Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Και πως εσύ gbras μετράς τους ανθρωπους; Ανάλογα με τα κέρδη τους. Δηλαδή οι μεταλλεργάτες, οι ναυτεργάτες, οι νυχτοφύλακες δεν είναι αξιολόγοι διότι δεν έβγαλαν κέρδη ε;
Λες και οι καπιταλιστές που έχεις ως πρότυπο, τα βγαλαν μόνοι τους τα κέρδη, όχι από τον ιδρώτα των εργαζόμενων.

Ειναι ωραίο πράμα ο καπιταλισμός. Εχεις τον κάθε ηλίθιο των 3 κι 60 να νομίζει ότι θα γίνει Buffett και πως δεν το αφήνουν οι κομμουνιστές.

Σε θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες το κεφάλαιο εθνικές εκλογές 2012 στην Πάτρα, καθώς οι δημοτικοί υπάλληλοι με απόφαση των συλλόγων τους δεν παραλαμβάνουν το υλικό.

Αιτία της αντιπαράθεσης η ασύλληπτη απόφαση του υπουργείου σύμφωνα με την οποία όλες τις ημέρες θα εργαστούν για τη διεκπεραίωση 156 μόνο υπάλληλοι από τους 1500.

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν πως με αυτή την απόφαση δεν διασφαλίζεται το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας ενώ τίθεται θέμα και στα κριτήρια με τα οποία θα επιλεγούν όσοι θα εργαστούν και αυτοί που θα αποκλειστούν.

Πριν λίγο το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πατρέων Γ. Δημαρά και τον ενημέρωσε πως κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να παραλάβει εκλογικό υλικό καθώς η απόφαση του υπουργείου οδηγεί στο μονόδρομο της αποχής από την εκλογική εργασία.

Πηγή: patrastimes.gr

Εγώ πάντως πολύ χαίρομαι διαλόγους που κάποιος συνομιλητής

-Κατέχει την απόλυτη αλήθεια ενώ οι άλλοι λένε πφφφφ μ@αλ@κίες

-Προτείνει ακραίες λύσεις αλλά όταν οι συνομιλητές του το πάνε ακόμη παρισσότερο στα άκρα τότε λένε ανοησίες.

-Είναι ο μόνος που ζει στην πραγματικότητα ενώ οι άλλοι έχουν ξυπνήσει από ύπνο ετών. Βέβαια ενώ κάποιοι μιλάνε για εργασιακό μεσαίωνα και ο ίδιος τον βιώνει στο πετσί του (μέσω της κοπέλας του) αυτός προτείνει συνθήκες όχι απλά μεσαίωνα αλλά εργασιακής δουλείας καθώς αντιμετωπίζει ρεαλιστικά την κατάσταση.

-Ζητάει προτάσεις-λύσεις από τους συνομιλητές του αλλά όταν του αναφέρεται κάποια την απαξιώνει χωρίς επιχείρημα. Κατά τα άλλα οι αριστεροί δεν έχουν προτάσεις, οδηγούν τη χώρα στην εξαθλίωση και τους ψηφοφόρους στην άκρα δεξιά. Α και οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια!!!

-Και τέλος έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ανά κατηγορίες που αυτός έχει στο μυαλό του, άσχετο αν τις συμμερίζονται κάποιοι άλλοι. Νομίζω πως και ο Χιτλερ το ίδιο έκανε...

ΥΓ. Θυμάμαι μια σκηνή από το "Η ζωή είναι ωραία" με τον Μπενίνι που ο πιτσιρικάς δεν καταλαβαίνει γιατί ως εβραίοι αντιμετωπίζονται ρατσιστικά και ο πατέρας (Μπενίνι) προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις του λέει πως σαν αντίδραση και αυτοί δεν θα επιτρέπουν την είσοδο Βυσιγότθων (αν θυμάμαι καλά) στο μαγαζάκι τους!

Αυτή είναι η αντίρρησή μου ρε συ Κλέαρχε. Ότι κρίνουμε όλες τις εκδοχές ως λάθος (που είναι όντως λάθος στην περίπτωση της Δημιουργίας, σε αντίθεση με την ιδέα του Σαββόπουλου που είναι σε αρκετά σωστή κατεύθυνση), ενώ αυτή τη στιγμή, με την παρούσα κατάσταση που προσπαθούμε να διαφυλάξουμε (;;; ) οι μετανάστες (τουλάχιστον αυτοί χωρίς χαρτιά), ζούνε σε κατάσταση όχι απλά εξαθλίωσης, αλλά απόλυτης φρίκης.

Όσο εμείς ψάχνουμε να βρούμε την τέλεια λύση, αυτοί βασανίζονται τρεις φορές χειρότερα απ'ότι θα βασανίζονταν με μια κακή λύση.

Δεν λύνεται το μεταναστευτικό Ιάσονα, μας ξεπερνάει. Για το δικό μου το μυαλό απλή είναι η λύση, νομιμοποίηση. Να φύγουν οι άνθρωποι να πάνε στην ευχή του θεού. Δεν θέλουν να κάτσουν στην Ελλάδα, να κάτσουν να κάνουν τι; εδώ θέλουμε να φύγουμε εμείς.

Έτσι βέβαια δεν λύνει το πρόβλημα απλά το μεταθέτει, αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλουμε την ουρά μας απέξω...

και η λογική του "δεν προτείνεις λύσεις" δεν μ'αρέσει... μου προτείνεις μια λύση για ένα πρόβλημα, δεν μ'αρέσει η λύση δεν την θέλω γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει 1,2,3,,,,,,,45 λάθος πράγματα... δεν είμαι αναγκασμένος να σου παρουσιάσω μια άλλη... δεν σημαίνει ότι δεν αποδέχομαι το πρόβλημα, δεν αποδέχομαι την λύση...(δεν προσωπικό, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)

420748_183792161725872_129370207168068_259071_2121981741_n.jpg

Και γιατί να μην τους κάνουμε δούλους? Θα έχουμε win win win κατάσταση.
Το να έχουν όλοι οι εργαζόμενοι ίδια δικαιώματα, δεν σου περνά από το μυαλό?

Με τους πολλους,ο θανατος ειναι "γλυκος".

Προσωπικα προτιμω αντι να πεθαινουν Ελληνες μαζι με λαθρομεταναστες,να ζουν οι Ελληνες χωρις αυτους.

Αν δεν το καταλαβουμε τωρα,θα το καταλαβουμε σε 5-10 χρονια που η Ελλαδα θα εχει δυο εκατομμυρια λαθρομεταναστες που πιθανον να εργοδοτουν και Ελληνες........................μεσα στην Ελλαδα.

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Χαιρομαι πολυ για αυτη την παρεμβαση του συμφορουμιτη, που μας εκανε κοινωνους των "θεσεων" του κομματος.

Με μεγαλη μου χαρα θα προωθησω τις αποψεις αυτες σε οσους φιλους και γνωστους εχω ετσι ωστε να φυλαγονται και αυτοι απο κατι τετοιους.

Ειλικρινα ευχαριστω πολυ.

Για τον Θανο Τζημερο λες??

Ενας καμουφλαρισμένος φασίστας ειναι με κοστούμι αντί για ξυρισμενο κεφάλι και σιδερογροθιά... Περαιτέρω ''ανάλυση '' θέσεων Τζήμερου ντεν έκει καρντιά μου.

Γνωστές ''εξυπνάδες'' παρί διαφθοράς ,''παλαιών κομμάτων'' - ο κάθε δηθεν απολιτίκ ειναι βαθειά αντιδραστικός-και ρατσιστικές θέσεις για τον ''επικινδυνο ξένο'' πασπαλισμένες με ''τεχνοκρατική'' πούδρα.

Με τους πολλους,ο θανατος ειναι "γλυκος".

Προσωπικα προτιμω αντι να πεθαινουν Ελληνες μαζι με λαθρομεταναστες,να ζουν οι Ελληνες χωρις αυτους.

Αν δεν το καταλαβουμε τωρα,θα το καταλαβουμε σε 5-10 χρονια που η Ελλαδα θα εχει δυο εκατομμυρια λαθρομεταναστες που πιθανον να εργοδοτουν και Ελληνες........................μεσα στην Ελλαδα.

Εγώ προτιμώ να ζήσουν όλοι.
http://www.avclub.gr/forum/showthre...η-χώρα?p=1056406901&highlight=#post1056406901

data να ζησουν ολοι σε αυτον τον τοπο δεν γινεται. Δεν εχει τους πορους ουτε την οικονομια.

Πρεπει να γινει μια επιλογη καποια στιγμη. Θελουμε δεν θελουμε.

Αλλιως θα βιωσουμε κατι ολοι μαζι αλλα οχι την ζωη. Δυστηχως αλλα ετσι ειναι .

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Για τον Θανο Τζημερο λες??

Ενας καμουφλαρισμένος φασίστας ειναι με κοστούμι αντί για ξυρισμενο κεφάλι και σιδερογροθιά... Περαιτέρω ''ανάλυση '' θέσεων Τζήμερου ντεν έκει καρντιά μου.

Γνωστές ''εξυπνάδες'' παρί διαφθοράς ,''παλαιών κομμάτων'' - ο κάθε δηθεν απολιτίκ ειναι βαθειά αντιδραστικός-και ρατσιστικές θέσεις για τον ''επικινδυνο ξένο'' πασπαλισμένες με ''τεχνοκρατική'' πούδρα.

Εμ για ποιον αλλο.
Ευτυχως που υπαρχουν οι οπαδοι του να μας δειχνουν γιατι ΔΕΝ πρεπει να τον ψηφισουν οσοι πανε να ψηφισουν. Επιτελουν εργο τελικα.

Και γω. Αλλα αυτο ειναι εφικτο μονο σε .............Αμερικανικες ταινιες......... :ernaehrung004:

Πλάκα κάνεις;

Εφικτότατο είναι.

Μια απόφαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εμ για ποιον αλλο.
Ευτυχως που υπαρχουν οι οπαδοι του να μας δειχνουν γιατι ΔΕΝ πρεπει να τον ψηφισουν οσοι πανε να ψηφισουν. Επιτελουν εργο τελικα.

Ακριβώς...Και φυσικά και η προσπάθεια ταύτισης τής Αριστεράς με ακροδεξιούς τύπου Τζήμερου ειναι η κλασσική μέθοδος αποπροσανατολισμού .

Πλάκα κάνεις;

Εφικτότατο είναι.

Μια απόφαση.

Λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν δυστυχως.

Η καρδια μου συμφωνει μαζι σου αλλα αν χαθουμε αγγαλια με τους οποιους λαθρομεταναστες,ΤΡΙΤΟΙ θα χαιρονται.........και ηδη αρχισαν το γλεντι.

Αν θελουμε να σωσουμε κι αλλους πρωτα πρεπει να σωσουμε τους εαυτους μας.

Και η λογικη λεει οτι δεν μπορουμε να σωθουμε και μεις και αυτοι ταυτοχρονα υπο τις σημερινες συνθηκες.

Αυτο δεν ειναι ρατσισμος ειναι imo ρεαλισμος.

Last edited:
Υπεκφυγές.

Λεφτά για στρατόπεδα συγκέντρωσης υπάρχουν.

Λεφτά για να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν υπάρχουν.

Λεφτά για την πιο ανθρώπινη και λογική λύση δεν υπάρχου...

Πόσο έχει το καράβι από εδώ για ιταλία;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Προφανως κανενα κομμα δεν ξερει.

Στις θεσεις των κομματων θα βρεις πολλα και διαφορα, με τα οποια συνηθως συμφωνεις. Τα περισσοτερα ομως χανουν το δρομο και δεν εφαρμοζονται ποτε. Σαν τροπος σκεψης ειναι αυτο που προσωπικα χρειαζομουν για να αισθανθω οτι υπαρχει ελπιδα. Μπορει να μην συμφωνω απολυτως μαζι τους, οπως απολυτως δεν συμφωνω με κανεναν. Αλλα ειναι μια παραχωρηση που θα μπορουσα να κανω, αν αξιζε τον κοπο. Και η αλλαγη του κρατους, με τον τροπο που προτεινουν, ειναι απαραιτητη προυποθεση για να μπορεσει να αλλαξει κατι. Δεν βλεπω κανενα αλλο κομμα να ασχολειται με αυτο, αλλα μονο ακουω συνθηματα με τις επικαιρες λεξεις. Συνθηματα υποσχεσεων και καταγγελιας. Τις υποσχεσεις δεν εχουμε λογο να τις πιστεψουμε, και απο καταγγελιες ειμεθα πληρεις.

Κατι που με προβληματιζει στον Τζημερο, ειναι οτι εχει καποια στοιχεια που φερνουν σε Βγενοπουλο. Καπως ετσι ειχε ξεκινησει να χτιζει το προφιλ του πετυχημενου επιχειρηματια, που ενδυναμει θα μπορουσε να κυβερνησει σαν πολιτικος, αλλα τελικα αποδειχτηκε γατακι με επαρση λιονταριου. Επειδη βλεπω καποια κοινα στοιχεια, κραταω μια πισινη. Αλλα και παλι, ποσο χειροτερος μπορει να ειναι ακομα και ο Βγενοπουλος απο ενα Βενιζελο, ή τα λοιπα απολιθωματα?

Πολύ.

data να ζησουν ολοι σε αυτον τον τοπο δεν γινεται. Δεν εχει τους πορους ουτε την οικονομια.

Πρεπει να γινει μια επιλογη καποια στιγμη. Θελουμε δεν θελουμε.

Αλλιως θα βιωσουμε κατι ολοι μαζι αλλα οχι την ζωη. Δυστηχως αλλα ετσι ειναι .

Είχα κάνει την πρόταση μου παλιότερα στο λινκ που έδωσα και στις σελίδες μετά.
Ο τόπος δεν είναι η Ελλάδα είναι ο κόσμος όλος και ή θα λύσουμε τα προβλήματα ή θα βιώσουμε το κάτι άλλο που λες.

Υπεκφυγές.

Λεφτά για στρατόπεδα συγκέντρωσης υπάρχουν.

Λεφτά για να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν υπάρχουν.

Λεφτά για την πιο ανθρώπινη και λογική λύση δεν υπάρχου...

Πόσο έχει το καράβι από εδώ για ιταλία;

Και αυτα εμεις θατα πληρωσουμε.............αλλα θα ειναι τα τελευταια μεχρι τουλαχιστον να φτασουμε στοσημειο οπου θα μπορουμε να βοηθησουμε κι αυτους.

Καπου δεν μου κανει κλικ μια αποψη σαν αυτη και ταυτοχρονα να θελουμε να "ξεφορτωθουμε" τα κομματα που δημιουργησαν την κατασταση αυτη.