Θέλω να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας για τις επιλογές μου .
Ή έτσι νομίζουν.Παντως είναι σωτήριο για τα καρότσια του Super Market και το.λατρεύουν σαν δώρο όλες οι κυρίες.Και φαινεται πως εχεις και Merc.![]()
Καλοδουλευτα να ειναι!Θέλω να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια σας για τις επιλογές μου .
Για το brushless ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει όταν σχολίασα και σίγουρα αυτό το στοιχείο δίνει πόντους στο Total, αν και πάλι κατά την ταπεινή μου γνώμη, η διαφορά τιμής με to Parkside παραμένει, τηρουμένων των αναλογιών, κάπως δυσανάλογη. Το αναφέρω αυτό προφανώς χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να θίξω την συγκεκριμένη αγορά που έκανες (κι εγώ στη θέση σου, αν χρειαζόμουν σοβαρά ένα ανάλογο εργαλείο, θα βάρυναν την επιλογή μου στοιχεία όπως η καλύτερη συνολικά ποιότητα κατασκευής και δύναμη του εργαλείου, καθώς και η διαθεσιμότητά του όλο το χρόνο κι όχι μία στο τόσο).Αναλογo δεν είναι...
Είναι brushless,εχει λεπιδες θερμικού ατσάλιου HK5 και μεγαλύτερο άνοιγμα...
Δεν νομίζω ότι είναι ίδια...
Καλοδούλευτα. Τα κατσαβίδια όμως τι λένε ? Σα λαβή είναι καλύτερα από άλλα ?![]()
Bosch - Σετ Κατσαβιδιών - 6 Τεμαχίων
Εξαιρετική ποιότητα, απόλυτη άνεση: Κατσαβίδια υψηλής απόδοσης για πολλαπλές ερασιτεχνικές εργασίες.Το καλύτερο στην κατηγορία, στέλεχος από σκληρό χάλυβα S2 για στιβαρή ροπή στρέψης.Εργονομική αντιολισθητική λαβή για ιδανικό έλεγχο και άνεση.Μαγνητική μύτη για καλύτερο χειρισμό των βιδών...www.kentrovidas.gr
![]()
BOSCH - EXPERT CYL-9 Σετ Τρυπανιών Πολλαπλών Χρήσεων Multiconstruction - Σετ 7 τεμαχίων
Έως 5 φορές μεγαλύτερη ακρίβεια σε σύγκριση με το τρυπάνι CYL-3 της Bosch. Υψηλής ακρίβεια τρύπημα σε πολλαπλά υλικά Εύκολη διάτρηση ακριβείας με την πατενταρισμένη Bosch Centering Geometry. Ανοίξτε τρύπες με ακρίβεια, με το ειδικά σχεδιασμένο άκρο κεντραρίσματος. Οι σύγχρονες...www.kentrovidas.gr
![]()
Milwaukee - 4932478803 Αντάπτορας 1/4'' Εξάγωνο σε 1/2'' Καρέ
Milwaukee - Αντάπτορας 1/4" Εξάγωνο σε 1/2" Καρέ.www.kentrovidas.gr
Τα έχω παραλάβει από την Τρίτη αλλά τώρα βρήκα χρόνο . Τα DEWALT τα δοκίμασα για να κάνω κάποια test σε ένα δοκάρι 14χ14 cm βίδωμα με το 850 με ταχύτητα στο 2 με ξυλόβιδα 10 cm πολλή δύναμη για το μέγεθος του δεν το περίμενα. Το δε δραπανοκατσάβιδο 805 και σε τρύπημα και σε βίδωμα, μιλάμε για ξύλο, άψογο. Σύγκριση κάνω με δύο δρανοκατσάβιδα BULLE 18v 5 ah που κατέχω και πραγματικά έχουν κάνει δύσκολες δουλείες, τίμια αλλά μακράν από τα DEWALT. Εντύπωση μου έκανε το δραπανοκατσάβιδο 805 έχει προστασία σε περίπτωση που βρεθεί εκτός θέσεις από την ευθεία του. Πήγα να αλλάξω τρυπάνι και η θέση που το είχα ήταν λάθος και ήταν σε λειτουργία, τα led που έχει γίναν κόκκινα. Σκέφτηκα ο αδαής τι έπαθε τώρα καινούργιο εργαλείο, μετά θυμήθηκα ένα test εργαλείων στο you tub ένα metabo και κάποιο άλλο δεν θυμάμαι το είχε σε λειτουργία το κούναγε δεξία αριστερά και σταμάταγε . Αυτό το χαρακτηριστικό δεν το ήξερα ότι το έχει το δοκίμασα και δουλεύει . Γνωρίζει κάποιος αν έχει προστασία κινητήρα σε υπερφόρτιση .![]()
Milwaukee - 4932492006 ShockWave Σετ Μύτες & Αντάπτορας - 56 Τεμαχίων
Σχεδιασμένες για χρήση με κρουστικά δραπανοκατσάβιδα, η σειρά μυτών Shockwave Impact Duty™ δεν είναι μόνο ιδανική για εφαρμογές κρούσης βαρέως τύπου, αλλά προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες τρυπήματος και βιδώματος του εκάστοτε χρήστη. Ζώνη Απορρόφησης Κραδασμών –...www.kentrovidas.gr
Πολύ ωραίο εργαλειο!!Μετα απο αρκετο καιρο, παραλαβη απο Αμαζον Γερμανιας!
Τηλεσκοπικο 18βολτο μπορντουροψαλιδο απο την Ryobi.
![]()
Φτανει τα τρια μετρα (με τα τρια τεμαχια συναρμολογημενα) με σπαστη κεφαλη και μεγαλη 45εκ. λαμα.
![]()
Με δυο κομματια, ~2 μετρα μηκος, ζυγιζει 3.5 κιλα και πληρως συναρμολογημενο, ~3 μετρα μηκος, ζυγιζει 4.1 κιλα χωρις μπαταρια.
Ο ιμαντας ωμου βοηθαει πολυ καθως κανει την εργασια σαφως πιο ξεκουραστη, ιδιως οταν εχεις και την δευτερη επεκταση επανω.
![]()
Ειναι πρωτη φορα που χρησιμοποιω τηλεσκοπικο μπορντουροψαλιδο και κανει αριστη δουλεια η σπαστη κεφαλη στο οριζοντιο κοψιμο.
Θα ελεγα βεβαια οτι ειναι το πιο κουραστικο εργαλειο κηπου στον χειρισμο λογω βαρους, αλλα το αισθητικο αποτελεσμα σε ελαφραινει![]()