Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ναι ,αλλά μήπως έχει καμιά αερίσια πλεροφορία περί Αρβανίτη ρε παιδί μου ναούμ ,μπάς και το φέρουμε στα ίσια?:Banane0::Banane0::Banane0:

Eυτυχως αυτοι εδω δεν κατεβαινουν με κανενα κομμα και ειναι αντικειμενικοι.

BocD6KeIEAA6kmR.jpg:large

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

ΒΟΘΡΟΣ!

Το μόνο παρήγορο είναι πως αυτοί που παίρνουν σοβαρά τον ΑΝΤ1 είναι οι ήδη καμμένοι.

Αυτοί που βλέπουν τον ANT1 είναι καμμένοι,αυτοί που βλέπουν mega είναι δισ-καμμένοι,αυτοί που βλέπουν σκαι είναι σαμαρικοί,αυτοί που βλέπουν star είναι χρυσαυγίτες......

Με τόσα κανάλια διαπλεκόμμενα που να βρεί ο άλλος την αλήθεια???Υπάρχει έστω και ένα ιδιωτικό κανάλι κανάλι που να μην λιβανίζει τις ιδιωτικοποιήσεις και την αγία κυβέρνηση??

Αν δεν χτυπήσεις την πηγή ,δεν μπορείς να κάνεις καμία κίνηση προς φιλολαική κατεύθυνση. Διότι αν όλοι μαζί λένε ένα ψέμμα στο τέλος οι περισσότεροι το πιστεύουν.

Δεν με πιστεύετε???Να δείτε παρακάτω...

https://www.youtube.com/watch?v=QjqiylVk1iE&feature=youtu.be

Πόσοι έχουν τα "κότσια" να συνεχίσουν να κοιτάνε προς την "σωστή" κατεύθυνση??

To μελος Larry τιμωρηθηκε για το υβριστικο του Post. Παρακαλω συνεχιστε με το θεμα χωρις σχολια για ενεργειες των διαχειριστων.

Το θέμα υγείας που μπήκε όμως -αν έχει καρκίνο- είναι τεράστιο και μπορεί να κάνει πολλούς από εμάς να ρίξουν νερό στο κρασί τους ώστε να μην βρεθούμε και με καρκίνο και χωρίς δουλειά.
Αυτό λέω.
Μακάρι να μην δοκιμαστούμε! .

Ετσι ακριβως.
Αυτο το νοημα ειχε η δικη μου τοποθετηση . Πολυ μπλα μπλα και κορωνα για εναν ανθρωπο που εχει κοιταξει το χαρο καταματα (ειναι απολυτως αληθες το θεμα της υγειας της) και ακομα στεκεται.

Γιναμε ολοι κριτες καποιας περιπτωσης χωρις να λεμε τι κανουμε εμεις οι ιδιοι και τι εχουμε αναγκαστει να κανουμε για να ζησουμε την οικογενεια μας. Ειναι ολιγον εκ του ασφαλους και πισω απο το πληκτρολογιο ολη αυτη η κριτικη.

Δεν σου αρεσει ο ΑΝΤ1 και ο Κυριακου και η γραμμη που περναει στην Χουκλη που κανει την δουλεια της ? Γυρνα καναλι βρε αδερφε. Δεν αντιλαμβανομαι αυτον τον μαζοχισμο να παρακολουθεις ντε και καλα κατι που δεν σε εκφραζει απλως για να εχεις λογο και αντιλογο.

Και για να το ολοκληρωσω ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογραφους που εργαζονται σε μεγαλο ΜΜΕ τους θεωρω ολους αν οχι ολικως/μερικως κατευθυνομενους αλλα εκφραζοντες την υποκειμενικη τους θεση αναμικτη με τις ειδησεις. Οποτε προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος ?

Και της Χουκλη και του Αρβανιτη και του Τζιμα(του μετριοπαθεστερου του mega) προσωπικα δεν κρατω καμια κακια. Η εργασια ειναι πανω απο ολα. Και στην ηλικια που ειμαστε εχουμε μαθει να διακρινουμε ποτε καποιος σφιγγεται να πει κατι για τι πρεπει και ποτε λεει κατι αφριζοντας και πιστευοντας το.

Το λεγομενο "λειτουργημα"του δημοσιογραφου απλα δεν υφισταται. Ειναι αλλη μια δουλεια οπως και αυτη του πολιτικου.

Last edited:
Φαντάσου τότε σύμφωνα με το σκεπτικό σου, ΠΟΣΟ πιο δικαιολογημένοι είναι άνθρωποι που παιζόταν η ζωή τους και όχι απλά το ευ'ζην τους, όπως αυτοί που συνεργάστηκαν με τους Ναζί στην κατοχή, οι χουντικοί ρουφιάνοι κλπ.
Ενώ άνθρωποι που εναντιώθηκαν στους έχοντες την ισχύ και το άδικο, όπως αντάρτες, αντικαθεστωτικοί στη χούντα κλπ. ήταν αυτοί που είχαν την άνεση του περιθωρίου δράσης και το υστερόβουλο συμφέρον τους στο μυαλό τους...

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν σου αρεσει ο ΑΝΤ1 και ο Κυριακου και η γραμμη που περναει στην Χουκλη που κανει την δουλεια της ? Γυρνα καναλι βρε αδερφε. Δεν αντιλαμβανομαι αυτον τον μαζοχισμο να παρακολουθεις ντε και καλα κατι που δεν σε εκφραζει απλως για να εχεις λογο και αντιλογο.

Εγω παλι που δεν την παρακολουθω καν και δεν μαζοχιζομαι εχω δικαιωμα να την κρινω
σαν δημοσιογραφο και σαν ανθρωπο χωρις να ειμαι υποχρεωμενος να εξεταζω το ιατρικο ιστορικο της?
Η εκπομπη που εκανε περι δραχμης δε μου επιτρεπει να πω τη γνωμη μου?

Και της Χουκλη και του Αρβανιτη και του Τζιμα(του μετριοπαθεστερου του mega) προσωπικα δεν κρατω καμια κακια. Η εργασια ειναι πανω απο ολα.

Πανω απ'ολα? Πανω απο την αξιοπρεπεια? Πανω απο την εντιμοτητα? Πανω απο την ειλικρινεια?
Πανω απο οποιαδηποτε αρχη και αξια? Ολα για το ψωμακι μας?
Τη δουλιτσα μας, τα παιδακια μας και ολοι οι αλλοι να πανε να ψοφησουν?
Γιατι οι νεκροι ειναι ηδη χιλιαδες. Αλλα οι κυβερνησεις εχουν καταφερει να περασουν στον κοσμο
ακριβως τη νοοτροπια που ευαγγελιζεσαι. Καθενας μονος του και για το τομαρι του.
Καλα μας κανουν. Και λιγα...

Πέφτει μεγάλο κλάμα αυτή την στιγμή στην Κυβέρνηση..

Κατά τα άλλα οι συκοφαντίες συνεχίζονται.

Ιστορική νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα.

Και συντριβή της πολιτικής Κουτσούμπα.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Πανω απ'ολα? Πανω απο την αξιοπρεπεια? Πανω απο την εντιμοτητα? Πανω απο την ειλικρινεια?
Πανω απο οποιαδηποτε αρχη και αξια? Ολα για το ψωμακι μας?
Τη δουλιτσα μας, τα παιδακια μας και ολοι οι αλλοι να πανε να ψοφησουν?
Γιατι οι νεκροι ειναι ηδη χιλιαδες. Αλλα οι κυβερνησεις εχουν καταφερει να περασουν στον κοσμο
ακριβως τη νοοτροπια που ευαγγελιζεσαι. Καθενας μονος του και για το τομαρι του.
Καλα μας κανουν. Και λιγα...

Για να μιλησουμε με ειλικρινεια για το θεμα αυτο πρεπει και να γνωριζομαστε προσωπικα ολοι οι ομιλοντες μεταξυ μας και να ξερουμε τι κανει ο συνομιλητης μας για να ζησει.

Γιατι πιθανον και να εκπλαγουμε με την υποκρισια που πεφτει.

Οποτε με το δεδομενο της μη γνωσης του ποιος λεει τι και απο ποιον τρωει θα προτιμουσα να μην σου απαντησω. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

Ιστορικές στιγμές γιά τον τόπο..Νίκη της Αριστεράς στην Ελλάδα,συντριβή του Κουτσούμπα,που δείχνει τι σημαίνει σεχταριστική πολιτική και απίστευτη μπαρουφολογία από διάφορα πολιτικά παπαγαλάκια στις τηλεοράσεις

Ετσι ακριβως.
Αυτο το νοημα ειχε η δικη μου τοποθετηση . Πολυ μπλα μπλα και κορωνα για εναν ανθρωπο που εχει κοιταξει το χαρο καταματα (ειναι απολυτως αληθες το θεμα της υγειας της) και ακομα στεκεται.

Γιναμε ολοι κριτες καποιας περιπτωσης χωρις να λεμε τι κανουμε εμεις οι ιδιοι και τι εχουμε αναγκαστει να κανουμε για να ζησουμε την οικογενεια μας. Ειναι ολιγον εκ του ασφαλους και πισω απο το πληκτρολογιο ολη αυτη η κριτικη.

Και για να το ολοκληρωσω ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογραφους που εργαζονται σε μεγαλο ΜΜΕ τους θεωρω ολους αν οχι ολικως/μερικως κατευθυνομενους αλλα εκφραζοντες την υποκειμενικη τους θεση αναμικτη με τις ειδησεις. Οποτε προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος ?

Και της Χουκλη και του Αρβανιτη και του Τζιμα(του μετριοπαθεστερου του mega) προσωπικα δεν κρατω καμια κακια. Η εργασια ειναι πανω απο ολα. Και στην ηλικια που ειμαστε εχουμε μαθει να διακρινουμε ποτε καποιος σφιγγεται να πει κατι για τι πρεπει και ποτε λεει κατι αφριζοντας και πιστευοντας το.

Το λεγομενο "λειτουργημα"του δημοσιογραφου απλα δεν υφισταται. Ειναι αλλη μια δουλεια οπως και αυτη του πολιτικου.

Σώπα καημένε δηλαδή ότι έκανε η Χούκλη το έκανε γιατί δεν είχε ψωμί να φάει;
Εν πάσει περιπτώσει τι φταίνε η άνθρωποι που αναγκαστικά ενημερώνονται από το ΑΝΤ1, η επαρχία δεν έχει εναλακτικές μορφές ενημέρωσης 3-4 κανάλια είναι όλα όλα.

Δηλαδή είναι τώρα κουβέντα αυτή σε όποιον αρέσει αλλιώς να αλλάξει κανάλι; Το κανάλι αυτό είναι εθνικό και οφείλει να μην υπερασπίζεται τράπεζε, έναντι εξαθλίωσης χιλιάδων ανθρώπων.

Δηλαδή ένας άνθρωπος που είδε τον χάρο με τα μάτια του, είναι σωστό να συμμετέχει σε συγκεκαλυμένη γενοκτονία των υπολοίπων; Γιατί για το μεροκάματο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Για να μιλησουμε με ειλικρινεια για το θεμα αυτο πρεπει και να γνωριζομαστε προσωπικα ολοι οι ομιλοντες μεταξυ μας και να ξερουμε τι κανει ο συνομιλητης μας για να ζησει.

Οποτε με το δεδομενο της μη γνωσης του ποιος λεει τι και απο ποιον τρωει θα προτιμουσα να μην σου απαντησω. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

Να πω την αληθεια οχι, αλλα ειμαι διατεθειμενος να μου το εξηγησεις.
Ειμαι ολος αυτια.
:ears::ears::ears:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Να πω την αληθεια οχι, αλλα ειμαι διατεθειμενος να μου το εξηγησεις.
Ειμαι ολος αυτια.
:ears::ears::ears:

Οταν βρεθουμε απο κοντα πολυ ευχαριστως.

Σώπα καημένε δηλαδή ότι έκανε η Χούκλη το έκανε γιατί δεν είχε ψωμί να φάει;
Εν πάσει περιπτώσει τι φταίνε η άνθρωποι που αναγκαστικά ενημερώνονται από το ΑΝΤ1, η επαρχία δεν έχει εναλακτικές μορφές ενημέρωσης 3-4 κανάλια είναι όλα όλα.

Δηλαδή είναι τώρα κουβέντα αυτή σε όποιον αρέσει αλλιώς να αλλάξει κανάλι; Το κανάλι αυτό είναι εθνικό και οφείλει να μην υπερασπίζεται τράπεζε, έναντι εξαθλίωσης χιλιάδων ανθρώπων.

Δηλαδή ένας άνθρωπος που είδε τον χάρο με τα μάτια του, είναι σωστό να συμμετέχει σε συγκεκαλυμένη γενοκτονία των υπολοίπων; Γιατί για το μεροκάματο;

Ναι για το μεροκαματο. Αλλα οχι για τις υπερβολες που γραφονται οτι υπηρετει.

Πολυ ευκολα κρινετε καποιον και τον "κρεματε" . Σιγα τωρα που η Χουκλη εγινε παραγοντας σταθεροποιησης της κυβερνητικης λαιλαπας.

Μην υπερτιμαμε καταστασεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Οταν βρεθουμε απο κοντα πολυ ευχαριστως.

Δεν ξερω αν με απειλεις ή μου την πεφτεις...:flipout::flipout::flipout:

Εντωμεταξυ ομως μιλησες για τους ομιλωντες εδω και για υποκρισια που πεφτει.
Δεν ακουστηκε και πολυ ευγενικο. Το αντιθετο θα ελεγα.
Δε θες να το εξηγησεις λιγο μην τυχον και το παρεξηγησει κανενας διαχειριστης ας πουμε?
Ο μη γενοιτο βεβαια, αλλα δεν ανησυχεις?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν ξερω αν με απειλεις ή μου την πεφτεις...:flipout::flipout::flipout:

Εντωμεταξυ ομως μιλησες για τους ομιλωντες εδω και για υποκρισια που πεφτει.
Δεν ακουστηκε και πολυ ευγενικο. Το αντιθετο θα ελεγα.
Δε θες να το εξηγησεις λιγο μην τυχον και το παρεξηγησει κανενας διαχειριστης ας πουμε?
Ο μη γενοιτο βεβαια, αλλα δεν ανησυχεις?

Ειπα πιθανον .

Ναι εισαι πιο προσεκτικος πριν βγαλεις συμπερασματα :ernaehrung004: μιας και δεν πιστευω οτι επιτηδες αλλαξες το νοημα των λεγομενων μου .

Αν γίνουν εκλογές και αν βγει κυβέρνηση ο Σύριζα θα έπρεπε να πάρει δύο μέτρα αμέσως:

1. Κατώτατο εγγυημένο εισόδημα, όπως στη Γερμανία. Έστω και μόνο 200 ευρώ.

2. Ένα και μόνο κρατικό ασφαλιστικό ταμείο υγείας στο οποίο να ανήκουν όλοι, εργαζόμενοι και μη.

Θα σάρωνε αν αυτά τα δύο μέτρα τα έκανε σημαία (και σαν τρίτο τη δικαιοσύνη... αλλά αυτό είναι πολύ θολό ενώ τα άλλα τελείως συγκεκριμένα).

Όταν συμφωνώ με τον Νίκο και ανησυχώ και χαίρομαι ταυτόχρονα! :)

Status
Not open for further replies.