Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Κι εμένα μου είπαν ότι είδαν την θεά Αθηνά αγκαλιά με τον Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Ρε παίδες, συζητάμε εδώ, διαβάστε τι λένε οι γιατροί του φόρουμ και τέλος.

συμφωνοι η φημολογια ειναι ατελειωτη

με τη διαφορα ομως οτι ειπωθηκε σε δελτιο ειδησεων ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

συμφωνοι η φημολογια ειναι ατελειωτη

με τη διαφορα ομως οτι ειπωθηκε σε δελτιο ειδησεων ...

Ακόμα χειρότερα δλδ. :D

Να κλεισουν τα σχολεια επιτελους να κατσουνε τα παιδια σπιτι τους.

Τώρα σοβαρά νομίζεις οτι τα παιδιά θα κάτσουν σπίτια τους;
Εγώ δε το νομίζω..και δεν είναι μέτρο αυτό πρόληψης..

Τώρα σοβαρά νομίζεις οτι τα παιδιά θα κάτσουν σπίτια τους;
Εγώ δε το νομίζω..και δεν είναι μέτρο αυτό πρόληψης..

Και όμως αν κλείσουν τα σχολεία ως μέτρο αντιμετώπισης πανδημίας, αναμένεται μείωση των συνολικών κρουσμάτων γρίππης κατά 85%

ρε σεις θα μας τρελάνουν ... ξανά-επικοινώνησα με τον γιατρό και ενώ προχθές μου λέει ότι δεν τρέχει τίποτα , τώρα ήτανε κάθετος να κάνουμε εμβόλιο ...

Mην τρελένεσαι καθόλου. Για δές τι μου είπε εμένα... το έγραψα στις 25/11!

Πρίν 10 μέρες κάναμε στο παιδί την δεύτερη δόση του εποχιακού εμβολίου.

Η παιδίατρος δίνει αρκετές πιθανότητες να δοθεί οδηγία υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Η1Ν1... Οι πληροφορίες της λένε για ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Το ενθαρυντικό, όπως μας είπε, είναι ότι εύκολη εξάπλωση σημαίνει (συνήθως) μη θανατηφόρος υιός για τις μη ευπαθείς ομάδες, πράγμα το οποίο μάλλον έχει αποδειχτεί πλέον!

edit.
Και κάτι ακόμα. Εμπιστευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό. Κάτι παραπάνω θα ξέρει από εσάς...

Μείνετε σπίτι αν αρρωστήσετε και μη παίρνετε φάρμακα χωρίς συνταγή γιατρού.

ρε σεις θα μας τρελάνουν ... ξανά-επικοινώνησα με τον γιατρό και ενώ προχθές μου λέει ότι δεν τρέχει τίποτα , τώρα ήτανε κάθετος να κάνουμε εμβόλιο ...

Ο γιός μου 5 ετών και κάτι ήταν με πυρετό απο την Παρασκευή πού χτές είχε κάπως υποχωρήσει.
Εχει κάνει σύμφωνα με τις οδηγίες τής παιδιάτρου του(που ασφαλώς και την εμπιστεύομαι απολύτως)τήν πρώτη δόση εμβολίου γιά τη απλή γρίπη.
Σημερα μού ζητησε να κάνει το τέστ ανίχνευσης τού ιού τής Γρίππης τών χοίρων γιά δυό λόγους:
1)Aν ήταν θετικός νά κάτσει δέκα μέρες σπίτι γιά να μήν τον μεταδώσει στο νηπιαγωγείο που πηγαίνει.
2)Aν πάλι ήταν θετικός να μήν κάνει την δευτερη δόση τού εμβολίου τής απλής γρίπης γιατί δεν θάχε νόημα..
Ηταν απολύτως σαφής,πώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει το νέο εμβόλιο τής ´γουρουνογρίπης´,εάν το τέστ ηταν αρνητικό...
Δεν έχει αλλάξει γνώμη δηλαδή...
Τελικα ο μικρός βρέθηκε αρνητικός στην γουρουνογρίπη,παρότι η κλινική του εικόνα καί η ταλαιπωρία πού πέρασε ήταν ανάλογη τών συμπτωμάτων που περιγράφονται οτι προκαλεί ο εν λόγω ιός.

Στη δουλειά μου ώς τώρα έχουμε 2 επιβεβαιωμένα.

Η οικογένεια μιας κοπέλας (σύζυγος, και παιδιά 1 και 3 ετών!) και συνάδελφος με το ένα από τα παιδιά του.

Έντονοι πονοκέφαλοι, πόνος στα οστά και υψηλός πυρετός για μια-δυό μέρες.

Δεν ήρθαν στην δουλειά για 4 ημέρες και αυτό ήταν όλο. Είχε γράψει παλαιότερα ο Σ.Σούρλας για ξεκούραση και ιατροφαρμακευτική αγωγή.

Αυτο είναι όλο...

Re: Απάντηση: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Και όμως αν κλείσουν τα σχολεία ως μέτρο αντιμετώπισης πανδημίας, αναμένεται μείωση των συνολικών κρουσμάτων γρίππης κατά 85%

Υπάρχουν και τα φροντιστήρια, τα οποία δε κλείνουν σε καμία περίπτωση...

Δύο σημαντικά πράγματα σχετικά με το εμβόλιο, ζήτω συγγνώμη αν έχουν ξαναγραφτεί:

1. Ο βασικός λόγος που απαιτείται να εμβολιαστεί ο πληθυσμός δεν είναι για την προστασία των υγιών. Αυτοί, αν νοσήσουν, θα γίνουν καλά. Το θέμα είναι να δημιουργηθεί μια ασπίδα προστασίας για τους ευπαθείς.

2. Μετά από ανάλυση των ιατρικών αρχείων των ΗΠΑ, προέκυψε ότι το σύνδρομο Γκιλέν-Μπαρέ αποδίδεται στη γρίππη αυτή καθαυτή, όχι στο εμβόλιο. Δηλαδή κάποιοι είχαν ήδη προσβληθεί από τη γρίππη πριν προλάβει να δράσει το εμβόλιο και η παράλυση ήταν αποτέλεσμα της δράσης του ιού. Το βρήκα εδώ.

με καθε επιφυλαξη διοτι δεν το ακουσα εγω ...

μου ειπαν οτι ειπωθηκε σε δελτιο ειδησεων της νετ οτι ενας στη Θεσ/νικη μετα το εμβολιο αισθανθηκε μουδιασμα στα κατω ακρα ...

δεν ακουσα εγω την ειδηση βεβαια οποτε ...

Ρε παιδιά ελεος με την παραφιλολογια και την τρομοκρατία των ΜΜΕ και ολων όσων καπηλεύονται το σχετικό θέμα!! Στο κάτω κατω όποιος θέλει να κανει το εμβόλιο το κανει και τελος. Οποιος δεν θελει παιρνει ενα ρισκο και για τον εαυτό του και για την οικογένεια του. Αν δεν τον πειράζει , ΟΚ.

Εγώ το εκανα πριν λίγες μερες και περα απο ενα μικρο μουδιασμα στο χερι για 15 λεπτά δεν αισθάνθηκα το παραμικρό.

Φοβάμαι οτι εαν κορυφωθει η επιδημια μεσα στο Δεκμεβριο οπως λενε προβλέπω ουρές στα εμβολιαστικά κέντρα..

Πάντως τα σχολεία κλείνουν το ένα μετα το άλλο.
Και η κόρη μου και η γυναίκα μου έχουν πάρτυ διαρκείας.

Και έρχονται και διακοπές….

Και για να το καλαμπουρίσουμε λίγο…

Να δεις που δε θα χρειαστούν να κλείσουν τα σχολεία από καταλήψεις αυτά τα Χριστούγεννα…

μα σκοπεύανε να κλείσουν μιά εβδομάδα επειδή έρχεται και η επέτειος που σκοτώθηκε το παιδί...