Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Πολύ ΣΥΡΙΖΑ παίδες πολυ ΣΥΡΙΖΑ!

Απο φιλαράκια που ψήφιζαν άκυρο, λεβεντη η δεν πήγαιναν καν, πήγαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Απο άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ήταν χρόνια ΠΑΣΟΚ και αυτοί ΣΥΡΙΖΑ.

Έπεισα ένα φίλο που έριχνε λεβεντη να ρίξει ανταρσυα!

Ειμαι αισιόδοξος!

Άμα μπει και η Ανταρσυα στη βουλή κάνω πάρτυ!

Πάμε γερά κ αντιμνημονιακά.
ένα διαλειματακι πριν την τελική μάχη κ σε 100 εκλ. κεντρα που πέρασα από το πρωί δεν ειδαν ούτε κομματικούς αντιπροσώπους ούτε επόπτες των 2 πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων.
Ου να μου χαθείτε ξεφτίλες ντρέπεστε να βγείτε έξω !!
Η μόνη παραφωνία δυστυχώς η πολύ γερουσία που όπως ξέρουμε θα ψηφίσει με τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συνδυασμούς της από δω πλευράς.

Λευτέρη μπορεί εσύ να μην είδες αλλά εγώ είδα στο Μαρούσι από όλα τα κόμματα με τα κλασσικά αυτοκόλλητα.....

@Μήτσε, δεν χρειάζεται να μου βάζεις σε quote την εισαγγελική παρέμβαση... το ξέρω...

Ναι στο Μαρούσι είμαστε κυριλέ καπιταληστές !!!!!!!:BDGBGDB55:

Στο ιλιον που ειμαι εγω και 3 σχολεία που είδα, είχε ΠΑΣΟΚ ΝΔ αλλα διακριτικά! Μεγάλοι άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ

Λευτέρη μπορεί εσύ να μην είδες αλλά εγώ είδα στο Μαρούσι από όλα τα κόμματα με τα κλασσικά αυτοκόλλητα.....

@Μήτσε, δεν χρειάζεται να μου βάζεις σε quote την εισαγγελική παρέμβαση... το ξέρω...

κι αφου την ξέρεις γιατί ρωτήσες αν μπορείς να βάλεις exit poll στις 6 ?

κι αφου την ξέρεις γιατί ρωτήσες αν μπορείς να βάλεις exit poll στις 6 ?

Γιατί στις 3 που με κουόταρες είχε ήδη κυκλοφορήσει το θέμα, άργησες λίγο .....

Αλλά αν θέλω μπορώ να ανεβάσω δική εκτίμηση χωρίς να μου κάνει κανείς τίποτα......

Αρχιζει ηδη η τρομοκρατία των λαμόγιων....Απο δευτερα θα κοπεί η χρηματοδοτηση ,δεν θα δινονται μισθοί κ.λ.π...Εχουν πάθει χοντρή πλάκα τα μνημονιακά τσιρακια...
Η Χ.Α επιτέθηκε στον Χολαργο το πρωί..σε εκλογικο τμημα με τσαμπουκάδες και λοιπα..

Δεν αναφερομαι σε αποτελέσματα,αλλά προβλέπεται μεγάλο γέλιο και παμπολλοι εκβιασμοί με προοπτική να γινουν ξανά εκλογές..

Στα εκλογικα τμήματα οπως ταγραψε ο Τζιμης ο Μανωλάκος...

Ουτε εκλογικους αντιπροσωπους δεν εχει το ΠΑΣΟΚ..Ντρεπονται να εμφανιστούν..1 σε καθε 4 τμηματα και πολυ λεω....

Καποια στιγμή εμφανιστηκε ο Ραγκουσης να ψηφισει και εβγαλαν ολο τον κοσμο που ηταν στην σειρά για να τον τραβηξουν οι κάμερες...Επεσε χοντρή γιουχα..Οι τύποι ειναι στην κοσμάρα τους.

Πιθανώς σημερα να γραφτει Ιστορια στην Ελλάδα....Αλλά απο την άλλη η τρομοκρατια των μεγαλοεπιχειρηματιών εχει αρχίσει και διαδιδουν αισχρά σεναρια περί κοψιματος χρηματοδοτησης...

Ο Πάσχος ο Νεοναζί θα πρέπει να γραφει 8 άρθρα το δευτερόλεπτο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Υπομονη ,περιμεναμε τοσους μηνες,μονο μια ωρα εμεινε μεχρι να κλεισουν οι καλπες και να αρχισουν οι πρωτες-πρωτες εκτιμησεις

Γιατί στις 3 που με κουόταρες είχε ήδη κυκλοφορήσει το θέμα, άργησες λίγο .....

Αλλά αν θέλω μπορώ να ανεβάσω δική εκτίμηση χωρίς να μου κάνει κανείς τίποτα......

δηλαδή θέλεις να πείς ότι δεν ήξερες ότι απαγορεύεται ; και ότι περίμενες την διαταχθείσα εισαγγελική έρευνα για να πειστείς ; ή μήπως θα προτιμούσες να αρχίσει από εδώ η εισαγγελική έρευνα ; ...ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω

Πιθανώς σημερα να γραφτει Ιστορια στην Ελλάδα....Αλλά απο την άλλη η τρομοκρατια των μεγαλοεπιχειρηματιών εχει αρχίσει και διαδιδουν αισχρά σεναρια περί κοψιματος χρηματοδοτησης...

Ο Πάσχος ο Νεοναζί θα πρέπει να γραφει 8 άρθρα το δευτερόλεπτο..:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Εγω σελω να δω Πρετεντε....:Banane0:

Παίδες, λίγο αυτοσυγκράτηση και υπομονή καμιά ωρίτσα.

Μετά είμαστε ελεύθεροι να συζητήσουμε ελεύθερα.

Περισσότερο αναφορά σε κόμματα που μπαίνουν και τι ψηφίσαμε να αποφύγουμε!:ernaehrung004:
Θα μου επιτρέψετε να φύγουν ένα δύο μηνύματα πρόθεσης ψήφου και θα τα επαναφέρω στις 7. :ernaehrung004:

δηλαδή θέλεις να πείς ότι δεν ήξερες ότι απαγορεύεται ; και ότι περίμενες την διαταχθείσα εισαγγελική έρευνα για να πειστείς ; ή μήπως θα προτιμούσες να αρχίσει από εδώ η εισαγγελική έρευνα ; ...ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω

Για να ρωτήσω σημαίνει ότι δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή... στο κάτω κάτω πληροφορίες ανεπίσημες μπορεί να ανεβάσει ο καθένας ...μην φοβάσαι... που δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι θα έλεγα !!!!-bye-

Τον Φελέκη στην ΝΕΤ έπρεπε να βλέπατε......ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ!!!

Λες και του σκότωσαν την μάνα.....