Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Αν γίνουν εκλογές και αν βγει κυβέρνηση ο Σύριζα θα έπρεπε να πάρει δύο μέτρα αμέσως:

1. Κατώτατο εγγυημένο εισόδημα, όπως στη Γερμανία. Έστω και μόνο 200 ευρώ.

2. Ένα και μόνο κρατικό ασφαλιστικό ταμείο υγείας στο οποίο να ανήκουν όλοι, εργαζόμενοι και μη.

Θα σάρωνε αν αυτά τα δύο μέτρα τα έκανε σημαία (και σαν τρίτο τη δικαιοσύνη... αλλά αυτό είναι πολύ θολό ενώ τα άλλα τελείως συγκεκριμένα).

1. Εχει ηδη εγγυηθει για τα 750 ευρω κατωτερη αμοιβη. Σου θυμιζω οτι απο το 2009 ειναι ηδη ψηφισμενο απο τον ΓΑΠ κατωτερη συνταξη 350 και κατι....ευρω.

2. Αυτο θα μας το επιβαλλει ετσι κι αλλιως η τροικα.Αυτοι πιεσαν και διαλυθηκαν ενας σωρος μικρα ταμεια.

Εννοώ και τους άνεργους. Αυτά που λένε όλοι τους είναι θολούρες. ( να μη πω τίποτα πιο βαρύ...)

Καλά, για την ώρα, πριν από βασικά εισοδήματα κλπ. θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα πιο βασικά. Να μην πληρώνουν φόρο οι άνεργοι π.χ. να μην πετάνε έξω από νοσοκομεία ανασφάλιστους κ.α.

Γιατί σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει η μπάρα έχει πάει πολύυυυυ χαμηλά.

Ο Pleο έχει απόλυτο δίκιο....Σπίτια χωρίς ρεύμα(300000 οικογένειες),ανασφάλιστοι που δεν πάνε στο νοσοκομείο ,διαλυμένη εντελώς υγεία,όχι σε κατασχέσεις πρωτης κατοικίας κ.λ.π

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ειπα πιθανον .

Ναι εισαι πιο προσεκτικος πριν βγαλεις συμπερασματα :ernaehrung004: μιας και δεν πιστευω οτι επιτηδες αλλαξες το νοημα των λεγομενων μου .

Ειπες "Γιατι πιθανον και να εκπλαγουμε με την υποκρισια που πεφτει."
Με τα ελληνικα που ξερω εγω το πιθανον σε αυτη την προταση μπορει καλλιστα να προσδιοριζει
το αν θα εκπλαγουμε και οχι το αν πεφτει υποκρισια. Επειδη λοιπον κι εσυ μια χαρα τη χρησιμοποιεις
τη γλωσσα απο οσο εχω δει θα μπορουσες να ειχες πει "με την υποκρισια που πιθανον πεφτει."

Ασε που οχι μονο δεν εβγαλα συμπερασμα αλλα αν δεις το ποστ μου μαλλον φροντισα να μην παρεξηγηθει και το περιεχομενο της προτασης αυτης για τους λογους που σου εξηγω παραπανω.
Καλλιστα θα μπορουσε κανας διαχειριστης να το εβλεπε αλλιως.
Νταξει, δε χρειαζεται να με ευχαριστησεις (ειμαι και ντροπαλος), αλλα μη λες οτι αλλαξα εγω
το νοημα των λεγομενων σου. Ισα ισα που βοηθησα να σε καταλαβουν ολοι!

Εννοώ και τους άνεργους. Αυτά που λένε όλοι τους είναι θολούρες. ( να μη πω τίποτα πιο βαρύ...)

200 ευρω το μηνα οι ανεργοι εννοεις εγγυημενα ?

Το μονο αντιστοιχο συστημα που νομιζω οτι υπηρχε ειναι αυτο των Βρεττανων. Αλλα ας πει για αυτο καποιος που το ξερει καλυτερα.

200 ευρω το μηνα οι ανεργοι εννοεις εγγυημενα ?

Το μονο αντιστοιχο συστημα που νομιζω οτι υπηρχε ειναι αυτο των Βρεττανων. Αλλα ας πει για αυτο καποιος που το ξερει καλυτερα.

Νομιζω οι Γερμανοί έχουν 1300. Για όλους. Γι αυτό το λένε κατώτατο εγγυημένο εισόδημα. Το παίρνει μονο οποίος βγάζει λιγότερα. Στο σύνολο. Και βέβαια μετράνε νοίκια, συντάξεις, τόκοι και οτιδήποτε εισόδημα.

Έχω τιγκάρει ΝΟΥΝΟΥ τ'αμάξι και την κάνω...

(να προλάβω μην τελειώσει κι ο αέρας απ'το βενζινάδικο)...

Εκλογές ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Απαιτεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να μην ληφθούν νέα μέτρα, να μην γίνουν ιδιωτικοποιήσεις ζωτικών Οργανισμών και να ζητηθεί η άποψη του για διορισμό διοικητή ΤτΕ και επίτροπο Κομισιόν

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=599777

Να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί!

Ξεγύμνωμα κανονικό, στις θέσεις τους και στην ισχύ τους!

Λοιπόν, νικήτρια η Δούρου στην περιφέρεια Αττικής.
Ομως ο περιφερειάρχης, είναι όπως λέγεται, ένας μικρός πρωθυπουργός στην περιφέρειά του με τις αρμοδιότητες και τα κονδύλια που διαχειρίζεται - ειδικά στην Αττική που είναι η μισή Ελλάδα... Για να δούμε πως θα τα πάει...

Να δουμε τι θα γινει με τα σκουπιδια κυριως. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγγουρι που εχει να διαχειρισθει η Νομαρχια.

Δηλαδή αντί για ανάπτυξη ενδέχεται να έρθει η καταστροφή; Για να ξέρουμε τι να φορέσουμε... .

Σας τό 'χα πει ότι η διαφορά θα είναι οριακή στις 4 μονάδες και θα παραμένει οριακή όσο θα μεγαλώνει ως διαφορά. Είναι μαθηματικά Βρυξελλών αυτά δεν είναι άντε-άντε. :idea:

Να δουμε τι θα γινει με τα σκουπιδια κυριως. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγγουρι που εχει να διαχειρισθει η Νομαρχια.

Το ειχε βαλει και καποιος στη χωρα αλλά βαζω και κατι παρομοιο εδω

http://molonoti.gr/πολιτική/μέγα-πο...τις-μεθοδεύσεις-στα-σκουπίδια-παντού-ημέτεροι

Ακομα και να καταφερει η νομαρχια να παταξει αυτους ειναι μια καποια λυσις...

Λόγω θέσης πιά, η Δούρου μπορεί να γίνει η καλύτερη διαφήμση (ή το αντίθετο) για τον σύριζα.

Ο (όποιος) καιρός που θα περάσει μέχρι τις βουλευτικές είναι κατα τη γνώμη μου ο κρισιμότερος των τελευταίων ετών.Άν ο ΣΥΡΙΖΑ δείξει χαρακτήρα και πυγμή,θα έχει την ευκαιρία να σβήσει απο τον χάρτη τους δοσίλογους και τις πράξεις τους.Οψόμεθα.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Εκλογές ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Απαιτεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα να μην ληφθούν νέα μέτρα, να μην γίνουν ιδιωτικοποιήσεις ζωτικών Οργανισμών και να ζητηθεί η άποψη του για διορισμό διοικητή ΤτΕ και επίτροπο Κομισιόν

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=599777

Τι απαντησε ο Προεδρος ?

Status
Not open for further replies.