Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Μην βαζετε δημοσκοπησεις του Κουρη γιατι θα βαλω κι εγω του Κυρτσου να γελασει το παρδαλο κατσικι :D

Από κει και πέρα, αν προτιμάς μια ναζιστική οργάνωση με μια φονική ιδεολογία από ένα φιλελεύθερο κόμμα με μια ιδεολογία που βρίσκεις λάθος, κι αυτό άποψη είναι.

Έλα τώρα που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...Με τη λεκτική υπερβολή μου ήθελα προφανώς να δείξω ότι με τη Χ.Α. ξέρεις τι περιμένεις και πώς να το αντιμετωπίσεις. Οι άλλοι μας πασάρουν μια παλαιά συνταγή, δοκιμασμένη πολλάκις με εγκληματικά αποτελέσματα, σε νέο "άφθαρτο" περιτύλιγμα. Ε δε θα τους κάνω τη χάρη να τους πάρω στα σοβαρά.
Και στο άρθρο του Τζήμερου δε διαβάζω για κανένα λάθος της Αριστεράς που δεν ενώνεται. Για "κόκκινους" διαβάζω που τα έφαγαν παρέα με τους "πράσινους" και τους "μπλε" γιατί προφανώς όλοι ίδιοι είναι. Η χαρά του μικροαστού και στο βάθος - βάθος του φασίστα.

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ξέρεις τι είναι χειρότερο από έναν λύκο ντυμένο σαν πρόβατο?

Ένας λύκος ντυμένος βοσκός.

Καλό βράδυ.

(Ευχαριστώ τον Ζ, ξέρει αυτός)

Ευτυχώς Δημήτρη που χρησιμοποιείς στοιχειώδη λογική και καλή προαίρεση για να διασαφηνίσεις πώς το εννοώ.

Ευτυχώς Δημήτρη που χρησιμοποιείς στοιχειώδη λογική και καλή προαίρεση για να διασαφηνίσεις πώς το εννοώ.

Εγώ πάντως δεν έχω καμιά κακή πρόθεση, απλά σου δείχνω πόσο λάθος είναι το να πιάνεσαι από μια λέξη ή πρόταση και να καταρρίπτεις ένα ολόκληρο κείμενο ως άκυρο. Κατάλαβα τι θες να πεις, αλλά εξήγησα και στον Δημήτρη παραπάνω, ότι λύκοι υπάρχουν και σε άλλες ιδεολογίες, όχι μόνο στους φιλελεύθερους.

Βάζω πχ στοίχημα ότι, όπως συνέβη και στο παρελθόν πολλές φορές, πολλοί σημερινοί του Σύριζα σε 10 χρόνια θα είναι στο ΠΑΣΟΚ. Και τα λοιπά. Όπως επίσης αμφιβάλω για το πόσες από τις προγραμματικές δηλώσεις της Αριστεράς θα γίνονταν πράξη αν ξημέρωνε "κόκκινη" κυβέρνηση.

Εγώ πάντως δεν έχω καμιά κακή πρόθεση, απλά σου δείχνω πόσο λάθος είναι το να πιάνεσαι από μια λέξη ή πρόταση και να καταρρίπτεις ένα ολόκληρο κείμενο ως άκυρο. Κατάλαβα τι θες να πεις, αλλά εξήγησα και στον Δημήτρη παραπάνω, ότι λύκοι υπάρχουν και σε άλλες ιδεολογίες, όχι μόνο στους φιλελεύθερους.

Βάζω πχ στοίχημα ότι, όπως συνέβη και στο παρελθόν πολλές φορές, πολλοί σημερινοί του Σύριζα σε 10 χρόνια θα είναι στο ΠΑΣΟΚ. Και τα λοιπά. Όπως επίσης αμφιβάλω για το πόσες από τις προγραμματικές δηλώσεις της Αριστεράς θα γίνονταν πράξη αν ξημέρωνε "κόκκινη" κυβέρνηση.

Ιάσωνα, νομίζεις ότι θα υπάρχει ο δοσιλογικός φορέας ΜΠΑΤΣΟΚ, έπειτα από από 10 χρόνια;

Ιάσωνα, νομίζεις ότι θα υπάρχει ο δοσιλογικός φορέας ΜΠΑΤΣΟΚ, έπειτα από από 10 χρόνια;

Φοβάμαι πολύ πως ναι. Έγραφα και πριν λίγες σελίδες, ότι θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο από το 5% της ΧΑ το 15-20% του ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση βέβαια που είναι πραγματικό. Δείχνει ότι πραγματικά έχουμε μηδενική αντίληψη σα λαός. Έστω και αυτό το ποσοστό του.

Η ταμπελα μας πειραζει και πως το λενε ενα κομμα ή η πολιτικη που προαγει ?

Γιατι τελικα το συστημα αν δει οτι ενοχλει η ταμπελα θα την αλλαξει αφηνοντας την πολιτικη ομως που το εξυπηρετει.

Το θέμα δεν είναι η πρόταση μόνο. Απορρίπτω συνολικά τη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία η οποία στο κάτω - κάτω τώρα εφαρμόζεται και έχουμε πάρει μια γεύση από το τι μας περιμένει. Το αν θα εφαρμοστεί από "παλαιούς και φθαρμένους" ή "νέους και άφθαρτους" λίγη σημασία έχει επί της ουσίας. Και όπου εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη ιδεολογία, επειδή ακριβώς βρίσκεται στον αντίποδα των λαϊκών συμφερόντων, συνοδεύτηκε από έξαρση των κατασταλτικών μηχανισμών για να εμπεδωθεί. Πολλά τα παραδείγματα.
Δεν αρκεί η εκλογή μιας αριστερής κυβέρνησης ακόμα και αν ενωθεί, ακόμα και αν πάρει 60% του εκλογικού σώματος, για να εφαρμόσει μια ριζοσπαστική πολιτική. Χρειάζεται και ο ανάλογος συσχετισμός δυνάμεων μέσα στην κοινωνία, πράγμα που δε συμβαδίζει αναγκαστικά με το εκλογικό αποτέλεσμα. Χρειάζονται εργαζόμενες μάζες αποφασισμένες να επιβάλουν τη θέλησή τους. Μόνο τότε η πλειοψηφική πολιτική εκπροσώπηση μπορεί να έχει κάποιο αντίκτυπο προς την κατεύθυνση μιας ριζοσπαστικής προοπτικής.
Κατά τα άλλα, μου αρκεί που διευκρίνισες ότι κατάλαβες πώς εννοούσα την παραπάνω φράση.
Συνεχίζουμε.

«Και φυσικά είναι σύμπτωση ότι θα παρουσιάσουμε τα ψηφοδέλτιά μας την21η Απριλίου. Όλες τις εκδηλώσεις μας τις κάνουμε το Σάββατο, έτσι έτυχε και η συγκεκριμένη μέρα έπεσε Σάββατο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν θα το κρύψω, συμφωνούμε σε πολλά με την 21η Απριλίου».

(Nίκος Μιχαλολιάκος, στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012)

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

«Και φυσικά είναι σύμπτωση ότι θα παρουσιάσουμε τα ψηφοδέλτιά μας την21η Απριλίου. Όλες τις εκδηλώσεις μας τις κάνουμε το Σάββατο, έτσι έτυχε και η συγκεκριμένη μέρα έπεσε Σάββατο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν θα το κρύψω, συμφωνούμε σε πολλά με την 21η Απριλίου».

(Nίκος Μιχαλολιάκος, στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012)

Και οπως ειπε ο Sherlock "δεν υπαρχουν συμπτωσεις"

Elementary my dear Watson

Και κατι ασχετο αλλα λογω της μερας, μια αφιερωση στους ψηφοφορους της Χ.Α., ειδικα μιας και διαλεξαν τη μερα να ανακοινωσουν τους υποψηφιους τους.

390613_325584490797868_118926818130304_1067598_392455046_n.jpg

Και φυσικά το προεκλογικό περίπτερο της χρυσής αυγής θα είναι στην Κατεχάκη. Τυχαίο; Δε νομίζω...

Κοντοχωριανοι μας ε ?

Εμ βεβαια.....

Εδω ρε σεις στου Παπαγου υπαρχει εκκλησια (νεωτερη) με το ονομα Αη Γιωργης και ξερετε απο που το πηραν το ονομα ε ?

Τι να λεμε τωρα μεχρι και βιβλιοπωλειο με το θρυλικο ονομα "Κοκκινη Μηλια" υπαρχει. Ποιος Αδωνις....

Και φυσικά το προεκλογικό περίπτερο της χρυσής αυγής θα είναι στην Κατεχάκη. Τυχαίο; Δε νομίζω...

το διάβασα σε μια λίστα εκλογικών περιπτέρων που μου έστειλαν για να ρυθμίσω το gps μου και το laser range finder.μάλιστα αναφέρουν κανελλοπούλου (το ονομα της) και μεσογείων. κανελλοπούλου 4 είναι το προπατζίδικο.

Παντως, και σημειολογικα να το δει κανεις, το κομμα του Καμενου εχει σημα το γλαρο.

Και οι γλαροι ως γνωστον τρωνε απο σκατα μεχρι ψοφιμια...

Ή απλά παραπέμπει στο γνωστό "μη φας....θα 'χουμε γλάρο!!!!"