Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

:flipout::flipout::flipout:

Σταμάτα νυχτιάτικα...

http://www.youtube.com/watch?v=5b8TBnbNoUo

Διπλα μιλαει ο ηγετης του ΠΑΜΕ...Δικο του το πρόβλημα... Ο Ριζοσπάστης επί 20 μέρες επιτίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ και για την Χ.Α η Παπαρηγα έλεγε ''τι ανησυχειτε??Θα βαλουν κουστουμι και θαναι ησυχοι''..

Θές να σου περιγράψω τι εκαναν σημερα στον Χολαργο οι ''ησυχοι''?????????????????? Μπουκαραν σε εκλογικά κέντρα σαν συμμορίτες και απαιτούσαν νά μην υπάρχει αριστερή εφημεριδα..Και η Αστυνομια εκανε την πάπια...Μπροστά ήμουν......

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Ξεκολλήστε με την ΧΑ ρε σεις!

Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είστε αριστεροί (εγώ δεν είμαι). Και αντί να συζητάτε για την ανέλπιστη νίκη του Τσίπρα και κυρίως για το πως θα μπορούσε από αύριο η κατάσταση να βελτιωθεί ... εσείς βρήκατε νέα αφορμή γκρίνιας και απελπισίας, την ΧΑ...

Τι είμαστε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ???Να μιλάμε για νίκες???

Η νίκη της Αριστεράς είναι νίκη εναντίον του φασισμού που δημιουργήθηκε, μεγάλωσε και τώρα βγήκε απο το αυγό του.

http://www.youtube.com/watch?v=5b8TBnbNoUo

Διπλα μιλαει ο ηγετης του ΠΑΜΕ...Δικο του το πρόβλημα... Ο Ριζοσπάστης επί 20 μέρες επιτίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ και για την Χ.Α η Παπαρηγα έλεγε ''τι ανησυχειτε??Θα βαλουν κουστουμι και θαναι ησυχοι''..

Θές να σου περιγράψω τι εκαναν σημερα στον Χολαργο οι ''ησυχοι''?????????????????? Μπουκαραν σε εκλογικά κέντρα σαν συμμορίτες και απαιτούσαν νά μην υπάρχει αριστερή εφημεριδα..Και η Αστυνομια εκανε την πάπια...Μπροστά ήμουν......

Σπύρο είσαι πρακτοράκος βρε...

Κούκλε....zewasoft...

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

προς τον αγαπητο Θ.
Θυμαστε που εγραφα για τους μαθητες μου και τη ΧΑ;10% πηρε στο Δημοτικο Διαμερισμα που ανηκω.Που;;;Σε ενα μαρτυρικο απο τους ναζι τοπο.
Μητσο it makes two of us.

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας (ή όποιος άλλος) θα υπάρχει μια καλή αρχή για την βελτίωση της ζωής στη χώρα μας.

Χαιρομαι που σε αυτο τουλαχιστον συμφωνουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Καλά, επειδή εσύ δεν έχεις ιδέα το τι σημαίνει αστός σήμερα, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει αστός...

Είπα εγώ κάπου οτι ο αστός είναι μόνο ο αγρότης??

Άρα δεν είμαι εγώ κολλημένος στο 1850, αλλά εσύ απαίδευτος ως προς τον ταξικό διαχωρισμό στην σύγχρονη εποχή.

Σε λίγο θα μας πεις οτι δεν υπάρχει εργατική τάξη και αστική τάξη.....

Ναι, βέβαια τη λέξη "αστός" την έχουν ορίσει τα πανάρχαια ιερά βιβλία που είναι από τη φώτιση του θεού και δεν μπορεί να αλλάξει είτε είναι 1850 είτε είναι 2050. Ουσιαστικά αυτό μου λες. Και εγώ σου λέω ότι αυτό είναι ο ορισμός της "ξύλινης γλώσσας".

Άντε, αφού εγώ είμαι ο απαίδευτος, εσύ που είσαι ο παιδεμένος για δώσε μου ένα ορισμό με απλά λόγια για το τι σημαίνει "αστός".

Ξεκολλήστε με την ΧΑ ρε σεις!

Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είστε αριστεροί (εγώ δεν είμαι). Και αντί να συζητάτε για την ανέλπιστη νίκη του Τσίπρα και κυρίως για το πως θα μπορούσε από αύριο η κατάσταση να βελτιωθεί ... εσείς βρήκατε νέα αφορμή γκρίνιας και απελπισίας, την ΧΑ...

Πλάκα κάνεις έτσι... το 8% μπορει να γίνει 10 και 12.. λες να το αφήσουμε έτσι; παρόλο που πιστεύω πως είναι ηλίθια ψήφος και θα ξεφουσκώσουν και πάλι είναι δείγμα του εκφασισμού της κοινωνίας που οδηγούν το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

προς τον αγαπητο Θ.
Θυμαστε που εγραφα για τους μαθητες μου και τη ΧΑ;10% πηρε στο Δημοτικο Διαμερισμα που ανηκω.Που;;;Σε ενα μαρτυρικο απο τους ναζι τοπο.
Μητσο it makes two of us.

11,15% στον Δήμο Καρύστου Νικόλα...

Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε σεις........

Αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας (ή όποιος άλλος) θα υπάρχει μια καλή αρχή για την βελτίωση της ζωής στη χώρα μας.

Διαφωνώ. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από το αν μπορείς να ικανοποιήσεις τις βασικές και τις ψυχαγωγικές σου ανάγκες. Και αυτό δε στο λύνει ο Τσίπρας. Ούτε η Παπαρήγα. Πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Όχι σε αυτό το σύστημα που δεν εξωραϊζεται.

Α, ξερεις τι μπορεί να γίνει. Κανα σύμφωνο ανάπτυξης, για τπτ βιομηχανίες με πρασινη ενέργεια. Οτι έλεγε ο Ολάντ. Ε και να βρουν δουλειά τπτ 20αρηδες με πόσα 417 ευρώ βασικό. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει ο Τσίπρας και οι συν αυτώ.

@Emilot, την ίδια χαρά με σένα νιώθαν 83000 ψηφοφοροι του πασοκ στη Β/Πειραιά, πριν 2,5 χρόνια. Τώρα, αυτή τη νιώθουν λιγότεροι από 10.000. Τα 'χουμε ξαναζήσει αυτά. Και με 45αρια της ΝΔ, με την Ελλάδα να 'ναι μπλε. Ασε με μωρέ τώρα, στο ίδιο εργο θεατές θα ´μαστε πολύ σύντομα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

11,15% στον Δήμο Καρύστου Νικόλα...

Δεν μου κανει καθολου εντυπωση Μπιλι.Οποτε επιανα κουβεντα με καρυστινους μου σηκωνοτανε η τριχα.Το περιμενα.

Όσο για τη χαλυβουργία, ξαναλέω πως το ΠΑΜΕϴείναι μειοψηφία και δεν ελέγχει τους εργαζόμενους. των εργαζόμενων είναι η απεργία. Απλά το ΚΚΕ τη στηρίζει διότι πολύς κόσμος που ήταν μη κομμουνιστής, συντάχθηκε με αυτά που πρότειναν οι ταξικές δυνάμεις στο εργοστάσιο.

Αλλά μέχρι εκεί φτάνει η ξετσιπωσιά των οπορτουνιστών. Να ταυτίζουν απεργούς με φασίστες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Καλώς ή κακώς, περισσότεροι πολίτες απ'όσους είχαν ψηφίσει Συνασπισμό το 2009, ψήφισαν Χρυσή Αυγή... Πλησίασαν τα ποσοστά των κομμουνιστών... Και αν το σκεφτεί κανείς, σε άτομα νεαρής ηλικίας... Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι...
Κι όχι μόνο αυτό... Απο την στιγμή που παίρνουν αυτό το ποσοστό, δεν μπορεί κανείς πια να τους θεωρεί μια συμμορία που δέρνει μαύρους στο δρόμο.. Το γιατί πήραν αυτό το ποσοστό ? Τροφή για σκέψη προς όλους...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Όσο για τη χαλυβουργία, ξαναλέω πως το ΠΑΜΕϴείναι μειοψηφία και δεν ελέγχει τους εργαζόμενους. των εργαζόμενων είναι η απεργία. Απλά το ΚΚΕ τη στηρίζει διότι πολύς κόσμος που ήταν μη κομμουνιστής, συντάχθηκε με αυτά που πρότειναν οι ταξικές δυνάμεις στο εργοστάσιο.

Αλλά μέχρι εκεί φτάνει η ξετσιπωσιά των οπορτουνιστών. Να ταυτίζουν απεργούς με φασίστες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ειλικρινα εχω την εντύπωση πως και μονον η παρουσια σου στο εδώ φορουμ,που ειναι ενας μικρος χώρος εκοψε πανω απο 1% στο ΚΚΕ...

Καμιά αχλαδα δεν εχει πισω την ουρά...

Πιθανώς στο 3% να πανηγυρισετε..

Ειμαι ομως βεβαιος πως υπάρχουν αγνοι ανθρωποι και αριστεροί στο ΚΚΕ,που θά σας γυρισουν την πλάτη..

Και αυτά να τα λες σε μικρά παιδιά...

Ψαξε στις οργανωσεις σας της Θεσσαλιας και της Β.Ελλαδας τι αντιδράσεις υπάρχουν και τι ψηφισαν αρκετοί απ´αυτούς..

Και μην τους βγάλετε πράκτορες..Σκεπτομενοι ανθρωποι ειναι ,που απλά πλέον αρχιζουν και αγανακτούν.

Ολες αυτές τις μέρες μιλησα με πολλούς φιλους του ΚΚΕ...Δεν πιάνετε τον σφυγμο τους και τις αντιδράσεις τους??? Η νομιζετε πώς η βεβαιοτητα του αλαθητου σας δικαιωνει?? Στις γειτονιές δεν ακουγατε τι λένε???

Υ.Γ.

Οντως..Σημερα η διασπαση τού 1968 δικαιώνεται.Ευτυχώς για την Αριστερά της ανθρωπιάς και οχι των συλλυπητηρίων στην Β.Κορέα ερχεται η δικαιωση.

Last edited:
Διαφωνώ. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από το αν μπορείς να ικανοποιήσεις τις βασικές και τις ψυχαγωγικές σου ανάγκες. Και αυτό δε στο λύνει ο Τσίπρας. Ούτε η Παπαρήγα. Πρέπει να το κάνεις μόνος σου.

Απ'όσο σε διαβάζω εδώ μέσα, σίγουρα είσαι ΚΚΕ ε?
Δε του φέρνεις ρε γμτ...

Κάνε ένα τεστ και δώσε σε μερικούς φίλους σου αυτή τη φράση και ρώτα τους ποιο κόμμα πιστεύουν πως ψηφίζει αυτός που το λέει.

Για ποια ποιότητα ζωής λες?
Αυτή που ψάχνει ο κόσμος στα σκουπίδια ή αυτή που υπάρχει στις σφαίρες των πιστολιών και που έχουν πλέον οι οικογενειάρχες στραμμένα κατά πάνω τους?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

στο δημο Ηρακλειου πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ.Οι συντοπιτες του φορουμ θα καταλαβουν τι σημαινει αυτο!Ετσι ρε παιδια,για αυτους που ελεγαν οτι στην Κρητη μας εχει καψει τον εγκεφαλο η φουντα.Ας μην αρχισω.