AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,729
Προφανως, "ψηλα" εννοουν στον Περισσο.
Η λογικη μου δεν φτανει για να τους καταλαβω. Προχθες μου χτυπησαν στο γραφειο αλλα με ειδαν οτι μιλουσα στο τηλεφωνο και απλα μου εδωσαν ενα φακελακι. Ειχε μεσα ψηφοδελτια σταυρωμενα. Πριν ανακοινωθουν οι εκλογες θυμαμαι την Αλεκα να ζηταει αμεσα εκλογες. Απο τοτε με καθε ευκαιρια, λεει οτι αποκλειεται να συμμετασχει σε κυβερνηση συνεργασιας, την ωρα που ειναι σιγουρο οτι θα δοθει τετοια ευκαιρια και οτι η αλλη εναλλακτικη θα ειναι συγκυβερνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Αυτο ειναι πραγματικα πρωτοφανες. Προτιμουν να παραχωρησουν την εξουσια σε καποιους που διαφωνουν ριζικα, αντι να προσπαθησουν να περασουν ενα μερος απο αυτα που πιστευουν εστω συνεργαζομενοι με καποιους που διαφωνουν εν μερει.
Αυτο το ονομαζω υπερτατη πολυτελεια/επιλογη του να εισαι αιωνιως αντιπολιτευση.Λες οτι θελεις,κατηγορεις οποιον θελεις χωρις να εισαι αναγκασμενος να αποδειξεις οτι μπορεις να κανεις και κατι καλυτερο.
Ακομη κι αν αποφασισουν να στηριξουν καποιο ως πρωθυπουργο (λεμε τωρα) διατηρουν το προνοποιο και την πολυτελεια αυριο να τον κατηγορησουν οτι δεν τηρει τα συμφωνηθεντα κλπ........... οποτε πισω στην αντιπολιτευση που παντα εχει δικαιο.
Αυτα γενικα για την αντιπολιτευση οποιο χρωμα και να εχει.
Ειδικα σ'αυτες τις εκλογες,η αρνηση να προσπαθησεις να αλλαξεις την κυβερνηση και να μην συμμετεχεις σε μια προσπαθεια βελτιωσης της καταστασης,δεν διαφερει τιποτα απο το να κανεις δωρο στον Ελληνικο λαο την
παρουσα κυβερνηση και παλιν.
Κατι που δειχνει οτι προφανως δεν εχεις λυσεις να προσφερεις.
Περαστικα σε ολους μας.
Last edited: