προχθες κόντεψα να πλακώσω στις μπουνιές συγγενή μου(ανάθεμα η ώρα) ο οποίος είναι ταπί, μπατίρης μέχει εκεί που δεν παίρνει, τον τσοντάρουμε εγώ και η γυναίκα μου συνέχεια γιατί αλλιώς θα ψοφήσει σαν το σκυλί στ' αμπέλι αλλά κατα τ'αλλα πήγε και ψήφισε για να βγει ο Μπένυ αρχηγός κόμματος και φυσικά στις εκλογές θα ψηφίσει Πασοκ γιατί είναι αμετανόητο κομματόσκυλο!!!!
κι ερωτώ, θα φταίω πολύ αν δεν δώσω ξανά χρήματα σ' αυτόν τον μαλάκα, που δεν σέβεται τα παιδιά του και τα εγγόνια του και θα πάει να ψηφίσει ξανά Πασοκ???
Και μετά περιμένουμε αλλαγές σ' αυτήν την μπουρδελοχώρα γμτ...
Αυτή είναι μια τρανή απόδειξη για την αξιοπιστία των blogs.
Που κολλάει η αξιοπιστία των blogs μ'αυτό; Το τromaktiko έκανε μια δημοσκόπηση. Δεν είπε πουθενα ότι αυτή είναι αληθής, αφού επί της ουσίας δεν είναι δημοσκόπηση, αφού δεν έχει σωστό δείγμα, είναι απλά μια σφυγμομέτρηση των απόψεων των επισκεπτών του site, με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τις ηλικίες, ή τις απόψεις.
Όχι δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα, αλλά με την κοινή λογική μπορούμε να προβλέψουμε πως δεν θα είναι αυτό.Δηλαδη ξερουμε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα των εκλογων,αρα ειναι και "αποδειξη" για την αναξιοπιστια των blogs?
Ως αποτέλεσμα, κάποιοι ηλίθιοι θα χαρούν νομίζοντας ότι θα βγάλουν 9% στις εκλογές και κάποιοι άλλοι ηλίθιοι θα βγάλουν το συμπέρασμα ότι οι αναγνώστες του συγκεκριμένου blog είναι φασίστες.
Κάτι δεν πάει καλά με τον φύρερ.. μόνο 0,5%; Δεν περιμένω να μπει στην βουλή άλλα το ποσοστό αυτό είναι πολύ χαμηλό...
Τώρα μου το λέτε και έδωσα τόσα λεφτά για να πάρω Kuro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mάλλον είμαι αριστερός με δεξιά τσέπη!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.