Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Πριν απο λιγο στην κρατικη τηλεοραση εδειξε συνέντευξη του Β. Λεβέντη οπου φυσικα ο συμπαθής - τελικα - Λεβεντης εξέφρασε με πολυ ομορφο τροπο τις θεσεις της ένωσης κεντρώων.
Πραγματικά κριμα που δεν το εδειξε καποια ωρα πχ βραδινή που θα μπορουσαν να την παρακολουθησουν περισσότεροι τηλεθεατές.
Βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο ο συγκεκριμένος κουβαλα για χρονια την ρετσινια του γραφικου, παρολα αυτα στο μισαωρο που παρακολούθησα την συνέντευξη του δεν ακουσα να λεει τιποτα παράλογο.
Συν το γεγονος οτι ευχαριστήθηκα το χωσιμο που εριξε ακομα και στο καναλι που τον φιλοξενούσε σε σημειο να αδυνατούν οι δυο παρουσιαστριες της εκπομπης να τον φρεναρουν.
Αν μπορείτε να βρειτε την εκπομπη καντε τον κόπο να τη παρακολουθήσετε..
Εγω την βρηκα πιο ενδιαφέρουσα απο τις συνεντεύξεις που δινουν οι αρχηγοι των γνωστών κομμάτων

Ανδρεα ο συγκεκριμενος δεν κουβαλα την ρετσινια....ειναι γραφικος.

Εχουμε περασει πολλες νυχτες παρακολουθωντας τον να παραληρει. Το οτι λεει και σωστα πραγματα δεν ειναι και κατι δυσκολο.

Πολλα παιδια εδω μεσα εχουν εκφρασει πολυ σωστες οικονομικες αποψεις αλλα κυριως πολυ πιο ηθικες αποψεις απο αυτες των πολιτικων των 2 κομματων που μας κυβερνουν.

Αλλα μην ανακυρηξουμε τωρα και τον Λεβεντη παρεξηγημενο πολιτικο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ανδρεα ο συγκεκριμενος δεν κουβαλα την ρετσινια....ειναι γραφικος.

Εχουμε περασει πολλες νυχτες παρακολουθωντας τον να παραληρει. Το οτι λεει και σωστα πραγματα δεν ειναι και κατι δυσκολο.

Πολλα παιδια εδω μεσα εχουν εκφρασει πολυ σωστες οικονομικες αποψεις αλλα κυριως πολυ πιο ηθικες αποψεις απο αυτες των πολιτικων των 2 κομματων που μας κυβερνουν.

Αλλα μην ανακυρηξουμε τωρα και τον Λεβεντη παρεξηγημενο πολιτικο....
Βρε Ναθ εδω μας εχουν κυβερνησει ατομα με ειδικές ανάγκες και εσυ κόλλησες στο κατα ποσο γραφικός ειναι ο Λεβέντης…
Επίσης δεν θεωρώ τον Λεβέντη πολιτικό και πολυ περισσότερο δεν τον ανακηρυξα παρεξηγημένο... ( πως σου ηρθε αυτο;; )

Last edited:
28%-18% ΝΔ ΠΑΣΟΚ θα ειναι το σκορ προς ανακούφιση της αριστεράς γιατι δεν θέλει να κυβερνήσει και τσακώνονται μεταξυ τους δυστυχώς ......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Βρε Ναθ εδω μας εχουν κυβερνησει ατομα με ειδικές ανάγκες και εσυ κόλλησες στο κατα ποσο γραφικός ειναι ο Λεβέντης…
Επίσης δεν θεωρώ τον Λεβέντη πολιτικό και πολυ περισσότερο δεν τον ανακηρυξα παρεξηγημένο... ( πως σου ηρθε αυτο;; )

Ετσι μου περασε απο το μυαλο οτι μπροστα στα αλλα ζωα σου φανηκε οτι τον εχουμε αδικησει. Πιθανον κι ολας :D αλλα ειναι ο μονος υπευθυνος που εγινε ο βασιλιας της πλακας αντι για πολιτικος.

Για τα ατομα με ειδικες αναγκες δεν συμφωνω. Ικανοτατοι ειναι αλλα ικανοτατοι για την παρτη τους. Οχι για την χωρα.

άσχημα τα πράγματα. Με 42% οι αλήτες και θα μαζέψουν 162 έδρες . Να χέσω μέσα στην φενάκη της δημοκρατίας : τις εκλογές.

Και εγώ να χέσω μέσα αλλά η πλακά είναι (από αυτά που βλέπω) ότι δεν τους πιάνουν τους στόχους ακόμα και έτσι. Τον Κουβέλη δεν τον κόβω να πάει μαζί τους και τα κουκιά δεν τους βγαίνουν.

Ειναι ολιγον απελπιστικά τα πράγματα με το Εκλογικό μας σύστημα (ειναι τίγκα στη δημοκρατία)
Τα πάντα θα εξαρτηθουν απο τα σπανια φρουτα που επι αιωνες ψηφίζουν πασοκ και νδ και το κατα ποσο εχουν φτασει στο σημειο να αλλαξουν μυαλα ( λες και εχουν)
Τα δειγματα απο την ψηφοφορία του Βενιζελου για να παρει την αρχηγία του Πασοκ δεν ειναι ενθαρρυντικά ...
Η τρίτη ηλικια και στα δυο μεγαλα κόμματα πασχει απο σοβαρα διανοητικά προβληματα και δυστηχως δεν γνωρίζω το ποσοστο αυτής της εκλογικής δύναμης.
Το μονο σίγουρο ειναι πως σε αυτες τις εκλογες η αποχη θα εχει πολυ μικρο ποσοστό συγκριτικά με τις προηγούμενες αναμετρήσεις ( αν κρινω και απο τον εαυτο μου )
Εχω μια αμυδρή ελπιδα πως ισως δεν μετανιώσω που φετος θα παω να ψηφίσω ( αλλα πολύ μικρη)

Παντως ακομα και απο την πορεια του συγκεκριμένου θεματος τα μηνύματα που εισπράττω ειναι απογοητευτικά.

σε γενικές γραμμές φαίνεται να δουλεύει σωστά ο υπολογισμός ....

http://www.asxetos.gr/ypologismos/ekloges/2012.html

Αυτά είναι τα καλύτερα από τα κακά αποτελέσματα :

ΝΔ 23% 111 έδρες
ΠΑΣΟΚ 14% 37 έδρες
ΚΚΕ 13,5% 36 έδρες
ΣΥΡΡΙΖΑ 13% 35 έδρες
Ανεξ. Ελληνες 10,5% 28 έδρες
Δημ. Αρ. 8,5% 23 έδρες
ΧΑ 4% 11
ΛΑΟΣ 4% 11
Οικολόγοι 3,1% 8

Μα δινεις στην ΝΔ 23% ενω πολλοι εκτιμουν οτι δεν θα περασει ουτε το 20%.

αυτό ακούγεται σαν χάδι στ' αυτιά μου ....αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν είναι εφικτό .

και εγώ στο 40-42 τους βλέπω, με το bonus των 50 εδρών στον πρώτο το αποτέλεσμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι δίκαιο ...

όπως διάβασα και κάπου

κάποτε χρειαζόταν απλή αναλογική
τώρα χρειάζεται και απλή λογική ....

Last edited:
Αίσθηση μου ειναιοτι τις τελευταίες μέρες και όσο οδεύουμε στις εκλογές το ποσοστό τις νδ θα πέφτει, ο Σαμαράς είναι τραγικός!
Αποσυσπειρωνει συνεχώς. Δεν πιάνει με τπτ πάνω απο 15-16% η νδ.

Νεότερη πρόβλεψη δικη μου:

νδ 16%
ΠΑΣΟΚ 15%
ΣΥΡΙΖΑ 12%
καμενος 11%
ΚΚΕ 9
Δημαρ 6
Χρύσα αυγα 6
Λαός 3
Οικολόγοι 2,5
Ανταρσυα 2,5 (άντε γερά μήπως μπούμε)

Ας του δώσουμε κι αυτουνού του κακομοίρη ένα βήμα, εδώ πλέον στα κανάλια μιλάει η Σάρα και η Μάρα... (λέγε με πχ Κατσέλη)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.