Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;

Re: Απάντηση: Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;

...15 μέρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!....όταν αγοράζεις το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ smartphone στον πλανήτη θέλεις καλύτερο after sale.....ή μάλλον θέλεις after sale....γιατί αυτό-να με συγχωρείτε-δεν είναι after sale....και μάλιστα όταν τα αγοράζεις ακριβότερα από οπουδήποτε αλλού....

Απο Βόλο Αθήνα με ταχυμεταφορά θες μια ημέρα. Απο Αθήνα έλεγχος και αποστολή στην Ολλανδία, επισκευή και πίσω Αθήνα και κατόπιν αποστολή στον Βόλο. Νομίζω είναι ΟΚ 15 ημέρες. Στην Κωνσταντινούπολη έχει 2 apple store πλέον, εμείς κανένα. Μέχρι και οι Τούρκοι έχουν genius bar!!
Οπότε 15 ημέρες μου φαίνονται ΟΚ (ΙΜΟ)
Πήρα ενα τηλέφωνο με καινούργια μπαταρία και καινούργιο κουμπί sleep-awake (προ επισκευής η μπαταρία ήταν μισής ημέρας και το κουμπί το πάταγες 10 φορές για να πιάσει μια)

Όπως είπα και παραπάνω, εγω εξυπηρετήθηκα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;

Απο Βόλο Αθήνα με ταχυμεταφορά θες μια ημέρα. Απο Αθήνα έλεγχος και αποστολή στην Ολλανδία, επισκευή και πίσω Αθήνα και κατόπιν αποστολή στον Βόλο. Νομίζω είναι ΟΚ 15 ημέρες. Στην Κωνσταντινούπολη έχει 2 apple store πλέον, εμείς κανένα. Μέχρι και οι Τούρκοι έχουν genius bar!!
Οπότε 15 ημέρες μου φαίνονται ΟΚ (ΙΜΟ)
Πήρα ενα τηλέφωνο με καινούργια μπαταρία και καινούργιο κουμπί sleep-awake (προ επισκευής η μπαταρία ήταν μισής ημέρας και το κουμπί το πάταγες 10 φορές για να πιάσει μια)

Όπως είπα και παραπάνω, εγω εξυπηρετήθηκα.

Εξυπηρετήθηκες αλλά όχι όπως έπρεπε γιατί αν ήσουν στην Αμερική θα είχες άλλη εξυπηρέτηση (συσκευή αντικατάστασης). Και το έχεις πληρώσει πολύ περισσότερο από ότι ο Αμερικάνος. Εφόσον η Apple Πουλάει ποιότητα θα έπρεπε να είχε φροντίσει να αντιμετωπίζονται σε όλο τον κόσμο ίδια οι πελάτης της.
Το ότι δεν υπάρχει επίσημο apple store στην Ελλάδα οφείλεται σε σας. Ναι σε σας. Που προτιμάτε κάτι ανδροϊδή αντί για την ποιότητα της apple. Καλά να πάθετε λοιπόν :p

@ dimitris 77: ...γιατί είσαι υπομονετικός σαν και μένα!!!...αλλά-ΙΜΗΟ-δεν είναι αυτοί χρόνοι εξυπηρέτησης για το 2014.....

το ξαναγράφω...όταν είσαι επαγγελματίας και όχι χομπίστας...το iPhone είναι εργαλείο δουλειάς....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κι εγώ για sleep button + μπαταρία το είχα πάει.

Μάλιστα η μπαταρία είχε επιβεβαιωμένα πρόβλημα καθώς την είχα αλλάξει εδώ και 6 μήνες (σε άλλο μαγαζί όχι σε επίσημο service). Οπότε έβαλα πίσω την παλιά για να επωφεληθώ από το πρόγραμμα αντικατάστασης. Είχα μιλήσει λοιπόν τότε με apple και είχα παραπονεθεί που δεν μου δίνουν κινητό για αντικατάσταση γιατί πως θα έμενα τόσες μέρες χωρίς κινητό; Μάλιστα, αν μπείτε στις επίσημες σελίδες της apple με τα προγράμματα αντικατάστασης, στην Αμερική δίνουν συσκευή αντικατάστασης. Επειδή γενικά προτιμώ να διαβάζω τις original ανακοινώσεις πήρα βάσει του αγγλικού version του προγράμματος στην apple Ελλάδος για να διαμαρτυρηθώ ότι ενώ το γράφουν στην ανακοίνωση η Infoquest μου αρνείται συσκευή αντικατάστασης. Με παρέπεμψαν λοιπόν στην μεταφρασμένη στα Ελληνικά ανακοίνωση όπου ως εκ θαύματος το σημείο που λεει για συσκευή αντικατάστασης είχε αφαιρεθεί! Οπότε και δεν μπορούσα να τους πω τίποτα!!!!

Το πήγα τελικά στην Infoquest (αφού είχα πάρει άλλη συσκευή μιας και η όλη ιστορία με είχε ξενερώσει) και περίμενα τουλάχιστον να τιμήσουν τα προγράμματα αντικατάστασης. Και μόνο που μια συσκευή βάσει serial number είχε πρόβλημα σε 2 σημεία (sleep/awake button - μπαταρία) θα έπρεπε κατά την γνώμη μου όχι μόνο να τα φτιάξουν αλλά να μου δώσουν άλλη συσκευή (έστω ανακατεσκευασμένη). Αντί γι αυτού μου άλλαξαν μόνο το sleep button. Τόσο πολύ τους κοστίζει μια μπαταρία.
Ο τεχνικός της Infoquest μου εξήγησε ότι η απόφαση ήταν από το service στο εξωτερικό (αν θυμάμαι καλά Ολλανδία) γιατί όταν πρόκειται για πρόγραμμα αντικατάστασης πρέπει να πηγαίνουν εκεί. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω γιατί όπως μου είπε, σαν infoquest θα τους σύμφερε να αλλάξουν και μπαταρία εφόσον το λέει και το πρόγραμμα αντικατάστασης για να πάρουν έξτρα λεφτά.

Αυτή είναι η φοβερή και τρανή apple σε όλο της το μεγαλείο στην Ελλάδα (το τονίζω αυτό). Να μου πείτε βέβαια στην Αμερική ότι και να πάρεις έχεις καλό service...

Οπότε μακριά από μένα μέχρι να δω ότι υπάρχει κάποια αλλαγή στην πολιτική της apple στην Ελλάδα.

Νεκτάριε αν πειράξεις το μηχάνημα...δεν προβλέπεται service δωρεάν..όχι μόνο στην Apple...αλλά παντού...μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα....

@ dimitris 77: ...γιατί είσαι υπομονετικός σαν και μένα!!!...αλλά-ΙΜΗΟ-δεν είναι αυτοί χρόνοι εξυπηρέτησης για το 2014.....

το ξαναγράφω...όταν είσαι επαγγελματίας και όχι χομπίστας...το iPhone είναι εργαλείο δουλειάς....

Νεκτάριε αν πειράξεις το μηχάνημα...δεν προβλέπεται service δωρεάν..όχι μόνο στην Apple...αλλά παντού...μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα....

Τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα? Έβαλα σου λεω την original μπαταρία μέσα και δεν φαινόταν απολύτως τίποτα ότι είχε ανοιχτεί το τηλέφωνο. Αν το καταλάβαιναν θα μου το γύριζαν πίσω και δεν θα μου άλλαζαν ούτε το sleep button. Ο λόγος που την άλλαξα μόνος μου είναι ότι η apple δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία. Εδώ πήγα με το πρόγραμμα αντικατάστασης και βάσει σειριακού και δεν μου την άλλαξαν.
Μάλλον εσύ τα μπερδεύεις τα πράγματα.

Όσο για το θέμα εργαλείο μην λέμε τώρα ότι θέλουμε. Με ένα android κάνεις πλέον ακριβώς τα ίδια και το ίδιο εύκολα εκτός αν είσαι γραφίστας ή φωτογράφος. Πόσοι είσαστε σε αυτή την κατηγορία?

...και???..το είδαν ότι έχει πειραχθεί....αν βάλεις έστω και ένα χεράκι τελείωσες...

Τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα? Έβαλα σου λεω την original μπαταρία μέσα και δεν φαινόταν απολύτως τίποτα ότι είχε ανοιχτεί το τηλέφωνο. Αν το καταλάβαιναν θα μου το γύριζαν πίσω και δεν θα μου άλλαζαν ούτε το sleep button. Ο λόγος που την άλλαξα μόνος μου είναι ότι η apple δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία. Εδώ πήγα με το πρόγραμμα αντικατάστασης και βάσει σειριακού και δεν μου την άλλαξαν.
Μάλλον εσύ τα μπερδεύεις τα πράγματα.

Όσο για το θέμα εργαλείο μην λέμε τώρα ότι θέλουμε. Με ένα android κάνεις πλέον ακριβώς τα ίδια και το ίδιο εύκολα εκτός αν είσαι γραφίστας ή φωτογράφος. Πόσοι είσαστε σε αυτή την κατηγορία?

μαζί σου γαι το android....εννοώ αν θέλεις να μείνεις στο μηλοστρατόπεδο....

...και???..το είδαν ότι έχει πειραχθεί....αν βάλεις έστω και ένα χεράκι τελείωσες...

μαζί σου γαι το android....εννοώ αν θέλεις να μείνεις στο μηλοστρατόπεδο....

Τι λες βρε Νάσο? Ήσουν εκεί και ξέρεις; Η δικαιολογία ήταν ότι μετρήσαν την μπαταρία και ήταν οκ.

πριν από λίγο παρέδωσα στην iStorm στο Golden Hall το iPhone 5 της συζύγου για αλλαγή μπαταρίας...πέρασε το διαγνωστικό τεστ (εκεί που κόπηκε ο Νεκτάριος....) και φυσικά το S/N και σε 3-4 εργάσιμες...πρακτικά Τρίτη-Τετάρτη θα τόχω στα χέρια μου...αν επιβεβαιωθεί ο χρόνος παράδοσης είναι μια θετική εξέλιξη....

όχι ότι αλλάζω βέβαια τη γνώμη μου γι αυτούς....

θα ενημερώσω....

...15 μέρες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!!....όταν αγοράζεις το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ smartphone στον πλανήτη θέλεις καλύτερο after sale.....

Όχι και ακριβότερο το iphone ρε Νάσο , για τους πραγματικά πλούσιους υπάρχουν πολύ ακριβότερα...

http://www.vertu.com/gr/en/home

Όχι και ακριβότερο το iphone ρε Νάσο , για τους πραγματικά πλούσιους υπάρχουν πολύ ακριβότερα...

http://www.vertu.com/gr/en/home

Συγχεεις τους πραγματικα πλουσιους με τα πραγματικα βληματα :p

Τελικά μίλησα με τον προιστάμενο ο οποίος υποστηρίζει ότι τράβηξε φωτογραφίες από το εσωτερικό του τηλεφώνου, τις έστειλε στην apple στο εξωτερικό και εκείνη απάντησε ότι δεν καλύπτεται η συσκευή διότι έχει υγρασία. Παραδέχτηκε ότι η υγρασία αποτελεί συνέπεια της βλάβης, αλλά όπως μου είπε το πρωτόκολλο είναι πρωτόκολλο και όταν υπάρχει υγρασία, τότε ΤΕΛΟΣ. Του εξήγησα ότι με δυσαρεστεί, ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά έλεγε αυτό που ήθελε. Του είπα ότι καλά τα πρωτόκολλα, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας "άνθρωπος" και πρέπει να εξετάσουν την κάθε περίπτωση του κάθε πελάτη όχι μόνο από τα φαινόμενα, αλλά και από τις πιθανές αιτίες που τα έχουν προκαλέσει. Μάλλον δε με κατάλαβε. Γενικά το κλίμα της συζήτησης ήταν πολιτισμένο (δεν είμαι και ο τύπος που θα μιλήσει έντονα και με απειλές).

Επίσης μου είπε ότι θα μου στείλει και τις φωτογραφίες που έβγαλε και όντως το έκανε. Μπορείτε να τις δείτε εδώ και εδώ.

Τέλος πάντων του είπα ότι θέλω να το παραλάβω και του έστειλα με fax την απόφαση μου.

Θα στείλω αύριο τον αδελφό μου να το παραλάβει που μένει στον Πειραιά, και θα ήθελα αν κάποιος από το φόρουμ γνωρίζει ένα καλό service iphone στον Πειραιά να με πληροφορήσει εδώ ανοιχτά ή με Π.Μ. Δεν θέλω σε άλλη περιοχή για να μην τον ταλαιπωρήσω κι αυτόν να τρέχει για μένα.

Πάρα πολύ απλά φίλε μου ΜΗΝ ξαναγοράσεις iPhone....ή αν σου αρέσουν τόσο πολύ ούτε ένα ευρώ σε αυτούς!!!!

παρακαλώ πολύ επιβεβαιώστε μου το εξής: συνάδελφος μου είπε ότι η Vodafone έβγαλε διαφήμιση που λέει ότι όποιος αγοράσει από αυτή το iPhone6 (με το γνωστό καπέλο...) και του χαλάσει(στην εγγύηση βεβαίως) ...μέχρι να του το αντικαταστήσουν του δίνουν iPhone "αντικατάστασης"???...ισχύει??? ή είναι χαλασμένο τηλέφωνο???

Ισχύει Νάσο.. Γιαυτό πληρώνεις το "καπέλο"

Παρεπιπτόντως το κόλπο με την υγρασία το κάνει και άλλη γνωστή Ελληνική "εταιρεία" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν γράψω αυτό που θέλω θα με μπανάρουν από το φόρουμ) που αναλαμβάνει Service συσκευών.

ΒΑΡΒΑΤΗ όνομα και πράγμα !!

....μάλιστα...οκ...σ´ευχαριστώ....

πήραν είδηση-λοιπόν-το κράξιμο....

το αν θα το πλήρωνα???...όχι ξεκάθαρα.....αλλά αυτό είναι επιλογή του καθενός....

Απάντηση: Re: Τι πρέπει να κάνω στο iphone πριν το παραδώσω για service;

Ισχύει Νάσο.. Γιαυτό πληρώνεις το "καπέλο"

Παρεπιπτόντως το κόλπο με την υγρασία το κάνει και άλλη γνωστή Ελληνική "εταιρεία" (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί αν γράψω αυτό που θέλω θα με μπανάρουν από το φόρουμ) που αναλαμβάνει Service συσκευών.

ΒΑΡΒΑΤΗ όνομα και πράγμα !!

Καλά αυτοί το κάνουν συστηματικά. Δυστυχώς δεν μπορούμε να το πούμε. Αλλά με ένα google πιστεύω μπορείτε εύκολα να δείτε για ποια λέμε.

Τελικά μίλησα με τον προιστάμενο ο οποίος υποστηρίζει ότι τράβηξε φωτογραφίες από το εσωτερικό του τηλεφώνου, τις έστειλε στην apple στο εξωτερικό και εκείνη απάντησε ότι δεν καλύπτεται η συσκευή διότι έχει υγρασία. Παραδέχτηκε ότι η υγρασία αποτελεί συνέπεια της βλάβης, αλλά όπως μου είπε το πρωτόκολλο είναι πρωτόκολλο και όταν υπάρχει υγρασία, τότε ΤΕΛΟΣ. Του εξήγησα ότι με δυσαρεστεί, ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αλλά έλεγε αυτό που ήθελε. Του είπα ότι καλά τα πρωτόκολλα, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας "άνθρωπος" και πρέπει να εξετάσουν την κάθε περίπτωση του κάθε πελάτη όχι μόνο από τα φαινόμενα, αλλά και από τις πιθανές αιτίες που τα έχουν προκαλέσει. Μάλλον δε με κατάλαβε. Γενικά το κλίμα της συζήτησης ήταν πολιτισμένο (δεν είμαι και ο τύπος που θα μιλήσει έντονα και με απειλές).

Επίσης μου είπε ότι θα μου στείλει και τις φωτογραφίες που έβγαλε και όντως το έκανε. Μπορείτε να τις δείτε εδώ και εδώ.

Τέλος πάντων του είπα ότι θέλω να το παραλάβω και του έστειλα με fax την απόφαση μου.

Θα στείλω αύριο τον αδελφό μου να το παραλάβει που μένει στον Πειραιά, και θα ήθελα αν κάποιος από το φόρουμ γνωρίζει ένα καλό service iphone στον Πειραιά να με πληροφορήσει εδώ ανοιχτά ή με Π.Μ. Δεν θέλω σε άλλη περιοχή για να μην τον ταλαιπωρήσω κι αυτόν να τρέχει για μένα.

Εάν στείλεις ένα γράμμα στην μαμά Apple (όχι Ελλάντα) και τους απειλήσεις ότι θα πας δικαστικά από την στιγμή που η βλάβη προκάλεσε την υγρασία και δεν μπορεί η βλάβη που καλύπτεται από την εγγύηση την ίδια στιγμή να την καταργεί, εγώ πιστεύω ότι θα στην καλύψουνε. Απλά θέλει υπομονή. Μην παραλάβεις το τηλέφωνο, κάνε το πιο επίσημο το παράπονο σου και την αντίθεση σου.

Το 9volto στον Πειραιά είναι εντάξει; Έχει κανείς εμπειρία;

Καταπληκτικά παιδιά. Πες στον Παναγιώτη ότι σε έστειλε ο Μάριος. Εάν θέλεις να τον πάρω και τηλέφωνο, αν και δεν χρειάζεται.