Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Καλά προσωπικά δεν έχω και καμιά μεγάλη ένσταση περί Ζαγοράκη. Αθλητής είναι, ένας από τους πολλούς που έχουν ακολουθήσει πολιτική καριέρα μετά την αθλητική τους. Ε ήταν και αρχηγός της μεγάλης Εθνικής, δεν είχε προκαλέσει από όσο θυμάμαι με τη συμπεριφορά του, και, φυσικά και έχει αναγνωρισιμότητα και θαυμασμό από κάποιους. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη χώρα που πολιτική καριέρα προσπάθησε να κάνει (δε θυμάμαι αν τα κατάφερε τελικά) μέχρι και ο εκφωνητής του Euro.

Το πρόβλημά μου βέβαια με τον Ζαγοράκη είναι το κόμμα που διάλεξε, αλλά αν είχε διαλέξει κάποιο άλλο, πιθανότατα θα τον έβλεπα και με συμπάθεια. Αν μη τι άλλο μιλάμε για τη χώρα που εξέλεξε ευρωβουλευτή την Καϊλή (επάγγελμα όμορφη).

Συμφωνώ εδώ με τον ποταμίσιο, όλοι θα κριθούν απ'το έργο τους. Απλά λόγω κόμματος, αυτό το έργο αν είναι υπαρκτό θα είναι μεγάλη έκπληξη για μένα, αφού ακόμη κι αν ο ίδιος θέλει, το κόμμα δε θα τον αφήσει. Κακή επιλογή του ιδίου λοιπόν, αναμενόμενη όμως επιλογή του κόσμου.

Ο Ανατολακης δεν μπορει να αρθρωσει ουτε βηχα μονο για ΧΑ κανει,θα χασει κατι απο την αιγλη του το the river.Για τον Ζαγορακη καλυτερα δεν θα μπορουσε να τεθει ετσι οπως το εθεσε ο Αντρε..

Last edited:
Καλά προσωπικά δεν έχω και καμιά μεγάλη ένσταση περί Ζαγοράκη. Αθλητής είναι, ένας από τους πολλούς που έχουν ακολουθήσει πολιτική καριέρα μετά την αθλητική τους. Ε ήταν και αρχηγός της μεγάλης Εθνικής, δεν είχε προκαλέσει από όσο θυμάμαι με τη συμπεριφορά του, και, φυσικά και έχει αναγνωρισιμότητα και θαυμασμό από κάποιους. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη χώρα που πολιτική καριέρα προσπάθησε να κάνει (δε θυμάμαι αν τα κατάφερε τελικά) μέχρι και ο εκφωνητής του Euro.

Ακολουθει ακομα πολιτικη καριερα.

Η τουλαχιστον ειναι ενεργος κομματικα για να το πω ακριβεστερα.

Αν δεν κανω λαθος ειναι και αρχηγος μιας μικρης συνιστωσας του Συριζα.

Διαβασε εδω πχ. Στα λογια καλος ειναι . Και στα γραπτα.

Στην πραγματικοτητα ομως για ρωτα στον SporFM(στον οποιο ειναι συνιδιοκτητης) πως απελυσαν νυχτα καποιους συνεργατες και δεν πηραν μια απο αποζημιωση.

Ο Χελάκης είναι χρόνια ενεργός και (εν δεν κάνω λάθος) πρέπει να προέρχεται από το ΚΚΕ (όπως και ο Διόγος)....???

%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+Protagon+%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%A0%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B9+%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82+mega.jpg

Και χωρίς μοντάζ.

Απαράδεκτος ο τρόπος ''διαλόγου'' ανάμεσα σε NikosGX και Σπύρος Σούρλας. Αν επιθυμείτε να κάνετε διάλογο για τον οποιονδήποτε, κάντε τον χωρίς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν. Αν δεν επιθυμείτε, υπάρχουν και άλλα μέλη να συζητήσετε. Αν επιθυμείτε και δεν επιθυμείτε ταυτόχρονα, μην κάνετε το σφάλμα να γράφετε μισόλογα και περικοκλάδες. Τα μηνύματά σας θα διαγραφούν. Τέλος, υπενθυμίζω ότι υπεύθυνη για τον συντονισμό του νήματος είναι η Δ.Ο. Σύμφωνα δε με τον Κανονισμό λειτουργίας, απαγορεύεται στα μέλη να εγκαλούν την Δ.Ο. για αργοπορία ή για μη έγκαιρη παρέμβαση.

Το εν λόγω ποστ απευθύνεται και στους δύο. Σε περίπτωση που το συνεχίσετε, θα έχετε τριήμερο αποκλεισμό.

Last edited:
Last edited:
Χτες το βραδυ εφαγα γεμιστα που εφτιαξε η πεθερα μου δεν τα πετυχε...νευριασα...Τωρα που ηρεμησα λιγακι βλεπω οτι ημουν πολυ επιθετικος..Σε λαθος ανθρωπο...θα κρατησω λοιπον και γω τον εκνευρισμο μου για τον σωστο τοπο κ χρονο

UP

ΥΓ....Δεν πιστεύω τόσο πολύ στα ζώδια οσο στον συνδυασμό ζωδίου-ωροσκόπου...Και είναι λίγο περίεργος ο ''συνδυασμός'' μου...

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82+Protagon+%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%A0%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B9+%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82+mega.jpg

Και χωρίς μοντάζ.

Μιχαλολιακος-Θεοδωρακης..Μεγάλες στιγμές...Ο φύλαρχος των Ναζί συνεντευξιάζεται με τον ορισμό του ναρκισσισμού Σταύρο Θεοδωράκη...Ο τελευταίος σαν πρωταγωνιστής στο πορτραίτο του Ντοριαν Γκρευ,ασπάζεται τον ρόλο του Μπάζιλ Χόλγορτ και φιλοτεχνεί την αγιογραφία του Ριζου της Αριας φυλής,μετατρέποντάς τον από κοινό θνητό με μπόι ενάμιση μέτρο,σε πανμεγιστο λυτρωτή των απανταχού στατόκαυλων..

Anyway...Αλλιώς τα βρήκα τα πράγματα εδώ μέσα,αλλιώς εξελίχθησαν...Μάλλον δεν έχω λόγο ύπαρξης...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν τον Μιχαλολιάκο τον αντιμετώπιζαν ως κοινό θνητό όλοι, θα ήξερε το πανελλήνιο τι πρεσβεύει και πόσο ανύπαρκτος είναι και τώρα θα είχε εξαφανιστεί απ'τον χάρτη. Η πραγματική του αγιογραφία καλλιεργήθηκε περισσότερο από τη μη προβολή του, αφού εκεί πάτησε όλη η "καμπάνια" των Χρυσαυγουλων περί αντισυστημικότητας και επαναστατικής οργάνωσης που θα λυτρώσει τη χώρα από τους άλλους "που όλοι μαζί τα'χουν κάνει πλακάκια".

Βεβαίως αντιλαμβάνομαι ότι και οι δύο εκδοχές (μη προβολή ή προβολή) θα είχαν ρίσκο. Αλλά νομίζω θα έκλινα προς τι δεύτερη.

Last edited:

το θέμα Δεν είναι τα τσιράκια: το θέμα είναι αν όντως "τα βρήκαν" ο σύριζας με το ...επιτελείο (sic) του 'Τίγρη´.
το θέμα είναι Πως επιτρέπει ο σύριζας να γράφεται ότι "τα βρήκε" με Αυτούς και ποιεί την νήσσαν.
γιατί αύριο να μην ..."τα βρεί" και με το Μαρινάκη, τον Μπέο ή το Μπόμπολα;
και Που χάθηκε ο κινηματικός σύριζας του Ελαιώνα;

Κωστα καλημέρα, και ποιος μας λέει ότι δεν τα έχει βρει και με Μαρινάκη ή Μπέο ??

Δεν το γνωρίζουμε....

Καλα για τον Μπεο δεν θα το πιστευα. Ενας τιποτας ειναι με παρελθον μονο υποδικου και σχεσεις με υποκοσμο και απατεωνιες.

Αλλα με τον Μαρινακη τουλαχιστον βραχυπροθεσμα και για τον Πειραια τα βρηκαν ειναι προφανες και απο το αποτελεσμα.

Αλλωστε επειδη τελικα μετραει η ....διαψευση την συναντηση με τον Μαρινακη δεν την διεψευσε ποτε απλα προσπαθησε να την αιτιολογησει ως τυχαια.

Κριμα για τον Δριτσα και τα παιχνιδια που παιχτηκαν πισω απο την πλατη του. Εχει πολυ καιρο ο πειραιας να εχει εναν σοβαρο δημοκρατικο δημαρχο.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απολογουνται για κάθε τι λέει το τελευταίο forum, blog, εφημερίδα, σμπεριλαμβανομένων άπειρων χυδαιοτήτων, ενώ βάζουμε σε 2η μοίρα την καθημερινή χυδαιότητα, την φασιστική νοοτροπία και τον εξευτελισμο της ζωής μας από τα ανθρωπάκια που μας κυβερνούν. Σελιδες επι σελιδων για μια φωτογραφία - απάτη, μια αναφορά στο χάρισμα χρεών του κολλητού του Αντωνάκη, μια αναφορά στην μη διαθεσιμοτητα των "γαλαζιων παιδιών" κλπ.
Λυπάμαι αλλά καλά μας κανουν γιατί κοιτάμε το δάχτυλο συνεχώς.

Συμφωνω με τον Στελιο. ισως το νημα αυτο δεν εχει λογο υπαρξης μιας και ειναι το μοναδικο που ασχολειται με ενα κομμα. Ισως θαπρεπε να τα λεμε στο νημα της χωρας αυτα.

Ολα αυτά τα κατινίστικα με τον ΣΥΡΙΖΑ,την Δούρου,το "ραμολί" τον Γλέζο.......μου θυμίζουν τα κονσερβοκούτια των κομμουνιστών,τις λαμπράκισες που αποπλανούσαν τα παιδιά των εθνικοφρόνων...κλπ...κλπ..

Παλιά μου τέχνη κόσκινο της δεξιάς και των απανταχού συνοδοιπόρων της κι υποστηριχτών της.

Οταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά,το γυρνάς στην κλειδαρότρυπα,στην προβοκάτσια και στην συκοφαντία.

Κακώς κατά την γνώμη μου,η αριστερά κι οι αριστεροί,πέφτουν στο επίπεδο συζήτησης λάσπης και χαμηλοτάτου επιπέδου που κινείται η κυβέρνηση κι οι όποιοι κοντυλοφόροι της...

Δεν πιστεύω,ότι υπάρχουν καλοπροαίρετοι πολίτες,που φέρνουν κι αναπαράγουν απο αφέλεια για συζήτηση τέτοια "θέματα".

Last edited:
Μήπως γιατί τους άλλους τους έχουνε καταδικάσει και ξεγράψει οι πάντες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ελπίδα για πολλούς?
Επίσης όσο πιο πολύ προσεγγίζει την εξουσία, τόσο πιο πολύ και πιο αυστηρά θα κρίνεται.
Φυσιολογικό και απαραίτητο.

Μα δεν μιλάμε για κριτική στο τι λέει, η οποία είναι απαραίτητη, αλλά για κουτομπολιά της πλάκας και υποτιθέμενες δηλώσεις που ή δεν έχουν γίνει ποτέ ή αποτελούν αποτέλεσμα κοπτοραπτικής!

Status
Not open for further replies.