Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Αμεε...Δεχτηκαν και την Χρυσή Αυγή στην Χαλυβουργία.
Σταμάτα νυχτιάτικα...
Αμεε...Δεχτηκαν και την Χρυσή Αυγή στην Χαλυβουργία.
Σταμάτα νυχτιάτικα...
Ξεκολλήστε με την ΧΑ ρε σεις!
Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είστε αριστεροί (εγώ δεν είμαι). Και αντί να συζητάτε για την ανέλπιστη νίκη του Τσίπρα και κυρίως για το πως θα μπορούσε από αύριο η κατάσταση να βελτιωθεί ... εσείς βρήκατε νέα αφορμή γκρίνιας και απελπισίας, την ΧΑ...
http://www.youtube.com/watch?v=5b8TBnbNoUo
Διπλα μιλαει ο ηγετης του ΠΑΜΕ...Δικο του το πρόβλημα... Ο Ριζοσπάστης επί 20 μέρες επιτίθετο στον ΣΥΡΙΖΑ και για την Χ.Α η Παπαρηγα έλεγε ''τι ανησυχειτε??Θα βαλουν κουστουμι και θαναι ησυχοι''..
Θές να σου περιγράψω τι εκαναν σημερα στον Χολαργο οι ''ησυχοι''?????????????????? Μπουκαραν σε εκλογικά κέντρα σαν συμμορίτες και απαιτούσαν νά μην υπάρχει αριστερή εφημεριδα..Και η Αστυνομια εκανε την πάπια...Μπροστά ήμουν......
Αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας (ή όποιος άλλος) θα υπάρχει μια καλή αρχή για την βελτίωση της ζωής στη χώρα μας.
Καλά, επειδή εσύ δεν έχεις ιδέα το τι σημαίνει αστός σήμερα, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει αστός...
Είπα εγώ κάπου οτι ο αστός είναι μόνο ο αγρότης??
Άρα δεν είμαι εγώ κολλημένος στο 1850, αλλά εσύ απαίδευτος ως προς τον ταξικό διαχωρισμό στην σύγχρονη εποχή.
Σε λίγο θα μας πεις οτι δεν υπάρχει εργατική τάξη και αστική τάξη.....
Ξεκολλήστε με την ΧΑ ρε σεις!
Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα είστε αριστεροί (εγώ δεν είμαι). Και αντί να συζητάτε για την ανέλπιστη νίκη του Τσίπρα και κυρίως για το πως θα μπορούσε από αύριο η κατάσταση να βελτιωθεί ... εσείς βρήκατε νέα αφορμή γκρίνιας και απελπισίας, την ΧΑ...
προς τον αγαπητο Θ.
Θυμαστε που εγραφα για τους μαθητες μου και τη ΧΑ;10% πηρε στο Δημοτικο Διαμερισμα που ανηκω.Που;;;Σε ενα μαρτυρικο απο τους ναζι τοπο.
Μητσο it makes two of us.
Δεν μπορώ να το χωνέψω ρε σεις........
Αν τα κάνει αυτά ο Τσίπρας (ή όποιος άλλος) θα υπάρχει μια καλή αρχή για την βελτίωση της ζωής στη χώρα μας.
Οχι βεβαια!!!!Καλά μόνο εγώ χαίρομαι που δεν μπαίνει η Ντόρα στη Βουλή ????
11,15% στον Δήμο Καρύστου Νικόλα...
Όσο για τη χαλυβουργία, ξαναλέω πως το ΠΑΜΕϴείναι μειοψηφία και δεν ελέγχει τους εργαζόμενους. των εργαζόμενων είναι η απεργία. Απλά το ΚΚΕ τη στηρίζει διότι πολύς κόσμος που ήταν μη κομμουνιστής, συντάχθηκε με αυτά που πρότειναν οι ταξικές δυνάμεις στο εργοστάσιο.
Αλλά μέχρι εκεί φτάνει η ξετσιπωσιά των οπορτουνιστών. Να ταυτίζουν απεργούς με φασίστες. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
Διαφωνώ. Η ποιότητα ζωής καθορίζεται από το αν μπορείς να ικανοποιήσεις τις βασικές και τις ψυχαγωγικές σου ανάγκες. Και αυτό δε στο λύνει ο Τσίπρας. Ούτε η Παπαρήγα. Πρέπει να το κάνεις μόνος σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.