dimitris777
AVClub Enthusiast
Re: Απάντηση: Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;
Απο Βόλο Αθήνα με ταχυμεταφορά θες μια ημέρα. Απο Αθήνα έλεγχος και αποστολή στην Ολλανδία, επισκευή και πίσω Αθήνα και κατόπιν αποστολή στον Βόλο. Νομίζω είναι ΟΚ 15 ημέρες. Στην Κωνσταντινούπολη έχει 2 apple store πλέον, εμείς κανένα. Μέχρι και οι Τούρκοι έχουν genius bar!!
Οπότε 15 ημέρες μου φαίνονται ΟΚ (ΙΜΟ)
Πήρα ενα τηλέφωνο με καινούργια μπαταρία και καινούργιο κουμπί sleep-awake (προ επισκευής η μπαταρία ήταν μισής ημέρας και το κουμπί το πάταγες 10 φορές για να πιάσει μια)
Όπως είπα και παραπάνω, εγω εξυπηρετήθηκα.
...15 μέρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!....όταν αγοράζεις το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ smartphone στον πλανήτη θέλεις καλύτερο after sale.....ή μάλλον θέλεις after sale....γιατί αυτό-να με συγχωρείτε-δεν είναι after sale....και μάλιστα όταν τα αγοράζεις ακριβότερα από οπουδήποτε αλλού....
Απο Βόλο Αθήνα με ταχυμεταφορά θες μια ημέρα. Απο Αθήνα έλεγχος και αποστολή στην Ολλανδία, επισκευή και πίσω Αθήνα και κατόπιν αποστολή στον Βόλο. Νομίζω είναι ΟΚ 15 ημέρες. Στην Κωνσταντινούπολη έχει 2 apple store πλέον, εμείς κανένα. Μέχρι και οι Τούρκοι έχουν genius bar!!
Οπότε 15 ημέρες μου φαίνονται ΟΚ (ΙΜΟ)
Πήρα ενα τηλέφωνο με καινούργια μπαταρία και καινούργιο κουμπί sleep-awake (προ επισκευής η μπαταρία ήταν μισής ημέρας και το κουμπί το πάταγες 10 φορές για να πιάσει μια)
Όπως είπα και παραπάνω, εγω εξυπηρετήθηκα.