} Σε μια οικοδομή όμως, που υπάρχουν παιδιά, που κατοικούν άνθρωποι που δεν γουστάρουν να παίρνουν το ίδιο ασανσέρ με το σκύλο του διπλανού, θα πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά η διατήρηση σκυλιών στις Πολυκατοικίες , είναι η δική μας θέση.
} Και εν πάση περιπτώσει, καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οιβ¦. ευαίσθητοι, να δείξουν περισσότεροι αγάπη στους ανθρώπους, και λιγότερη στα κοπρόσκυλα που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.
Και εγω ?.... που λαχταρω να πετυχω την Κοκο ?
... να την ψοφησω στα χαδακια ?
roud:
Εχετε δει τι τουμπιτσες παιρνει (ανοιξαμε και σας περιμενουμε) ? Τι θα κατσιαζω στα χαδακια ?
Ομως εχει δικιο ο ποστερ .... δυστυχως εχει ! :nounder:
Πολυ ανθρωποκεντρικος (και ισοπεδωτικος) ο αρθρογραφος ! :icon15: ... "κοπροσκυλα" ??? ... :blink:
Μπουμπης δεν πρεπει να κατοικει σε διαμερισματα ... για το ιδιο το ζωακι. Για την υγεια και ελευθερια του.
ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ για τους ανθρωπους (και την αναστατωση που δημιουργει). Δηλαδη, αν ανακαλυπτονταν
πληρως ηχομονωτικα τουβλα και ειδικα ασανσερ για σκυλους .... το προβλημα εξαλειφεται ?
Τυπικη αστικη διαστροφη > δεν με ενδιαφερει τι κανει ο Μενγκελε της διπλανης πορτας !
Δεν πρεπει να μας παραξενευει .... ουτε κατ'ελαχιστον
(η εμφαση ξανα και ξανα οτι εχει χαρακτηριστει επιθετικο απο την "ειδικη" επιστημονικη κοινοτητα του δημου)
αφου γιαυτο ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να πωλουνται αυτοι οι κυνολεοντες !
Ποιος απο δω μεσα πιστευει οτι η συγκεκριμενη ρατσα ειναι για χουτσου-χουτσου, γουτσου-γουτσου ?
Οποιος το βαλει σε μια μαντρα (με πινακιδα απ'εξω) το βαζει για να κοψει παϊδια. Οχι για γαβ-γουφ !
Το αλίευσα από κάποιο αρθρογράφο blog πού γράφει στήλη με τίτλο Παραπολιτικά ,παραθέτω μόνο το απόσπασμα πού αφορά τα σκυλιά ,άνευ δικών μου σχολίων
Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ότι είμαστε πολύ αυστηροί σχετικά με αυτούς που διατηρούν σκυλιά στα σπίτια τους.
} Είμαστε αντικειμενικοί και ρεαλιστές φίλε μου, γιατί σε ένα δημοκρατικό καθεστώς θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός στους συνανθρώπους μας.
} Δεν μπορεί κάποιος που το παίζει ζωόφιλος να ενοχλεί τον διπλανό του, κουβαλώντας στο διαμέρισμά του Λυκόσκυλα και άλλα κοπρόσκυλα, για να κάνει απλά το κομμάτι του.
} Πολύ περισσότερο δεν δικαιούται να το κάνει αυτό, όταν υπάρχει κανονισμός ότι στη Πολυκατοικία απαγορεύονται τα σκυλιά και άλλα κατοικίδια.
} Αυτός που έχει στα Βουνά ή στα χωράφια μια μονοκατοικία και θέλει να έχει κάποιο φύλακα να τον προστατεύει, μπορεί να έχει ότι σκυλί θέλει, ακόμη καιβ¦. αρκούδα.
} Σε μια οικοδομή όμως, που υπάρχουν παιδιά, που κατοικούν άνθρωποι που δεν γουστάρουν να παίρνουν το ίδιο ασανσέρ με το σκύλο του διπλανού, θα πρέπει να απαγορευτεί αυστηρά η διατήρηση σκυλιών στις Πολυκατοικίες , είναι η δική μας θέση.
} Και εν πάση περιπτώσει, καλά θα κάνουν όλοι αυτοί οιβ¦. ευαίσθητοι, να δείξουν περισσότεροι αγάπη στους ανθρώπους, και λιγότερη στα κοπρόσκυλα που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.
Γιατι δεν εγινε ευθανασια στα δυο πρωτα σκυλια;;;;;;; Σε αλλες χωρες απλα για δαγκωμα το σκυλι μπορει να παει για ευθανασια, οχι να ειναι υπαιτιο για θανατο!
γιατι θελουν φυλακα οπως εγω αλλα ναναι κ φιλικο και κοινωνικο και χαδαρικο απλα η οντως ειναι επικυνδυνοιΦοβάμαι πως τέτοια σκυλιά παρείναι πανάκριβα για να μην έχουν ιδιοκτήτη... Συμφωνώ με το ότι για τη συμπεριφορά ενός σκύλου φταίει 99% το αφεντικό του, αλλά θα'ναι αρκετά επιπόλαιο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι επιθέσεις σχεδόν πάντα συμβαίνουν με συγκεκριμένες ράτσες σκύλων "μαχητών".
Ίσως λοιπόν να είχε ενδιαφέρον κάποια μελέτη σχετικά με το ποιοι επιλέγουν συνειδητά (και όχι επειδή είχαν χημεία με ένα κουτάβι ή επειδή γέννησε η σκυλίτσα του συγγενή τους) τέτοιες και μόνον ράτσες, και για ποιό λόγο το κάνουν.
Θα συμφωνήσω και δεν θα το κανα σε καμιά περίπτωση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα σκυλί που είναι μαθημένο όπως στο πρώτο βίντεο κατά κανόνα θα είναι πιο άγριο από κάποιο που είναι όπως στο δεύτερο βίντεο.
ο πολιτισμος μας αναδυκνειεται απο τον τροπο που συμπεριφερομαστε στα ζωα
ο ρατσισμος με την ουσια της λεξεως απο την στιγμη που ο ανθρωπος απο θυραμα εγινε θυρευτης και εδρεωσε τον πολιτισμο του δεν εχει περιγραφη
λυπουμαι φιλτατε για τους χαρακτηρισμους ΤΟΥ καθως σαφως δεν υπολογιζεται ουτε καν τις γραφες που μιλουν για εμψυχα οντα ουτε τους νομικους και συνταγματικους της ελλαδος ποσο μαλλον τους διαχειριστικους μιας πολυκατοικιας
πραγματικα ευχομαι να καταστει αναγκαια η συνυπαρξη με εμψυχο ον περαν του ανθρωπου και να δεθΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΣΕ ΦΟΡΕΙς τετοιου σκεπτικου
ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ Κ ΜΕΙΣ ΟΧΙ ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΥ
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μου προκαλεσε εντυπωση το μοτο σας για αυτο με ολο τον σεβασμο θα υποστηριξω πως οποτε θελετε ελατα να γνωρισετε το πιο τεραστιο χαζοσκυλο στον κοσμο,με λιγα λογια φταινε οι ιδιοκτητες ηθελημενα η αθελα τους λογω μη γνωστικου πεδιου
βλεπε ψυχολογια σκυλου,εκπαιδευση κ τα λοιπα
πχ μιλα για μικρο παιδι ολα τα μικρα παιδια τρεχουν σαν τρελα στα σκυλια και ταγκαλιαζουν τα χαιδευουν στο προσωπο
ουπς μεγα λαθος
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
γιατι θελουν φυλακα οπως εγω αλλα ναναι κ φιλικο και κοινωνικο και χαδαρικο απλα η οντως ειναι επικυνδυνοι
american staffordshire
το λατρευω το θελω ταφηνα ανετα με το παιδι μου
ηταν η το καναν μαχητη;;;
για ολα φταιει ο ιδιοκτητης δηλαδη αν το παιδι μας επιδυκνειη βιαια συμπεριφορα στο σχολιο φταιει η ρατσα;;;το σχολειο;;; ή η εκπαιδευση μεσω της οικογενειας.
απλα δεν κανουν ολοι για σκυλια οπως κ για παιδια και αν στο πρωτο το ποσοστο ειναι ελαχιστο στο δευτερο τα παιδια δυστυχως η πλαστιγγα εσπασε...
ταποτελεσματα είναι γυρω μας
ακομη κ γιαυτο που συζυταμε
τελος ιδιοκτητης ροντβαιλερ θυληκο κ θιβετιανο σπανιελ μαυρο και τα δυο παρατημενο χχχ παλιοαλητακια πανακριβα ναι αχρειοι και ανιεροι ανθρωποι ακομη πιο ναι
φίλε μου δεν είναι όλα θέμα συμπεριφοράς και εκπαίδευσης των σκυλιών, ούτε θέμα ιδιοκτήτη. Αυτό συμβαίνει συνήθως, στις περισσότερες περιπτώσεις, ίσως και στο 90% των σκυλιών. Όμως οι συγκεκριμένες επιθετικές ράτσες σκυλιών, που έχουν παραχθεί σε εργαστήρια κι όχι στη φύση, χαρακτηρίζονται από πολύ μεγάλα ποσοστά παθολογίας. Και κυρίως εγκεφαλικών διαταραχών. Αυτό τα κάνει επικίνδυνα για τους ανθρώπους, ακόμη και για τους ιδιοκτήτες τους. Κι όταν τα σκυλιά αυτά έχουν τις σωματικές ικανότητες και την εκπαίδευση να εξουδετερώσουν έναν "εχθρό" καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ επικίνδυνα και απρόβλεπτα.
Σκυλια που εχουν κατασκευαστει για να ορμουν και να ξεσκιζουν.
Και σε μια δεδωμενη στιγμη θα ορμησουν και θα ξεσκισουν ΚΑΙ ισως θα σκοτωσουν.
Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα τους με αυτα κανουν.
Ισως να εχουν την χρησιμοτητα τους σε καποιες περιπτωσεις, αλλα αυτα τα ειπαμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.