Τι παραλάβαμε σήμερα...

Καλοδούλευτος!
Εχω τον "διδυμο" OLIGHT S10 και πραγματικά, η λύση με τον μαγνήτη (στο καπάκι) είναι απίθανη και λειτουργικότατη!

Εχω κανει και ενα μικρο review εδω στο forum και εχω κανει μετρησεις κλπ. Εχω αναφερει και γιατι αυτη η εκδοση δεν ειναι τοσα lm. Ειναι T6 το led και οχι U2

Καλοφωτιστος! Και μία πρόταση: Με αυτό http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_259898.html?wid=21 ο φακός γίνεται φαναράκι, αρκετά χρήσιμο σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος για μέσα στο σπίτι, με το μαγνήτη που έχει τον "κολας" στην πόρτα του ψυγείου πχ και έχεις φως λάμπας.

Ωραιο αξεσουαρ. Αν και ο φακος αυτος γενικα δεν ειναι thrower αλλα flood. Η δεσμουλα του στο κεντρο ξεχωριζει μονο λογω χρωματος (πιο κιτρινο στο κεντρο οπως εγραψα) και οχι λογω εντασης.

Και σε αυτον και στους zebra που εχω (flood επισης) δεν θα εβαζα τετοιο ματσαφλαρι.
Αν και σε διακοπη ρευματος ακομα και thrower να εχεις τον χτυπας ταβανι και εχεις ενα υπεροχο ανακλωμενο και ομοιομορφο φως.

υγ

Κωστα που τα εχεις γραψει ρε συ το review ?

Nαι ρε συ....Γιωργο εννοουσα.

Ωραιο review αν το ειχα δει πριν παλι θα το αγοραζα. φυσικα εσυ εγραψες περισσοτερα καλα λογια απο εμενα.

Παντως οντως η ποιοτητα κατασκευης του ειναι παρα πολυ καλη. Για φακο "φασον" ειναι περα απο καθε προσδοκια θα ελεγα.

Οπως ειχαν πει και οσοι τον πηραμε στην αρχη που τον εφερε το gearbest , ειναι ενα κρυφο διαμαντακι . Ουτε ειναι κολλημενο , ειναι ευκολο στην μετατροπη , βγαζεις το bezel και βγαινουν ολα . Για οσους αρεσουν τα warm tints , το 5C ειναι πολυ ωραιο πραγματικα . Ωραιο UI , ωραια κατασκευη , και γενικα πολλα πολλα θετικα και ομορφα πραγματα .

Γεια σας παιδια...σημερα παρελαβα το <θηριακι> ΤΚ75:firstprize:
Ο φακος ειναι μεγαλος σε σχεση με το EC4S που εχω...το δοκιμασα λιγο εξω, και μπορω να πω οτι, σαν flood, ειναι εφαμιλο(οχι τοσο σαν φωτεινοτητα, εινσι σρκετα φωτεινος,αλλα σαν διαμετρο ανοιγματος) του ec4s, η μεγαλη του σκαλα των 1600 λουμενς ειναι πολυ ικανοποιητικη...η μεγαλη, ειναι πολυ φωτεινη....δεν σε γεμιζει βεβαια το ματι των 4000λουμενς .
σαν throw τωρα, εχει περιπου 100 μετρα διαθεσημα,στην μεγαλη σκαλα βλεπεις πολυ καλα, στο turbo, τα βλεπεις ΟΛΑ!!!
αυτα τα λιγα....βρηκα και αυτη την θηκη:
http://www.ebay.com/itm/FLYYE-Holst...821400?hash=item33b51baad8:g:B1IAAOSwy5ZXC7h2
http://www.ebay.com/itm/FLYYE-Holst...947437?hash=item33b77ff12d:g:DocAAOSwVcFXPIin
θα παρω και ενα extention tube, και ειμαι κομπλε:a0210:

Γεια σας παιδια...σημερα παρελαβα το <θηριακι> ΤΚ75:firstprize:
Ο φακος ειναι μεγαλος σε σχεση με το EC4S που εχω...το δοκιμασα λιγο εξω, και μπορω να πω οτι, σαν flood, ειναι εφαμιλο(οχι τοσο σαν φωτεινοτητα, εινσι σρκετα φωτεινος,αλλα σαν διαμετρο ανοιγματος) του ec4s, η μεγαλη του σκαλα των 1600 λουμενς ειναι πολυ ικανοποιητικη...η μεγαλη, ειναι πολυ φωτεινη....δεν σε γεμιζει βεβαια το ματι των 4000λουμενς .
σαν throw τωρα, εχει περιπου 100 μετρα διαθεσημα,στην μεγαλη σκαλα βλεπεις πολυ καλα, στο turbo, τα βλεπεις ΟΛΑ!!!
αυτα τα λιγα....βρηκα και αυτη την θηκη:
http://www.ebay.com/itm/FLYYE-Holst...821400?hash=item33b51baad8:g:B1IAAOSwy5ZXC7h2
http://www.ebay.com/itm/FLYYE-Holst...947437?hash=item33b77ff12d:g:DocAAOSwVcFXPIin
θα παρω και ενα extention tube, και ειμαι κομπλε:a0210:

Με 99;Τυχεροί όσοι τον πήραν τόσο.Τώρα δεν υπάρχει πια η ευκαιρία,όποιος πήρε,πήρε...

Εμένα ήλθε σήμερα ο Nitecore TM16GTκαι περιμένω σε κανα δυό μέρες τις button top που έχω παραγγείλει,και που βρίσκονται τώρα στο χώρο διαλογής του Ταχυδρομείου.
Βέβαια,χτες το βράδυ ειδα εκείνο το τέρας τον Thrunite TN40 και φτιάχτηκα,αλλά και έχει πολύ περισσότερα λεφτά,και φοβάμαι ότι λόγω αυξημένου βάρους,θα περάσει inspection και καταβολή κι άλλων χρημάτων,οπότε θα πάει πολυ ψηλά.Και να μην το ξεφτιλίσουμε κι όλας.
Ζήτησα κουπόνι από τον Μάρτιν,αλλά μου είπε ότι η εταιρία δεν δίνει μεγάλες εκπτώσεις.Κανα 25άρι κάτω πάει.Το ίδιο και με τον TN42,που βγαίνει κι αυτός κάποιο 30άρι κάτω.
Οπερ άτοπον.

και εγω πριν απο 2 βδμαδες παρεαβα εναν Jetbeam U.... αλλα ουτε μπατατρια δεν προλαβα να του βαλω...αλλα ειναι πιο μικρος απο τον Fenix L0D, αρα και απο ολους του επωνυμους
(το εχει προσοφορα το BG αυτες τις μερες)

Καλοφώτιστοι, για δώρο προορίζονται;

Γιατί δεν έχουν και οι τρεις θήκη;

Ασημί και μαύρος είναι για τους γιούς μου. Όχι δεν έχουν θήκες, έρχονται σε συσκευασία blister. Μόνο ο χάλκινος έρχεται με θήκη που είναι λίγο πιο ακριβός....πανέμορφος αλλά μαυρίζει αμέσως πληροφοριακά.

ΟΚ δεν ήρθαν σήμερα, αλλά μια βδομάδα πριν απο το Giveway του CPF

a3OAFQTiF4z-Fb1LBSisWayGVZVrySgHoXw8xebZvZqfAbUtCmdCZAakWhXWDrI-mv-y2RntUTxIFxhmySg0uQlnopyD2nGZ88B4wfuMbAze__09FmOqKY4Zj2Ute9Wk53kU1WE8qu1QmuYKzabvWF5fXb1YOWIrhLJbbt174tRbBklPSSNu32pWZigpOB4Prt45-3Xq__LLSg9DVuwhJMVXcgMRP9fAnt8H_Mme6gi6GpNkg5eVOdzN9vC_1dmGrIyaEeDq3iOhuX0M7bb6SZCqaRmBhjh6nHF5ZZ63UqOmKWWp0u63oiNZP_gETavtAhuLFguJLjq-i08mcahS1PGDzRyWDfus22LTttpzNC6T19lLvzQuVS0WyY6JKp_-w9BTN2e0smFOA1LCDIPi7Jx1klMjzT8e8UgHpD70NPC5YLl-LqnG752CphzvtiY4lEvEcKNoeie-NTa7EkRYzWIobLYS8wnVknnOtjV-uRY-MO4fpSTJvh4t7Pu4o7Zo6n4tTM212xqVyCkkobIJK2jIOuuXPMMUllhD89agDACHVWTpkt5w-KiVhDRrdO_vLpmpWndEkFW9pdlC0cHEWipD1CgkZo9ncPkVGTLNvDgHsl_G=w977-h958-no