thankin
Supreme Member
Διαφορετικοι κτηνιατροι. Εχουμε στειρωσει αλλες 5 γατες χωρις προβλημα και δυο σκυλια αδεσποτα . Για εμας το ποσοστο, προσωπικα ειναι μεγαλυτερο μετα τις δυο απωλειες.. Η πεθερα μου δεν εχει στειρωσει ποτε τα αγορασμενα σκυλια της ( θα ειναι το πρωτο) και ολα τα εχει χασει ανω των 15 ετων. Η γυναικα μου ειχε γατα 19 ετων αστειρωτη...
Την δικια μας δεν υπαρχει περιπτωση να την ζευγαρωσουμε λογω μεγεθους και θα παει για στειρωση και αυτη , απλα ειμαι επιφυλακτικος.
Ο γάτος μου στειρωθηκε στα 3 του αν θυμάμαι καλά, μέχρι τότε μας είχε @ηδηξει όλους στο σπίτι και κατουρούσαμε παντού. Τώρα ειναι 16 αλλά ο κτηνίατρος λέει ότι μοιάζει για 8-9 ! Πάντως το κουσούρι με το να ζαμακωνει ζακέτες πουλόβερ και ότι μάλλινο βρει και να το ...σεξουαλιζει σκουζωντας ταυτόχρονα, ακόμα και μετά απο τόσα δεν το έχει κόψει! Μεγάλο ταλέντο ο άτιμος! Η θηλυκιά απο την άλλη στειρωθηκε αφού γέννησε, υπέφερε απίστευτα στον οίστρο της, και έχει φτάσει και αυτη τα 12.5 και συνεχίζει και αυτη να έχει τρομερή ζωτικότητα . Και τα δυο με κανονική στείρωση φυσικά.