Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;
Εγώ προτείνω να δεις τι έλεγαν προεκλογικά αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, αυτοί που ήθελαν να κυβερνήσουν (αντιπολίτευση) και το τι έκαναν μετά τις εκλογές.
Άστο δε μας πείθουν με τίποτα πλεον......
Ακόμα και αν μου έλεγαν έλα στο Δημόσιο με τόσα για μισθό δε θα τους ψήφιζα.
Τι να το κάνω που θα βουλιάξει η Χώρα; ο μισθός μου θα με σώσει;
Είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα των "Πειρατών" η εισβολή στην Τουρκία; Ρωτάω γιατί βλέπω να αποτελεί προτεραιότητα στις απόψεις σου (βλ. Avatar) οπότε ίσως να καλύπτεται από άλλο κόμμα αυτή η επιθυμία.
Εντάξει οι άνθρωποι είναι σαφείς, οπότε το αποσύρω το ερώτημα. Αντιγράφω από το site τους:
ηλιοσ!!! says: 26/01/2012 at 23:08 (UTC 2 )
για τα λεγομενα εθνικα θεματα τι γνωμη εχεται ? ( ελληνοτουρκικεσ σχεσησ κυπριακο σχεσησ ελλαδοσ ρωσιασ .κτλ ) ευχαριστω καλη δυναμη !!!!
..
Πετρος says: 27/01/2012 at 17:18 (UTC 2 )
Ηλιο, τα εθνικα θεματα ειναι αυτα που ακολουθουνται απο τις εθνικες γραμμες και ειναι επιθυμητα απο το λαο. Δηλαδη αν το 90% του κοσμου υποστηριζει πως πρεπει να υπαρξει μια συγκλιση η καμια συγκλιση με Τουρκια θα πραξουμε αναλογα. Η διαφορα μας ειναι οτι θα ρωτησουμε πρωτα
..
anesths.pp says: 27/01/2012 at 22:09 (UTC 2 )
Ακριβώς!
Δεν έχουμε διατυπώσει θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ταυτόχρονα ισχύει η τελευταία παράγραφος «Τα πρόσωπα αποφασίζουν»
Όταν κάτι μας αφορά όλους, με ένα δημοψήφισμα θα δούμε τι θέλουμε να κάνουμε και θα αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας.
..
Εγώ προτείνω να δεις τι έλεγαν προεκλογικά αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια, αυτοί που ήθελαν να κυβερνήσουν (αντιπολίτευση) και το τι έκαναν μετά τις εκλογές.
Άστο δε μας πείθουν με τίποτα πλεον......
Ακόμα και αν μου έλεγαν έλα στο Δημόσιο με τόσα για μισθό δε θα τους ψήφιζα.
Τι να το κάνω που θα βουλιάξει η Χώρα; ο μισθός μου θα με σώσει;