- 24 June 2006
- 8,604
Σαν αρχαριος με το συγκεκριμενο αθλημα θα ηθελα την αποψη των πιο ψαγμενων στο θεμα να μου δωσουν μερικες οδηγιες. Βασικα περισσοτερο ενδιαφερομαι για ηχεια home cinema, αλλα δεν ξερω αν επρεπε να το κανω ποστ εκει. Επειδη αναφερομαι σε ηχεια το εβαλα εδω, αλλα αν κριθει απο τους κ. διαχειριστες η αλλαγη του, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Και παμε τωρα στο ερωτημα. Τι πρεπει να προσεχουμε στην αγορα ηχειων? Υπαρχουν σεγκεκριμενα χαρακτηριστικα που πρεπει να προσεχουμε? Ποια ειναι τα πιο σημαντικα απο αυτα και που επηρεαζουν το καθενα (ενταση, ποιοτητα ηχου,...). Μην με ρωτησετε για budget γιατι δεν προτιθεμαι να αγορασω κατι τωρα, αλλα θελω να μπαινω στο χωρο ωστε οταν ερθει η στιγμη να εχω μια ιδεα και να κινηθω καταλληλα.
Για να σας ακουσω λοιπον...βοηθηστε λιγο κυριοι με τις γνωσεις σας.
Και παμε τωρα στο ερωτημα. Τι πρεπει να προσεχουμε στην αγορα ηχειων? Υπαρχουν σεγκεκριμενα χαρακτηριστικα που πρεπει να προσεχουμε? Ποια ειναι τα πιο σημαντικα απο αυτα και που επηρεαζουν το καθενα (ενταση, ποιοτητα ηχου,...). Μην με ρωτησετε για budget γιατι δεν προτιθεμαι να αγορασω κατι τωρα, αλλα θελω να μπαινω στο χωρο ωστε οταν ερθει η στιγμη να εχω μια ιδεα και να κινηθω καταλληλα.
Για να σας ακουσω λοιπον...βοηθηστε λιγο κυριοι με τις γνωσεις σας.