Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;
Μη με ρωτας τι προταση εχει η αριστερά γιατι δεν μπορω να φανταστώ πως τοσα χρονια που βγαινουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν καποια πρόταση.
Παρολα αυτα κρατουν την εξουσια απο την μεταπολίτευση μεχρι σημερα.
Το δεν πιο τραγελαφικό ειναι πως ολα αυτα τα χρόνια δεν εχουν τηρήσει ουτε μια προεκλογική τους υπόσχεση.
Συνεπως τα περι προτάσεων η ακομα περισσότερο περι δεσμεύσεων δεν εχουν καμια απολυτως σημασία και δεν μπορουν να χρησιμοποιηθούν ως επιχείρημα για να μην ψηφίσουμε καποιο κόμμα ( σε αυτή την χωρα και με τον τροπο που λειτουργεί ο ψηφοφόρος).
Στην τελικη σου ερωτηση για το τι θα κάνουν, θα σου θυμίσω απλα πως ολα αυτα τα χρονια χωρις καμια πρόταση τα δυο μεγαλα κόμματα ο ελληνικος λαος τα ψήφισε για να δει τι θα κάνουν ( η τουλάχιστον γιατι πίστεψε πως κατι θα κανουν).
Ε μετα απο 40 χρονια νομίζω πως ειδε ...
Η μηπως οχι...;
Έχει καμιά πρόταση η Αριστερά; Εγώ παρακολουθώ ειδήσεις όσο μπορώ (όχι από TV), αλλά δεν έχω ιδέα τι προτείνουν τα αριστερά κόμματα! Ξέρω ότι επίσημα και το ΚΚΕ και τα άλλα αριστερά κόμματα έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν παραμονή στο Ευρώ, αλλά από κει και πέρα ... μηδέν.
Θα βάλουν φυλακή όσους έκλεψαν; Θα βάλουν φυλακή όσους παρανόμησαν; Θα θέσουν σωστούς και δίκαιους κανόνες στην οικονομική και κοινωνική ζωή; Και αν ναι, ποιους ακριβώς; Θα απλοποιήσουν το ανόητο νομικό μας σύστημα με τις πολυνομίες και τις προστασίες διαφόρων νταβατζήδων και συμμοριών; Θα μειώσουν τους βουλευτές και τις κάθε είδους αποζημιώσεις; Θα αλλάξουν το σύνταγμα ώστε υπουργοί και βουλευτές να έχουν προσωπική ευθύνη και να πηγαίνουν φυλακή όταν κλέβουν έστω και ένα ευρώ; Θα πετάξουν έξω από το δημόσιο τα άχρηστα κομματόσκυλα που δεν μπήκαν με ΑΣΕΠ και δεν έχουν κανένα προσόν; Θα βγάλουν έξω από τα υπουργεία συγγενείς και φίλους των προηγούμενων υπουργών που τοποθετήθηκαν εκεί χαριστικά και διαλύουν το κράτος μας με την ανικανότητά τους;
Τι θα κάνουν τέλος πάντων;
Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω σε τι είναι αντίθετοι. Με ενδιαφέρει να μάθω τι θα κάνουν.
Αλλά δυστυχώς νομίζω ότι ούτε οι ίδιοι ξέρουν, ούτε και τους ενδιαφέρει...
Μη με ρωτας τι προταση εχει η αριστερά γιατι δεν μπορω να φανταστώ πως τοσα χρονια που βγαινουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν καποια πρόταση.
Παρολα αυτα κρατουν την εξουσια απο την μεταπολίτευση μεχρι σημερα.
Το δεν πιο τραγελαφικό ειναι πως ολα αυτα τα χρόνια δεν εχουν τηρήσει ουτε μια προεκλογική τους υπόσχεση.
Συνεπως τα περι προτάσεων η ακομα περισσότερο περι δεσμεύσεων δεν εχουν καμια απολυτως σημασία και δεν μπορουν να χρησιμοποιηθούν ως επιχείρημα για να μην ψηφίσουμε καποιο κόμμα ( σε αυτή την χωρα και με τον τροπο που λειτουργεί ο ψηφοφόρος).
Στην τελικη σου ερωτηση για το τι θα κάνουν, θα σου θυμίσω απλα πως ολα αυτα τα χρονια χωρις καμια πρόταση τα δυο μεγαλα κόμματα ο ελληνικος λαος τα ψήφισε για να δει τι θα κάνουν ( η τουλάχιστον γιατι πίστεψε πως κατι θα κανουν).
Ε μετα απο 40 χρονια νομίζω πως ειδε ...
Η μηπως οχι...;
Last edited: