Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Ανθρωπος γεννιεσαι Αιμιλιε και μαλιστα με ολη την εξελιξη που εχει παρουσιασει το ανθρωπινο ειδος επι τοσες χιλιαδες χρονια,απλα καποιοι αφου γεννηθουν επιστρεφουν πισω στις αρχεγονα εμφυτα που ενυπαρχουν στο ανθρωπινο ειδος

Δεν είμαι υπερ του "απάνθρωπου" dna Πέτρο και διαφωνώ κάθετα με τέτοια ευφυολογήματα.... Εξηγώ αυτό που πιστεύω και στο τελευταίο μου post...

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Ισως βοηθουσε την συζητηση αν αλλαζαμε το "ανιερες συμμαχιες" με το "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"

Τα λόγια σου είναι και η απάντηση μου προς τον Στέλιο.
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Είτε θα αφήσουμε αυτούς επάνω να αλωνίζουν εις βάρος των Ελλήνων είτε θα ενωθούμε (με οτι μας ενώνει) και θα τους διώξουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Οι κομματικες αρχές τού φασιστα που κρυβεται πισω απο πατριδοκαπηλιες τι τον κανουν?

Οι ''αρχές'' του φασιστα που μιλάει γενικά ''για σάπιο σύστημα '' τι τον κάνουν??

Το διάγγελμα του Κολλια τής Χούντας που εβαλε ο Dalanik δείχνει σαφέστατα ποιος ακολουθεί ''αρχές Κολλια'' .

άνθρωπο δεν τον κάνουν.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει

Συμπερασματικά κάπως έτσι είναι τα πράγματα......

Πριν μίλησα και για το "περιβάλλον" που μεγαλώνει και ωριμάζει κάποιος....

Ασχέτως των αξιών και τις αρχές που κάποιος παίρνει απο παιδί, η εφηβεία, η ενηλικίωση και η ωρίμανση που υφίσταται ένα άτομο μέσω των "σταδίων" αυτών, θα το μετατρέψουν σε ολοκληρωμένο άνθρωπο. Με μια μικρή παράμετρος ακόμη. Το κοινωνικοπολιτικό σύστημα που διέπει την ζωή του. Πάντα επιπρόσθετα με τα "στάδια" που ανέφερα....Αλληλένδετα.

Εδώ είναι και το κλειδί...ΙΜΟ.

και πάλι θα αναφέρω ένα παράδειγμα...

Όταν έπιασα για πρώτη φορά δουλειά, με βάλανε σε ένα γραφείο να κάνω κάτι συγκεκριμένο στην Μηχ/σης πολύ μεγάλης εταιρείας, στην κεντρική της αποθήκη. Όταν έφυγα μετά απο ένα χρόνο για να εξελίξω τις γνώσεις μου, στην δεύτερη δουλειά, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν τα χρήματα και μετά τι θα κάνω.

Όταν "αυτο-απολύθηκα" απο την δεύτερη, μετά απο 4 χρόνια και πήγα στην τρίτη, ξέρεις τι ρώτησα πρώτα να μάθω??

Το κλίμα που επικρατεί στην εταιρεία που θα πήγαινα.....Το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων.

Είδα τον αδυσώπητο ανταγωνισμό, μεταξύ των υπαλλήλων μιας εταιρείας. Τα "καρφώματα" πίσω απο την πλάτη. Την αναξιοπρέπεια πολλών και την αναξιοκρατία που επικρατούσε(κοιμόταν προϊσταμένη με τον Γ. Διευθυντή για την θέση της, λόγω χαμηλής παιδείας που είχε).

Έφυγα και απο την τρίτη γιατί στο τέλος αποδείχτηκε το ίδιο......

Ξέρεις που κατέληξα?? Να γίνω Ελ. Επαγγελματίας και να διαλέγω εγώ....

Εν κατακλείδι, το σύστημα παράγει φασισμό. Το σύστημα προάγει την αποιδεολογικοποίηση. Το σύστημα γεννά τις κρίσεις του και καταστρέφει ανθρώπους.....

Εαν στην εξίσωση, αρχές, αξίες, παιδεία, κλπ....προσθέσουμε και το κοινωνικοπολιτικό σύστημα που διέπει μία κοινωνία, πιστεύω ότι η λύση της εξίσωσης είναι μπροστά στα μάτια μας. Αν βγάλουμε και το μαντήλι που τα καλύπτει, τότε ανάψαμε την "φλόγα".....

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες.

Και γω απο το σπιτι μου τα γραφω αυτα οταν κανω το διαλειμμα μου ............... :ADFADF1:

Ομως να ρωτησω.Δεν ειναι αυτο μια μορφη "υποχωρησης" απο μερους μου/μας που διαιωνιζει τα κακα του συστηματος;

Να πω και γω ενα παραδειγμα που ασφαλως αποδεικνυει οτι εχεις δικαιο.

Πριν χρονια δουλευα σε μια επιχειρηση με περιπου 350-400 ατομα.Μετα το πρωτο σοκ......χαχαχα......."σηκωθηκα" και δεν ειχα καμια απολυτως δυσκολια να επιβληθω στο τμημα μου.........μεχρι που καταλαβα οτι για να το καταφερω αυτο ειχα καταντησει ενα τελειο μερος του συστηματος.
Τοτε ηταν που σηκωθηκα και πηγα σπιτι μου..... :ernaehrung004:

Επειδή ακόμη ψάχνομαι...
Αν δεν είσαι βολεμένος, δεν είσαι από αυτούς που τα φάγανε και ψηφίσεις σε αυτές τις εκλογές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, παίρνεις επίδομα λόγω διανοητικής αναπηρίας > 80% ή όχι;

To ίδιο λέμε....

άνθρωπο δεν τον κάνουν.....

Ολο αυτο λοιπον το σκουπιδαριό που στηριζει εγκληματιες και μπράβους σαν της ''Χρυσής Αυγής''' πάντα φυσικά κατω απο εναν ''πατριωτικό μανδύα'' δήθεν ακομμάτιστο ανήκει στούς υπανθρώπους.Αν πεισεις εστω και εναν να μην πηγαινει εκεί θάναι κοινωνικο κέρδος.

Επειδή ακόμη ψάχνομαι...
Αν δεν είσαι βολεμένος, δεν είσαι από αυτούς που τα φάγανε και ψηφίσεις σε αυτές τις εκλογές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, παίρνεις επίδομα λόγω διανοητικής αναπηρίας > 80% ή όχι;

100% μαλλον...............και θα φορολογηθει βεβαια :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πω

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες.

Και γω απο το σπιτι μου τα γραφω αυτα οταν κανω το διαλειμμα μου ............... :ADFADF1:

Ομως να ρωτησω.Δεν ειναι αυτο μια μορφη "υποχωρησης" απο μερους μου/μας που διαιωνιζει τα κακα του συστηματος;

Να πω και γω ενα παραδειγμα που ασφαλως αποδεικνυει οτι εχεις δικαιο.

Πριν χρονια δουλευα σε μια επιχειρηση με περιπου 350-400 ατομα.Μετα το πρωτο σοκ......χαχαχα......."σηκωθηκα" και δεν ειχα καμια απολυτως δυσκολια να επιβληθω στο τμημα μου.........μεχρι που καταλαβα οτι για να το καταφερω αυτο ειχα καταντησει ενα τελειο μερος του συστηματος.
Τοτε ηταν που σηκωθηκα και πηγα σπιτι μου..... :ernaehrung004:

χεχε!!!

Έτσι είναι. Δυστυχώς πρέπει και βιολογικά να επιβιώσεις. Το σύστημα είναι ζωντανό πάνω απο 300 χρόνια και πρέπει να παραμείνεις ζωντανός και εσύ.

Μέσα σε αυτό λοιπόν κρατάς τις αξίες σου και το πολεμάς με ότι σου έχει απομείνει. Σε αυτό τον πόλεμο θα χαθούν πολλές μάχες, αλλά.........

Ολο αυτο λοιπον το σκουπιδαριό που στηριζει εγκληματιες και μπράβους σαν της ''Χρυσής Αυγής''' πάντα φυσικά κατω απο εναν ''πατριωτικό μανδύα'' δήθεν ακομμάτιστο ανήκει στούς υπανθρώπους.Αν πεισεις εστω και εναν να μην πηγαινει εκεί θάναι κοινωνικο κέρδος.

+1000000000

+1000000000

Που να εξηγεις τωρα στον φασιστακο τον Χρυσαυγίτη τετοια ,πού περιφέρει την πραμάτεια του και την αθλιότητά του οπου ναναι και πού οτι θυμαται χαιρεται ανα κατηγορια??:Banane0::Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Όχι...

Οι κομματικές αρχές δεν σε κάνουν άνθρωπο. Σε κάνουν κομματόσκυλο.

Οι αρχές και οι αξίες, σε κάνουν άνθρωπο.

Απολυτως για το πρωτο. Αλλα για πολλους οι κομματικες αρχες αποτελουν και αξιακο Ευαγγελιο...

Για το δευτερο εξαρταται. Γιατι και ο Χιτλερ ειχε αρχες και αξιες, που τις πηρε και στον ταφο του..ηταν σταθερος βλεπεις.. γι'αυτο και αιματοκυλησε τον κοσμο.

Και για ποιες αξιες μιλαμε αν μεσα σε αυτες περισσευει το πολιτικο μισος και μας κανει να βλεπουμε οποιονδηποτε δεν συμμεριζεται τις αποψεις μας σαν φασιστα? Δεν ειναι η ιδεολογια αλλα οι πραξεις μας που μας χαρακτηριζουν!

Και βεβαια μου φαινεται φαιδρο να μιλαμε για αξιες οταν καποιοι χαιρονται πχ. που καποιοι αλλοι εχασαν τα λεφτα απο το ομολογα τους και παει λεγοντας. Η οταν οι αξιες/ευαισθησιες εχουν την ιδιοτητα να στοχευουν/ενεργουν επιλεκτικα.

Και για να μην ξεφευγουμε απο το νημα, φαινεται οτι οι "αταλαντευτες αξιες' θα αποτελεσουν και παλι το αιτιο ωστε η χωρα μας να παραμεινει κατω απο την μποτα του 4ου ραιχ και των νεοταξιτων.

Περαστικα μας, γιατι φαινεται οτι ειναι ανηθικο να συνασπιστουμε εναντιον αυτων που θα κατασπαραξουν την χωρα μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλο

Απολυτως για το πρωτο. Αλλα για πολλους οι κομματικες αρχες αποτελουν και αξιακο Ευαγγελιο...

Για το δευτερο εξαρταται. Γιατι και ο Χιτλερ ειχε αρχες και αξιες, που τις πηρε και στον ταφο του..ηταν σταθερος βλεπεις.. γι'αυτο και αιματοκυλησε τον κοσμο.

Και για ποιες αξιες μιλαμε αν μεσα σε αυτες περισσευει το πολιτικο μισος και μας κανει να βλεπουμε οποιονδηποτε δεν συμμεριζεται τις αποψεις μας σαν φασιστα? Δεν ειναι η ιδεολογια αλλα οι πραξεις μας που μας χαρακτηριζουν!

Και βεβαια μου φαινεται φαιδρο να μιλαμε για αξιες οταν καποιοι χαιρονται πχ. που καποιοι αλλοι εχασαν τα λεφτα απο το ομολογα τους και παει λεγοντας. Η οταν οι αξιες/ευαισθησιες εχουν την ιδιοτητα να στοχευουν/ενεργουν επιλεκτικα.

Και για να μην ξεφευγουμε απο το νημα, φαινεται οτι οι "αταλαντευτες αξιες' θα αποτελεσουν και παλι το αιτιο ωστε η χωρα μας να παραμεινει κατω απο την μποτα του 4ου ραιχ και των νεοταξιτων.

Περαστικα μας, γιατι φαινεται οτι ειναι ανηθικο να συνασπιστουμε εναντιον αυτων που θα κατασπαραξουν την χωρα μας.

Περι αξιών κλπ, τα εξήγησα αργότερα Χιώτη....Διάβασε όλα τα post....

Αν μέσα απο τις αξίες που προανέφερα, υπάρχει πολιτικό μίσος, τότε έχεις παρανοήσει τις αξίες που έχεις.....

Και εμένα μου φαίνεται φαιδρό που στην ίδια πρόταση βάζεις τις αξίες ενός ανθρώπου με τα ομόλογα που έχασαν κάποιοι.....

Άρα δεν μιλάς για τις αξίες που προανέφερα αλλά για κάποιες άλλες.....

Η χώρα Χιώτη αντιστάθηκε λόγω αυτών των αξιών και πολέμησε τον εχθρό του 3ου Ραιχ... Ελπίζω και εύχομαι αυτοί που έχουν απομείνει με αυτές τις αξίες, να κάνουν το ίδιο.....

Η Χώρα δεν εκανε αντισταση κατα του Γ.Ραϊχ.

Αντισταση εκανε το ΕΑΜ και λιγοι φωτισμένοι αστοί..

Αρα δεν μιλάμε για ''Χωρα'' Emilot..

Η Αστικη τάξη την κοπάνησε εν μερει για Μ.Ανατολή μαζι με τον χρυσό και η υπολοιπη συνεργαστηκε με τους Ναζί..

Και αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ναζί παρέα με τους μαυραγοριτες μετά εβγαζαν ''πατριωτικούς λογους'' με ανοικτά τα Μακρονήσια και εκτελώντας ''μιάσματα''..

Ως εκ τούτου καμιά ''Χώρα ως όλον'' δεν αντιστάθηκε..

Υπολογιζεται πως τουλαχιστον ενα 30 % έβλεπε φιλικοτατα τούς Ναζί..Οι ιδιοι που μετά εγιναν ''πατριώτες'' ...και οργανωσαν την αστική τάξη πανω στο αίμα τών άλλων...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Για το δευτερο εξαρταται. Γιατι και ο Χιτλερ ειχε αρχες και αξιες, που τις πηρε και στον ταφο του..ηταν σταθερος βλεπεις.

Βλέπω σιγά σιγά ξεβρακώνεσαι, δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα πλέον....

Η Χώρα δεν εκανε αντισταση κατα του Γ.Ραϊχ.

Αντισταση εκανε το ΕΑΜ και λιγοι φωτισμένοι αστοί..

Αρα δεν μιλάμε για ''Χωρα'' Emilot..

Η Αστικη τάξη την κοπάνησε εν μερει για Μ.Ανατολή μαζι με τον χρυσό και η υπολοιπη συνεργαστηκε με τους Ναζί..

Και αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ναζί παρέα με τους μαυραγοριτες μετά εβγαζαν ''πατριωτικούς λογους'' με ανοικτά τα Μακρονήσια και εκτελώντας ''μιάσματα''..

Ως εκ τούτου καμιά ''Χώρα ως όλον'' δεν αντιστάθηκε..

Υπολογιζεται πως τουλαχιστον ενα 30 % έβλεπε φιλικοτατα τούς Ναζί..Οι ιδιοι που μετά εγιναν ''πατριώτες'' ...

Ναι βρε.... Καλά και κάνεις και το αναλύεις γιατί ξέρεις οτι αυτό εννοούσα αλλά πρέπει να φύγω και το έγραψα βιαστικά.....

Thanx!!!

Ναι βρε.... Καλά και κάνεις και το αναλύεις γιατί ξέρεις οτι αυτό εννοούσα αλλά πρέπει να φύγω και το έγραψα βιαστικά.....

Thanx!!!

Στην Ελλάδα τοτε εμειναν αυτοί πού έκατσαν και ''φύλαξαν τά πεζούλια τους'' που έλεγε και ο Αρης...

Καποιοι αλλοι αφού πρωτα φορεσαν την στολή του Γερμανοτσολιά και του Ταγματασφαλίτη,μετά φόρεσαν την στολή του πολιτικού(συγκεκριμένων χώρων)και ξεφτίλισαν τη σημαια τήν οποια και καρπώθηκαν ως δική τους....Τα ''μιάσματα'' εκαναν 40 χρονια να σηκώσουν κεφάλι .
Και τωρα η ιστορια επαναλαμβάνεται.

Οπως εβλεπε φιλικοτατα και την <εθνεγερσια> της 21 ης Απριλιου,αλλα στη συνεχεια παρα πολλοι καπηλευτηκαν και απηλαυσαν προνομια και τιμες που δεν τους ανηκαν.
Μας αρεσει ως εθνος να ιδιοπιουμαστε τα εργα καποιων συμπατριωτων μας και να τα καπηλευομαστε σαν δικα μας.