Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Κινδυνολογείς ?
Όλα καλά θα πάνε. Θα τα βρούνε στο Α-. Σταθεροποίηση επιτοκίων, μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής, παύση πληρωμών για μερικά χρόνια. Κάτι θα βρουν. Οι επιλογές είναι πολλές.
Αρκεί να μην αρχίσουν τις χαζομάρες που γράφουν στο πρόγραμμα τους για διάφορα θέματα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οι δεξιοί δεν είναι φασίστες. Πάρτο πίσω.

Tι να πάρω πίσω τον Μπαλτάκο; Την πηγάδα που προσκύναγε ο Σαμαράς; τον Βορίδη ή τον Άδωνη; Μην ξαναγράψεις πάρτο πίσω γιατί έγραψα 5 φασιστικά δεξιά παραδείγματα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και ο χρόνος έχει πολλά δευτερόλεπτα......

Μπα τοτε ηταν ο σωστος χρονος αν υπηρχε ποτε τετοιος φυσικα.

Τοτε που πραγματικα φοβοντουσαν το να βγουμε απο την ευρωζωνη. Τωρα τοσα χρονια το συνηθισαν :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Tι να πάρω πίσω τον Μπαλτάκο; Την πηγάδα που προσκύναγε ο Σαμαράς; τον Βορίδη ή τον Άδωνη; Μην ξαναγράψεις πάρτο πίσω γιατί έγραψα 5 φασιστικά δεξιά παραδείγματα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και ο χρόνος έχει πολλά δευτερόλεπτα......
Tο "πάρτο πίσω το άλλαξα", γιατί ήταν παρεξηγήσιμο δες το αρχικό post.
Οι δεξιοί δεν είναι όλοι στην βουλή. Γράψε ΝΔ. Μη γράφεις δεξιοί.

Μπα τοτε ηταν ο σωστος χρονος αν υπηρχε ποτε τετοιος φυσικα.

Τοτε που πραγματικα φοβοντουσαν το να βγουμε απο την ευρωζωνη. Τωρα τοσα χρονια το συνηθισαν :D

Εγώ θεωρώ σωστό χρόνο στην αρχή της κρίσης.
Αντί να βγει στο Καστελόριζο και να πει αυτά που είπε, θα έπρεπε να βγει και να πει την αλήθεια (ότι χρεωκοπησαμε δηλ.) και ότι θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θα γινει στο μέλλον.
Βγήκε με το "λεφτά υπάρχουν" και μετά υποτίθεται ότι βρέθηκε προ εκπλήξεως και με αλλα δεδομένα.

αρα, είτε δημοψήφισμα , είτε πάλι εκλογές με όλα τα χαρτιά ανοιχτά... απλα πράγματα.

Κι εκεί , όντως υπήρχε μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας , αφού κανεις δεν ήταν προετοιμασμένος.
Τώρα.... ? κλαφτα Χαραλαμπε!

Καλά εντάξει τώρα, είπε ο ΓΑΠ δημοψήφισμα και καταλήξαμε με τραπεζίτη πρωθυπουργό. Ούτε στη ντίσνευλαντ!

Ακόμα δεν έγραψε γιατί είναι "προβληματισμένος" τι τον προβληματίζει αφου ο προβληματισμός του είναι ερώτημα η σχόλιο που μόνο ένα troll μπορεί να κάνει;
Είπε ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχει φορολόγηση αν βγει κυβέρνηση;

Γιατί έγραψε αυτό το ερώτημα σχόλιο;

Δηλαδή τι είναι δίκαιο τώρα να βάζω εγώ ψευτοερωτήματα και ψεύτικους προβληματισμούς και μετά να ζητάω συζήτηση και να προσβάλω με λέξεις σαν φιλαράκο πρόσεχε;

Που έγραψε το μέλος Kosh, ότι "ο Σύριζα είπε πως δεν θα υπάρχει φορολόγηση αν βγει κυβέρνηση;"

Δείξε μου σε παρακαλώ σε ποιο post.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επειδή το νήμα δεν αφορά την χρυσή αυγή, αλλά το Σύριζα, τα εκτός θέματος μηνύματα μεταφέρθηκαν στο ""που πάει η χώρα".

Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Βοήθεια για το μεταναστευτικό ζητάμε από την ΕΕ.
Κάτι δεν πρέπει να δώσουμε ?

Στο συγκεκριμένο, μπορούμε να τους δώσουμε, όσους έρχονται. Εξάλλου ΕΕ θέλουν κι αυτοί. Συγγνώμη, αλλά σε αυτό τουλάχιστον το θέμα, είμαστε ΠΟΛΥ ριγμένοι. Από μια Ευρώπη, που εμ φρικιάζει που βλέπει να βυθίζουν τα σαπιοκάραβα οι Ιταλοί, εμ δεν τους θέλει τους ρακένδυτους στα πόδια της. Σαν να λέμε, ανθρωπιστές δι' αλληλογραφίας.

Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Στο συγκεκριμένο, μπορούμε να τους δώσουμε, όσους έρχονται. Εξάλλου ΕΕ θέλουν κι αυτοί. Συγγνώμη, αλλά σε αυτό τουλάχιστον το θέμα, είμαστε ΠΟΛΥ ριγμένοι. Από μια Ευρώπη, που εμ φρικιάζει που βλέπει να βυθίζουν τα σαπιοκάραβα οι Ιταλοί, εμ δεν τους θέλει τους ρακένδυτους στα πόδια της. Σαν να λέμε, ανθρωπιστές δι' αλληλογραφίας.

Προσωπικα εχω καταληξει οτι ισως ο μονος λογος που μας κρατανε στην ΕΕ, ειναι ακριβως για να ειμαστε μια βολικη "αποθηκη" μεταναστων.

10931004_1530115960575626_7031360764723148957_n.jpg

- Τι σχέση έχει ο Νίκος Φίλης με το Ρομάντσο;
Στον ιστορικό χώρο του παλιού τυπογραφείου του Ρομάντσο, στο Κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ομόνοια (Αναξαγόρα 3-5) θα βρεθούμε όλοι και όλες το Σάββατο 17 του μήνα στις 21.00 για μία συζήτηση για τις ημέρες που έχουμε μπροστά μας. Ασφαλώς με ένα ποτήρι κρασί.

:flipout::flipout:

Μην ξεχασουμε τα ρεσω να κανουμε ωραια ατμοσφαιρα.

υγ

Τελικα τι εγινε εδωσε αποδειξεις για το πλοιο με τα λαθραια ο Φιλης ή ακομα τα ψαχνει ?

10931004_1530115960575626_7031360764723148957_n.jpg

- Τι σχέση έχει ο Νίκος Φίλης με το Ρομάντσο;
Στον ιστορικό χώρο του παλιού τυπογραφείου του Ρομάντσο, στο Κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ομόνοια (Αναξαγόρα 3-5) θα βρεθούμε όλοι και όλες το Σάββατο 17 του μήνα στις 21.00 για μία συζήτηση για τις ημέρες που έχουμε μπροστά μας. Ασφαλώς με ένα ποτήρι κρασί.

:flipout::flipout:

Μην ξεχασουμε τα ρεσω να κανουμε ωραια ατμοσφαιρα.

υγ

Τελικα τι εγινε εδωσε αποδειξεις για το πλοιο με τα λαθραια ο Φιλης ή ακομα τα ψαχνει ?

Εχουν πει τα χιλια μυρια όσα, εκει κολλάς ?

Φυσικα ρε συ Ντινο, ποιος ειναι αυτος που τολμησε να μιλησει για τον κουροπαλατη τον Προεδρα...

Ασε που δεν αφησαν και το λαο να ρωτησει τον Τσιπρα για το γηπεδο του Μελισσανιδη...

Ποια νομιζεις οτι ειναι η top priority της χωρας;

Δεν του είπε κανείς να μη μιλήσει. Βεβαίως και να μιλήσει, αλλά αν θέλει να κάνει τη διαφορά ο Φίλης και να φανεί το φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του να βγει και να πει αλήθειες και όχι να το παίζει Άδωνης Βούλτεψη και Σπυράκη μαζί !!!

Ελα ρε συ Αντωνη τωρα, ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε. Τουλαχιστον εσυ δεν εχεις κανενα αριστερο φερετζε και το εκτιμω.

Το γιατι τον Ναθ τον επιασαν οι "ευαισθησιες" του ειναι γνωστο. Δυο σε ενα.

Μη μου λες τωρα για φωτοστεφανα και τετοια, σε παρακαλω.

Το γιατι τον Ναθ τ......

Δεν θυμαμαι να εχω ανοιξει νημα για τον εαυτο μου Στελιο....

Διεγραψε σε παρακαλω πολυ τα σχολια που αφορουν εμενα ή αν δεν προλαβαινεις ζητα το απο την διαχειριση να το κανει.

Ειρωνειες επι προσωπικου θα σε παρακαλεσω με τους φιλους σου.

Καμια ειρωνια δεν περιεχει το ποστ μου.

Να εισαι πιο προσεχτικος λοιπον σε αυτα που προσπαθεις να προσαψεις στους άλλους, ακριβως γιατι δεν ειμαστε φιλοι.

Εδω ειναι τα γραπτα ολων μας (σχεδον). Ειναι δημοσια και ολοι κρινομαστε για αυτα.

Ελα ρε συ Αντωνη τωρα, ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε. Τουλαχιστον εσυ δεν εχεις κανενα αριστερο φερετζε και το εκτιμω.

Το γιατι τον Ναθ τον επιασαν οι "ευαισθησιες" του ειναι γνωστο. Δυο σε ενα.

Μη μου λες τωρα για φωτοστεφανα και τετοια, σε παρακαλω.

Εγώ φερετζέ κανενός δεν έχω και ούτε πρόκειται !!!!
Δεν θα απολογηθώ για κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου...

Και επειδή έχω απόλυτο δίκιο για τον Φίλη ευχαριστώ !!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Προσωπικα εχω καταληξει οτι ισως ο μονος λογος που μας κρατανε στην ΕΕ, ειναι ακριβως για να ειμαστε μια βολικη "αποθηκη" μεταναστων.
Και η Ισπανία, Ιταλία έχει τεράστιο πρόβλημα. Μην κοιτάς που δεν τα ξέρουμε. Μόνο αν μιλήσεις με Ισπανό θα το καταλάβεις. Δεν βοηθάει και η γλώσσα τους για να μάθουμε περισσότερα.

Status
Not open for further replies.