data
AVClub Addicted Member
πφφ καλημερα! Εχουμε και λεμε
Το πφφ να υποθέσω ότι είναι από τους ψεκασμούς από το δίπλα νήμα, δεν με πιάνουν τα χημικά.
Και γιατι να μην εξορισουμε αντιθετα ολους τους ανεργους? Ειναι και αυτο μια λυση! Αν θες να ανταλλαξουμε ανοησιες μπορουμε να το κανουμε και αυτο καποια στιγμη μελλοντικα που θα εχω χρονο να χαζολογω.
Παω λοιπον στο λιγο πιο σοβαρο σχολιο σου
Αυτή την λύση την περιμένω από ιδεολογίες σαν την Δημιουργία, Ξανά (πως λέμε γυρίστε στο μεσαίωνα ξανά).
Οχι καθολου δε μου περασε, καλα που το επισημανες. Ολοι λοιπον οι Ελληνες πολιτες ιδια εργασιακα δικαιωματα με το καθε ρακενδυτο λαθρομεταναστη.Προσοχη οχι μεταναστη, λαθρομεταναστη εχει τεραστια διαφορα. Δε ξερω πως το δεχεσαι αυτο για τον εαυτο σου, εγω παντως δε το δεχομαι, οποτε δεν συμφωνω με την προταση σου. Τη θεωρω παραλογη
Η ιδεολογία που προτείνεις χωρίζει τους ανθρώπους σε φτωχούς και πλούσιους και κάνει το παν για να κερδίζουν οι δεύτεροι. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα εφαρμόσουν αύριο αυτά που λες για τους μετανάστες με τις οικονομικές ζώνες και στους άνεργους. Τι θα τους εμποδίσει να στείλουν τους άστεγους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης? Νομίζεις ότι θα σε σώσει που είσαι έλληνας? Γιατί να μην μας κάνουν Κίνα, που την έφερες σαν παράδειγμα, και να είμαστε και ανταγωνιστικοί, η πλάκα είναι ότι η Κίνα έχει αρχίσει να ξυπνά και εμείς κοιμόμαστε.
Όχι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, δεν υπάρχει τίποτα το λαθραίο σε κάποιον που προσπαθεί να επιβιώσει. Θεωρείς παράλογη την πρόταση μου, όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν ίδια δικαιώματα, αλλά δεν θεωρείς παράλογο να κλέβεις από ένα κράτος τους πόρους του και μάλιστα με τα απεχθέστερα μέσα και μετά να κατηγορείς τους ανθρώπους γιατί φεύγουν από τις πατρίδες τους. Το ίδιο θέλουν να σου κάνουν και εδώ στον τόπο σου (και γενικά σε αυτό που λέμε νότος στην Ευρώπη) τους πόρους σου θέλουν και εσένα να δουλεύεις σε οικονομικές ζώνες. Βλέπεις δεν παίζει ρόλο αν είσαι έλληνας, ιταλός, ισπανός, μαύρος, άσπρος, μετανάστης, μια χαρά χωράμε όλοι και θα έχουμε το ίδιο δικαίωμα στην δουλεία. Να το δεχτείς και αυτό τότε ακόμα και αν φοράμε γραβάτες προτού γίνουμε ρακένδυτοι.