[FONT=Times New Roman,Times New Roman].....[FONT=Times New Roman,Times New Roman]fetal harm when administered to a pregnant woman or can affect reproduction capacity. Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent.....[/FONT]
..μοιραια βλαβη οταν χορηγειται σε εγκυους ή αν μπορει να επηρρεασει την αναπαραγωγικη ικανοτητα.
Μια μικρή διόρθωση στην απόδοση.
"fetal harm" = "βλάβη στο έμβρυο".
Δηλαδή, δεν γνωρίζουν εάν το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο έμβρυο,όχι μοιραία (fatal).![]()
Αυτό δέν είναι παράλογο άν και τά εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν το ιδιο σύνδρομο σε πολύ μικρό ποσοστό.
Πέρυσι τον Φεβρουάριο ο μικρός προσβλήθηκε απο γρίπη και παρουσίασε αδυναμία στά κάτω άκρα και χρειάστηκε περιπου 5-7 μέρες να επανέλθει πλήρως...Το αρχικό σοκ που έπαθα οταν τον ειδα το πρωί να μην μπορεί να σταθεί, μετριάσθηκε κάπως, γιατί θυμήθηκα πώς η γρίπη προκαλεί στα παιδιά,μερικές φορές είτε Υμενίτιδες στά ισχία ή και άτυπες παραλύσεις που συνήθως ειναι ήπιες(και κάποιες λίγες φορές,ευτυχώς, ειναι σοβαρότερες)
Στο Παίδων που τον πήγαμε αμέσως γιά να γινει η διάγνωση και οι αναγκαίες εξετάσεις μού ανέφεραν πώς τις τελευταιες μέρες,ειχαν προσέλθει τουλάχιστον 20 παιδάκια με παρεμφερή συμπτώματα..
Τι να κανω πλεον δεν ξερω,εχω 3 μηνων μπεμπα,7 ετων αγορι.Σημερα και για αλλες 7 μερες το σχολειο κλειστο αυτο ειναι καλο.
Ποσοι απο αυτους πηγαινουν συνειδητα, και ποσοι γιατι εχουν τρομαξει βλεποντας ειδησεις?
Και αμα το κανω και με στειλη στο δοξα πατρι:bigcry:,αναμενω τον πρωσοπικο μου ιατρο να μου πει τι πρεπει να κανω επιτελους μαμω την γουρουνογριπη μεσα:twoguns:Να κάνεις το εμβόλιο...
Και αμα το κανω και με στειλη στο δοξα πατρι:bigcry:,αναμενω τον πρωσοπικο μου ιατρο να μου πει τι πρεπει να κανω επιτελους μαμω την γουρουνογριπη μεσα:twoguns:
τωρα στη ζουγκλα ...
ηλικιωμενη γυναικα εμφανισε εντονες παρενεργειες ...
τρεμει ολοκληρη και τραυλιζει ...
+1:drummer:μεσαιωνας στην ενημερωση απο το κρατος ?
η μεσαιωνας στο συστημα που επιτρεπουν να κυκλοφορουν εμβολια με παρενεργειες ?
μεσαιωνας στην ενημερωση απο τη ζουγκλα η απο το κρατος ?
Πολλά από αυτά έχουν πιθανές παρενέργειες μέχρι και σοβαρές επιπλοκές πολύ σοβαρότερες από αυτές που δείχνει ο φίλος μου ο κος Μάκης και ο κάθε Μάκης. Εντούτοις τα κάνουμε με κλείστα μάτια εμείς και τα παιδιά μας. Γιατί ;Τα εμβόλια που διατίθενται σήμερα
- Εμβόλιο γρίππης (Agrippul, Fluarix, Influvac, Vaxigrip)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, κοκκύτου προσροφημένο (Di-Te-Per anatoxal)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, ακυτταρικό κοκκύτου (Infunrix)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου προσροφημένο (anatoxul Di-Te)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου τύπου ενήλικος (DiT vax absorbe adult)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, ακυτταρικό κοκκύτου, αδρανοποιημένο πολιομυελίτιδος (Tetruvac)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, αδρανοποιημένο πολιομυελίτιδος, τύπου ενήλικος (Revaxis)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, ακυτταρικό κοκκύτου, αδρανοποιημένο πολιομυελίτιδος και ινφλουέντζης τύπου B (Infanrix IPV Hib)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, ακυτταρικό κοκκύτου, αδρανοποιημένο πολιομυελίτιδος και ηπατίτιδος Β (Infanrix Penta)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, ακυτταρικό κοκκύτου, αδρανοποιημένο πολιομυελίτιδος, ινφλουέντζης τύπου B και ηπατίτιδος Β (Infanrix Hexa, Hexavac)
- Εμβόλιο διφθερίτιδος, τετάνου, ακυτταρικό κοκκύτου και ηπατίτιδος Β (Infunrix HepB)
- Εμβόλιο τετάνου (anutoxal Te)
- Εμβόλιο πολιομυελίτιδος από του στόματος (Sabin)
- Εμβόλιο πολιομυελίτιδος αδρανοποιημένο τύπου SALK (Imovax)
- Εμβόλιο ερυθράς (vaccin Rubeole)
- Εμβόλιο παρωτίτιδος
- Εμβόλιο ιλαράς (Rouvax vaccin)
- Εμβόλιο ιλαράς, ερυθράς, παρωτίτιδος (MMR vacc, Priorix vacc)
- Εμβόλιο αιμοφίλου ινφλουέντζας τύπου Β (Hiberix, Hibtiter, ActHib)
- Εμβόλιο αιμοφίλου ινφλουέντζας τύπου Β και ηπατίτιδος Β (Procomvax)
- Εμβόλιο ηπατίτιδος Α (Havrix, Vaqta)
- Εμβόλιο ηπατίτιδος Β (Engerix, Hbvax-Pro)
- Εμβόλιο μηνιγγιτιδοκόκκου τύπου C συζευγμένο (meningitec, Neisvac C)
- Εμβόλιο μηνιγγιτιδοκόκκου πολυσακχαρικό οροομάδων A+C και A,C,Y και W135. Διατίθεται στα υγειονομικά κέντρα
- Εμβόλιο πνευμονιοκόκκου
- Εμβόλιο κίτρινου πυρετού. Γίνεται στα υγειονομικά κέντρα
- Εμβόλιο λύσσας. Γίνεται στα υγειονομικά κέντρα
- Εμβόλιο τυφοειδούς πυρετού. Γίνεται στα υγειονομικά κέντρα
- Εμβόλιο φυματίωσης BCG. Γίνεται στα υγειονομικά κέντρα και από την σχολιατρική υπηρεσία
- Εμβόλιο χολέρας. Γίνεται στα υγειονομικά κέντρα
μεσαιωνας στην ενημερωση απο τη ζουγκλα η απο το κρατος ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.