Δήμητρα πρέπει να έσπασες το ρεκόρ του "μεγαλύτερου ποστ στο avclub"...
οτι καλυτερο εχω διαβασει μεχρι τωρα μπραβο της και χαρα στο κουραγιο της που τα μαζεψε ολα αυτα:award:,πηρα αποφαση τελος ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.Δήμητρα πρέπει να έσπασες το ρεκόρ του "μεγαλύτερου ποστ στο avclub"...
Τι να πεί κανείς... Όταν σε ένα κείμενο για την ασφάλεια του εμβολίου της νέας γρίπης ο συγγραφέας έχει μιά τόσο σφαιρική άποψη ώστε να φτάνει να επιχειρηματολογεί αναφέροντας σκοτεινές δυνάμεις, μία "θεραπεύτρια της ενεργειακής μεθόδου" και να καταλήγει να χρησιμοποιήσει τη λέξη "εξωγήινοι", ε μάλλον θα το κατέχει το θέμα.
Σοβάρά πάντως, όλες αυτές οι συζητήσεις μου φέρνουν στο νου μία συνέντευξη του Alan Moore, όπου αναφέρει πώς:
"The main thing that I learned about conspiracy theory is that conspiracy theorists actually believe in a conspiracy because that is more comforting. The truth of the world is that it is chaotic. The truth is, that it is not the Jewish banking conspiracy or the grey aliens or the 12 foot reptiloids from another dimension that are in control. The truth is more frightening, nobody is in control. The world is rudderless."
Τώρα σχετικά με το εμβόλιο, σίγουρα υπάρχουν τα οικονομικά συμφέροντα κτλ, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως σήμερα είναι δυνατόν να γίνει ένας εμβολιασμός με ένα επικίνδυνο σκεύασμα, από τη στιγμή που μία στρατιά από επιστήμονες το έχουν ελεγξεί. Ποιός θα πάρει το ρίσκο να δηλητηριάσει τόσα εκατομμύρια κόσμο? Από την άλλη, αν είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν όταν έπρεπε οι συμπολίτες μας που εφύγαν λόγω του ιού, μήπως θα ήταν κοντά μας ακόμα?
Ως προς τα της ισπανικής γρίπης αληθεύει και υπάρχουν απτές αποδείξεις πια, ότι ενώ εμβολιάστηκε ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο αμερικανικός στρατός και μεγάλο κομματι της Ευρώπης, πλην των Ελλήνων και 2-3 άλλων, οι νοσούντες και οι νεκροί, ήταν οι εμβολιασμένοι και απο τους μη εμβολιασμένους(π.χ Έλληνες), δεν νόσησε κανείς.
Στο παραπάνω μην ξεχνάμε και το μέγα θέμα της διατροφής, που απλά ήταν γελοία και σχεδόν ανύπαρκτη μεταξύ των στρατιωτών.
...
να το κανουνε μονοι τους
( οι υπουργοι που εμβολιαστηλανε ον καμερα μπορει και να κανανε ακινδυνη ενεσουλα )
η μπορει να κανανε το '' καλο '' διοτι δεν ξερω αν το ακουσατε υπαρχει και δευτερο ειδους εμβολιου με καμια παρενεργεια η ελαχιστες το οποιο στη Γερμανια ειπανε σε ενα δελτιο θα το κανουν μονο πολιτικοι και ατομα με ισχυρες θεσεις ...
Παιδια ΕΛΕΟΣ. Σαν γιατρος μπορει κι εγω να μην εχω πεισθει απολυτα για την ασφαλεια του εμβολιου ,αλλα να φθανουμε στο σημειο να πεταμε θεωριες συνωμοσιες , εξωγηινους ,κτλ. για ζητηματα υγειας ειναι επικινδυνο. Τo SITE το διαβαζουν και ατομα τα οποια ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες πληθυσμου και οι οποιοι μπορει να επηρεασθουν απο αυτα που γραφουν ατομα τα οποια δεν ειναι γιατροι. Λιγη αυτοσυγκρατηση (για αυτο το θεμα ) δεν θα εβλαπτε.
Μιλάμε για την Ισπανική γρίππη του 1918?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.