Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις

Περι αξιών κλπ, τα εξήγησα αργότερα Χιώτη....Διάβασε όλα τα post....

Αν μέσα απο τις αξίες που προανέφερα, υπάρχει πολιτικό μίσος, τότε έχεις παρανοήσει τις αξίες που έχεις.....

Και εμένα μου φαίνεται φαιδρό που στην ίδια πρόταση βάζεις τις αξίες ενός ανθρώπου με τα ομόλογα που έχασαν κάποιοι.....

Άρα δεν μιλάς για τις αξίες που προανέφερα αλλά για κάποιες άλλες.....

Η χώρα Χιώτη αντιστάθηκε λόγω αυτών των αξιών και πολέμησε τον εχθρό του 3ου Ραιχ... Ελπίζω και εύχομαι αυτοί που έχουν απομείνει με αυτές τις αξίες, να κάνουν το ίδιο.....

Το θεμα ειναι απλο Αιμιλιε. Αν αγαπας τον τοπο σου, οτι αξιες και να πρεσβευεις, κανεις θυσιες και αντιμετωπιζεις αυτον που την επιβουλευεται.
Ευχομαι και γω να μας φωτισει ο Θεος, μερες που ειναι και να δουμε κανα θαυμα.

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Πάντως ο Χρυσοχοϊδης ειναι πίσω στην ρουφιανιά..

Στην Βρεττανια οποιος κάρφωνε ''παράνομο '' μετανάστη τούδιναν δώρο 500 λιρες...

Εδώ ζητά να τούς χαφιεδίζουν τζάμπα..Εκτος αν ο Χρυσοχοϊδης τοχει σίγουρο πώς θα βρεθούν ανιδιοτελείς ρουφιάνοι στην Χώρα να το κάνουν ''ιδεολογικά..'':Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Ναι θα τα έχουν κάνει κουρέλια....

Τις αρχές δεν τις πουλάς ούτε για την "πατρίδα", ούτε για τίποτα.... Τις κρατάς μέχρι τον τάφο. Παλεύεις για αυτές, μεγαλώνεις με αυτές, γίνεσαι άνθρωπος με αυτές(αν υπερασπίζεσαι αυτές που σε κάνουν άνθρωπο).
:worshippy::worshippy::worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε

Το θεμα ειναι απλο Αιμιλιε. Αν αγαπας τον τοπο σου, οτι αξιες και να πρεσβευεις, κανεις θυσιες και αντιμετωπιζεις αυτον που την επιβουλευεται.
Ευχομαι και γω να μας φωτισει ο Θεος, μερες που ειναι και να δουμε κανα θαυμα.

Απλό είναι να σκοτώσεις και κάποιον.....

Αν αγαπάς ΜΟΝΟ τον τόπο σου, τότε έχεις διαστρεβλώσει την έννοια του ανθρωπισμού και πατριωτισμού μέσα σου. Δεν αγαπάς έναν τόπο, αγαπάς το έμψυχο ον που ζει και εξελίσσει αυτον τον τόπο και την ομήγυρη του.

Πολλοί Έλληνες έφυγαν απο αυτόν τον τόπο και πολέμησαν σε άλλους τόπους για να τους ελευθερώσουν απο τους ιμπεριαλιστές. Αντίστοιχα πολέμησαν και άλλοι λαοί υπερ μας....

Οι θυσίες που μπορείς να κάνεις για τον τόπο σου είναι πολλές, αλλά καμία έκπτωση στις αξίες που σε διακατέχουν. Αυτό το θεωρώ βασικό γνώρισμα ενός ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του και τον απέναντι του.

όσον αφορά τα "θαύματα", ο μόνος που μπορεί να τα δημιουργήσει είναι ο άνθρωπος και ο "θεός" που κρύβει μέσα του......

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Εγω Αιμιλιε διατηρω μια "πισινη" ακομη.

Πιστευω οτι η ανιδιοτελεια πρεπει να εχει και "αντικρισμα".
Πριν προλαβεις να μου πεις οτι αν περιμενουμε αντικρισμα τοτε παυει να ειναι ανιδιοτελεια,να πω οτι την γραμμη μου την τραβηξα εκει που η δικη μου ανιδιοτελεια,λογω ακριβως ελλειψης αντικρισματος απο την πλευρα που την δεχεται,με κανει να νιωθω μ@λ@κ@ς.

Και δεν θα νιωσω ενοχες αν αρνηθω να προσφερω εκει που συνεχως η ανιδιοτελεια μου εκλαμβανεται ως υποχρεωση,απο αχαριστους δεκτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει

Απλό είναι να σκοτώσεις και κάποιον.....

Αν αγαπάς ΜΟΝΟ τον τόπο σου, τότε έχεις διαστρεβλώσει την έννοια του ανθρωπισμού και πατριωτισμού μέσα σου. Δεν αγαπάς έναν τόπο, αγαπάς το έμψυχο ον που ζει και εξελίσσει αυτον τον τόπο και την ομήγυρη του.

Πολλοί Έλληνες έφυγαν απο αυτόν τον τόπο και πολέμησαν σε άλλους τόπους για να τους ελευθερώσουν απο τους ιμπεριαλιστές. Αντίστοιχα πολέμησαν και άλλοι λαοί υπερ μας....

Οι θυσίες που μπορείς να κάνεις για τον τόπο σου είναι πολλές, αλλά καμία έκπτωση στις αξίες που σε διακατέχουν. Αυτό το θεωρώ βασικό γνώρισμα ενός ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του και τον απέναντι του.

όσον αφορά τα "θαύματα", ο μόνος που μπορεί να τα δημιουργήσει είναι ο άνθρωπος και ο "θεός" που κρύβει μέσα του......

Δεν εχω να σου αντιταξω κατι στα λεγομενα σου.
Ειναι ομως γεγονος, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σεβομαι τις ανθρωπινες αξιες και την ομηγυρη μου, οτι ειμαι εναντια στην προσπαθεια επιβολης της πολυπολιτισμικοτητας απο την πολιτισμενη Δυση.
Το οτι επιθυμω γενικοτερα την απελαση των λαθρομεταναστων και ειδικοτερα αυτων που δεν σεβονται τη χωρα μας και τους πολιτες μας, δεν σημαινει οτι γινεται εκπτωση στις αξιες που με διακατεχουν.

2-3 σελίδες διάβασα και είδα πως ακόμη κάποιοι βάζουν την ταμπέλα του φασίστα,ταγματασφαλίτη,Γερμανοτσολιά κλπ σε όποιον δεν είναι αριστερός.

Ρε ταλαίπωροι αριστεροί φίλοι μου,ξεκολλήστε ρε! Έχετε μείνει στο συμμοριτοπόλεμο,τη χούντα,τη Σοβιετική Ένωση και στα κονσερβοκούτια.Και μετά απορείτε γιατί σας πέρασε κι ο χθεσινός ο Καμμένος!:slapface:

Α τώρα που το θυμήθηκα... Πάρτε και καμιά δεκαριά λαθρομετανάστες στο σπίτι σας (πολλά είναι βιλλάρες βέβαια γιατί στην τσέπη είστε δεξιοί) γιατί οι άλλοι οι φασίστες θέλουν να τους διώξουν..Δεν έχουν τη δική σας παιδεία δυστυχώς.

2-3 σελίδες διάβασα και είδα πως ακόμη κάποιοι βάζουν την ταμπέλα του φασίστα,ταγματασφαλίτη,Γερμανοτσολιά κλπ σε όποιον δεν είναι αριστερός.

Ρε ταλαίπωροι αριστεροί φίλοι μου,ξεκολλήστε ρε! Έχετε μείνει στο συμμοριτοπόλεμο,τη χούντα,τη Σοβιετική Ένωση και στα κονσερβοκούτια.Και μετά απορείτε γιατί σας πέρασε κι ο χθεσινός ο Καμμένος!:slapface:

Α τώρα που το θυμήθηκα... Πάρτε και καμιά δεκαριά λαθρομετανάστες στο σπίτι σας (πολλά είναι βιλλάρες βέβαια γιατί στην τσέπη είστε δεξιοί) γιατί οι άλλοι οι φασίστες θέλουν να τους διώξουν..Δεν έχουν τη δική σας παιδεία δυστυχώς.

Αντί να κρίνεις τους άλλους φίλε μου γράψε την δική σου εκδοχή της ιστορίας και εν γένη τις απόψεις σου.

Και διάβασε άλλη μια φορά τι γράφτηκε στις 2-3 τελευταίες σελίδες γιατί ίσως να παρεξήγησες.
Καμιά φορά γυρνάμε κουρασμένοι από τη δουλειά και άλλα διαβάζουμε - άλλα καταλαβαίνουμε.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

A γεια σου...

8 βιλλάρες έκαστος..:Banane0::Banane0:

Ψιτ δεν σούπαν πώς η μεταναστευτική πολιτική ειναι πρωτίστως ζήτημα ενός μη ακροδεξιού κράτους ,οπως σήμερα?? Τα κλασσικά επιχειρήματα ''παρτε τους σπίτι σας'' ταχουμε διαβάσει σε blogs του ΛΑΟΣ και της Χ.Α.

Οσα δε γραφτηκαν περι Χρυσης Αυγής ειναι δεδομένο πως προκειται περί εγκληματιών και μπράβων και εχουν δολοφονήσει κόσμο ή τραυματισει βαρύτατα επισης κοσμο και μάλιστα με την κάλυψη τού Κράτους.

Κατά τά άλλα για τους Ταγματασφαλιτες και τους μαυραγοριτες φταίει η ρημάδα η Ιστορια που τα κατέγραψε..:music-smiley-005:

Υ..Γ

Αυτο για τον ''συμμοριτοπολεμο '' ωραίο...

Ο ''Στόχος'' το γραφει ακομα και ο 'Ελευθερος Κοσμος''.:ADFADF1:

Last edited:

Ας καλωσορίσουμε όλοι τη νέα φωνή της λογικής που επιτέλους συμπυκνώνει σε ένα ποστ τη σοφία του κόσμου...Καλώς ήρθες Barrock σε αυτόν άδικο ιστότοπο όπου επικρατούν οι "συμμορίτες", ελπίζω να επιβιώσεις γιατί πραγματικά σε έχουμε ανάγκη. Βλέπεις όλοι οι άλλοι όμοιοί σου δεν άντεξαν και έχουν μαζευτεί σε άλλο μαγαζί και χάθηκε το γέλιο από το νήμα.

Δε χρειάζεται να γράψω δική μου εκδοχή της ιστορίας .Άλλωστε το πρόσφατο συλλυπητήριο μήνυμα στο λαό της Βόρειας Κορέας τα λέει όλα για το διαχρονικό όραμα της αριστεράς.

Αν ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί να πάει καλύτερα αυτός ο τόπος,να το διαβάσω.Αν είναι να διαβάζω την αριστερή ξύλινη γλώσσα ,έχει πιο ενδιαφέροντα topic.

Αμα διαβασεις πιο προσεκτικα θα δεις οτι τον τιτλο του ταγματασφαλιτη τον κερδιζουν επαξια και διαφοροι "αριστεροι" εκτος απο τους δηλωμενους φασιστες που χλευαζουν τους αυτοχειρες.
Κατα τα λοιπα σου μενουν περιπου 6000 σελιδες διαβασμα απο εδω μεσα προτου προταξεις το στηθος σου στο δωδεκατο σου ποστ και να κατηγορησεις ανθρωπους.
εμεις θα σε περιμενουμε για κουβεντα,εσυ θα ξαναερθεις;;

Δε χρειάζεται να γράψω δική μου εκδοχή της ιστορίας .Άλλωστε το πρόσφατο συλλυπητήριο μήνυμα στο λαό της Βόρειας Κορέας τα λέει όλα για το διαχρονικό όραμα της αριστεράς.

Αν ξέρει κανείς με ποιον τρόπο μπορεί να πάει καλύτερα αυτός ο τόπος,να το διαβάσω.Αν είναι να διαβάζω την αριστερή ξύλινη γλώσσα ,έχει πιο ενδιαφέροντα topic.

Μη μπερδεύεις την αριστερά με κάποιο κόμμα, είναι άδικο. Πολλοί απο εμάς δεν πάμε καν να ψηφίσουμε.

Όμως δείχνεις ότι έχεις ήδη αποφασίσει ότι όλοι οι συνομιλητές σου είναι "κάπως" και απλά μπήκες για να τα χώσεις.

Κάντο εν συντομία για να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να διαβάσουμε κάτι πιο ουσιαστικό στη συνέχεια.

Πηγαινε στα πιο ενδιαφέροντα topics λοιπόν..

Καλά για την Β.Κορέα μας ταπαν άλλοι...

Μονον που εδω δυστυχώς δεν εχουμε κειμενα τού Περίανδρου,,ξερεις αυτού που έκανε μερικες αποπειρες δολοφονιας εναντιον αριστερών και τον έκρυβαν καμιά δεκαρια χρονια ........

Ας καλωσορίσουμε όλοι τη νέα φωνή της λογικής που επιτέλους συμπυκνώνει σε ένα ποστ τη σοφία του κόσμου...Καλώς ήρθες Barrock σε αυτόν άδικο ιστότοπο όπου επικρατούν οι "συμμορίτες", ελπίζω να επιβιώσεις γιατί πραγματικά σε έχουμε ανάγκη. Βλέπεις όλοι οι άλλοι όμοιοί σου δεν άντεξαν και έχουν μαζευτεί σε άλλο μαγαζί και χάθηκε το γέλιο από το νήμα.

Ποτέ δεν ξέρεις....Θέμα ''τύχης'' ειναι για οιοδήποτε φορουμ ..

Μπορει μεθαύριο και εδώ να γραφουν για το τι ωραια ειναι πού διαμελιζονται μετανάστες απο νάρκες στον Εβρο................................................

Ως γνήσια τέκνα της αριστερής προπαγάνδας ,της δημοκρατίας του 100%,θέλετε να φύγω.

Κανένα πρόβλημα.Τίποτα πιο βαρετό απ'την αριστερή φρασεολογία.

Γεια σας συντρόφια!

Μη μπερδεύεις την αριστερά με κάποιο κόμμα, είναι άδικο. Πολλοί απο εμάς δεν πάμε καν να ψηφίσουμε.

Όμως δείχνεις ότι έχεις ήδη αποφασίσει ότι όλοι οι συνομιλητές σου είναι "κάπως" και απλά μπήκες για να τα χώσεις.

Κάντο εν συντομία για να μπορέσουμε οι υπόλοιποι να διαβάσουμε κάτι πιο ουσιαστικό στη συνέχεια.

Εδώ ο άνθρωπος σου λέει ότι δεν αντέχει πάνω από δυο σελίδες διάβασμα σε forum κι εσύ θέλεις να μελετήσει μερικές χιλιάδες σελίδες αριστερής θεωρίας για να καταλάβει ότι το ΚΚΕ δεν είναι η μόνη Αριστερά στον πλανήτη.

Ο επίλογός σου τα λέει όλα.

Πες μας ρε Barrock ό,τι έχεις να πεις να πάμε παρακάτω ρε φίλε μου, άντε να τελειώνουμε παληκάρι μου να πούμε και καμμιά σοβαρή κουβέντα.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Μπορει μεθαύριο και εδώ να γραφουν για το τι ωραια ειναι πού διαμελιζονται μετανάστες απο νάρκες στον Εβρο................................................
Ε οχι δα Σπυρο μου,πρεπει να βαλουμε τα χερακια μας να βγαλουμε τα ματακια μας για να καταντησουμε εκει!Νομιζω οτι η νοημοσυνη δε λειπει απο εδω μεσα,αν γινει κατι τετοιο θα το ξαναγυρισω στο μοναχικο,βραδυνο ψαρεμα...

Φυσικά και μπορεί. Απλά σε αντίθεση με τους τύπους "μπαρόκ" εγώ (τουλάχιστον) δεν πρόκειται να γίνω φόρτωμα σε κανέναν και πουθενά, ούτε θα διαμαρτύρομαι για την τροπή που έχει πάρει το φόρουμ ή το νήμα. Άλλωστε πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές.