Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;
Μα μόνο σου αναιρείς αυτά που λες....
Θέλεις την ΕΕ γιατί μέσα σε αυτή "ανδρώθηκε" αυτό κράτος και έφτιαξε επιχειρήσεις, είχε ανάπτυξη, κλπ κλπ.... Και μετά αναφέρεις τα εργοστάσια που τα μαζεύουν και φεύγουν για άλλες χώρες, ενώ η χώρα είναι μέσα στην ΕΕ......
οξύμωρο δεν βρίσκεις???
Καλά Niko απο την στιγμή που μου έγραψες χθες τι κέρδισα εγώ απο την Ε.Ε (το τσέκ του Ρομπάι) δεν μπορώ να κάνω σοβαρή συζήτηση.
Αμα δεν ξέρεις φίλε μου τι κέρδισε αυτή η χώρα απο την Ε.Ε, ζείς σε άλλο πλανήτη.
Επειδη επεσες στον ανθρωπο τώρα να τα πείς αυτά, για πές μου ξέρεις σε συμφέροντα ανήκουν οι αυτές οι βιομηχανίες που αναφέρεις.
Να σου πώ γρήγορα... Γαλλικές, Γαλλικές, Αμερικάνικες, η Frigoglass στην Πάτρα εκλεισε (ειναι της Coca Cola) και η Pitsos στους γερμανούς.
Και σήμερα έμαθα εκλεισα αλλη μια βιομηχανια ηλεκτρολογικού υλικού και πήγε στην Βουλγαρία.
Απαξ και βγούμε απο την Ε.Ε θα μας λείψουν ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με τα μυαλά του να φορολογούμε τις επιχειρήσεις που βουλιάζουν σε αυτόν το τόπο.
Και δεν βλέπω και χρυσή τομή για να μην δουλεύουν με μισθούς πείνας οι εργαζόμενοι..
Ειναι ασχημα τα πράματα
Edit: για τις τράπεζες συμφωνω απολύτα οτι ειναι οι μεγαλυτερη ΑΠΑΤΗ... αλλά μην κολλάμε εκεί μόνο το πρόβλημα ειναι γενικότερο..
Μα μόνο σου αναιρείς αυτά που λες....
Θέλεις την ΕΕ γιατί μέσα σε αυτή "ανδρώθηκε" αυτό κράτος και έφτιαξε επιχειρήσεις, είχε ανάπτυξη, κλπ κλπ.... Και μετά αναφέρεις τα εργοστάσια που τα μαζεύουν και φεύγουν για άλλες χώρες, ενώ η χώρα είναι μέσα στην ΕΕ......
οξύμωρο δεν βρίσκεις???