Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Ναι, θα έπρεπε να είναι "ρεαλιστής" ο Τσίπρας, να δηλώσει ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο των μνημονίων, των σαμαροβενιζέλων, του δντ και της τρόικας. Ορισμένοι τέτοιους "ρεαλιστές" προτιμούν, από τη μία Ζάππεια και μετά λακέδες...

Λεφτα ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα και τώρα , μόνο που τα τρώνε τα αδηφάγα τραπεζιιτκά σκυλιά , τα όρνεα με τα όμολογα , και βεβαια ο μπομπόλας και λοποί συγγενείς !!

ακου λέει εαν υπάρχουν ... τσουβάλια δισ για ανακεφαλαιοποίηση και λαμογίες τύπου energa ,,

χα ... :music-smiley-005:

Μια διόρθωση σε ένφιες και να μην πληρώνουν οι άνεργοι φόρο μακριά από την πρωθυπουργική καρέκλα είναι. Κάτσε να δεις πως το λένε οι αντίπαλοί του... να κατσικωθεί. Τα υπόλοιπα γνωστά, κυρίως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να μην κοροιδευόμαστε. Για αντίλογο είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολιτική σπέκουλα σε άλλα θέματα εκτός από τα φλέγοντα, οπότε το θεωρώ ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=333901&catid=9

Πωπω.. απίστευτα πράγματα διαβάζω!

Θα βάλει και χέρι στο ΤΧΣ!
(Είχα διαβάσει και πριν καιρό για αυτό.. αλλά μάλλον είπαν άστο καλύτερα..)
Δεν τις βλέπω καλά τις τράπεζες πάλι!
.. γαιτί όπως ξερετε βεβαια ακόμη έχουν πρόβλημα..

Ηγεμονική η ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ. :grinning-smiley-043 Πολλοί θα βγάλουν κομπιουτεράκια και η κυβέρνηση (και οι συν αυτώ...), θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τη συζήτηση στο μπακαλοτέφτερο, αν βγαίνει αυτό ή εκείνο.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα. Η στρατηγική του Σαμαρά και του Βενιζέλου και το όραμα τους για την Ελλάδα έχει την αποφορά σφαγείου. Παχαίνουμε μέχρι να 'ρθει ο επενδυτής να μας σφάξει. Ο Τσίπρας έδωσε με πλήρη και επιθετικό τρόπο ένα όραμα στον αντίποδα. Και το έκανε για πρώτη φορά σ' αυτήν την έκταση, μ' αυτή τη συνοχή.

Αυτό είναι το διακύβευμα στην Ευρώπη. Αυτά θα πάω να διαπραγματευτώ. Αυτά δεσμεύομαι να κάνω άμεσα, ανεξάρτητα από την έκβαση της διαπραγμάτευσης. Από κει λέω πως θα βρω τα λεφτά. Αυτά θα κάνω άμεσα να ξεμπλοκάρω τη Δημοκρατία που βιάζεται βάναυσα από την κυβέρνηση και τη διαπλοκή. Αυτό περιμένω από το λαό για να πετύχω.

Δεν ξέρω αν θα πετύχει. Αυτό όμως για το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος είναι πως σ' αυτό το επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντίπαλο, τουλάχιστον προς το παρόν. Γι' αυτό κλαψουρίζει η Βούλτεψη...:bigcry:

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Ηγεμονική η ομιλία του Τσίπρα στη ΔΕΘ. :grinning-smiley-043 Πολλοί θα βγάλουν κομπιουτεράκια και η κυβέρνηση (και οι συν αυτώ...), θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τη συζήτηση στο μπακαλοτέφτερο, αν βγαίνει αυτό ή εκείνο.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα. Η στρατηγική του Σαμαρά και του Βενιζέλου και το όραμα τους για την Ελλάδα έχει την αποφορά σφαγείου. Παχαίνουμε μέχρι να 'ρθει ο επενδυτής να μας σφάξει. Ο Τσίπρας έδωσε με πλήρη και επιθετικό τρόπο ένα όραμα στον αντίποδα. Και το έκανε για πρώτη φορά σ' αυτήν την έκταση, μ' αυτή τη συνοχή.

Αυτό είναι το διακύβευμα στην Ευρώπη. Αυτά θα πάω να διαπραγματευτώ. Αυτά δεσμεύομαι να κάνω άμεσα, ανεξάρτητα από την έκβαση της διαπραγμάτευσης. Από κει λέω πως θα βρω τα λεφτά. Αυτά θα κάνω άμεσα να ξεμπλοκάρω τη Δημοκρατία που βιάζεται βάναυσα από την κυβέρνηση και τη διαπλοκή. Αυτό περιμένω από το λαό για να πετύχω.

Δεν ξέρω αν θα πετύχει. Αυτό όμως για το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος είναι πως σ' αυτό το επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντίπαλο, τουλάχιστον προς το παρόν. Γι' αυτό κλαψουρίζει η Βούλτεψη...:bigcry:

Δαμιανε γραφεις για την ηγεμονικη παρουσια του Αλεξη και μετα γραφεις δεν ξερεις αν θα πετυχει:ADFADF1:....επέτρεψε μου απο ολο το concept να κρατησω τα εξης
κατάργηση-ορθολογισμος ΕΝΦΙΑ
αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ
84 δοσεις για οφειλες
και ρυθμισεις στεγαστικων και καταναλωτικων δανειων και ισως και κουρεμα τους ( δεν το διευκρινησε)

μονον για τα παραπανω απο μενα και οσους μπορω να επηρεάσω , θα ψηφιστει
ευχομαι να τα καταφερει:ernaehrung004: και συμφωνω μαζι σου οτι οντως οχι αντιπαλο , δεν εχει αλλα ουτε καν υποψια εμφανισεως καποιου

και επαναλαμβανω εχω προσωπικα αδιαφορήσει να πληρωσω φετος το παραμικρο ολα στο χιονι....ουτε ευρω...θα περιμενω μετα τις εκλογες τις ρυθμισεις του ΣΥΡΙΖΑ και επειδη πολλοι θα βρουν ειρωνικο το σχολιο μου ..οποιος θελει απο τους παρακολουθουντες την ΕΚΤΟΣ ας ερθει να δει τα ηλεκτρονικα σημειωματα της εφοριας...

Last edited:
Λαρρυ τον φετινο Ενφια ειπε οτι αν δεν τον πληρωσουμε it's ok ?

Θα τα χαρισει αφου ειναι υπερβολικος ο φορος ?

Η θα ισχυσουν οι αδικοι φοροι απλα θα μας κανει πολλες δοσεις ?

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Πλέον ότι κι αν κάνει θα είναι καλύτερο από τον συνεχή βιασμό που υφιστάμεθα επί 5 χρόνια. ..

Μην το λες, δεν ισχυει για ολους.
Υπαρχουν αυτοι που συνηθισαν τοσα χρονια και τους αρεσει.
Υπαρχουν και αυτοι που δεν αφηνουν το βιαστη τους να φυγει, μην τους βρει κανας χειροτερος!
Better the devil you know, που ελεγε και μια ψυχη...;)

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Έτσι ακριβώς. Πλέον ελπίζω να μην μας απογοητευσουν και απλά αντικαταστησουν τα συμφέροντα με άλλα. ..

Για τα συμφεροντα δεν ξερω.
Αυτο που ξερω οτι πρεπει να γινει ειναι να σταματησει η αφαιμαξη που υφισταμεθα. Αφαιμαξη χωρις οριο και ηθικους φραγμους! Για αυτο χρειαζεται πολιτικη βουληση πρωτα απ'ολα.

Απο κει και περα, δεν ακουσα την ομιλια Τσιπρα αλλα εμαθα οτι ειπε κατι σωστο. Πολλα θα εξαρτηθουν και απο το λαο. Ηδη ολα αυτα τα χρονια πολλα εχουν εξαρτηθει απο την αντιμετωπιση μας. Αν συνεχισουμε να αντιδρουμε παθητικα και να περιμενουμε απλα μεσσιες να μας σωσουν, δε βλεπω να γινονται και παρα πολλα.

Αισιοδοξος ιδιαιτερα δεν ειμαι. Ομως πιστευω οτι αν ποτε υπαρξει πολιτικη βουληση στην κυβερνηση και πιο ενεργη συμμετοχη απο το λαο, πολλα μπορουν να γινουν!

Noμιζα οτι ημουν ξεκαθαρος.
Δεν εννοουσα να βαλει πλατες για κανεναν.
Να ενεργησει για το ΔΙΚΟ του συμφερον εννοουσα και να μην καθεται να περιμενει να τον σωσουν απο τον πνιγμο. Ας κουνησει και λιγο τα χερακια του. Με οποιαδηποτε κυβερνηση και να υπαρχει, καλο ειναι αυτο.

Και η μητερα Τερεζα να εβγαινε πρωθυπουργος, αν ο λαος δεν εχει ορεξη να δειξει καν πια ειναι η βουληση του (ή δεν εχει καν βουληση και κανει ο,τι του πουν οι εκδοτες), τοτε δεν προκειται να κερδισει και πολλα.

Last edited:
Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας χρεοκόπησαν και 4 χρόνια μετά κυβερνούν ακόμη και συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια. Σαν λαός είμαστε απαράδεκτοι γιατί τους ξαναψηφίσαμε άλλες τρεις φορές από τότε, δύο φορές το 2012 και μια φορά φέτος που όλοι σχεδόν οι δήμαρχοι είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. (Όχι εγώ, ίσως ούτε κι εσείς, αλλά πήραν πλειοψηφία και γι αυτό ο πληθυντικός.)

Και γω τα χώνω στον Σύριζα, αλλά το κύριο θέμα είναι να σβήσουν οι ΝΔ+ΠΑΣΟΚ και αν είναι δυνατόν, να πληρώσουν όσοι έφαγαν χοντρά.

Εφόσον ο Σύριζα είναι η μόνη πιθανότητα σήμερα, μακάρι να έρθει με αυτονομία και να αποδειχθεί καλύτερος.

Μερικά μηνύματα έφυγαν.

mpokeRas, εφόσον θέλεις να συμμετάσχεις στο νήμα, θα συνιστούσα τη χρήση κανονικών προτάσεων και λέξεων ώστε και οι συνομιλητές σου να καταλαβαίνουν τι εννοείς.

Ευχαριστώ πολύ.

Λαπαβίτσας: «Δεν είναι οικονομικό πρόγραμμα αυτό που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Η πραγματικότητα είναι ότι, ουσιαστική άρση της λιτότητας, χωρίς μονομερείς ενέργειες στο χρέος και χωρίς σύγκρουση με τους Ευρωπαίους "εταίρους" μας, είναι αδύνατη» σημειώνει ο οικονομολόγος που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα.

Υπαρχει αληθεια καποιος "σκιωδης" υπουργος οικονομικων να αποφασιζει τι θα γινει οταν αναλαβουν κυβερνηση ?

Η θα λεει ο καθενας τα δικα του ? Προχτες παλι περιεφεροντουσαν 2-3 διαφορετικες "αληθειες" για το αφορολογητο της ακινητης περιουσιας που θα εφαρμοσουν.

Οι περισσότεροι έλληνες αν δεν ξέρουν με σαφήνεια τις γραμμές του προγράμματος, δύσκολα θα ρισκάρουν να αλλάξουν υπουργό μετα το Στουρνάρα και το Χαρδουβελη

Εάν υπολογίζεις; χρήμα απο κεί που δεν υπάρχει τα νούμερα ειναι πλάστα .. τι πάει να πεί 20 δις για κόκκινα δάνεια αφου έτσι και άλέως δεν υπάρχουν και ουτε πρόκεται να υπάρξουν και ούτε ειναι και πραγματικά εντέλει !
η πραγματική ζημία είναι ελάχιστη ουσιαστικά ! όταν για 5 χιλιάρικά δάνειο έχουν αποπληρωθεί τα 4 και οι τράπεζες με μοχλισμό πανωτόκια και πουστιές κάνουν απαιτητά αλλα 15 ειναι φυσικό να φάινονται τα νούμερα βουνά

κάτι σαν τα πρόστιμα της εφορίας η το ένφια ,,

αποφασίζω αότι θα εισπράξω δια ροπάλου 5 δίς ,, στο τέλος δε εισπράτω φράγκο και βγαίνω μετα και λέω ότι έχω ζημια 5 δίς .. αυτό ειναι κατουσίαν το πρόβλημα ,, και όχι μόνο

Σήμερα στο Βατικανό η συνάντηση του Τσίπρα με τον Πάπα

http://www.protothema.gr/politics/a...o-vatikano-i-sunadisi-tou-tsipra-me-ton-papa/

Ο Αντώνης έχει direct line με τον ελληνορθόδοξο ύψιστο, ο Αλέξης είναι πιο πλουραλιστής, μόνο ο δαλάι λάμα έμεινε και τη βλέπω σταθερά δεύτερο κόμμα τη ΝΔ...

Status
Not open for further replies.