Πουναι ο Ταμρον 90 ΟΕΟ ? ??![]()
με μονη μου ενσταση, το γεγονος οτι οταν εστιαζεις , ο φακος διπλασιαζει σχεδον το μεγεθος του , με κινδυνο (σε macro φωτογραφιση) να ακουμπησεις το αντικειμενο που φωτογραφιζεις !
.
...Απλα, εβαλα ενδεικτικα μερικα δειγματα, που δειχνουν τουλαχιστον στα ματια μου, οτι ο Sigma ειναι υπεραρκετος για εναν χομπιστα - ημιεπαγγελματια ....
Αυτο πρεπει να το εχουν ολοι οι μακρο, και εμενα ο σιγμα 105μμ/φ2,8 και ο zuiko 50mm/f2 macro γινονται σχεδον διπλασιοι, αλλα αυτο μονο οταν εστιαζεις πολυ κοντα, για πορτρετα δεν υπαρχει προβλημα
Πηγα μια βολτα απ'το adorama σημερα και μου ειπαν να παω με τον 17-85 της canon kai οχι με τον 17-70 τις sigma. Mου ειπαν οτι συνεργαζετε καλητερα με canon και οτι ειναι πιο γρηγορος.
Παιζει να ειναι ο χειροτερος φακος που εχει φτιαξει η Canon. Iσως εχουν πολλους και δεν ξερουν τι να τους κανουν. Εκτος αν σου ειπαν για τον 15-85.
Sorry παιδες αν σας την σπαω αλλα οχι και χαλια φακος ο 17-85. Μια χαρα αξιοπρεπης ειναι.
Θυμαμαι οταν ειχα παρει την 40D, ο φαος του κιτ ηταν πραγματι χαλια, για αυτο και πηρα τον 17-85
Βλάση ο Sigma 17-70 παλιος που λές είναι χωρίς το HSM?
Είναι και αυτό καλός γιατί τουλάχιστον στο ebay κυκλοφορεί αρκετά φθηνότερα από τον νέο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.