Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά για την αύξηση της αποχής, εκτός απο όσους απο επιλογή επέλεξαν να μην ψηφίσουν, συνέβαλε και η αύξηση τα τελευταία δυο χρόνια της φυγής στο εξωτερικό. Πολλά παιδιά δεν μπορούσαν είτε για λόγους δουλειάς είτε οικονομικούς να κατέβουν για να ψηφίσουν. Και δεν υπήρχαν και τα τσάρτερ που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε όλοι αυτοί εμφανίζονται ώς αποχή.

Δεν θα κουραστούν, το ξέρω από πρώτο χέρι. Το θέμα είναι κατά πόσο έχεις εσύ την υπομονή να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

ΥΓ Κρίμα γιατί χάθηκε ένα ποστ που άξιζαν να το διαβάσουν όσοι δεν πρόλαβαν και δεν έχουν πρόσβαση στα "άδυτα"

Δεν έχω. Ούτε εγώ θα κάτσω να ασχολούμαι με τη ΔΟ και τα κέφια της. Εξακολουθώ όμως να βλέπω ότι το μπαναρισμένο μήνυμα που με αποκαλεί ασφαλίτη μένει απείραχτο σε αντίθεση με τα δικά μου που σβήνονται εν ριπή οφθαλμού χωρίς μάλιστα να χαρακτηρίζουν κανέναν.

Θα μου επιτρέψετε να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον τόπο καταγωγής μου την Κεφαλονιά. Μπορεί να μην είμαι αντικειμενικός αλλά όλοι ξέρετε ότι είναι το ομορφότερο μέρος του κόσμου. Τι και αν μας λένε τρελούς, απλά δεν μπορούν να μας καταλάβουν. Εμείς όμως ξέρουμε, γι’αυτό και βρίζουμε ότι αγαπάμε. Νανε καλά οι άνθρωποι που μέσα στον χειμώνα έφεραν μυρωδιά άνοιξης.
Τα φιλιά μου και στο άλλο άκρο της Ελλάδας, στην Ικαρία. Εκεί που κατοικεί ακόμα ο Διόνυσος και οι άνθρωποι ζουν ελεύθεροι. Πάντα νανε κόκκινο το νησί και ας κάνει λάθη το κόμμα.

Υ.Γ. Σας περιμένουμε όλους το καλοκαίρι αλλά προσοχή, όχι πλαστικά, ΟΧΙ σκαταυγίτες, σε θάλασσες και ακτές για να χαιρόμαστε όλοι την άνοιξη και αυτό το καλοκαίρι.

309932_10150850609309759_667869758_9457882_1932308000_n.jpg

''Δεν περιγράφω άλλο'''.:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν έχω. Ούτε εγώ θα κάτσω να ασχολούμαι με τη ΔΟ και τα κέφια της. Εξακολουθώ όμως να βλέπω ότι το μπαναρισμένο μήνυμα που με αποκαλεί ασφαλίτη μένει απείραχτο σε αντίθεση με τα δικά μου που σβήνονται εν ριπή οφθαλμού χωρίς μάλιστα να χαρακτηρίζουν κανέναν.

Μιά διευκρίνιση...Το κατάπτυστο μήνυμα εμεινε εκεί για τον απλό λογο οτι το μέλος που σε αποκάλεσε έτσι δέχτηκε τριημερο αποκλεισμό απο τούς υπεύθυνους της Δ.Ο. και για να μην υπάρχει καμιά πιθανότητα αμφισβήτησης της απόφασής της...

Απ´εκει και περα θα παρακαλουσα να μην συνεχιστεί αυτή η συζήτηση στο θεμα,γιατι μοιάζει παρένθετη..

Αλλως τε και πάλι βρισκεσαι στο φορουμ.
Να συνεχισουμε την συζήτηση πανω στο θεμα,αν ειναι δυνατόν??

Last edited:
Μιά διευκρίνιση...Το κατάπτυστο μήνυμα εμεινε εκεί για τον απλό λογο οτι το μέλος που σε αποκάλεσε έτσι δέχτηκε τριημερο αποκλεισμό απο τούς υπεύθυνους της Δ.Ο. και για να μην υπάρχει καμιά πιθανότητα αμφισβήτησης της απόφασής της...

Απ´εκει και περα θα παρακαλουσα να μην συνεχιστεί αυτή η συζήτηση στο θεμα,γιατι μοιάζει παρένθετη..

Αλλως τε και πάλι βρισκεσαι στο φορουμ.
Να συνεχισουμε την συζήτηση πανω στο θεμα,αν ειναι δυνατόν??

Η βίαιη διακοπή της "συζήτησης" Σπύρο την Πέμπτη δεν έγινε από εμένα. Έχω όλη την καλή διάθεση σε αντίθεση προφανώς με τη νέα ΔΟ που διακατέχεται από άλλα συναισθήματα και ύφος γυμνασιάρχου.

Η βίαιη διακοπή της "συζήτησης" Σπύρο την Πέμπτη δεν έγινε από εμένα. Έχω όλη την καλή διάθεση σε αντίθεση προφανώς με τη νέα ΔΟ που διακατέχεται από άλλα συναισθήματα και ύφος γυμνασιάρχου.

Επίτρεψέ μου να εχω διαφορετική γνώμη...

Αλλως τε κάθε αρχή και δύσκολη για όλους.

Μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα...Αλλως τε αν δεν εμπιστευόμουν την νεα Δ.Ο. δεν θα ήμουν σε αυτήν .

Πάμε παρακάτω.

Ειχα πει και πριν τις εκλογες οτι αν ο λαος συμπεριφερθει με τροπο που δεν περιμενα θα ζητουσα συγνωμη και θα του εβγαζα το καπελο.
Πραγματικα δεν πιστευα οτι θα βρουν πολλοι ανθρωποι τα κοτσια να μην ψηφισουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλα κατι αλλο...
Ευτυχως διαψευστηκα!!!

Τωρα για το φαινομενο της ΧΑ, απλα να πω οτι εχω μιλησει με πολλους που ψηφισαν ΧΑ και δεν εχουν σχεση οχι μονο με την ακρα δεξια αλλα κατατασσονται αριστεροτερα του κεντρου.
Τωρα γιατι να διαμαρτυρηθουν ετσι, ειναι κατι ανεξηγητο.

Ειχα πει και πριν τις εκλογες οτι αν ο λαος συμπεριφερθει με τροπο που δεν περιμενα θα ζητουσα συγνωμη και θα του εβγαζα το καπελο.
Πραγματικα δεν πιστευα οτι θα βρουν πολλοι ανθρωποι τα κοτσια να μην ψηφισουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλα κατι αλλο...
Ευτυχως διαψευστηκα!!!

Τωρα για το φαινομενο της ΧΑ, απλα να πω οτι εχω μιλησει με πολλους που ψηφισαν ΧΑ και δεν εχουν σχεση οχι μονο με την ακρα δεξια αλλα κατατασσονται αριστεροτερα του κεντρου.
Τωρα γιατι να διαμαρτυρηθουν ετσι, ειναι κατι ανεξηγητο.

Πάντος συγνώμη ακόμη δε ζήτησες.......:grinning-smiley-043

αντε τώρα να άνοιγε βουλή και να έβλεπες τους (χαυγήτες ) με τη συνωστισμένη ρεπούση, που μάλλον εκλέγεται, δίπλα δίπλα....... ειχε να γίνει του τελ αβίβ και της σαραγόσας.

Ειδα μολις τις δηλωσεις Μιχαλολιακου...

Ανατριχιλα!

Θα μου πεις εδω πηρανε ψηφους (και μαλιστα αρκετους) στο δικο μας Διστομο και στα Καλαβρυτα...

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Επισης η συντριβη του ΠΑΣΟΚ στην Α και Β Πειραιά που δεν βγάζει ουτε εναν βουλευτή δείχνει πολλά....

ΠΑΣΟΚ,τέλος....Νεο κομμα με Ντορα και ολους τους διαφορους Μάνους ειναι πιο πιθανό..

Και ομως, τραβηξε εναν ο Μαικ Λαμαρ απο το καπελο του...

Εβγαλαν εναν, βεβαια φανταζομαι οτι ο δευτερος θα κανει ενσταση (5 ψηφοι διαφορα) LOL

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Τωρα και αν δεν ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας..................................... τα νευρα μου λεμε. Πως θα μεγαλωσουν τα παιδια μας σε αυτον τον τοπο???????

Οι ηλίθιοι!!! Μόλις άκουσαν την φωνή, αμέσως σούζα τα δημοσιογραφάκια. Ας έμεναν όλοι στην θέση τους καθιστοί, και αν ήθελαν οι φασίστες ας τους έβγαζαν όλους έξω να κάνουν ανακοίνωση στον τοίχο....

ελα μου ντε .... μόλις ´φωναξε ο αγράμματος , αμέσως σηκώθηκαν τα μειράκια. Βρε ουστ

Αν είναι δυνατόν!
Δεν πιστεύω αυτό που βλέπω! Σούζα όλοι!

Να τους χαιρονται αυτοι που τους ψηφισαν.

Αν εχετε γνωστους ας τους το δειξετε, επισης πειτε τους οτι ο εκπροσωπος τυπου της ΧΑ δικαζετε την επομενη εβδομαδα με κατηγοριες για συνέργεια σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία καθως και ακομα ενα μελος της ΧΑ η Σκορδέλη για μαχαιρωματα.

Να τους χαιρεσται ρε.

Εμένα παιδιά , μου άρεσε , ΠΟΛΥ.....

Είναι και οι δύο...

και οι τρεις βασικά....

πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο...

Ο πρώτος και ο τρίτος είναι γλοιώδεις...

ειδικά ο πρώτος είναι... τεσπα...

ο δευτερος υπέγραψε στην εξεταστική για τον άκη και τον αθώωσε...

Ειδα μολις τις δηλωσεις Μιχαλολιακου...

Ανατριχιλα!

Θα μου πεις εδω πηρανε ψηφους (και μαλιστα αρκετους) στο δικο μας Διστομο και στα Καλαβρυτα...
+1 Καλυτερα να κανει τετοιες δηλωσεις τωρα, ωστε στις επομενες εκλογες, να φαει τα μουτρα του.
Παντως και εγω επεσα εξω στις προβλεψεις μου (Ν.Δ 25-28 και ΠΑΣΟΚ 16-18 %) τωρα και εφοσον παμε σε νεες εκλογες ειμαι περιεργος να δω τα ποσοστα που θα παρει κυριως ο Καμμενος και η χρ. αυγη και λιγοτερο ο Συριζα.Παντως απο τις δηλωσεις την "παρασταση" εκλεψαν ο Μιχαλολιακος (ας προσεχαν οσοι τον ψηφησαν) και το "γελακι" του χοντρου στο στυλ "ετσι ε με μαυρισατε ; τωρα να σας δω τι θα κανετε"......

Y.Γ Παντως επεσα μεσα σε βουλη 7 κομματων,ποτε δεν πιστευα οτι θα μπουν 10 κομματα.

Last edited:
Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Άννα Νταλάρα, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Παπουτσής, Πέτρος Ευθυμίου, Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Αλευράς, Παντελής Οικονόμου, Μιλένα Αποστολάκη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Τηλέμαχος Χυτήρης, Ευθυμίου Πέτρος του Δημητρίου 904
8 Αποστολάκη Ελένη-Μαρία (Μιλένα) του Γεωργίου 788
9 Κουτρουμάνης Γεώργιος του Σπυρίδωνα 776
10 Ρέππας Δημήτριος του Παναγιώτη 722
11 Βούρος Ιωάννης του Στεφάνου 624
12 Νταλάρα Άννα του Γεωργίου 570
13 Χυτήρης Τηλέμαχος του Γεράσιμου 542
14 Πρωτόπαπας Χρήστος του Ιωάννη 521
15 Ξενογιαννακοπούλου Μαρία-Ελίζα (Μαριλίζα) του Διονυσίου 501
19 Κατριβάνος Γεώργιος του Χαραλάμπους 126

Πειράζει που θέλω να το βλέπω???:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Ολοι οξω..Χασαμε και τον Χυτήρη τον ποιητή..

ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Από τη συλλογή "Τόποι νέοι")

Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος
Δεμένος στο κατάρτι μου.
Τόσα νερά στο δωμάτιό μου!

Ας έρθουν οι σύντροφοι
Ας έρθουν οι σειρήνες
Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός.

Ηρθε Τηλέμαχε ..Ηρθε ο υδραυλικός...:flipout::flipout::flipout: