Kosh
AVClub Fanatic
Μην βαζετε δημοσκοπησεις του Κουρη γιατι θα βαλω κι εγω του Κυρτσου να γελασει το παρδαλο κατσικι 
Από κει και πέρα, αν προτιμάς μια ναζιστική οργάνωση με μια φονική ιδεολογία από ένα φιλελεύθερο κόμμα με μια ιδεολογία που βρίσκεις λάθος, κι αυτό άποψη είναι.
Ξέρεις τι είναι χειρότερο από έναν λύκο ντυμένο σαν πρόβατο?
Ένας λύκος ντυμένος βοσκός.
Καλό βράδυ.
(Ευχαριστώ τον Ζ, ξέρει αυτός)
Ευτυχώς Δημήτρη που χρησιμοποιείς στοιχειώδη λογική και καλή προαίρεση για να διασαφηνίσεις πώς το εννοώ.
Εγώ πάντως δεν έχω καμιά κακή πρόθεση, απλά σου δείχνω πόσο λάθος είναι το να πιάνεσαι από μια λέξη ή πρόταση και να καταρρίπτεις ένα ολόκληρο κείμενο ως άκυρο. Κατάλαβα τι θες να πεις, αλλά εξήγησα και στον Δημήτρη παραπάνω, ότι λύκοι υπάρχουν και σε άλλες ιδεολογίες, όχι μόνο στους φιλελεύθερους.
Βάζω πχ στοίχημα ότι, όπως συνέβη και στο παρελθόν πολλές φορές, πολλοί σημερινοί του Σύριζα σε 10 χρόνια θα είναι στο ΠΑΣΟΚ. Και τα λοιπά. Όπως επίσης αμφιβάλω για το πόσες από τις προγραμματικές δηλώσεις της Αριστεράς θα γίνονταν πράξη αν ξημέρωνε "κόκκινη" κυβέρνηση.
Ιάσωνα, νομίζεις ότι θα υπάρχει ο δοσιλογικός φορέας ΜΠΑΤΣΟΚ, έπειτα από από 10 χρόνια;
Εγώ πάντως δεν έχω καμιά κακή πρόθεση, απλά σου δείχνω πόσο λάθος είναι το να πιάνεσαι από μια λέξη ή πρόταση και να καταρρίπτεις ένα ολόκληρο κείμενο ως άκυρο. Κατάλαβα τι θες να πεις, αλλά εξήγησα και στον Δημήτρη παραπάνω, ότι λύκοι υπάρχουν και σε άλλες ιδεολογίες, όχι μόνο στους φιλελεύθερους.
Βάζω πχ στοίχημα ότι, όπως συνέβη και στο παρελθόν πολλές φορές, πολλοί σημερινοί του Σύριζα σε 10 χρόνια θα είναι στο ΠΑΣΟΚ. Και τα λοιπά. Όπως επίσης αμφιβάλω για το πόσες από τις προγραμματικές δηλώσεις της Αριστεράς θα γίνονταν πράξη αν ξημέρωνε "κόκκινη" κυβέρνηση.
«Και φυσικά είναι σύμπτωση ότι θα παρουσιάσουμε τα ψηφοδέλτιά μας την21η Απριλίου. Όλες τις εκδηλώσεις μας τις κάνουμε το Σάββατο, έτσι έτυχε και η συγκεκριμένη μέρα έπεσε Σάββατο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν θα το κρύψω, συμφωνούμε σε πολλά με την 21η Απριλίου».
(Nίκος Μιχαλολιάκος, στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012)
Και φυσικά το προεκλογικό περίπτερο της χρυσής αυγής θα είναι στην Κατεχάκη. Τυχαίο; Δε νομίζω...
Παντως, και σημειολογικα να το δει κανεις, το κομμα του Καμενου εχει σημα το γλαρο.
Και οι γλαροι ως γνωστον τρωνε απο σκατα μεχρι ψοφιμια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.