Να αναλαβει ο στρατος![]()
κάνεις μεγάλο λάθος ....
εγώ ο ίδιος έχω μεταφέρει εκλογικούς καταλόγους από το δημαρχείο στο εκλογικό κέντρο για να παραδοθούν στον δικαστικό αντ., ειδικά συνεργεία των δήμων με εργάτες και οδηγούς μαζεύουν τους σάκους με τα αποτελέσματα και τους επιστρέφουν στον δήμο όλο το βράδυ, άλλοι υπάλληλοι στέλνουν τα αποτελέσματα στο υπουργείο, όλο το στήσιμο της κάθε αίθουσας γίνεται από εργάτες των δήμων τις προηγούμενες μέρες των εκλογών .....
όσο για τους εκλογικούς καταλόγους, αυτοί ετοιμάζονται-ελέγχονται αρκετές μέρες πριν τις εκλογές στους δήμους από υπαλλήλους του δήμου τα απογεύματα ....
Πριν η μετα τις εκλογες ; :nounder:
Ήδη συνδράμει την ελάσσονα συμπολίτευση.
http://pitsirikos.net/2012/04/περίπτερο-του-λάοσ-στο-ίλιον/#more-19171
Πριν η μετα τις εκλογες ; :nounder:
Και μεγαλο κιολας ?
Την Παρασκευη παει ο Δικαστικος αντιπροσωπος στο δημαρχειο, και παραλαμβανει ο ιδιος απο εκει τον εκλογικο σακο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τον μεταφερει ο οποιοσδηποτε αλλος
Την αιθουσα την "στηνει" ο ΔΑ επισης (εχω κουβαλησει μπολικα θρανια δεν με πειθεις), οπως επισης στηνει / σφραγιζει την καλπη (ειναι ηδη ανοιχτη μεσα στην αιθουσα), ντανιαρει τα ψηφοδελτια, τα φτιαχνει σε πακετα (ενα απο το καθενα), και ΠΑΝΤΑ με διαφορετικη σειρα, κλπ, κλπ, κλπ
Ναι, τα γραμματα, πχ "απο ΠΑΠ-ΣΩΤ" ειναι εξω απο την πορτα του εκλογικου τμηματος
Μετα το περας της διαδικασιας, και αφου εχει τελειωσει η καταμετρηση των ψηφων, καλει με κινητο που του δινουν την προηγουμενη Παρασκευη, και δινει τα αποτελεσματα.
Καταγραφει και βαζει στον σακο, ολα τα ψηφοδελτια (εγκυρα/ακυρα/λευκα) και ΟΛΟΥΣ του φακελους, και ΟΛΟΥΣ του φακελους που περισσεψαν στα Δικαστηρια, στην Ευελπιδων (πχ. αν ειναι σε ΕΤ εδω).
Αυτο το τελευταιο, με ολη το περιεχομενο που εχει πλεον ο σακος, λες οτι τον εμπιστευεται σε καποιον αλλο.
Οχι, σορρυ, αλλα εσυ κανεις λαθος.
δύσκολο ,
ποιός θα ετοιμάσει τους εκλογικούς καταλόγους ? ποιός θα ετοιμάσει τα εκλογικά κέντρα (μεταφορά-στήσιμο καλπών, ανάρτηση σε κάθε αίθουσα σημάνσεων για τα "γράμματα" που ψηφίζουν, τροφοδοσία ψηφοδελτίων κλπ κλπ) ? ποιός θα μαζεύει την Κυριακή ως τα ξημερώματα τα αποτελέσματα από τα εκλογικά κέντρα για να σταλούν στο υπουργείο αλλά και τους σάκους με τους ψήφους ? ποιός θα επιλύει την ημέρα των εκλογών διάφορα θέματα των ψηφοφόρων (διπλοεγγραφές, ελλείψεις, τυπογραφικά λάθη, ταυτοπροσωπίες κλπ κλπ) ? ποιός θα ετοιμάσει ξανά τις τάξεις για να λειτουργήσουν τα σχολεία όταν ξανα-ανοίξουν ?
και ένα σωρό άλλα ....
Ήδη συνδράμει την ελάσσονα συμπολίτευση.
http://pitsirikos.net/2012/04/περίπτερο-του-λάοσ-στο-ίλιον/#more-19171
Υγ. Δεν εγραψα ουτε υπεννοησα πουθενα οτι κανουν την φασινα του εκλογικού τμήματος (στην περιπτωση που αναφερεσε σε εμενα)
Απαντησα στον DIM_Z, οτι τα περισσοτερα απο αυτα που περιγραφει στο #738 & #740 ειναι λαθος
Μεχρι και τα bold, η δικη μου εμπειρια λεει οτι δεν ανακατευεται πουθενα κανενας αλλος απο τον Δικαστικο αντιπροσωπο και τον/τους γραμματεις του
Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει οτι οι κύριοι τις φωτο είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί;
Τίποτα κυνηγοί γιαλαντζί είναι,ή υπάλληλοι του κόμματος...
Πιθανότατα κανείς, αλλά συνθέτει ωραία νοητική εικόνα.
Οι βαλιντέ κυνηγοί δεν φοράν στρατιωτικές παραλλαγές;
κάνεις μεγάλο λάθος ....
εγώ ο ίδιος έχω μεταφέρει εκλογικούς καταλόγους από το δημαρχείο στο εκλογικό κέντρο για να παραδοθούν στον δικαστικό αντ., ειδικά συνεργεία των δήμων με εργάτες και οδηγούς μαζεύουν τους σάκους με τα αποτελέσματα και τους επιστρέφουν στον δήμο όλο το βράδυ, άλλοι υπάλληλοι στέλνουν τα αποτελέσματα στο υπουργείο, όλο το στήσιμο της κάθε αίθουσας γίνεται από εργάτες των δήμων τις προηγούμενες μέρες των εκλογών .....
όσο για τους εκλογικούς καταλόγους, αυτοί ετοιμάζονται-ελέγχονται αρκετές μέρες πριν τις εκλογές στους δήμους από υπαλλήλους του δήμου τα απογεύματα ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.