινότητα παραμένει σταθερή χωρίς να μπορώ να ρυθμίσω την ένταση.
Επίσης όταν στο high το ρυθμίσω στο 600, στην επόμενη σκάλα του turbo, η διαφορά της φωτεινότητας είναι πολύ μικρή.
Δηλαδή σαν μην βγάζει 1050 lumens.

Επίσης στο turbo ζεσταίνεται πολύ γρήγορα.

Τι μπαταρία χρησιμοποιείς μήπως δεν αντέχει να δώσει το απαραίτητο ρεύμα για δοκίμασε με άλλη (κατά προτίμηση High Drain)

Όταν είσαι στο General Mode το Turbo είναι δυνατό η εχει την ίδια ένταση που έχει και στο Pro;
Στο General οι διαβαθμίσεις είναι Low 1 - Med 1 - Hi 1 - Turbo 3

Πάντως δοκίμασα και όντως το Hi3 ελάχιστα διαφέρει από το Turbo1.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με την ευκαιρια να πιασουμε το θεμα μπαταριες?

τι χρησιμοποιειτε με αυτα τα τερατεκια?
εχει δοκιμασει ακνεις μπααταριες 4.35V?

Για 18650 Sony VTC και Sanyo RX και οι δύο τύποι από battery pull αλλά ελάχιστα χρισιμοποιημενες και με μετρημένες μικρές εσωτερικές αντιστασεις, μόνο μείον τα λιγα σχετικά mAn (1600 και 2000 αντιστοιχα). Και για 18350 Keeppower IMR.

4.35v δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σε 18650 :
Μετα απο μερικο διαβασμα , οι περισσοτεροι μετα τις Efest purple (δεν εχω ομως) , επιλεγουν δαγκωτο Samsung inr18650-30Q , οποτε "κολλησα" εκει .

Σε 18350 :
Keeppower imr18350
AW red 18350

Σε 14500 :
Efest 650mah (σκουρο μωβ , και κοστισε μπολικα :p )
Nitecore high drain 650mah 14500

Παρέλαβα σήμερα τον συγκεκριμένο φακό αλλά μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα.
Όταν πάω στα custom settings για να ρυθμίσω τα επίπεδα φωτεινότητας, στο turbo δεν μου βγάζει τις τρεις ρυθμίσεις 780-890-1050. Η φωτεινότητα παραμένει σταθερή χωρίς να μπορώ να ρυθμίσω την ένταση.
Επίσης όταν στο high το ρυθμίσω στο 600, στην επόμενη σκάλα του turbo, η διαφορά της φωτεινότητας είναι πολύ μικρή.
Δηλαδή σαν μην βγάζει 1050 lumens.

Επίσης στο turbo ζεσταίνεται πολύ γρήγορα.
Για ποιό φακό λες;

Για ποιό φακό λες;

Manker U11

Η μπαταρία που χρησιμοποιώ είναι αυτή :

http://www.banggood.com/NCR-18650-3...chargeable-Battery-For-Panasonic-p-72906.html

Στο general mode το turbo νομίζω ότι είναι το ίδιο με το Pro.

Θανάση στο pro mode έχεις turbo 1,2,3;

Ναι το Turbo έχει και αυτό 3 επίπεδα.

Μιας και δεν έβρισκα που έχω καταχωνιάσει την Panasonic 18650B 3400 (σαν την δικιά σου) έκανα δοκιμή με φρέσκια 18650Α (3100 mAh) και όντως τα Turbo έχουν μικρή δυσδιάκριτη διαφορά μεταξύ τους. Πάντως σε ότι μετρήσεις έχω κάνει οι δύο Panasonic μου έχουν δώσει τα λιγότερα Αμπέρ.

Αν και δεν ειναι του παρόντος thread, μπορείς να μου προτείνεις κάποια protected μπαταρία με περισσότερα Αμπέρ;