Τι παραλάβαμε σήμερα...

P61021-101952_zpsgkbbgbxw.jpg

Ο S2+ με DIY clip στο καπάκι είναι αυτός;
Πιο όμορφος απ' τον δικό μου τον μπλε μου φαίνεται στην εικόνα.
Για το DIY clip υπάρχει κανένα link;
Στο βίδωμα/ξεβίδωμα του tailcap δεν βρίσκει στο σώμα του φακού ν' αφήσει σημάδια;

Thanks.
Γράφουν ότι είναι για τους C8,M2,S3 κι όχι για τον S2+...
Οι βίδες μπαίνουν στις τρύπες απ' τις οποίες περνάει το lanyard;

Γεια σας παίδες ,παρέλαβα αυτόν εδώ
http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_411562.html
20160715085438_19523.jpg

πολύ καλός ο φακός με ζεστό χρώμα και κάλο φωτισμό γι'αυτο που ήθελα.
το θέμα ειναι οτι δουλεύει για λίγο και μετά κατεβαίνει στο low και flashαρει αργά. τι μπορεί να είναι?:chinscratch:

Μου ακουγετε σαν να ενεργοποιητε το Low Voltage Protection .

Εχεις πολυμετρο μηπως , ωστε να μετρησεις την ταση της μπαταριας οταν στο κανει αυτο ?

Μια υποψια ειναι , καποιος που εχει τον φακο θα ξερει κατι παραπανω .

Παρατήρησες αν έχει ζεσταθεί πολύ όταν το κάνει, κι αν δεν το κάνει με την ίδια μπαταρία αφού κρυώσει;

αυτο που παρατήρησα είναι οτι έχει πολύ ευαίσθητο κουμπί πισω δεν ξερω εαν παίζει κάποιο λόγο,άλλαζε modes μόνος του.
τώρα που τον δουλεύω δεν το κάνει...θα του κάνω μερικά τεστ.

Σήμερα παρέλαβα (& πάλι χωρίς τελωνειακά παρατράγουδα) τους 2 LUMINTOP Tool AAA με 2 tails (clicky + magnet) που έγραφα εδώ ότι είναι ανάμεσα στους πολλούς που περιμένω.

Pics in Spoiler:
P_20161207_130559.jpg

P_20161207_130847.jpg

P_20161207_131253 crpd.jpg
Ποιοτικοί, πολύ καλή περίπτωση για δώρο με την αξιοπρεπέστατη συσκευασία τους, ατού τα 2 καπάκια (clicky & magnet), σφιχτή όμως η κεφαλή για αλλαγή modes (υποχρεωτικά αν χρησιμοποιείται το magnet tail) με το ένα χέρι. Στα $8.19 όμως που μου κόστισαν, ίσως έπρεπε να πάρω κι άλλους. Το ίδιο όμως λέω για κάθε καλό φακό που παίρνω σε καλή τιμή & παραλαμβάνω χωρίς πρόβλημα, κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσω αυτό το σύνδρομο!:p

Ωραίοι φακοί, καλοφωτιστοι!
Σε αυτά τα χρήματα που τους πήρες παίζει και ο astrolux a01, όμως, κλάσεις ανώτεροι οι δικοί σου!

Thank you!

Πριν κάνα μήνα πήρα & 3 Astrolux A01 Nichia 219B από το BG στα 8$ (μπλε-κόκκινο-πορτοκαλί).;) Θα κρατήσω τον ένα κι οι άλλοι θα πάνε για δώρο, γιατί δεν τρελαίνομαι για φακούς/φακουδάκια χωρίς memory που πρέπει να τους στριφογυρίζεις για ν' ανοιγοκλείσουν ή/& ν' αλλάξει το mode τους (Head Rotary Switch).

Ήρθε ο φακός που κέρδισα στο giveaway του gearbest.

20161220_123237a.jpg20161220_123603a.jpg

Πολύ καλός φακός, δυνατός και όχι τόσο flood όσο ο Astrolux S1. Η απόχρωση του δεν μου άρεσε, είναι στα 6000- 6500Κ και είναι προς το μπλε. Στα συν, είναι ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία, όταν τον δούλεψα στο high.

Μεγεια , καλοφωτιστος :D

Κριμα για το LED γιατι αν θυμαμαι του εχουν βαλει και μπολικη κολλα για να μην ανοιγει ...