Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Θα πάει με ρεσώ στο Σύνταγμα και αυτός.....

Άσχετο αλλά χτες δε με ενόχλησαν τα ρεσώ στο Σύνταγμα... ήταν πολύ βαριά η ατμοσφαιρα... και αντίθετα με το "αττικόν", ήταν αληθινή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;

Ένα αστείο ήταν.Υπερίων και 2-3 ακόμη αυτά λένε και αυτά διαβάζω.

Οι απειλές περί διαγραφής βέβαια είναι ακόμη πιο αστείες!!!

Εσύ δεν είσαι φασίστας φίλε μου.Έτσι δεν είναι;

Καποιο λάθος κάνεις....

Η συκοφαντια προς το φορουμ συλλήβδην συνιστά αποκλεισμό..Τοσο απλά...

Το να πιάνεις επισης στο στομα σου ατομα πού εδω και πολυ καιρό (π.χ.Υπερίων)συμβάλλουν ουσιωδώς στην κατηγορια που τους αρέσει ,ειναι απαραδεκτο...

Δεν βλέπω κανενα αστείο και αυτο που εγραψες δεν το θεωρώ ανάκληση..

Τέλος ως προς το ''φασίστας''...Τους συκοφάντες του φορουμ απλά τους πετάμε έξω..so simple.

Tελευταια ευκαιρια λοιπόν να ανακαλεσεις την συκοφαντια ευθέως.

Άσχετο αλλά χτες δε με ενόχλησαν τα ρεσώ στο Σύνταγμα... ήταν πολύ βαριά η ατμοσφαιρα... και αντίθετα με το "αττικόν", ήταν αληθινή.

Ιασονα χτες τα κερια αναφτηκαν στη μνημη ενος ανθρωπου που πεθανε ουσιαστικα βασανιζομενος,και οχι εξ'αιτιας ζημιων σε καποιο φουαγιε..Να αναψουμε και κερια,και δαδες και φρυκτωριες...Οχι ως ενδειξη θρηνου για το lifestyle..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πω

Δεν εχω να σου αντιταξω κατι στα λεγομενα σου.
Ειναι ομως γεγονος, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σεβομαι τις ανθρωπινες αξιες και την ομηγυρη μου, οτι ειμαι εναντια στην προσπαθεια επιβολης της πολυπολιτισμικοτητας απο την πολιτισμενη Δυση.
Το οτι επιθυμω γενικοτερα την απελαση των λαθρομεταναστων και ειδικοτερα αυτων που δεν σεβονται τη χωρα μας και τους πολιτες μας, δεν σημαινει οτι γινεται εκπτωση στις αξιες που με διακατεχουν.

Αν οι αξίες σου δεν συμπεριλαμβάνουν την ισότητα μεταξύ όλων των ανθρώπων και τα ίδια δικαιώματα μεταξύ των, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καμία έκπτωση..... Σύμφωνα με τις δικές μου, έχει ήδη γίνει έκπτωση στις δικές σου....

Αλλά οι αξίες δεν πρέπει να είναι κάτι υποκειμενικό. Θα έπρεπε να είναι ίδιες σε όλους.......

Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα....

Ιασονα χτες τα κερια αναφτηκαν στη μνημη ενος ανθρωπου που πεθανε ουσιαστικα βασανιζομενος,και οχι εξ'αιτιας ζημιων σε καποιο φουαγιε..Να αναψουμε και κερια,και δαδες και φρυκτωριες...Οχι ως ενδειξη θρηνου για το lifestyle..

Εννοείται ρε συ... αυτό που μου'κανε εντύπωση, είναι ότι ενώ κόσμος συζητούσε λίγα μετρα πιο μακριά, όσο πλησίαζες υπήρχε μια φρικιαστική βουβαμάρα... που έβγαινε αυτόματα. Κόσμος στεκόταν και κοίταζε βουβός επί ώρα, εγώ προσωπικά ένιωθα την ανάγκη απλά να σταθώ εκεί για ώρα, χωρίς προφανές νόημα.

Όμορφη ήταν η ποικιλομορφία του πλήθους... Από παιδιά ως παππούδες, από γραβατωμένους ως ατημέλητους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Τα ρεσώ δεν με ενόχλησαν ούτε τα θυμιατά....

αναφέρομαι σε συγκεκριμένα "ρεσώ".....Που ανάβουν μόνο και μόνο για να δείξουν την ψεύτικη φλόγα τους.....

Τα ρεσώ στο Σύνταγμα άναψαν απο ανθρώπους που πόνεσαν τον άνθρωπο και συναγωνιστή που έφυγε. Και σήμερα το πρωι ένιωσα χαρά που είδα κόσμο στο σημείο του Συντάγματος.....

Με πρόλαβες Νικόλα....

Α,και ναι,το ανακαλυψες γαμω το,η Panasonic ειναι εκ των βασικων χρηματοδοτων του avclub,αλλα δεν το διατυμπανιζουμε μην τυχον στραβωσει η Samsung!!!

Τώρα μου το λέτε και έδωσα τόσα λεφτά για να πάρω Kuro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mάλλον είμαι αριστερός με δεξιά τσέπη!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Όμορφη ήταν η ποικιλομορφία του πλήθους... Από παιδιά ως παππούδες, από γραβατωμένους ως ατημέλητους.

Όμορφη μεν....."πρόσκαιρη" δε.

Ένας γραβατωμένος λοιπόν αφού έκατσε για λίγο και "θρήνησε" τον νεκρό, χτυπά το τηλέφωνο του. Το σηκώνει και μιλάει για μια αγγελία που είχε βάλει και πιάσανε τα παζάρια για την τιμή. Όλα αυτά δίπλα στο δέντρο που έπεφτε νεκρός πριν λίγη ώρα ο άνθρωπος.

Λίγο μετά μία κοπέλα που είχε την ντουντούκα(πιθανόν αναρχική), άρχισε να φωνάζει και να μας υπενθυμίζει το κείμενο που άφησε ο νεκρός. Ο γραβατωμένος φανερά ενοχλημένος έφυγε γιατί δεν μπορούσε να μιλήσει και να κλείσει το deal.

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το πλήθος θα ανταμώσει κάτω απο ένα γεγονός που θα το επηρεάσει, για μία στιγμή. Όταν όμως το γεγονός αρχίσει να επηρεάζει τον καθένα, τότε το πλήθος θα διαλυθεί και θα μείνει ο "σκληρός" πυρήνας που με γνώμονα το κοινό συμφέρον θα παραμείνει στις "επάλξεις".....

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Μην είσαι τόσο απόλυτος. Κανείς δεν νομίζω να πήγε εκεί για να κάνει οτιδήποτε σε "εισαγωγικά". Ο καθένας βιώνει με τον τρόπο του κάτι. Το ότι ο γραβατωμένος έκλεινε το deal (το οποίο μπορεί να'ναι απλά το πενιχρό του μηνιάτικο ως ελεύθερος επαγγελματίας ή μια υπόθεση για την οποία τον εκβιάζει το αφεντικό του ως μισθωτός), δε σημαίνει ότι δεν επηρεάστηκε από αυτό που συνέβη.

Το πρωί του συμβάντος, μιλώντας στο τηλέφωνο με μια κοπελιά, της είπα τι έγινε και σοκαρίστηκε, λες και της είπα ότι πέθανε κάποιος δικός της. Ενώ γενικά είναι στον κόσμο της, απολιτικ του κερατά... Το ότι δεν πέρασε το τριήμερο στο Σύνταγμα δε σημαίνει ότι δεν έκανε μέσα στο μυαλό της τη διαδρομή που πρέπει όλο αυτό.

Έχω την εντύπωση ότι η θυσία του Δημήτρη, και των πολλών που μοιραία θα ακολουθήσουν, θα είναι καθοριστική. Δεν έχουν ιδέα οι διάφοροι "έκγριτοι" για τη βαρύτητα του γεγονότος. Και η λάσπη που ρίχνουν δε βρίσκει κανένα στόχο πλέον, ούτε στους πλέον σκληροπυρηνικούς πασόκους.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Μην είσαι τόσο απόλυτος. Κανείς δεν νομίζω να πήγε εκεί για να κάνει οτιδήποτε σε "εισαγωγικά". Ο καθένας βιώνει με τον τρόπο του κάτι. Το ότι ο γραβατωμένος έκλεινε το deal (το οποίο μπορεί να'ναι απλά το πενιχρό του μηνιάτικο ως ελεύθερος επαγγελματίας ή μια υπόθεση για την οποία τον εκβιάζει το αφεντικό του ως μισθωτός), δε σημαίνει ότι δεν επηρεάστηκε από αυτό που συνέβη.

Το πρωί του συμβάντος, μιλώντας στο τηλέφωνο με μια κοπελιά, της είπα τι έγινε και σοκαρίστηκε, λες και της είπα ότι πέθανε κάποιος δικός της. Ενώ γενικά είναι στον κόσμο της, απολιτικ του κερατά... Το ότι δεν πέρασε το τριήμερο στο Σύνταγμα δε σημαίνει ότι δεν έκανε μέσα στο μυαλό της τη διαδρομή που πρέπει όλο αυτό.

Έχω την εντύπωση ότι η θυσία του Δημήτρη, και των πολλών που μοιραία θα ακολουθήσουν, θα είναι καθοριστική. Δεν έχουν ιδέα οι διάφοροι "έκγριτοι" για τη βαρύτητα του γεγονότος. Και η λάσπη που ρίχνουν δε βρίσκει κανένα στόχο πλέον, ούτε στους πλέον σκληροπυρηνικούς πασόκους.

Maestro αυτά θα τα δούμε στο μέλλον... Ποιοι θα επηρεαστούν και ποιοι θα παραμείνουν στον κόσμο τους μετά απο 1 μήνα......

Απόλυτος σε τι είμαι?? Δεν το κατάλαβα....

Ο τύπος σε πληροφορώ μιλούσε για κάποιο αυτοκίνητο που πούλαγε.....

Και η Βαρδινογιάννη φτιάχνει ιδιωτικά νοσοκομεία για τα παιδάκια με καρκίνο..... Νομίζω ότι καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω.....

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Απόλυτος σε τι είμαι?? Δεν το κατάλαβα....

Ο τύπος σε πληροφορώ μιλούσε για κάποιο αυτοκίνητο που πούλαγε.....
.

Sorry, νόμιζα ότι έκανες σχήμα λόγου με την αναφορά στον τύπο.

Παρεπιπτόντως, γραβατωμένος ήμουν κι εγώ, ανάμεσα σε δύο δουλειές. Έκατσα όμως αρκετή ώρα, κι ας άργησα μετά. Δε μπορούσα να φύγω.

ΥΓ: Η Βαρδινογιάννη, και κάθε "τέτοια", (λέγε με Πορδοψάλτε, ΣΚΑΪ, κλπ) δε θα πήγαινε στο Σύνταγμα για μια "θεατρική αυτοκτονία κάποιου αριστερού που μοναδικό σκοπό είχε τη βία".

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Sorry, νόμιζα ότι έκανες σχήμα λόγου με την αναφορά στον τύπο.

Παρεπιπτόντως, γραβατωμένος ήμουν κι εγώ, ανάμεσα σε δύο δουλειές. Έκατσα όμως αρκετή ώρα, κι ας άργησα μετά. Δε μπορούσα να φύγω.

Δεν με πειράζει η γραβάτα ρε Ιάσωνα. Ούτε τα θυμιατά.....

Αλλά με πειράζει η υποκρισία των ανθρώπων. Αυτό το "στεναχωριέμαι" που βγαίνει αβίαστα.

Ο θάνατος ενός ανθρώπου και δη πολιτικού θανάτου, δεν είναι κάτι απλό. Περιέχει έννοιες και σκέψεις πολύ βαθιές που θα πρέπει να μας βασανίσουν όλους......

Συνήθως, όταν είμαστε κάπου για να τιμήσουμε έναν νεκρό, κλείνουμε το ρημαδιασμένο το κινητό για κάποια λεπτά...
Και αν μέσα σε αυτά τα λεπτά σε πάρει κάποιος, τα κινητά εδώ και πολλά χρόνια έχουν κάτι που λέγεται "αναπάντητες κλήσεις".

Συνήθως, όταν είμαστε κάπου για να τιμήσουμε έναν νεκρό, κλείνουμε το ρημαδιασμένο το κινητό για κάποια λεπτά...
Και αν μέσα σε αυτά τα λεπτά σε πάρει κάποιος, τα κινητά εδώ και πολλά χρόνια έχουν κάτι που λέγεται "αναπάντητες κλήσεις".

Επιμένω ότι ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι ένα απίστευτα, ακραία έντονο γεγονός, που ο καθένας το ζει διαφορετικά, και μάλλον αυθόρμητα. Οι τύποι γράφεις υπάρχουν, αλλά δεν είναι κανόνας. Προσωπικά μου φαίνεται τελείως απίθανο κάποιο στυγνό αφεντικό να θέλησε να παει να υποβάλει τα σέβη του σε έναν αυτόχειρα αριστερό, και όχι να πάει να κάτσει στο Zonars παραδίπλα να κάνει τα τηλεφωνήματά του με στυλ. Και εν πάσει περιπτώσει αν υπήρξε κάποιος τέτοιος δε νομίζω να το είδαμε από περισσότερους.

Κι αυτό με κάνει να πιστεύω ότι σε ένα τόσο έντονο γεγονός φαίνεται πόσοι είμαστε στην ίδια φάση, με διαφορετικό περιτύλιγμα.

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Αυτή η καθαρίστρια που είναι απόψε,έχει κάτι κουτσουλιές για καθάρισμα..

Κι αυτό με κάνει να πιστεύω ότι σε ένα τόσο έντονο γεγονός φαίνεται πόσοι είμαστε στην ίδια φάση, με διαφορετικό περιτύλιγμα.

Ξεχνάς αυτούς που πάνε κάπου για να πουν μετά "Και εγώ ήμουν εκεί" στα φιλαράκια τους, χωρίς να έχουν καταλάβει καν το τι συμβαίνει.

Ξεχνάς αυτούς που πάνε κάπου για να πουν μετά "Και εγώ ήμουν εκεί" στα φιλαράκια τους, χωρίς να έχουν καταλάβει καν το τι συμβαίνει.

Ε ντάξει, αυτά υπάρχουν παντού. Πχ στις μαθητικές κινητοποιήσεις που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι τα 14χρονα emo είχαν πολιτικές ανησυχίες... :D Παιδιά ήταν και γούσταραν όλη τη φάση.

Το θέμα είναι τι μένει απ'όλα αυτά επί της ουσίας. (Πχ στο παράδειγμά μου, σίγουρα απέκτησαν αρκετές ανησυχίες με όλη αυτή την περιπέτεια τότε).

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

προχθες κόντεψα να πλακώσω στις μπουνιές συγγενή μου(ανάθεμα η ώρα) ο οποίος είναι ταπί, μπατίρης μέχει εκεί που δεν παίρνει, τον τσοντάρουμε εγώ και η γυναίκα μου συνέχεια γιατί αλλιώς θα ψοφήσει σαν το σκυλί στ' αμπέλι αλλά κατα τ'αλλα πήγε και ψήφισε για να βγει ο Μπένυ αρχηγός κόμματος και φυσικά στις εκλογές θα ψηφίσει Πασοκ γιατί είναι αμετανόητο κομματόσκυλο!!!!

κι ερωτώ, θα φταίω πολύ αν δεν δώσω ξανά χρήματα σ' αυτόν τον μαλάκα, που δεν σέβεται τα παιδιά του και τα εγγόνια του και θα πάει να ψηφίσει ξανά Πασοκ???

Και μετά περιμένουμε αλλαγές σ' αυτήν την μπουρδελοχώρα γμτ...
Στην θεση δεν θα τον ξανα εβαζα μεσα στο σπιτι μου ( οχι να τον χαρτζιλικώνω κιολας) ...
Πριν μερικες μερες με αφορμη τα επεισόδια στις συναυλίες του Νταλαρα η γυναιακα μου εκδήλωσε την συμπάθεια της στον ντοματοκυνηγημένο λεγοντας χαρακτηριστικά
-...ειναι κριμα να του την λενε με τοσο ασχημο τροπο άλλωστε δεν μπορει να απολογείται αυτος για τις πολιτικες επιλογες της γυναικας του.

- Τι λες καλη μου ...( έξαλλος απο αυτο που ακουσα)
Θα ειμαι εγω ολη μερα στην πιεση , στο αγχος για το αυριο, στην αναδουλειά στο στρίμωγμα και στο οικονομικο αδιέξοδο και εσυ θα μου υποστήριζες με την ψηφο σου την συγκεκριμένη πολιτικη;
Πακετο στην μανα σου θα σε εκανα...​

Με αυτο θελω να πως πως πλεον οι δικες μου ανοχες σε οτι αφορά τον δικο μου κυκλο εχουν φτασει στο μηδεν.
Δεν πρόκειται να ανεχτώ κανενα ειτε ειναι φιλος ειτε συγγενής την στιγμη που θα μαθαίνω πως στηρίζει με την ψηφο του τους υπευθύνους για το κατάντημα μας.
Ειναι εχθρος μου.