Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Οι πόλεις έχουμε και πιο μεγάλα τμήματα... 620 έχει το αυριανό δικό μου... και είχα την εντύπωση ότι μέχρι 600ρια είναι τα τμήματα.
Α... και κατά κανόνα μικρότερη προθυμία για εφορευτική επιτροπή. Τηλεγράφημα πριν τις 9 δεν προβλέπεται να έχει φύγει...

Μου τους ματιάσατε από την προηγούμενη φορά και έφαγα πόρτα από τους 6 στους 8...:bigcry:

Οϊ μανόλ' μ'...

575 έχω.:grandpa:

Ασε ζω μεγαλες στιγμες ρε...

Παιδια μου να ψηφισετε οτι θελετε αλλα σκεφτειτε το καλο της χωρας και τετοια...:BDGBGDB55:

Μεγαλες στιγμες... (με τον αδερφο μου αυριο θα την εχουμε στενο μαρκαρισμα μην τυχον και μας ξεφυγει και παει στο εκλογικο... χαχαχαχα)

Παιδια μου να ψηφισετε οτι θελετε αλλα σκεφτειτε το καλο της χωρας και τετοια...:BDGBGDB55:

Μεγαλες στιγμες... (με τον αδερφο μου αυριο θα την εχουμε στενο μαρκαρισμα μην τυχον και μας ξεφυγει και παει στο εκλογικο... χαχαχαχα)

χαχαχαχαχαχαα!!!!

αχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Βούτα της την ταυτότητα ρε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της 17ης

Αυτοαναιρείσαι ελαφρός... Αναφέρεις οτι δεν σε ενδιαφέρει τι σκοπούς εξυπηρετούν τα ΜΜΕ, αλλά αναφέρεις τα περιστατικά με τα ΜΑΤ που δεν τα κάλυπτε κανένα ΜΜΕ. Άρα αποδέχεσαι την σκοπιμότητα των ΜΜΕ και την πρακτική τους να δείχνουν μεν τα "εγκλήματα" που γίνονται, αλλά να μην δείχνουν τις διαδηλώσεις των πολιτών....

Το θέμα των ΜΑΤ το ανέφερα ως παράδειγμα μη-προβολής θέματος από τα ΜΜΕ. Δεν σημαίνει και ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι. Ή το ότι κάτι υπερπροβάλλεται (πχ η εγκληματικότητα) δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει στο βαθμό που προβάλλεται. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις από όσα έγραψα, είναι γραμμένα σε απλά ελληνικά με καθαρές προτάσεις και δίχως "αυτοαναιρέσεις".
Τα ΜΜΕ υπηρετούν τους σκοπούς τους, δεκτόν (και όχι μόνο αυτά, βεβαίως, ο καθένας τους σκοπούς του υπηρετεί). Η πραγματικότητα όμως υπάρχει ασχέτως των ΜΜΕ ή του τι θέλει ή δεν θέλει να προβάλλεται η τάδε ή η δείνα πλευρά. Και εάν αναφέρεσαι στις πρακτικές συνέπειες της προβολής ενός θέματος (που δεν είπε κανείς πως δεν υπάρχουν), υπάρχουν και οι πρακτικές συνέπειες της μη προβολής. Το να μην ασχολείσαι με ένα θέμα και να αρνείσαι και την ύπαρξή του, είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης μιας κατάστασης. Ελπίζω όχι της κυβέρνησης που θα προκύψει από αύριο.

Μου τους ματιάσατε από την προηγούμενη φορά και έφαγα πόρτα από τους 6 στους 8...:bigcry:

Οϊ μανόλ' μ'...

575 έχω.:grandpa:

Αν δεν έρθει και αυτή τη φορά εφορευτική, και έχω και ψιλοτεμπέληδες αντιπροσώπους κομμάτων όπως την προηγούμενη φορά, θα λέω στους ψηφοφόρους να παίρνουν από τον πάγκο πακέτα μόνοι τους. Την προηγούμενη φορά ο ένας της εφορευτικής είχε ξεμεσιαστεί όρθιος όλη μέρα να κάνει πακέτα ψηφοδελτίων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στις εκλογές της

Το θέμα των ΜΑΤ το ανέφερα ως παράδειγμα μη-προβολής θέματος από τα ΜΜΕ. Δεν σημαίνει και ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι. Ή το ότι κάτι υπερπροβάλλεται (πχ η εγκληματικότητα) δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει στο βαθμό που προβάλλεται. Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις από όσα έγραψα, είναι γραμμένα σε απλά ελληνικά με καθαρές προτάσεις και δίχως "αυτοαναιρέσεις".
Τα ΜΜΕ υπηρετούν τους σκοπούς τους, δεκτόν (και όχι μόνο αυτά, βεβαίως, ο καθένας τους σκοπούς του υπηρετεί). Η πραγματικότητα όμως υπάρχει ασχέτως των ΜΜΕ ή του τι θέλει ή δεν θέλει να προβάλλεται η τάδε ή η δείνα πλευρά. Και εάν αναφέρεσαι στις πρακτικές συνέπειες της προβολής ενός θέματος (που δεν είπε κανείς πως δεν υπάρχουν), υπάρχουν και οι πρακτικές συνέπειες της μη προβολής. Το να μην ασχολείσαι με ένα θέμα και να αρνείσαι και την ύπαρξή του, είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης μιας κατάστασης. Ελπίζω όχι της κυβέρνησης που θα προκύψει από αύριο.

Αυτοαναιρείσαι ελαφρός... Αναφέρεις οτι δεν σε ενδιαφέρει τι σκοπούς εξυπηρετούν τα ΜΜΕ, αλλά αναφέρεις τα περιστατικά με τα ΜΑΤ που δεν τα κάλυπτε κανένα ΜΜΕ. Άρα αποδέχεσαι την σκοπιμότητα των ΜΜΕ και την πρακτική τους να δείχνουν μεν τα "εγκλήματα" που γίνονται, αλλά να μην δείχνουν τις διαδηλώσεις των πολιτών....

Φυσικά και η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί....Όχι τυφλός...ηλίθιος πρέπει να είναι κανείς για να μην το δει.... Αν μάλιστα αυτός που βλέπει την αύξηση της εγκληματικότητας, δει και την αύξηση της εξαθλίωσης του λαού, τότε είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει και την "πηγή" των προβλημάτων του....

Το ότι κάτι προβάλλεται φυσικά και υπάρχει..... Ο τρόπος προβολής του όμως έχει μείζονα σημασία... Αν "αθωώνεις" κάποιον εγκληματία στα κανάλια, τότε δημιουργείς "κλίμα" στην κοινωνία(ρατσισμό, φασισμό, κλπ).....Όταν προβάλεις τις ιερόδουλες που πιάστηκαν με φωτογραφίες και δεν προβάλεις αργότερα την αθώωση τους, δημιουργείς "κλίμα".....κ.ο.κ.....

Πιστεύω οτι σε αυτά που ανέφερα δεν έχεις αντίρρηση.....

Ok. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.....

Νεωτερες πληροφοριες δεν εχω φαινεται πως η κατασταση απο την τελευταια φορα που ειχα εχει ανατραπει παραπανω απο δυο φορες .

Ελπιζω απο αυριο και μετα να εχουμε βουληση να σωσουμε την χωρα και οχι να κανει ο καθενας το κομματι του για ακομα μια φορα. Αναφερομαι για το σκηνικο που θα παιχτει μετα τις εκλογες μιας και το θεμα της αυτοδυναμιας πλεον δεν παιζει. Μακαρι να επαιζε για να γλυτωσουμε απο τενεκεδενιες καταστασεις αλλα δεν το βλεπω.

Αν δεν έρθει και αυτή τη φορά εφορευτική, και έχω και ψιλοτεμπέληδες αντιπροσώπους κομμάτων όπως την προηγούμενη φορά, θα λέω στους ψηφοφόρους να παίρνουν από τον πάγκο πακέτα μόνοι τους. Την προηγούμενη φορά ο ένας της εφορευτικής είχε ξεμεσιαστεί όρθιος όλη μέρα να κάνει πακέτα ψηφοδελτίων.

Δεν τους λες να παίρνουν αυτό που θέλουν κατευθείαν και βουρ στην κάλπη? Αν σου πουν περί μυστικότητας της ψήφου και τα τοιαύτα, πες τους:

Μην ανησυχείτε, θα κοιτάμε αλλού!!
:D

Για μένα προέχει να βγει 1ος ο σύριζα ασχέτως ποσοστού και διαφοράς, ωστε να προσπαθήσει 1ος να σχηματίσει κυβέρνηση. Αν βγει 1η η νδ, την κυβέρνηση την έχουν έτοιμη απο τώρα με τα γνωστά μέτρα να ακολουθούν καπάκι...

Γι'αυτό και θέση μου ήταν ήδη απο τις πρώτες εκλογές να σχηματίσει κυβέρνηση έστω περιορισμένου χρόνου (μέχρι να τα σπάσει με τους συνεταίρους) και να προχωρήσει γρήγορα σε μερικά βήματα ενίσχυσης της δημοκρατίας (εκλογικός νόμος, νόμος περι ευθύνης υπουργών, εναρξη διαδικασιών τροποποίησης συντάγματος κλπ) Αν τώρα βγεί η νδ 1η, τα παραπάνω μπορούμε νασ τα ξεχάσουμε...

Οπότε θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένα (καταστροφικά) αποτελέσματα και όχι μια ανασφάλεια (που για κάποιους κάπου εκεί μπορεί να μεταφράζεται και ως ελπίδα). Δε βαριέσαι? Αυτούς ξέρουμε αυτούς εμπιστευόμαστε που λένε... Στην τελική και να βγουν τι θα γίνει? Θα έρθουν τα μέτρα... Θα έρθουν οι πορείες που "προβοκάτορες" θα οργανώνουν... Θα συνεχιστούν αυτές οι απεχθείς και κατακριτέες αυτοκτονίες οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγαλώνουν το ατομικό χρέος κάθε Έλληνα φορολογούμενου (αφού το χρέος για τους έξω πάει απλά ποσό/πληθυσμός)... Μέχρι που θα πέσει όλη η Ευρώπη αφού για εκεί το πάει ούτως ή άλλως και θα βρούμε νέο ντ@β@τζή. Αλλά θα είμαστε εθνικά υπερήφανοι μετά από 3 χρόνια που αντέξαμε στην Ευρώπη μέχρι τέλους. Λες και μπορεί να συνεχιστεί αυτό που γίνεται επ άπειρο... Αλλά ξαναλέω κι ας γίνομαι βαρετός... Δε βαριέσαι... Τουλάχιστον το παιδί μου δε θα μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να με ρωτήσει "εμείς γιατί δεν είμαστε στο ευρώ?" αφού ευρώ δεν θα υπάρχει.

Γιατί, σου εγγυάται κανείς οτι αν βγει ο σύριζα δεν θα έχει πορείες και πλατείες? Το κκε πρώτο πρώτο θα ξεσκιστεί σε κινητοποιήσεις... Μετά, αν στραβώσουν λίγο τα πράγματα, το σύνταγμα θα γεμίσει νδπασόκους κατασκηνωτές υποστηρικτές της ευρώπης και του ευρώ...

Όπως και να έχει η Ευρώπη δεν περιμένει την Ελλάδα ως φαινόμενο για να καταστραφεί. Θα το καταφέρει και μόνη της. Και φυσικά θα γεμίσει το σύνταγμα από κόσμο υπέρ της Ευρώπης. Μάλλον όχι κατασκηνωτές όμως αν κρίνω από τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται πλέον η νέα δημοκρατία.

Προσωπικα ελπιζω οι συμπατριώτες μου να υπερκερασουν το φοβο που τους επιβαλλει η διαπλοκη και τουλαχιστον να καταψηφισουν αυτους που εφεραν τη χωρα σε αυτο το σημειο. Το ελαχιστο που θα περιμενα θα ηταν να στειλουν τους ανεπαγγελτους-επαγγελματιες πολιτικους σπιτι τπυς οπως εκαναν οι Τουρκοι στους δικους του 10 χρονια νωριτερα.

Τουλαχιστον μην ψηφισετε τους βιαστες μας...

Καλο βολι!

Προσωπικα ελπιζω οι συμπατριώτες μου να υπερκερασουν το φοβο που τους επιβαλλει η διαπλοκη και τουλαχιστον να καταψηφισουν αυτους που εφεραν τη χωρα σε αυτο το σημειο. Το ελαχιστο που θα περιμενα θα ηταν να στειλουν τους ανεπαγγελτους-επαγγελματιες πολιτικους σπιτι τπυς οπως εκαναν οι Τουρκοι στους δικους του 10 χρονια νωριτερα.

Τουλαχιστον μην ψηφισετε τους βιαστες μας...

Καλο βολι!

Ναι σε όλα.

Αμήν!!

Γιατί, σου εγγυάται κανείς οτι αν βγει ο σύριζα δεν θα έχει πορείες και πλατείες? Το κκε πρώτο πρώτο θα ξεσκιστεί σε κινητοποιήσεις... Μετά, αν στραβώσουν λίγο τα πράγματα, το σύνταγμα θα γεμίσει νδπασόκους κατασκηνωτές υποστηρικτές της ευρώπης και του ευρώ...

Πορείες και πλατείες θα έχει όποιος και αν βγει αργά ή γρήγορα.
Κάτι σαν τους συνδικαλ(η)στές. Τη μια περίοδο είναι "πάνω" και κάνουν κουμάντο, την άλλη είναι "κάτω" και κάνουν πορείες.

Ο σκοπός είναι να δούμε κάποια πράγματα προς τα εμπρός που να μας δώσουν ελπίδες και να υπάρξει και μια μικρή περίοδος ανοχής βέβαια ώστε να δουμε αν υπάρχει φως στο τούνελ (από τις κινήσεις που θα γίνουν)....

Τρομοκρατία και άγιος ο Θεός!
Σήμερα να θυμίσω ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε και για τις επόμενες γενιές, τις οποίες θέλουμε να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της χώρας που εδώ και 2 χρόνια καίγεται από τους δοσίλογοιυς πρόθυμους υπηρέτες των ξένων τοκογλύφων.