Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Πόσο δίνει το 9% του καημένου?

Ρε συ Ναθ, δεν είπαμε να μην παίζεις πολλά αουτσάιντερ στο ίδιο δελτίο? ...σε έχει φάει ο κουβάς μιλάμε...:p

Δεν ξερω απο στοιχημα καρντια μου :D

Πολλα του δινω λες ?

Το σημαντικοτερο ειναι να παμε να ψηφισουμε,να ασκησουμε την μονη σχεδον δυνατοτητα που εμεινε ,ωστε να διαμορφωνουμε το μελλον του τοπου μας.Οσο μικροτερο το ποσοστο αποχης,τοσο ποιο δυνατο μηνυμα θα δοθει τοσο στο εσωτερικο,οσο και το εξωτερικο,αλλα το κυριοτερο θα μας ξανακανει ενεργους πολιτες.
Δυστυχως η σχετικα μικρη συμμετοχη[για το μεγεθοςτης βαναυσοτητας των μετρων] σε πορειες και απεργιες εδειξε οτι υπαρχει ραγιαδισμος και αδιαφορια,καιρος να αντιστραφει με δημοκρατικοτατο τροπο αυτη η αντιληψη.
Το προβλημα δεν ειναι τα εκλογικα ποσοστα ,αλλα η μετεκλογικη πρακτικη μετουσιωση τους

Δηλαδή εκλογές μέτα την Εργατική πρωτομαγιά...κάτι με ανησυχεί..

Να περιμένουμε χοντρές προβοκάτσιες την πρωτομαγιά..?!?!

Δεν ξερω απο στοιχημα καρντια μου :D

Πολλα του δινω λες ?

E λιγουλάκι... μόνο οι οπαδοί του ρε συ πιστεύουν ότι θα πλησιάσει ή θα ξεπεράσει το διψήφιο...

από την άλλη μεγάλα ποσοστά θα μας έδιναν την ευκαιρία να δούμε άλλη μια μεγάλη κωλοτούμπα... αλλά εντάξει, ...είμαστε χορτασμένοι...

Το σημαντικοτερο ειναι να παμε να ψηφισουμε,να ασκησουμε την μονη σχεδον δυνατοτητα που εμεινε ,ωστε να διαμορφωνουμε το μελλον του τοπου μας.Οσο μικροτερο το ποσοστο αποχης,τοσο ποιο δυνατο μηνυμα θα δοθει τοσο στο εσωτερικο,οσο και το εξωτερικο,αλλα το κυριοτερο θα μας ξανακανει ενεργους πολιτες.
Δυστυχως η σχετικα μικρη συμμετοχη[για το μεγεθοςτης βαναυσοτητας των μετρων] σε πορειες και απεργιες εδειξε οτι υπαρχει ραγιαδισμος και αδιαφορια,καιρος να αντιστραφει με δημοκρατικοτατο τροπο αυτη η αντιληψη.
Το προβλημα δεν ειναι τα εκλογικα ποσοστα ,αλλα η μετεκλογικη πρακτικη μετουσιωση τους

Πέτρο σαν γενική διατύπωση εν μέρη συμφωνώ... αλλά με τα δεδομένα της Ελλάδας εν έτη 2012....................

Έχεις όμως υπόψιν σου ότι τα ποσοστά της αποχής έχουν ακριβώς την ίδια αξία με το λευκό/άκυρο, τη ψήφο σε κόμματα που δεν θα μπουν στη βουλή και ψήφους που θα καταμετρηθούν στη δεύτερη διαλογή?

Και μη μου πεις ρε φίλε ότι έχεις βρει κόμμα απο τα 10 περίπου που διεκδικούν είσοδο στη βουλή...

Το εκλογικό σύστημα ανατρέπει φίλε κάθε έννοια λογικής... κάθε έννοια διάθεσης συμμετοχής... ή ελπίδας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ειπώθηκε και πριν νομίζω: σημασία έχει πως θα τους αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα σαν σύνολο... σαν λαός. Επίσης πως θα αντιμετωπίσουμε σαν μονάδες το σύνολο.

Υποχρεώσεις έχουμε απέναντι στη συνείδησή μας πρώτα απ' όλα και στη συνέχεια σε όσους νοιάζονται για μας... τρίτη υποχρέωση δεν αναγνωρίζω, ούτε σε νόμους, ούτε σε λαό που ζει στο υπερπέραν.

Ως εκ τούτου θεωρώ άδικη τη κριτική απέναντι σε όσους θα επέχουν...
...και πολύ περισσότερο... δεν καταλαβαίνω πως το 60%+ που θα συγκεντρώσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΑΜΕΝΟΣ, ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΑ, ΧΑ... θα μπορέσει να παλευτεί την επομένη των εκλογών.

:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Άντε να δώσω και εγώ τα προγνωστικά μου προχωρώντας λίγο παραπέρα και βλέποντας τι θα γίνει και μετά τις εκλογές.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 30%
Ε.Ε.Κ. (Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα) 28%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 12%
Κ.Κ.Ε. 10%
Ν.Δ. 2,8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2%
ΔΗΜ.ΑΡ. 1,5%
Χρυσή Αυγή 0,5%
ΛΑ.Ο.Σ. 0,1%
ΔΗ.ΣΥ. 0,0001%

Το τι θα ακολουθήσει δύσκολα περιγράφεται:

Επειδή κανένα κόμμα δε συγκεντρώνει τις έδρες που χρειάζονται για αυτοδύναμη κυβέρνηση, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και Ε.Ε.Κ. αναγκάζονται να κάνουν συγκυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθεί το...χάος και η ακυβερνησία! :Banane0:
Η Ε.Ε. μας πετάει έξω με τις κλωτσίες και ύστερα από 2-3 δύσκολα χρόνια με τις κατάλληλες πολιτικές αρχίζει σταδιακά η ανάπτυξη και έχουμε τις πρώτες αυξήσεις μισθών.
Στο μεταξύ, από την Ε.Ε. έχουν αποχωρήσει Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία οι οποίες σχηματίζουν μια χαλαρή συμμαχία με την Ελλάδα σε σοσιαλιστική κατεύθυνση. Οι υπόλοιπες χώρες συνωθούνται στην έξοδο και η Ε.Ε. διαλύεται.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βλέποντας ότι υπάρχει ζωή και εκτός Ε.Ε. στηρίζει κριτικά τη νέα κυβέρνηση.
Το Κ.Κ.Ε. καταγγέλει με θέρμη τη συγκυβέρνηση του "κόκκινου μετώπου" γιατί δεν έχει στήσει ακόμα γκουλάγκ. :music-smiley-005:
Οι ΔΗΜ.ΑΡ.ίτες αναγκάζονται να καταφύγουν στα γκουρμεδιάρικα στέκια του Παρισιού για να κάνουν αντίσταση καταγγέλοντας με τη σειρά τους τη φαιοκόκκινη χούντα που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα με προεξάρχον στοιχείο το λαϊκισμό. Κάθε τόσο συγκεντρώνονται με κεράκια έξω από την Ελληνική πρεσβεία αδειάζοντας κουβάδες με σούσι στο δρόμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. :ADFADF1:
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ. καταγγέλουν το κατώφλι του 3% ως σκόπιμα πολύ υψηλό για να μη μπαίνουν τα μικρά κόμματα στη βουλή. Δε διατάζουν μάλιστα να στηλιτεύσουν το bonus των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα ως "αλλοίωση της λαϊκής εντολής". Ζητούν μετ' επιτάσεως απλή αναλογική. :smash:
ΛΑ.Ο.Σ. και ΔΥ.ΣΥ. κηρύσσονται εκτός νόμου γιατί τα ποσοστά τους είναι ποσοστά νικοτίνης και το κάπνισμα έχει απαγορευτεί. :ADFADF1:
Οι Αναρχικοί περνούν υπαρξιακή κρίση γιατί διαπίστωσαν ότι οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Θα μιλήσουν όταν συνέλθουν! :grinning-smiley-043
Οι χρυσαυγίτες εγκλείονται οικειοθελώς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χρυσοχοϊδη γιατί εκεί αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς. Έτσι ανακανάλυπτουν τα καλά της...κοινοτικής ζωής! Τους ακολουθεί ο Μανδραβέλης.
Ο Παπαχελάς διαβιεί προσωρινώς στην Αμερικανική Πρεσβεία και ο Πρετεντέρης κυκλοφορεί με περούκα.
Το όπλο του Τάκη Μίχα εκπυρσοκροτεί κατά λάθος στα μούτρα του.
Ο Zacharis αγοράζει εξοχικό στην Ικαρία.

Σε διεθνές επίπεδο η νέα κυβέρνηση προκαλεί πάταγο καταφέρνοντας να επιλύσει με μια κίνηση το κυπριακό και το παλαιστινιακό μαζί: οι Ελληνοκύπριοι έρχονται στην Ελλάδα, οι Τουρκοκύπριοι πηγαίνουν στην Τουρκία, η Κύπρος παραχωρείται στο Ισραήλ για να κτίσει το κράτος του και οι Παλαιστίνιοι μένουν στα εδάφη τους!!! :idea: :afro:

Scripta manent.

:Banane0::Banane0:

Έχει χρόνια να γραφτεί τέτοιο ποστ, πρόκειται περί κορυφαίας στιγμής δικής σου και του φόρουμ φίλε!

Άντε να δώσω και εγώ τα προγνωστικά μου προχωρώντας λίγο παραπέρα και βλέποντας τι θα γίνει και μετά τις εκλογές.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 30%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 12%
Κ.Κ.Ε. 10%
Ν.Δ. 2,8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2%
ΔΗΜ.ΑΡ. 1,5%
Χρυσή Αυγή 0,5%
ΛΑ.Ο.Σ. 0,1%
ΔΗ.ΣΥ. 0,0001%

Το τι θα ακολουθήσει δύσκολα περιγράφεται:

Επειδή κανένα κόμμα δε συγκεντρώνει τις έδρες που χρειάζονται για αυτοδύναμη κυβέρνηση, ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και Ε.Ε.Κ. αναγκάζονται να κάνουν συγκυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθεί το...χάος και η ακυβερνησία! :Banane0:
Η Ε.Ε. μας πετάει έξω με τις κλωτσίες και ύστερα από 2-3 δύσκολα χρόνια με τις κατάλληλες πολιτικές αρχίζει σταδιακά η ανάπτυξη και έχουμε τις πρώτες αυξήσεις μισθών.
Στο μεταξύ, από την Ε.Ε. έχουν αποχωρήσει Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία οι οποίες σχηματίζουν μια χαλαρή συμμαχία με την Ελλάδα σε σοσιαλιστική κατεύθυνση. Οι υπόλοιπες χώρες συνωθούνται στην έξοδο και η Ε.Ε. διαλύεται.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. βλέποντας ότι υπάρχει ζωή και εκτός Ε.Ε. στηρίζει κριτικά τη νέα κυβέρνηση.
Το Κ.Κ.Ε. καταγγέλει με θέρμη τη συγκυβέρνηση του "κόκκινου μετώπου" γιατί δεν έχει στήσει ακόμα γκουλάγκ. :music-smiley-005:
Οι ΔΗΜ.ΑΡ.ίτες αναγκάζονται να καταφύγουν στα γκουρμεδιάρικα στέκια του Παρισιού για να κάνουν αντίσταση καταγγέλοντας με τη σειρά τους τη φαιοκόκκινη χούντα που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα με προεξάρχον στοιχείο το λαϊκισμό. Κάθε τόσο συγκεντρώνονται με κεράκια έξω από την Ελληνική πρεσβεία αδειάζοντας κουβάδες με σούσι στο δρόμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. :ADFADF1:
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ. καταγγέλουν το κατώφλι του 3% ως σκόπιμα πολύ υψηλό για να μη μπαίνουν τα μικρά κόμματα στη βουλή. Δε διατάζουν μάλιστα να στηλιτεύσουν το bonus των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα ως "αλλοίωση της λαϊκής εντολής". Ζητούν μετ' επιτάσεως απλή αναλογική. :smash:
ΛΑ.Ο.Σ. και ΔΥ.ΣΥ. κηρύσσονται εκτός νόμου γιατί τα ποσοστά τους είναι ποσοστά νικοτίνης και το κάπνισμα έχει απαγορευτεί. :ADFADF1:
Οι Αναρχικοί περνούν υπαρξιακή κρίση γιατί διαπίστωσαν ότι οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Θα μιλήσουν όταν συνέλθουν! :grinning-smiley-043
Οι χρυσαυγίτες εγκλείονται οικειοθελώς στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χρυσοχοϊδη γιατί εκεί αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς. Έτσι ανακανάλυπτουν τα καλά της...κοινοτικής ζωής! Τους ακολουθεί ο Μανδραβέλης.
Ο Παπαχελάς διαβιεί προσωρινώς στην Αμερικανική Πρεσβεία και ο Πρετεντέρης κυκλοφορεί με περούκα.
Το όπλο του Τάκη Μίχα εκπυρσοκροτεί κατά λάθος στα μούτρα του.
Ο Zacharis αγοράζει εξοχικό στην Ικαρία.

Σε διεθνές επίπεδο η νέα κυβέρνηση προκαλεί πάταγο καταφέρνοντας να επιλύσει με μια κίνηση το κυπριακό και το παλαιστινιακό μαζί: οι Ελληνοκύπριοι έρχονται στην Ελλάδα, οι Τουρκοκύπριοι πηγαίνουν στην Τουρκία, η Κύπρος παραχωρείται στο Ισραήλ για να κτίσει το κράτος του και οι Παλαιστίνιοι μένουν στα εδάφη τους!!! :idea: :afro:

Scripta manent.

:Banane0::Banane0:
MAKAPI!!

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 30%
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 12%
Κ.Κ.Ε. 10%
Ν.Δ. 2,8%
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2%
ΔΗΜ.ΑΡ. 1,5%
Χρυσή Αυγή 0,5%
ΛΑ.Ο.Σ. 0,1%
ΔΗ.ΣΥ. 0,0001%

Κατά μία εντελώς διαβολική σύμπτωση, αυτές είναι και οι δικές μου προβλέψεις :Banane0::music-smiley-005:

E λιγουλάκι... μόνο οι οπαδοί του ρε συ πιστεύουν ότι θα πλησιάσει ή θα ξεπεράσει το διψήφιο...

από την άλλη μεγάλα ποσοστά θα μας έδιναν την ευκαιρία να δούμε άλλη μια μεγάλη κωλοτούμπα... αλλά εντάξει, ...είμαστε χορτασμένοι...

Πέτρο σαν γενική διατύπωση εν μέρη συμφωνώ... αλλά με τα δεδομένα της Ελλάδας εν έτη 2012....................

Έχεις όμως υπόψιν σου ότι τα ποσοστά της αποχής έχουν ακριβώς την ίδια αξία με το λευκό/άκυρο, τη ψήφο σε κόμματα που δεν θα μπουν στη βουλή και ψήφους που θα καταμετρηθούν στη δεύτερη διαλογή?

Και μη μου πεις ρε φίλε ότι έχεις βρει κόμμα απο τα 10 περίπου που διεκδικούν είσοδο στη βουλή...

Το εκλογικό σύστημα ανατρέπει φίλε κάθε έννοια λογικής... κάθε έννοια διάθεσης συμμετοχής... ή ελπίδας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ειπώθηκε και πριν νομίζω: σημασία έχει πως θα τους αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα σαν σύνολο... σαν λαός. Επίσης πως θα αντιμετωπίσουμε σαν μονάδες το σύνολο.

Υποχρεώσεις έχουμε απέναντι στη συνείδησή μας πρώτα απ' όλα και στη συνέχεια σε όσους νοιάζονται για μας... τρίτη υποχρέωση δεν αναγνωρίζω, ούτε σε νόμους, ούτε σε λαό που ζει στο υπερπέραν.

Ως εκ τούτου θεωρώ άδικη τη κριτική απέναντι σε όσους θα επέχουν...
...και πολύ περισσότερο... δεν καταλαβαίνω πως το 60%+ που θα συγκεντρώσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΑΜΕΝΟΣ, ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΑ, ΧΑ... θα μπορέσει να παλευτεί την επομένη των εκλογών.

Nικο καθε πολιτης αντιμετωπιζει την πολιτικη κατασταση με το δικο του σκεπτικο και με τις δικές του αντιληψεις.Εαν εσυ θεωρεις ,οπως και πολλοι αλλοι,οτι η αποχη και το λευκο-ακυρο,ειναι κατι που θα βοηθησει στην ουσιαστικη πολιτικη αλλαγη αυτης της χωρας,εγω διαφωνω.
Το ποσοστο των κομματων μετα τις εκλογες θα ειναι ελπιζω αποτελεσμα της ελευθερης βουλησης νοημωνων πολιτων, και ακομη αν δεν μας ειναι αρεστο το αποτελεσμα ,οφειλουμε να αποδεχθουμε το αποτελεσμα.
Η δημοκρατια και οι διαδικασιες που την αφορουν δεν ειναι κατ επιλογην και καθ ορεξη.Αυτοι που <σκουζουν> σημερα ειναι οι ιδιοι που ζητωκραυγαζαν πριν 2 χρονια <στα λεφτα θπαρχουν> και πριν πολλα πολλα χρονια <στο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο>,ας κανουν τον κοπο στις 6 Μαιου να ψηφισουν με περισσοτερη περισκεψη.
Οφειλουμε σαν λαος να σκεφτομαστε και να φροντιζουμε ολους τους συμπατριωτες μας και να μην βαζουμε πανω απ ολα την ιδεολογικη η κομματικη μας ταυτοτητα,γιατι ετσι εξομοιονομαστε με οσους κατηγορουμε

Πέτρο σου έγραψα και πριν ότι γενικά συμφωνούμε, αλλά "ειδικά" δεν μπορώ να πω το ίδιο.
Το σωστό και το λάθος πιθανόν να αποδειχθεί στο μέλλον...

Επι του παρόντος ισχύει ότι η αποχή έχει την ίδια ακριβώς αξία με το λευκό/άκυρο... ακόμα και με την ψήφο σε οικολόγυς, ανταρσία, ντόρα, κατσέλη που πιθανότατα θα μείνουν έξω από τη βουλή.

Άρα στις ειδικές συνθήκες που ζούμε, ακόμα και αν ήμουν τόσο κουτός να πιστέψω στις καλές προθέσεις Σαμαρά, Βενιζέλου και λοιπών που θα μπουν στη βουλή, η ουσία παραμένει η ίδια...
ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ θα αντιπροσωπευτεί στις εκλογές... ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ υπάρχει να αλλάξουν τα πράγματα, με 5 από τα 7-8 κόμματα που θα μπουν στη βουλή να συνεταιρίζονται για τις εταιρείες τους... εκπροσώπησης του κεφαλαίου και των λίγων.

Αν θες όμως θα συμφωνήσουμε σε κάτι που ανέφερες....στους νοήμονες πολίτες... όχι σήμερα βέβαια. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα πρώτα... εδώ θα είμαστε.
Και σε αυτές και στις επόμενες (υγεία να έχουμε)... όπως και στις προηγούμενες............

Εύχομαι δε, ειλικρινώς, να διαψευσθώ και μάλιστα παταγωδώς...

Μήπως όμως έχουμε απελπιστεί λίγο γιατί ξέρουμε πως κανένα από τα κόμματα αυτές τις εκλογές δεν μπορεί να μας προσφέρει τη ζωή που είχαμε? Μήπως όμως αυτό δε γίνεται ούτως ή άλλως? Μήπως πρέπει να αποφασίσουμε πως η πραγματικότητα όπως την ξέραμε ήταν όντως ένα ψέμμα? Το θέμα σε αυτές τις εκλογές είναι να αποφασίσουμε ότι εμείς πρέπει να αλλάξουμε. Και να ψηφίσουμε με δεδομένο το πως θέλουμε να κάνουμε αυτόν τον τόπο ώστε να τον νιώσουμε πατρίδα μας.

Οποια κυβερνηση κι αν εκλεγει αν δεν θεσει προτεραιοτητες το παιγνιδι ειναι χαμενο.

1. ΑΟΖ
2. ΑΟΖ
3. ΑΟΖ

Σε 5-6 χρονια θα σερνονται στα ποδια της Ελλαδας.

Γι'αυτο θελουν να κοψουν τα ποδια της τωρα.

Δυστυχως βλεπω κατι σαν κι αυτο...

ΝΔ 28%
Πασοκ 25%
ΚΚΕ 9%
ΣΥΡΙΖΑ 9%
Ανεξ.Ελληνες 6%
Δημ.Αριστερα 6%
ΧΑ 3%
ΛΑΟΣ 4%
Λευκα 5%

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Μήπως όμως έχουμε απελπιστεί λίγο ...

Προσωπικά δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να απελπιστεί φίλε... ότι περνάει από το χέρι μου και μου επιτρέπεται να ρισκάρω το κάνω...

Όταν δεν θα μπορώ να θρέψω, να μορφώσω και να φροντίσω το παιδί μου... μαύρο φίδι που τους έφαγε.... και αυτούς και τους υποστηρικτές τους...

Αδιαφορώ και για το σωστό και και για το λάθος... και για τη θέληση της κοινωνίας ακόμα, δεν την έχω σε υπόληψη άλλωστε και να μου πεί όποιος την έχει...................

Για να απελπιστώ όμως όχι...... πρώτα θα απελπιστεί ο εχθρός...........

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Οχι μονο οι οπαδοι του.

Ενας σκασμος γκαλοπ που του δινουν εως και 11-12% ειναι ολοι μιλημενοι λες ?

Εμενα αυτο που μου δειχνει οτι εχει αρχισει να ειναι απειλη ειναι οι αντιδρασεις των ΝΔ. Που παντα βαλλουν κατα του κυριου εχθρου τους.

Ξεπατωσανε τον καρατζαφερη αρπαζοντας τους τα δυο πιο αναγνωρισιμα πρωτοπαλλικαρα του , απο την ΧΑ εχει ταβανι η απειλη μιας και θα παρει μεχρι ενα ποσοστο παραπανω ειναι βαθια αντιφασιστας ο Ελληνας και δεν προκειται να παει οποτε αυτος που πραγματικα τον απειλει και τον γαυγιζουν ηδη ειναι ο Καμμενος.

Που μεταξυ μας θα αποδειχθει μεγαλυτερης κωλοτουμπας κομμα απο το λαος του καρατζαφερη.

Ομως το οτι οι εκλογες ειναι συντομα μπορει να οτυ αποφερει δυναμη.. Πιθανον αν γινονταν σε 3 μηνες να ξεφουσκωνε οπως και η δημ.Αριστερα. Τωρα ομως εχει μια δυναμικη. Αποριας αξιο γιατι αλλα την εχει.

Kosh,οσο ξεφουσκωνουν αυτοι ομως,φουσκωνουν οι ΝΔ & ΠΑΣΟΚ.........................

Απο την αλλη,αν υπαρχει τοσο εντεχνα στημενο παιγνιδι,τι να κανει κανείς ;;;