Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Αν το σκυλί είναι αδέσποτο, ζάλισέ τα στη φιλοζωική.

Αν έχει ιδιοκτήτη, τότε το καλύτερο είναι να φωνάξεις την αστυνομία.
Γιατί να μη πληρώσει μια προστιματάρα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Hint: το σκυλί μπορεί να μην έχει λουρί, αλλά παρόλα αυτά να μην είναι αδέσποτο.
Απλά ρώτα κάποιον εκεί επί τόπου.

Το έχω πετύχει πολλές φορές μέσα σε αυλή.
Βέβαια δεν ξέρω αν είναι δικό του ή αν απλά ο άνθρωπος το μαζεύει για να το ταΐσει και μετά το αφήνει.
Και έχει λουρί.

Προς το παρόν έκανα καταγγελία για εγκατάλειψη στην pfo και βλέπουμε.
Αν ήταν κάποιο φιλικό σκυλάκι δεν θα το σκεφτόμουν. Έχω τον Ρατανπλάν δίπλα στη δουλειά και κάθε μέρα του δίνω και κάτι να φάει.
Αλλά αυτό ή θα φάει κανένα παιδάκι ή θα σκοτωθεί από αυτοκίνητο όπως το πάει.
Και μιλάμε για δρόμο που περνάνε κάθε μέρα παιδάκια από δύο δημοτικά και ένα νηπιαγωγείο.

Νέα Ιωνία, στην Ιωαννίνων, κάτω από σχολείο, που περνάνε κάθε μέρα παιδιά Δημοτικού, κάποιος αφήνει ελεύθερο τσοπανόσκυλο να κόβει βόλτες.
Δύο φορές κόντεψα να το πατήσω με το αυτοκίνητο γιατί πετάχτηκε από το πουθενά.
Αρκετά επιθετικό χωρίς προς το παρόν να έχει δαγκώσει, κυνηγάει μανάδες και μικρά παιδάκια με το που τα βλέπει.
Εχθές το βράδυ έκανα καταγγελία στην φιλοζωϊκή και σκέφτομαι να τους ζαλίζω συνέχεια.
Άλλη επιλογή;
Γιατί πριν ανοίξουν τα σχολεία, αν δεν το έχουν μαζέψει και αυτό συνεχίζει να επιτίθεται, απλά δεν θα φρενάρω.

Δημοτικη αστυνομια δεν εχετε με ειδικο σερβις για αυτο τν λογο ; Ξερω υπαρχει κριση κλπ αλλα τετοια θεματα... και σε περιοχη με παιδια δεν ειναι για να παιζεις. Εαν υπαρχει δημοτικη αστυνομια σε μιση ωρα θα ειχε λυθει ενα τετοιο προβλημα.

Δημοτικη αστυνομια δεν εχετε με ειδικο σερβις για αυτο τν λογο ; Ξερω υπαρχει κριση κλπ αλλα τετοια θεματα... και σε περιοχη με παιδια δεν ειναι για να παιζεις. Εαν υπαρχει δημοτικη αστυνομια σε μιση ωρα θα ειχε λυθει ενα τετοιο προβλημα.
Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον δημοτικη αστυνομια στην Ελλαδα εδω και δυο χρονια...

Εγω εχω προβλημα με το σκυλι ενος γειτονα. Chaw Chaw που του ανοιγει την πορτα της αυλης και σουλατσαρει στη γειτονια χωρις επιβλεψη. Σημερα που εβγαλα το yorki μου μας κοιτουσε περιεργα και γενικα δεν νομιζω να συμπαθει το σκυλι μου οταν μας βλεπει. Στην επιστροφη εκρυψα το yorki στην αγκαλια μου για να μην το δωσω προφαση να να κινηθει προς εμας. Θα πρεπει να κανω μια παρατηρηση οταν δω το αφεντικο του "Εκτωρα" οταν το φωναζει να γυρισει στην αυλη...Ειμαστε μικρη κοινωνια και δεν θα ηθελα να ξεκινησω με καταγγελια....

Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον δημοτικη αστυνομια στην Ελλαδα εδω και δυο χρονια...

Η δημοτική αστυνομία ήταν από αυτά τα "περιττά" πράγματα που καταργήθηκαν για να σωθεί η χώρα, να βγούμε από την κρίση, όπως και οι σχολικοί φύλακες, οι καθαρίστριες στις δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Η δημοτική αστυνομία ήταν από αυτά τα "περιττά" πράγματα που καταργήθηκαν για να σωθεί η χώρα, να βγούμε από την κρίση, όπως και οι σχολικοί φύλακες, οι καθαρίστριες στις δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

Κώστα στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον η Δ.Α ήταν περιττή γιατί απλά δεν έκανε τίποτε ,ούτε τώρα κάνει

Δημοτικη αστυνομια δεν εχετε με ειδικο σερβις για αυτο τν λογο ;

Εσύ θέλεις και δημοτική αστυνομία και ειδικό service για αυτό το λόγο; :p
Από ότι είδα για να γίνει καταγγελία στην αστυνομία για εγκατάλειψη θα πρέπει να τρέχω στον εισαγγελέα να κάνω μήνυση, η οποία έχει κόστος 100 - 200 ή να βρεθώ μπροστά σε συμβάν.
Δηλαδή να χάσω και εγώ δεν ξέρω πόσα μεροκάματα να τρέχω + λεφτά ενώ ο κάθε ηλίθιος απλά ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και αμολάει έναν σκύλο στο δρόμο.

Εσύ θέλεις και δημοτική αστυνομία και ειδικό service για αυτό το λόγο; :p
Από ότι είδα για να γίνει καταγγελία στην αστυνομία για εγκατάλειψη θα πρέπει να τρέχω στον εισαγγελέα να κάνω μήνυση, η οποία έχει κόστος 100 - 200 ή να βρεθώ μπροστά σε συμβάν.
Δηλαδή να χάσω και εγώ δεν ξέρω πόσα μεροκάματα να τρέχω + λεφτά ενώ ο κάθε ηλίθιος απλά ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του και αμολάει έναν σκύλο στο δρόμο.

Γίνεται πολύ πιο απλά.
Παίρνεις τηλ. την αστυνομία επί τόπου που το σκυλάκι είναι στο δρόμο αφύλακτο και γαυγίζει .
Και αυτό συμβάν είναι (ήτοι εγκατάληψη).
Με

Ήταν παράνομη η ευθανασία των ζώων καθώς τα είχε ζητήσει η ΠΦΟ να δει το θα τα κάνει και μάλιστα το λέει και ο νόμος...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω την λογικη του "νομιμου" πλεον στην Ελλαδα, αλλα ξερω οτι σε ολα τα πολιτισμενα κρατη καμμια φιλοζωϊκη κανενας συλλογος κλπ δεν εχει το δικαιωμα να παρει σκυλια που εχουν επιτεθει σε ανθρωπο. Και οχι να εχουν σκοτωσει αλλα και μονο να εχουν επιτθει. Ευθανασια ντε φακτο και αμεσα .

Επραξαν το σωστο και απορω πως δεν εγινε αμεσα.

Επιπλεον ειναι και ενα επιχειρημα συναιτισμου σε ασυνειδητα αφεντικα πυ τσαμπουκαλευονται μεσω του σκυλου τους... "Τον αγαπας τον σκυλο σου ; Λοιπον μαζεψε τον γιατι παιρνω τηλεφωνο τωρα και θα στον μαζεψουν..." Εκει ο τσαμπουκας του αφεντικου σταματαει κατα 80% των περιπτωσεων.

Δεν ξερω την λογικη του "νομιμου" πλεον στην Ελλαδα, αλλα ξερω οτι σε ολα τα πολιτισμενα κρατη καμμια φιλοζωϊκη κανενας συλλογος κλπ δεν εχει το δικαιωμα να παρει σκυλια που εχουν επιτεθει σε ανθρωπο. Και οχι να εχουν σκοτωσει αλλα και μονο να εχουν επιτθει. Ευθανασια ντε φακτο και αμεσα .

Επραξαν το σωστο και απορω πως δεν εγινε αμεσα.

Επιπλεον ειναι και ενα επιχειρημα συναιτισμου σε ασυνειδητα αφεντικα πυ τσαμπουκαλευονται μεσω του σκυλου τους... "Τον αγαπας τον σκυλο σου ; Λοιπον μαζεψε τον γιατι παιρνω τηλεφωνο τωρα και θα στον μαζεψουν..." Εκει ο τσαμπουκας του αφεντικου σταματαει κατα 80% των περιπτωσεων.
Οι νόμοι είναι ο 4039/12 και ο 4235/14