Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εντάξει για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εδώ νομίζω πως απλώς τηρεί το πρωτόκολλο. Πώς θα απευθυνθείς σε έναν αρχηγό κράτους; "Άκου, Αγγέλα..."?

Πες πόσες μέρες μπαν θέλεις να φάω να σου απαντήσω ανάλογα ..

κάνεις πλάκα τώρα ?

αηδία και έμετος μου ήρθε με τον γλίτσα ,,,

άσχετο ,,, είχαμε ένα ρουφ στην αεροπορία ,,, με πιάνει σαν γεωσκώληκας να μου πεί τα τεκτενόμενα ,,, ( αμερικανοφερτο με μαστερ οικονομίας κλπ παπαρίες ..) κύριε Βασίλη Σμηνία ( πσσσσσσσσ) ελάτε να σας πώ ....

10 μέρες φ έφαγε απο πάρτη μου ,,, και άλλες 10 εγώ γιατί δεν φόραγα ποτέ τα γαλόνια ...

από σκουλήκια και σιχάματα ,,, χορτάσαμε ,,, απο την σχολή απο τον στρατό ,, απο τα επαγγελματα ,, χιλιάδες ... χιλίαδες ,,,

δεν θέλω και καποιον να του δόσω και αξίωμα με τον ψήφο μου

ακού Εξοχότατη ,,, και που ??? σε ένα απο τα μεγαλύτερα Ευρωπαικά λαμόγια ,,,

τεσπα ,,, ακομα έμετος μου έρχεται ...

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εντάξει για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εδώ νομίζω πως απλώς τηρεί το πρωτόκολλο. Πώς θα απευθυνθείς σε έναν αρχηγό κράτους; "Άκου, Αγγέλα..."?

Νομίζω ότι αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει κάτι άλλο, κυρία, αξιότιμη … τώρα αν είναι θέμα πρωτοκόλλου, δεν τα ξέρω καλά.
Η δουλοπρέπεια ωστόσο φαίνεται σε όλο το κείμενο για τα στραβά και τα κουτσά της χώρας μας αλλά πουθενά καμία ευθύνη για την Μερκελ. Αυτή τα κάνει όλα σωστά και με την καλή της την καρδία προσπαθεί να μας σώσει και δεν μας αφήνει να πάμε στο διάολο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εννοεις με Νδ και Πασοκ φανταζομαι ετσι ?

Μα αν ειχε μπει στην βουλη θα ειχε κοψει εδρες κυριως απο αυτους ετσι δεν ειναι ? αρα και παλι το αθροισμα νδ+πασοκ+ (μικρο κομμα ναναι αρκει ναναι 3%) παλι οριακο θα ηταν μην πω ισχνο.

Οριακό, ξε-οριακό μια χαρά θα την βολεύανε μέχρι να αποχωρήσουν από τη χώρα...

Τόσο οριακό, όσο τότε οι 150... το βόλεψε το θέμα ο Στεφανόπουλος με τον Κατσίκη... που είχε κόψει ψήφους απο τη ΝΔ...

Πόσο πιο άσχημα μπορούσε να έρθει ρε παιδιά το εκλογικό αποτέλεσμα...

Ρε λέμε διασπαστήκανε σε 100 κομμάτια και μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπήκαν στην βουλή... και αυτοί χωρίς 101 έδρες... wtf?????

Είχε πει τιποτις ο βρυκόλαξ για τη πάρτη τους? Δεν ενθυμούμε! :afro:

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Πόσο πιο άσχημα μπορούσε να έρθει ρε παιδιά το εκλογικό αποτέλεσμα...

Aν εμπαινε στη βουλη η Ντορα :laugh:

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Πες πόσες μέρες μπαν θέλεις να φάω να σου απαντήσω ανάλογα ..

κάνεις πλάκα τώρα ?

αηδία και έμετος μου ήρθε με τον γλίτσα ,,,

διευκρίνισα ότι σχολιάζω αυστηρώς το "Εξοχότατη", το οποίο είχε μπει με μπολντ, όχι τη λοιπή φρασεολογία ή και το γεγονός καθ' εαυτό της αποστολής επιστολής. Έχω εδώ έναν "Γραμματέα Αλληλογραφίας" του 1965, που έτσι ακριβώς αρχίζει την αλληλογραφία προς πρωθυπουργό: "Εξοχώτατε...". Μπορεί ο Τζίμερος να είχε κι αυτός παλιά έκδοση του πρωτοκόλλου, τι να πω.
"Κατάλληλα" πώς δλδ? Θα με έλεγες κι εμένα "εξοχότατε" ? :flipout:

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δεν κατάλαβες...........

Θα πεθάνουν οι 120 και οι 180 που θα μείνουν, από φόβο μην ξαναμιλήσει, θα σχηματίσουν κυβέρνηση!!!!!!!

Πω πω πως τρέμω, τώρα.... λες να μας πετάξουν έξω οι Ευρωπέοι? Λες? :afraid:

Πώς ήταν μια ταινία με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, που έριχνε ένα παγερό βλέμμα και έπεφταν αεροπλάνα και γκρεμίζονταν εκκλησίες; :flipout:

Πω πω πως τρέμω, τώρα.... λες να μας πετάξουν έξω οι Ευρωπέοι? Λες? :afraid:

Εγω θα σε δω μετα, αν μπορεις να γραφεις εδω μεσα διοτι δεν θα εχεις ουτε καν νετ μονο κερακι ιχιχιχχιχιχιχιιχιχιχ

Re: Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Δε πειράζει καλύτερα ελεύθεροι και με λιγότερα, παρά σκλαβωμένοι και να πεινάνε τα παιδιά μας

Εγω θα σε δω μετα, αν μπορεις να γραφεις εδω μεσα διοτι δεν θα εχεις ουτε καν νετ μονο κερακι ιχιχιχχιχιχιχιιχιχιχ

ναι ρε συ... άσε τι πάθαμε...
Γλυτώσαμε απο το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ και ΔΝΤ και θα μας τα φάνε αι κομμουνισταί και άλλα κακοποιά στοιχεία... :flipout:

:ernaehrung004:

αφιερωμένο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

*μην το βγάλετε pl

Να χαρώ εγώ κάτι αντιμνημονιακούς!!!!

Κουβέλη, άξιος ο μισθός σου βρε παλληκάρ' μου!!! Προήχθης σε πολιτικό αγύρτη, άντε παρέα με τον κωλοτούμπα και 'συ...τα Τίποτα της πολιτικής ζωής συνεχίζουν ακάθεκτα την κενή πορεία τους.

Αυτός δεν φούνταρε τα bodyline;

Για τον Τζημερο λές..??Δεν υπάρχει βρε το φασιστοειδές..

Ακου ''εξοχωτατη'' την Μερκελ..

Δες εδώ ποιοι ελεγαν ''εξοχώτατους '' και ποιους,σε ενα απο τα πλέον αξιοπιστα ιστολογια.

http://xyzcontagion.wordpress.com/2012/04/14/meletios-pataron-epistoli-pros-hitler/

1940-04-10-cebaceb5cebdcf84cf81ceb9cebaceae-ceb5cf80ceb9cf84cf81cebfcf80ceae-cebbceb1cebfcf8d-ceb1cebbceb5cebeceb1cebdceb4cf81cebfcf8dcf80.jpg

Last edited:
-----------------------------------------------------
ονομαστική δουλοπρέπεια δουλοπρέπειες
γενική δουλοπρέπειας δουλοπρεπειών
αιτιατική δουλοπρέπεια δουλοπρέπειες
κλητική δουλοπρέπεια δουλοπρέπειες

----------------------------------------------------

Απλά Ελληνικά

κανα τζιμάνι απο εδώ να μας τα μεταφράσει στα ντόιτςςςςςς

Λόχος!!!

Ανάπαυση, προσχή!!!

Ομιλεί ο εξοχώτατος κ. Κουβέλης, απαγορεύονται γέλια και χάχανα. Υποκλίσεις και διαπιστευτήρια επιβάλλονται (και δια ροπάλου εάν κριθεί απαραίτητο):

«Οδεύουμε προς το τέλος των διερευνητικών εντολών. Ερχεται η ώρα της αλήθειας για όλους. Προτείνουμε τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης που θα έχει συγκεκριμένους στόχους» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο πλαίσιο των επαφών του τελευταίου για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο κ. Κουβέλης πρότεινε σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με πολιτικά φερέγγυα πρόσωπα που θα σέβεται το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας

«Προτείνω συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με ισχυρή λαϊκή και κοινοβουλευτική στήριξη, η οποία θα κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή στην Ευρώπη» είπε και κάλεσε όλες τις δυνάμεις να ανταποκριθούν με αίσθημα ευθύνης.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να έχει δεσμευτικό πρόγραμμα και χρονικό ορίζοντα μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014. Υπογράμμισε, ακόμη, ότι βασικοί της στόχοι θα πρέπει να είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο.

«Καταθέτουμε αυτήν την πρόταση με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών που περνάει η χώρα και καλούμε όλες τις δυνάμεις να ανταποκριθούν με συναίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στον τόπο» είπε.

«Δεν διεκδικούμε τίποτα πέραν από την ικανοποίηση να έχουμε συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού και της χώρας» κατέληξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Και τώρα, μπορείτε να διαλυθείτε ησύχως....