Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σήμερα πρωί πρωί κατεύθασε και ο πολυαναμενόμενος Astrolux S41

Open%20Box_zpsjvfhwfpp.jpg

Astrolux%20S41_zpsc04yzxpi.jpg

Ετοιμάζω ένα photo story και μίνι παρουσίαση με τις πρώτες εντυπώσεις

...και ανάβει;Γιατί εμένα,που επίσης ήλθε σήμερα,δεν χαμπαριάζει.Τίποτα,νιέντε,νεκρό,πως το λένε...:furious3:
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι να ελέγξω,για να βρω τι φταίει;
Θα πω μόνον ότι από τις δύο βίδες που έπρεπε να υπάρχουν στην κεφαλή,υπάρχει μόνον μία βίδα.

Edit.
Τη βρήκα την αιτία,επειδή έτυχε να έχω επίσης,έναν Α6,μαζί με το μικρό σωλήνα του Αstrolux S1,που έχω κρατήσει,καθώς και μεγάλη και μικρή μπαταρία.
Αλλάζοντας λοιπόν τα διάφορα εναλλακτά εξαρτήματα,είδα ότι με κάποιους συνδυασμούς,άναβε ο μάγκας,ενώ με άλλους,όχι.Ψάχνοντας το λοιπόν καλύτερα,διαπίστωσα ότι ο φταίχτης είναι ο μικρός σωλήνας με τον οποίο ήλθε.Και αναρωτιέμαι,μα τι διάολο ,ένας απλός σωλήνας,τι ζημιά μπορεί να κάνει;Ελα όμως που μπορεί.Είναι ανωδιωμένος από τη μία μεριά,και έτσι,δεν κάνει επαφή για να κλείσει το κύκλωμα.Μόλις λοιπόν έβαζα τον άλλο ίδιο από τον S1,άναβε μιά χαρά.
Τώρα,τι λέτε,να τον ξύσω κάπου για να φύγει η ανωδίωση,ή να ζητήσω άλλον από τον Banggood;

Για άλλη μια φορά ο έλεγχος ποιότητας τους είναι αλού νταλού, στείλε μήνυμα να τους τα σούρεις ένα χεράκι ευτυχώς εμένα όλα δουλεύουν ρολόι δεν έχει θέματα και όλα είναι στην θέση τους, Επίσης σε σχέση με τον Α6 η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα είναι πιο προσεγμένα αλλά ακόμα υπολείπονται του Manker U11.

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ξυσε την ανοδιωση εκτος αν εχεις τρελα νευρα να ασχοληθεις με τους κινεζους

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Αυτό έκανα Γιώργο,το έξυσα σε ένα γυαλόχαρτο και έφυγε η ανωδίωση,οπότε μιά χαρά άναψε ο μάγκας.:operator:
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο.Ξέχασαν να βάλουν μέσα στο κουτί,τα υπόλοιπα πραματάκια που έπρεπε να βρίσκονται εκεί.Κορδόνι,κλιπάκι,Ο-rings,κλπ,οπότε έγραψα στον Κινέζο και του ζητάω να τα στείλει.Ουφφφφ.

Εγώ θα ζητούσα refund για τον φακό και θα ζήταγα να μου στείλουν καινούργιο, τι σου απάντησε ο Κινέζος;

Δε μου απάντησε ακόμα,μετά από την παρουσίαση των λαθών τους και των ελλείψεων τους.

Δεν εχω τα οργανα μέτρησης να πω τοσο % .... Ειναι πολλοι παραμετροι που παιζουν ρολο.
Στο blf υπαρχει συγκριτικό.

Παρέλαβα χθες τον Nitenumen ne01
IMG_20160603_180518631_HDR.jpg
[/url] online photo storage[/IMG]
IMG_20160603_180753759.jpg
[/url] image sharing sites[/IMG]

Για τα 14 που μου βγήκε είναι κάτι παραπάνω απο vfm! Πολύ καλή κατασκευή γενικά και πολύ φωτεινός, συγκριτικά με τον manker u11 παρατήρησα ότι μέσα στο σπίτι εχουν σχεδόν την ίδια φωτεινότητα στο turbo (στα άλλα modes είναι πιο φωτεινός ο Nitenumen καθόσον ο manker στο gereral mode είναι ρυθμισμένος στις χαμηλότερες από τις 3 βαθμίδες του pro mode), όμως εκτός σπιτιού, σε αποστάσεις 100-150 μέτρων ο manker είναι (λίγο) φωτεινότερος.

IMG_20160603_180336661.jpg
[/url] how to take a screen shot[/IMG]

Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει μνήμη, έχει 5 βαθμίδες φωτεινότητας που ξεκινάνε από το moon στο turbo με τη διαφορά μόνο ότι όπου και αν βρίσκεσαι (πχ moon ή low) με διπλό κλικ μπορείς αμέσως να πας στο turbo χωρίς να περάσεις από τις άλλες βαθμίδες. Απευθείας στο turbo όμως δεν πας αν δεν περάσεις πρώτα έστω από το moon και αυτό το θεωρώ αρνητικό. Επίσης υπάρχει strobe και sos αλλά μόνο όταν είναι σβηστος με παρατεταμένο κλικ. Κατά τα άλλα ο φακός είναι μία χαρά και μ'αρεσει που έρχεται με θηκουλα μεταφοράς :music-smiley-005:

Καλοφωτιστος Χαρη , για 14 ευρω πολυ καλη επιλογη περα απο τα κλασσικα :smash:

Ευχαριστώ Γιώργο. Και παρεμπιπτόντως για όποιον ενδιαφέρεται, το gearbest τον έχει πάλι προσφορά στα 19.99$ και αν κάποιος έχει μαζέψει πόντους μπορεί να τον πάρει τώρα σε αυτήν την τιμή που τον πήρα και εγώ.

Ευχαριστώ Γιώργο. Και παρεμπιπτόντως για όποιον ενδιαφέρεται, το gearbest τον έχει πάλι προσφορά στα 19.99$ και αν κάποιος έχει μαζέψει πόντους μπορεί να τον πάρει τώρα σε αυτήν την τιμή που τον πήρα και εγώ.

Ο Λόγος είναι απλός, έτσι ονομάζει η "Μαμά" Nitecore την αντίστοιχη σειρά ΜΗ Multitask Hybrid στην οποία ανήκει ο MH20 του οποίου αντίγραφο είναι ο Nitenumen NE01

Καλορίζικος Χάρη, από ποιότητα κατασκευής τι λέει δεν περιμένουμε θαύματα αλλά τουλάχιστον είναι σε ανεκτά επίπεδα?

Αν δεν σου κάνει κόπος και μπορείς τσέκαρε μια την τάση της μπαταρίας όταν τελειώσει η φόρτιση κάπου πήρε το μάτι μου στο BLF ότι έχει θέμα και αργεί να κάνει τερματισμό

Εδώ http://budgetlightforum.com/node/46372 υπάρχει ένα συγκριτικο με τον Nitecore mh20 και σε γενικές γραμμές λέει καλά λόγια.
Θανάση, για το κόστος κτήσης η ποιότητα κατασκευης είναι εξαιρετική, όμως συγκριτικά με τον u11 και με τον olight s15r που τον βάζω δίπλα τους φαίνεται να υπολείπεται σε ποιοτητα αλλά θεωρώ ότι είναι εφάμιλλη των convoy (λέω αυτό που αντιλαμβάνομαι χωρίς να έχω ακόμα την εμπειρία σας, οπότε ή κρίση μου ίσως να είναι και λανθασμένη).
Τώρα για την τάση της μπαταρίας αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι να την τσεκαρω, όμως από βδομάδα περιμένω τον opus c-100 και θα τσεκαρω όλες τις μπαταρίες.

Όντως τελικά δεν φαίνεται για τόσο κακός και το ότι δεν είναι κολλημένος όπως ο MH20 βοηθά για μελλοντικές μετατροπές (αλλαγή του LED με XPL-Hi) έχω μαζέψει και κάμποσα ποντάκια στο GB οπότε πάμε για παραγγελία.

Εγω θελω να αλλαξω το led του mh20 αλλα δεν μπορω να το ανοιξω απο το bezel....
Θελω να του βαλω xpl hi v2 3d ...