Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
+ MAT + ΔΙΑΣ + ΔΕΛΤΑ...

Δηλαδή όταν πήγαν στους συνδικαλιστές τους είπανε "Εμείς είμαστε με τους τροχονόμους και αυτούς που βάζουν σφραγίδες";
Διευκρίνισαν ότι καλά έκαναν στα ΜΑΤ και στους Δελτάδες και τους έκοψαν το μισθό και οι συνδικαλιστές τους πήραν αγκαλιά;

Ή είσαι υπέρ ενός κλάδου εργαζομένων ή όχι.

Υπάρχουν τροχονόμοι??? Υπάρχουν αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες στις γειτονιές και κυνήγαγαν τους κακούς τους κλέφτες?? Είσαι υπερ τους ή κατά τους??? Απλό.....

Για μένα μιλάμε τώρα ή για τον ΣΥΡΙΖΑ;
Εγώ έχω το δικαίωμα να κάνω ότι διαχωρισμό θέλω. Δεν υποστήριξα ούτε κατέκρινα ποτέ την ΕΛ.ΑΣ. σαν σύνολο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτόν τον διαχωρισμό όταν στάθηκε στο πλευρό τους;
Και εκείνοι τον δέχτηκαν;

Για μένα μιλάμε τώρα ή για τον ΣΥΡΙΖΑ;
Εγώ έχω το δικαίωμα να κάνω ότι διαχωρισμό θέλω. Δεν υποστήριξα ούτε κατέκρινα ποτέ την ΕΛ.ΑΣ. σαν σύνολο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτόν τον διαχωρισμό όταν στάθηκε στο πλευρό τους;
Και εκείνοι τον δέχτηκαν;

Βέβαια και έκανε τον διαχωρισμό σε αυτό που τέθηκε νωρίτερα....και αφορά την κατάργηση των σωμάτων ασφαλείας και εσύ συμφώνησες...

Είχε πει η ηγεσία του, ότι θα καταργήσει τις μονάδες καταστολής.... και πολύ καλά θα έκανε....

Το ότι πήγε η Δούρου στην πορεία των αστυνομικών, ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέγονται τέτοιες ανακρίβειες.....

Εγώ θέλω υπουργό ασφαλείας Μπαλάφα να δίνει εντολές για "καθαρισμό της πλατείας" από αυτούς που πουλάνε ναρκωτικά στα ελληνόπουλα και να του λέει ο Διαμαντόπουλος ως υφυπουργός πως αυτός είναι πρώτα αναρχικός, μετά όλα τα άλλα.

Θέλω Σταθάκη υποικ να λέει ίση φορολογία για κεφάλαιο και αυτοαπασχολούμενους και Μηλιό υποικ να απειλέι πως θα βάζει φόρους επί του τζίρου.

Θέλω Δούρου Υπέξ να μας λέει για πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και Κουράκη υφεξ να μας λέει για τις επιθετικές ενέργειες του Ισραήλ.

Και κυρίως θέλω να υπάρχει πλουραλισμός. Μέσα στην ΕΕ ο Δραγασάκης, έξω από την Ευρωζώνη (όχι από την ΕΕ!!!) ο Λαφαζάνης.

Μέσα στην ΕΕ ο Δραγασάκης, έξω από την Ευρωζώνη (όχι από την ΕΕ!!!) ο Λαφαζάνης.

Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι μια μεριδα της παραταξης πιθανον και να τους υπονομευσει αγριως οταν και αν παρουν την εξουσια.

Αλλωστε το συστημα παντα εχει μια εναλλακτικη για να διαβιωνει...

Βέβαια και έκανε τον διαχωρισμό σε αυτό που τέθηκε νωρίτερα....και αφορά την κατάργηση των σωμάτων ασφαλείας και εσύ συμφώνησες...

Βρε άσε εμένα σε τι συμφωνώ και σε τι όχι!
Μπορεί να μην συμφωνώ σε τίποτα ή να συμφωνώ σε όλα. Δεν μιλάμε για μένα τώρα.

Μίλησε για κατάργηση των σωμάτων ασφαλείας όταν πήγε στους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ και εκείνοι τον δέχτηκαν;
Ναι, ή όχι;

Είχε πει η ηγεσία του, ότι θα καταργήσει τις μονάδες καταστολής.... και πολύ καλά θα έκανε....

Το ότι πήγε η Δούρου στην πορεία των αστυνομικών, ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέγονται τέτοιες ανακρίβειες.....

Ποια είναι η ανακρίβεια;
Πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει τους μπάτσους επειδή έκαναν περικοπές στους μισθούς τους ναι, ή όχι;
Έβγαλαν οι μπάτσοι 50% ΧΑ στις εκλογές, ναι ή όχι;
Και μην μου πεις ότι η ΕΛΑΣ αποτελείται κατά 50% από ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, κλπ οι οποίοι ψήφισαν 100% ΧΑ...
Αυτό είναι ένα πολύ πιο μικρό ποσοστό από το 50%.

Απαντήσεις "ναι, αλλά, μα, μου" δεν υπάρχουν σε αυτές τις ερωτήσεις. Μιλάμε για γεγονότα.

...
Την ατζέντα της ειδησεογραφίας δεν τη φτιάχνουμε εμείς, τον έλεγχο των ΜΜΕ δεν τον έχουμε εμείς. Βολεύει η "ανάδειξη" τέτοιων θεμάτων ως κυρίαρχων διότι με αυτόν τον τρόπο εξωθούν τους πάντες στην απραξία που είναι και ο τελικός στόχος. Αν δεν υπήρχαν "βίλλες", θα τις κατασκεύαζαν, όπως κατασκευάζουν τρομοκράτες, εμπρηστές, δολοφόνους και λοιπούς.

Στο κάτω-κάτω δεν μπορεί να αισθάνονται "υπεύθυνοι" για την εικόνα του Σύριζα, οι κάθε λογής ακροαριστεροί και αναρχικοί στην Ελλάδα. Αν ο Σύριζα αισθάνεται να τσαλακώνεται η εικόνα του εξαιτίας της πολιτικής κάλυψης που (δήθεν) παρέχει στον αναρχικό χώρο, ας την αποσύρει και ας διαχωρίσει πλήρως τη θέση του από τις ιδέες και τις πρακτικές αυτού του χώρου. Με το ανάλογο κόστος φυσικά, εσωτερικό και εξωτερικό.
Μη κατηγορείς τον αντίπαλο... Την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κρίνε... Εγώ θεωρώ ότι μια καθαρότερη γραμμή θα φέρει οφέλη. Η θολή άποψη μπορεί να φέρει προσωρινά οφέλη αλλά εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ομάδες Καταστολής = ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ....

Αστυνομικοί = Διάφορα....(απο σφραγίδες, μέχρι τροχονόμοι)....

Καλά ..Αλλο η ''Δημοκρατία'' του Κοττάκη και άλλο η ενημέρωση..:flipout::flipout:

Οτι νάναι...:guitarist::guitarist::flipout::flipout::flipout:

Με τα ΜΑΤ ποτέ δεν ασχοληθηκε αλλά μιλά για κατάργηση..

Με πυροσβέστες,λιμενικούς,διώκτες κοινού εγκλήματος ,ειναι οντως διαφορετικό..

Last edited:
Κανω χαζι την ακαταπαυστη μελλοντολογια περι Συριζα αλλα και γενικων πολιτικων θεματων, των δεξιο-κεντρωω-κουκουεδων,στο παρον βεβαια ειναι αποντες για αυτο βολευει να κολλαει η βελονα....

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Κανω χαζι την ακαταπαυστη μελλοντολογια περι Συριζα αλλα και γενικων πολιτικων θεματων, των δεξιο-κεντρωω-κουκουεδων,στο παρον βεβαια ειναι αποντες για αυτο βολευει να κολλαει η βελονα....

Το παρόν ,πάντως της ακροδεξιάς κυβέρνησης ,´των νεοβαρβάρων δέν πολυενδιαφέρει..:flipout::flipout:

Εξαιρώ πολλούς φίλους του ΚΚΕ (δεν εννοώ ακροδεξιούς μεταμφιεσμένους )που σαφώς ενδιαφέρονται για την κατάσταση ,έστω με διαφορετική οπτική..
Αλλως τε τόδειξαν και στις εκλογές την δεύτερη Κυριακή.

Last edited:
bar3_2.jpg

Untitled-3.jpg

http://www.inews.gr/62/dimoskopisi-Public-Issue-anodos-nd-ptosi-syriza-se-ola.htm

:grandpa: Οι διώκτες κοινού εγκλήματος δεν ψήφισαν ΧΑ.
Από το υπόλοιπο 50% (γιατί η ΧΑ πήρε 50% από την ΕΛ.ΑΣ.) ένα μεγάλο ποσοστό ψήφισε μνημονιακά κόμματα.
Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ τι ποσοστό είχαν είπαμε από την ΕΛ.ΑΣ.;

Ο λόγος για να τους λυπηθώ που θα τους κόψουν τους μισθούς (εκτός αν το παίζω Άγιος Παντελεήμονας) ποιος είπαμε ότι είναι;
Τι έκανες μπαμπά όταν ο κόσμος διαμαρτυρόταν στο Σύνταγμα;
Τι είπαμε ότι έκανες όταν ο ξένος κόσμος προσπαθούσε να προστατεύσει το μέλλον μου;

Άστο...
Άλλος για το πειρατικό του κάπτεν Τζιμ;

Βρε άσε εμένα σε τι συμφωνώ και σε τι όχι!
Μπορεί να μην συμφωνώ σε τίποτα ή να συμφωνώ σε όλα. Δεν μιλάμε για μένα τώρα.

Μίλησε για κατάργηση των σωμάτων ασφαλείας όταν πήγε στους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ και εκείνοι τον δέχτηκαν;
Ναι, ή όχι;

Ποια είναι η ανακρίβεια;
Πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει τους μπάτσους επειδή έκαναν περικοπές στους μισθούς τους ναι, ή όχι;
Έβγαλαν οι μπάτσοι 50% ΧΑ στις εκλογές, ναι ή όχι;
Και μην μου πεις ότι η ΕΛΑΣ αποτελείται κατά 50% από ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, κλπ οι οποίοι ψήφισαν 100% ΧΑ...
Αυτό είναι ένα πολύ πιο μικρό ποσοστό από το 50%.

Απαντήσεις "ναι, αλλά, μα, μου" δεν υπάρχουν σε αυτές τις ερωτήσεις. Μιλάμε για γεγονότα.

Καλά περι μα, μου, κλπ....μην τα λες σε εμένα...

Είμαι ξεκάθαρος...

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είπε οτι θα καταργήσει τα ΣΩΜΑΤΑ καταστολής....όχι τους αστυνομικούς συλλήβδην.... Τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό???
Η ανακρίβεια αφορά αυτό που αναφέρω περι "κατάργησης"....

Τα υπόλοιπα που αφορούν την Χ.Α. τι μου τα λες??? Τα έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρόν thread.... Άλλοι δεν τα δέχονται....

Ξεχνάς ότι στα σώματα ασφαλείας πάνε εθελοντικά.
Δεν είναι δυσμενής μετάθεση.
Γουστάρουν αυτό που κάνουν.

Τι ακριβώς να καταργήσει δηλαδή; Την παιδική χαρά των μπάτσων;

Ξεχνάς ότι στα σώματα ασφαλείας πάνε εθελοντικά.
Δεν είναι δυσμενής μετάθεση.
Γουστάρουν αυτό που κάνουν.

Τι ακριβώς να καταργήσει δηλαδή; Την παιδική χαρά των μπάτσων;

Ρε Μίχο μου κάνεις τον χαζό???

Να τα καταργήσει αγόρι μου... Πάπαλα τέλος....

Όπως τα έφτιαξε ο εθνάρχης μετά την Χούντα, έτσι να τα καταργήσει ο οποιοσδήποτε το 2013.....

Status
Not open for further replies.