Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Μακαρι ο λαος να διαθεσει τα αντανακλαστικα που χρειαζονται και να κανει το πρεπον!!!!Να καταλαβει ο,τι αλλη ευκαιρια δυσκολα θα ξαναδοθει να πεταξει το ζυγο απο πανω του

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Επαναφέρω το ερώτημα του τίτλου:

Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;;;

Έχουμε κάποιες εκτιμήσεις-στοιχεία ειδικά εν όψει των τελευταίων
γεγονότων-απειλών εκ των έξω ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Επαναφέρω το ερώτημα του τίτλου:

Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;;;

Έχουμε κάποιες εκτιμήσεις-στοιχεία ειδικά εν όψει των τελευταίων
γεγονότων-απειλών εκ των έξω ??

Δεν νομίζω να έχει κάτι αλλάξει ως προς τις έξωθεν απειλές. Σταθερές τις βλέπω. Το τι θα κάνει ο κόσμος αρχικά αύριο και ο σχηματισμός που θα/αν κάνει κυβέρνηση, θα το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες και μέρες αντίστοιχα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Δεν νομίζω να έχει κάτι αλλάξει ως προς τις έξωθεν απειλές. Σταθερές τις βλέπω. Το τι θα κάνει ο κόσμος αρχικά αύριο και ο σχηματισμός που θα/αν κάνει κυβέρνηση, θα το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες και μέρες αντίστοιχα.

Ποιά είναι η εκτίμηση σου φίλε Γιάννη? Πιστεύεις ότι ειδικά οι τελευταίες έξωθεν
επεμβάσεις-προσβολές-απειλές ευθέως κατά του πολιτεύματος της δημοκρατίας
και των ίδιων των Ελλήνων ως Έθνος,θα κάμψουν ή θα πισμώσουν τους Έλληνες?
Πιστεύετε ότι τα τελευταία γεγονότα θα μεταβάλλουν μαζικά την ψήφο μεγάλης
μάζας πολιτών ή όχι, κι αν ναι προς ποιά κατεύθυνση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης

Ποιά είναι η εκτίμηση σου φίλε Γιάννη? Πιστεύεις ότι ειδικά οι τελευταίες έξωθεν
επεμβάσεις-προσβολές-απειλές ευθέως κατά του πολιτεύματος της δημοκρατίας
και των ίδιων των Ελλήνων ως Έθνος,θα κάμψουν ή θα πισμώσουν τους Έλληνες?
Πιστεύετε ότι τα τελευταία γεγονότα θα μεταβάλλουν μαζικά την ψήφο μεγάλης
μάζας πολιτών ή όχι, κι αν ναι προς ποιά κατεύθυνση?

Δεν θεωρώ ότι λίγες ώρες πριν την κάλπη υπάρχουν πλέον πολλοί αναποφάσιστοι ή ότι κάποιοι θα αλλάξουν την πρόθεσή τους λόγω οποιουδήποτε εξωγενούς παράγοντα της τελευταίας στιγμής. Όλον αυτό το μήνα βομβαρδιστήκαμε από συνεντεύξεις τύπου, συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, ειδήσεις. Πιστεύω πως ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, τα οποία θα γνωρίζουμε αύριο το βραδάκι κατά τις 9.

Εγω πιστευω οτι ασχετα αν βγει ο Συριζα πρωτο ή δευτερο κομμα, στο τελος θα φαμε στην "μαπα" μια κυβερνηση Ν.Δ,Πασοκ και Δημαρ....Μακαρι να κανω λαθος, αλλα παρολο που και παλι θα ψηφισω τον Συριζα (σαν την λιγοτερη κακη και τουλαχιστον μη "καμμενη" λυση) δεν ειμαι αισιοδοξος για το μελλον ,δεν εχουμε πολιτους με "οραμα" που ομως να ξερουν τι τους γινετε.Με τον Τσιπρα και τον "περιγυρο" ωρες-ωρες βαζω τα γελια ,αλλα δυστηχως απο το να βγουν τα "μαγαζια" τον προτιμω.

Last edited:
Μια ζωή λέγαμε, τι μπορώ να κάνω εγώ; Εγώ θα αλλάξω τον κόσμο; Και να που έφτασε η ΙΣΤΟΡΙΚΗ στιγμή να δώσουμε όλοι οι Έλληνες (όχι οι Ελληναράδες) μια γροθιά όχι μόνο σε όσους κατέστρεψαν τον τόπο και τις ζωές μας, αλλά και στο παγκόσμιο κατεστημένο. Νομίζω ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Τα υπόλοιπα τα είδαμε. Ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες, κωλοτούμπες, μιζαδόροι, πουλημένα τομάρια που μεταπηδούν σε κόμματα που μέχρι την προηγούμενη τα βρίζανε. Εσείς και οι αληταράδες δημοσιογράφοι σας να πάτε στο διάολο. Καλή φώτιση σε όλους! Ευχομαι το καλύτερο για τον τόπο και το μέλλον μας.

draxmi2.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της

Πιστεύω πως ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, τα οποία θα γνωρίζουμε αύριο το βραδάκι κατά τις 9.

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι.

Ευτυχώς υπάρχει πλέον αρκετή πληροφόρηση και πολλαπλάσιες πηγές από άλλα χρόνια.
Ο περισσότερος κόσμος έχει άποψη (σωστή η λανθασμένη δεν έχει σημασία) και αν τον ρωτήσεις μπορεί να σου πει 2-3 πράγματα πάνω στην άποψη του αυτή.

Προσωπικά πιστεύω ότι έτσι όπως μας έχουν "δέσει" χειροπόδαρα οι δανειστές μας, όποιος και να βγει μόνο ένα ποσοστό 5-10% θα μπορεί να αποκλίνει από αυτό που είναι αναγκασμένος να κάνει. Τουλάχιστον μέχρι το 2020.

Απλά αυτό το 5-10% ελπίζω να είναι ικανοποιητικό (τουλάχιστον για τώρα) και επαρκές ώστε να απαλύνει το πρόβλημα εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας.

12 ώρες πριν τις εκλογές, 15%?
Μιλάς για πάνω από 1 - 1,1 εκ αναποφάσιστους.

Μην τα πιστεύεις αυτά.

Το ΕΘΝΟΣ μιλά για 700.000..... Ούτε αυτό να πιστέψω???

Σας το ξαναλέω μέχρι χτες ήταν κοντά στο 15-16%....

Οτι θέλετε πιστεύετε.....

Το ΕΘΝΟΣ μιλά για 700.000..... Ούτε αυτό να πιστέψω???

Σας το ξαναλέω μέχρι χτες ήταν κοντά στο 15-16%....

Οτι θέλετε πιστεύετε.....

Κάποια εκτίμηση αποτελέσματος έχουμε?