Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Και να προσθέσω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ που είσαι ενάντιος στο έγκλημα που λέγεται κυνήγι!

Καποιος καποτε με ρωτησε (σε αλλο νημα) .... "τι περιμενουν οι εξωγηινοι για να αποκαλυφθουν σε μας ?"

Η σελιδα στο λινκ (που παραθετω) μετραει ποσα ζωα ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ απο την στιγμη που θα εισελθετε στο νημα
(ειτε για βρωση, ειτε για αυγα, ειτε για καλλυντικα .... οτιδηποτε χρησιμοποιει ο ανθρωπος). Εγω αντεξα να
το αφησω να τρεχει μεχρι 15 λεπτα .... οχι παραπανω !

http://www.adaptt.org/killcounter.html

Aστε το να τρεξει καμια μερα ...... (να απαντηθει και ο φιλος μου γιατι δεν μας πλησιαζει αλλος πολιτισμος).
Γιατι παραθεσα το λινκ ? ..... εξηγηστε μου ποιος χορτατος θα παει να κυνηγησει ελαφι η μπεκατσα στο βουνο
με τετοιον συντριπτικο αφανισμο επι γης ? .... γιατι εγω ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ειμαι πολυ μικρος να αντιληφθω !

Last edited:
Ρε SR ακόμη δεν το έχεις καταλάβει, αλλά δεν πειράζει... :)

Δεν θα μας επισκεφθεί κανένας (εξωγήινος) πολιτισμός - ούτε εμάς ούτε τη Χίλαρυ - διότι πολύ απλά δεν υπάρχει...

Δεν καταλαβανω παλι γιατι το νημα ξεφευγει παλι προς την "φιλοζωϊα"....

Εξ αρχης δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.

Η διαίσθησή μου είναι αυτή και το πιστεύω μου. Και μάλιστα μπορώ να το εξηγήσω στον (δυσκολόπιστο) εαυτό μου.

Δε χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι...

Δε χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι...

Καμμία ειρωνεία εκ μέρους μου και απορώ που την διέκρινες.

Επί της ουσίας, η διαίσθηση και το πιστεύω του καθενός μας δεν συνιστούν αποδείξεις για τους άλλους.

Ρε παιδιά, μια και αναφέρθηκαν οι εξωγήινοι... Αν υποπέσει στην αντίληψή μου ένας απο αυτούς στον κήπο μου, δεν μπορώ να τον κρατήσω, σωστά ? - άλλωστε η φυσιολογία του θα απαιτεί και διαφορετική τροφή ή φάρμακα για τα οποία έχω άγνοια. Μπορεί να μοιάζει με φυτό ή με ζώο - δεν ξέρουμε. Αλλά η νομοθεσία έχει κενό εδώ. Δεν προβλέπει κάπου οτι δεν μπορώ να τον κρατήσω ή οτι θα πρέπει να τον δηλώσω ή να του βάλω τσιπάκι κλπ... Δεν θέλω να τον έχω μόνιμα μέσα στο σπίτι, έχω περιφραγμένο χώρο γύρω απο το σπίτι με σχετικά ψηλό φράκτη.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να προβληματίζεσαι.

Αν συμβεί αυτό θα έχει λύσεις ο "εξωγήινος" τύπος για όλα τα παραπάνω θέματα. Το πρόβλημα θα είναι αν δεν θέλει να ΣΕ κρατήσει εκείνος

Μην αυταπατάσαι.

Μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχει... :)

Πάμε για μπανάρισμα στο νήμα μου φαίνεται...

Αμα ..σκάσει μύτη (στον κήπο με την περίφραξη) θα υπάρχει και θα παραυπάρχει - Μετά δεν ξέρω ποιος θα κάνει ότι θέλει ποιόν.

Αν και το @?(*! το νήμα , δεν νομίζω να πιάσει.

Εξωγήινος να έρθει από 10.000 light years μακριά και να τρώει σανό – λίγο δύσκολο.

To post #401 μπηκε για να καταδειξει το ΠΩΣ εκτιμουμε την υπολοιπη ζωη στον πλανητη και αναφορικα με ποιου την ΩΦΕΛΕΙΑ.

Ευχαριστω .... :p