Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Το ζητούμενο δέν είναι αν θά πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά πόσο άσχημα θά πάει τόσο η Ν.Δ ,όσο καί τό ΠΑΣΟΚ-Ελιά,αλλά καί ο εκκολαπτόμενος κυβερνητικός εταίρος το Ποτάμι

:a0210:

Είναι σπουδαίο ότι έχουν περιορισθεί τόσο. Μακάρι να συνεχισθεί και να υποδιπλασιάζονται μέχρι την εξαφάνιση.

Αν ήμουν Συριζα θα κέρναγα διπλό νες σκέτο, σε όλα τα καφενεία και καφετέριες μπας και...

-bye-

Ούτε η χώρα αντέχει,ούτε οι στρατιωτικοί,αστυνομικοί,κληρικοί και λοιπές ευαίσθητες κατηγορίες...
Ήδη τους απειλούν ότι εάν παρεκκλίνουν θα ψηφίσουν κατά συνείδηση (Χρυση Αυγη :ADFADF1: :flipout:)...Θα τους κάνουν τα μούτρα κρέας δηλαδη...

Α τώρα που το θυμήθηκα...Μπας και σέρνονται γενικά τα πράγματα;;Λέω μήπως...

Αν σέρνονται ε?? Μπααααα... Δεν το βλέπω πιθανό στην χώρα μας. Η Ιστορία της το έχει αποδείξει άλλωστε με τους αγώνες της πλειοψηφίας του λαού της.

Κανα δυο τραγελαφικά μπορει να συμβούν, όπως χτες ας πούμε στον Πειραιά έξω απο εκλογικά περίπτερα του Μώραλη, κάτι φουσκωτοί έσπρωχναν ψηφοδέλτια και αν τους έλεγες οτι δεν θέλεις έπεφταν κανα δυο ψιλές...

Αλλά εντάξει μωρέ, μεμονωμένα περιστατικά....Γενικότερα η Δημοκρατία μας λειτουργεί άψογα. Εχω και εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη μας.....

Ολα καλά...αρκεί να μην χώνεις την μυτούλα σου πολύ βαθιά..... Όπως στην Χούντα ας πούμε....

Αν σέρνονται ε?? Μπααααα... Δεν το βλέπω πιθανό στην χώρα μας. Η Ιστορία της το έχει αποδείξει άλλωστε με τους αγώνες της πλειοψηφίας του λαού της.

Κανα δυο τραγελαφικά μπορει να συμβούν, όπως χτες ας πούμε στον Πειραιά έξω απο εκλογικά περίπτερα του Μώραλη, κάτι φουσκωτοί έσπρωχναν ψηφοδέλτια και αν τους έλεγες οτι δεν θέλεις έπεφταν κανα δυο ψιλές...

Αλλά εντάξει μωρέ, μεμονωμένα περιστατικά....Γενικότερα η Δημοκρατία μας λειτουργεί άψογα. Εχω και εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη μας.....

Ολα καλά...αρκεί να μην χώνεις την μυτούλα σου πολύ βαθιά..... Όπως στην Χούντα ας πούμε....

BoRYiTVIgAAHl27.jpg:large

Τι λέγαμε?? Όλα καλά στην χώρα... Σταθερότητα, Δημοκρατία, Αξιοκρατία, Δικαιοσύνη και εκλογές για να κάνει ο Δημοκράτης Έλληνας το καθήκον του.

Ολα καλά...

Ο φόβος φυλάει τα έρημα..Που να ξεμυτίσουν οι φιλήσυχοι με τόσο τραμπουκισμό εκεί έξω...Μου αρέσει που τα πράγματα είναι ελεγχόμενα...Έτσι υπάρχει σταθερότητα...Το μόνο που μένει είναι να απελαθούν οι παράνομοι και θα είμαστε κομπλέ..Καλά για τις κουλτούρες και τις τέχνες δεν το συζητάμε..Ήδη τον Καζαντζάκη τον αποδομησε εδώ και καιρό ο αγαπητός φιλόσοφος Ρενος Αποστολίδης...Η Εκκλησία δεν του άφησε περιθώρια ύπαρξης...Το σκηνικό είναι καλά στημένο...Ο Κατράκης πέρασε στην ιστορία σαν ηθοποιός και όχι σαν τον άνθρωπο που ποιούσε ήθος...Ο Βέγγος το ίδιο...Όλοι διώχτηκαν διότι έβαζαν την αξιοπρέπεια τους πάνω απ' όλα και τίποτα απ' όλα αυτά δεν εκτιμήθηκε από τον νεο-Ελληνα...Αντ αυτού μάθαμε να χαρακτηρίζουμε με περίσσια ευκολία τους δυνάστες σαν ευεργέτες και λυτρωτές της δύσκολης στιγμής...
Δεν μας αξίζει το παραμικρό με τόση δα προσπάθεια..Πρέπει να το πάμε απ' την αρχή... Πρέπει να μάθουμε την ιστορία μας και τις κρυφές γωνιές της..Πρέπει να αποκτήσουμε αντίληψη και σωστή κρίση...Πρέπει να δώσουμε και να πάρουμε...Πρωτίστως όμως θα πρέπει ν' αφιερώσουμε λίγες στιγμές απ την ζωή μας με σκοπό την ανάβαση δύσκολων βουνοκορφών,ωστε να φέρουμε σε δύσκολη θέση τα όρια των πνευμόνων μας...
Λίγη προσπάθεια θέλει...

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Έχεις χάσει επεισόδια μάλλον...Και που ν' ανοίξω το στόμα μου για τον Στελαρα τον Ραμφο...Έχε χάρη που είμαι πολύ μικρός μπροστά τους...

Ε όχι και μικρός απέναντι στον ψευτοφιλόσοφο Ράμφο..

Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Σακελαρίδης είπε οτι ΔΕΝ θέλει τους ψήφους ναζιστών....

Τι πράγμα και αυτό ρε παιδί μου με τους δήθεν Αριστερούς...? Προφανώς επιβεβαιώνονται όσοι πανέξυπνοι έλεγαν οτι δεν θέλει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

τς,τς,τς..... Αλίμονο σε εμάς που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα....

Αμα βγει ο συριζαιος και πει οτι θελει τις ψηφους της ΧΑ, τοτε ο συριζα ειναι ιδιος με ολους τους
αλλους, δεν εχει ηθικους φραγμους, δεν εχει καμμια σχεση με την αριστερα, ειναι συνομιλητης των ναζι..
Αν παλι πει οτι δεν τις θελει τοτε δε θελει να κυβερνησει, φοβαται κλπ
Τελικα αν εισαι συριζαιος καλυτερα να μασας παρα να μιλας.
Και καλημερα να πεις, σε πηρε και σε σηκωσε.

...Λυκε γιατι δε φορας κρανος?

Ε όχι και μικρός απέναντι στον ψευτοφιλόσοφο Ράμφο..

:idea:
Σε ηλικια λεει...

"Αναρωτήθηκε όμως αν μπορεί να πει το ίδιο και ο αντίπαλός του: «Ξέρουν ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση; Το έχουν δει; Ξέρουν ότι μιλάει για ελεύθερες διαδικασίες νομιμοποίησης, ότι μιλάει για ελεύθερη είσοδο στην Ελλάδα όλων των μεταναστών; Θέλουν λοιπόν να ψηφίσουν τον κ. Σακελλαρίδη; Ας τον ψηφίσουν, μετά λόγου γνώσεως."

Καμίνης.....

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231321451

και εδώ απολαύστε τον....για το μεταναστευτικό, για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως(που λεει οτι δεν είναι)....κλπ κλπ....

http://www.real.gr/audiofiles/325461.mp3

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Οχι δεν τον ενδιαφερουν οι ψηφοφοροι της ΧΑ..

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τη λογική του "εσείς παίρνετε από εκεί άρα μη μιλάτε". Μα καλά πόσο αντιδημοκράτης πρέπει να είναι κάποιος για να λέει κάτι τέτοιο; Στις εκλογές ο λαός αποφασίζει και εκείνοι που διεκδικούν την ψήφο του απευθύνονται στο λαό. Τι θεωρίες των δεξαμενών και κουραφέξαλα είναι αυτά που ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες;

Υπάρχει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα αντίστοιχο φαινόμενο; Θα μας τρελάνουν που κάθε φορά εφευρίσκουν και από μια καινούργια θεωρία προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα... .

Αυτά ειναι....

Βλέπω πάντως με τρελή ευχαρίστηση, ότι έχουν κυριολεκτικά χεστεί επάνω τους.

Υπάρχει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα αντίστοιχο φαινόμενο; Θα μας τρελάνουν που κάθε φορά εφευρίσκουν και από μια καινούργια θεωρία προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα... .

Δεν νομίζω να υπάρχει...
Βέβαια, εκεί υπάρχουν πολλές πολιτικές τάσεις, τις οποίες τις ξεχωρίζουν οι πολίτες. Στην χώρα μας, για πολλούς, ή κομμουνιστής θα είσαι, ή (μετα πασοκ)συριζαίος, ή φασίστας... Επομένως, και να θέλει να χαθεί η μπάλα, είναι δύσκολο... :)

Μια κρυφή ελπίδα έχουν, ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής, και των μικρότερων κομμάτων... Να καταποντιστεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ... Μια ελπίδα να είναι με πολύ μεγάλο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά... Δεν είναι λίγο αυτό, καθόλου λίγο... Όλοι ξέρουμε και ξέρουν τι θα ξημερώσει αν η διαφορά είναι πολύ μικρή. Ο αγώνας είναι τιτάνιος καθώς κανένα από τα "εθνικά" κανάλια και τις μεγάλες εφημερίδες της Ελλάδας δεν είνα με το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ολόκληρο το μηντιακό σύστημα εναντίον του.

Δεν είναι λίγο ένας μικρός σε ηλικία από την Άρτα, χωρίς να έχει "μεταπτυχιακό" από το Χάρβαρντ να διαλύσει την μεταπολίτευση.

Status
Not open for further replies.