Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Εμ, το πράσινο νησί έγινε πορτοκαλί.....

Και η πάλαι ποτέ μπλου Α' Αθήνας. Για τη Β' δεν το συζητώ καν. Η διαφορά είναι παραπάνω από 5 πανελλαδικά. Όλα inside, όποιος θέλει το πιστεύει βεβαίως. Μην εκπλαγεί όμως. Από δευτέρα μέχρι σάββατο θα έχουμε κορύφωση.

Κυβέρνηση Σύριζα έρχεται το θέμα είναι τι θα κάνει.

Προσωπικά είμαι πολύ απαισιόδοξος όχι για τον Σύριζα για οποιαδήποτε κυβέρνηση να ερχόταν και μακάρι να διαψευστώ, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά τα ΘΑ του Σύριζα είναι ΜΕΓΑΛΗ παραμύθα και θα συνεχίσει περίπου τα ίδια με την απερχόμενη κυβέρνηση. Ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ από κάποιον, ότι εύχομαι ειλικρινά να κάνω λάθος.

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Η Ραχήλ τώρα δικαιώνεται!

άλλοι βέβαια αμολάνε ότι μπαμπόρδα τους κατέβει (ή τους έχουν σερβίρει), όντας άσχετοι, και όχι μόνο δεν δικαιώνονται ποτέ αλλά μετά κάνουν και τον κινέζο ...

βγήκαν όλα τα κυβερνητικά παπαγαλάκια να την πέσουν στον σύριζα μέσω της δηλωσης της ραχήλ
και μόλις κυκλοφόρησε οτι το ίδιο είχε πει προ ημερών δικός τους υποψήφιος βουλευτής
μόκο και κοκοκο ....

έτσι είναι η ζωή
σκληρή με τους λεκέδες ...........

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

άλλοι βέβαια αμολάνε ότι μπαμπόρδα τους κατέβει (ή τους έχουν σερβίρει), όντας άσχετοι, και όχι μόνο δεν δικαιώνονται ποτέ αλλά μετά κάνουν και τον κινέζο ...

βγήκαν όλα τα κυβερνητικά παπαγαλάκια να την πέσουν στον σύριζα μέσω της δηλωσης της ραχήλ
και μόλις κυκλοφόρησε οτι το ίδιο είχε πει προ ημερών δικός τους υποψήφιος βουλευτής
μόκο και κοκοκο ....

έτσι είναι η ζωή
σκληρή με τους λεκέδες ...........

Ας ακούσουμε την Αυγή...

http://www.avgi.gr/article/5222414/paranoisi-

Δεν τίθεται θέμα να τυπωθεί χρήμα, που αποτελεί άλλωστε αποκλειστικό δικαίωμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, διευκρίνιζαν χθες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ εν είδει σχολίου για προηγούμενες δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή σε τοπικό κανάλι. Αλλά και η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης έκανε λόγο για παρανόηση, ενώ διευκρίνιζε ότι αναφερόταν στους ισχύοντες χρηματοδοτικούς μηχανισμούς.

η κυβέρνηση για τις δηλώσεις του υποψήφιου της βουλευτή καισάριου έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση ?

http://www.capital.gr/jArticle.asp?id=2187305

Από το πιο πάνω λινκ

Ναι, οι περιφερειακές τράπεζες μπορούν να τυπώσουν χρήμα υπό την πιο πάνω ερμηνεία. Το ανακαλύψαμε οι περισσότεροι από εμάς το 2010, όταν η κεντρική τράπεζα της Ιρλανδίας τύπωσε ξεχωριστά από το ευρωσύστημα περίπου 80 δισ. ευρώ (αν θυμάμαι καλά). Αργότερα η ΤτΕ τύπωσε περίπου 110 δισ. ευρώ με τον ίδιο τρόπο. Έκανε χρήση αυτό που λέμε συναλλαγές ELA.

Τσκ, τσκ, τσκ, τι πράγματα γίνονται στον κόσμο...

Για να τελειώνουμε με αυτό το καλαμπούρι, η Ελλάδα μπορεί να τυπώσει σε έκτακτες περιπτώσεις μόνο για αντιμετώπιση παροδικής έλλειψης ρευστότητας. Με έμφαση στο "παροδική"!

Δεν μπορεί να ελαφρύνει το εθνικό χρέος.
Δεν μπορεί να λύσει μακροχρόνια προβλήματα.
Δεν μπορεί να το κάνει συνεχώς.
Γενικά δεν μας λύνει κανένα μα κανένα πρόβλημα!

Γι αυτό και ο τρόπος που το ανέφερε η Μακρή ήταν εντελώς λανθασμένος γιατί υπονοούσε ότι θα κόβουμε χρήμα και θα πληρώνουμε ομόλογα ή ότι άλλο χρειαστούμε. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.

Δίκιο είχαν όσοι την πήραν στο ψιλό. Και η ίδια άλλωστε ανασκεύασε, λέγοντας ότι τα λεγόμενά της "παρανοήθηκαν".

Το ίδιο ισχύει και με την Ιρλανδία. Δεν μπορούν οι χώρες να κόψουν 100 δις και έτσι να ... μειωθεί το χρέος τους κατά 100 δις. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι προφανές. Δεν θα έπρεπε να το συζητάμε καν. Μόνο κακό κάνουμε στο Σύριζα που δεν το αφήνουμε να ξεχαστεί. Ήταν μια στιγμιαία σαχλαμάρα και ο Σύριζα την πήρε πίσω. Τελείωσε.

Σύντροφοι τώρα που καταρρέει ο παγκόσμιος καπιταλισμός έρχεται ο λαοπρόβλητος και σωτήριος σοσιαλισμός να σώσει τον κόσμο με την δημιουργία νέων επαγγελμάτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες ενός κόσμου χωρίς τοκογλύφους και κοράκια των αγορών!!!
Οι πεφωρισμένοι σύντροφοι εκ Βενεζουέλας εφηύραν το επάγγελμα του επαγγελματία περιμενάκια, που κάθεται στην ουρά για όσους καπιταλιστές έχουν να πληρώσουν και βαριούνται!!!
Οσονούπω και στην χώρα μας που θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Βενεζουέλας.
Άλλωστε ο Δον Τσιπρας είναι fans αυτής της χώρας !
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ,ενωμένοι και αγαπημένοι..........

Περίμενες κάτι άλλο; Λίγο πολύ μας ανέλυσε τα επιχειρήματα της ΝΔ. Κουβέντες του γραφείου με συναδέλφους και καφενέ μεταξύ πρέφας και μέτριου ελληνικού. Εκτός τόπου και χρόνου... .

Εκτός τόπου και χρόνου...
Ενώ τα σαΐνια του Σύριζα αδυνατούν (η πιθανότατα δεν θέλουν) να παραδεχτούν ότι το πρόβλημα της χώρας ΔΕΝ είναι το χρέος, αλλά το στοίχημα της αύξησης του εθνικού πλούτου μέσω των μεταρρυθμισεων και ξένων επενδύσεων σε ένα σταθερό επενδυτικό πεδίο, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι άνθρωποι αυτοί, ελλείψει ιδεων , πετούν την μπάλα εκει που δεν την φτάνουν ίσα ίσα για να περάσει ο καιρός και να κοροϊδέψουν τον απελπισμένο κόσμο που θα τους ψηφίσει με την λανθασμένη πεποίθηση ότι αν ''σβηστεί'' το χρέος, τα προβλήματα μας τελειώνουν. Μέγα λάθος, και εξηγώ.
Ακόμα και εαν ''τακτοποιηθεί'' το χρέος (μέσω κάποιου εκβιασμού, να υποθέσω;), αν δεν έχουμε έσοδα σαν λαός, στην καλύτερη περίπτωση, πολύ σύντομα θα ξαναδημιουργηθει. Στην χειρότερη, θα καταρρεύσει το ελληνικό κράτος λόγω της προφανούς αδυναμίας του να καλύψει βασικές του ανάγκες, ελλείψει δανεισμού και άλλων εσοδων. Διότι κανείς δεν δανείζει κάποιον ο οποίος ειναι βέβαιο ότι δεν θα επιστρέψει τα δανεικά. Χωρίς εξωτερικό δανεισμό (λόγω της τρομοκρατησης των ξένων funds) και χωρίς αύξηση των εγχώριων εσόδων μέσω της μη εμφάνισης νέων ανταγωνιστικων επενδύσεων, λόγω της άστατης ιδεοληψίας των κατ ανάγκην Αριστερών όψιμων εθνικών μάνατζερς, καταρρέουμε. Αυτό δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Χωρίς έσοδα καταρρέουμε οριστικά. Το χρέος είναι το τυρί. Τα έσοδα η φάκα.
Μιλάμε για απλά πράγματα.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Εκτός τόπου και χρόνου...
Ενώ τα σαΐνια του Σύριζα αδυνατούν (η πιθανότατα δεν θέλουν) να παραδεχτούν ότι το πρόβλημα της χώρας ΔΕΝ είναι το χρέος, αλλά το στοίχημα της αύξησης του εθνικού πλούτου μέσω των μεταρρυθμισεων και ξένων επενδύσεων σε ένα σταθερό επενδυτικό πεδίο, αποδεικνύει περίτρανα ότι οι άνθρωποι αυτοί, ελλείψει ιδεων , πετούν την μπάλα εκει που δεν την φτάνουν ίσα ίσα για να περάσει ο καιρός και να κοροϊδέψουν τον απελπισμένο κόσμο που θα τους ψηφίσει με την λανθασμένη πεποίθηση ότι αν ''σβηστεί'' το χρέος, τα προβλήματα μας τελειώνουν. Μέγα λάθος, και εξηγώ.
Ακόμα και εαν ''τακτοποιηθεί'' το χρέος (μέσω κάποιου εκβιασμού, να υποθέσω;), αν δεν έχουμε έσοδα σαν λαός, στην καλύτερη περίπτωση, πολύ σύντομα θα ξαναδημιουργηθει. Στην χειρότερη, θα καταρρεύσει το ελληνικό κράτος λόγω της προφανούς αδυναμίας του να καλύψει βασικές του ανάγκες, ελλείψει δανεισμού και άλλων εσοδων. Διότι κανείς δεν δανείζει κάποιον ο οποίος ειναι βέβαιο ότι δεν θα επιστρέψει τα δανεικά. Χωρίς εξωτερικό δανεισμό (λόγω της τρομοκρατησης των ξένων funds) και χωρίς αύξηση των εγχώριων εσόδων μέσω της μη εμφάνισης νέων ανταγωνιστικων επενδύσεων, λόγω της άστατης ιδεοληψίας των κατ ανάγκην Αριστερών όψιμων εθνικών μάνατζερς, καταρρέουμε. Αυτό δεν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Χωρίς έσοδα καταρρέουμε οριστικά. Το χρέος είναι το τυρί. Τα έσοδα η φάκα.
Μιλάμε για απλά πράγματα.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Μάκη, αφού συμφωνήσω 100% με το κοκκινισμένο, θες να μου πεις τι ακριβώς έκανε για αυτό η ΝΔ όλες αυτές τις φορές μετά τη Μεταπολίτευση που υπήρξε κυβέρνηση, και για ποιό λόγο θα πρέπει να την πιστέψω τώρα, τη στιγμή που ακόμη και την τρέχουσα περίοδο που κυβέρνησε, οι στρατηγικές της ουδεμία σχέση είχαν με το παραπάνω;;;

Σα να άκουγα το πρόγραμμα του Σύριζα μου φάνηκαν τα κοκκινισμένα ρε συ Μάκη μας. Μόνο που τα ακριβώς αντίθετα έκανε η ΝΔ. Γουστάρω σταθερότητα με 48 φορολογικές αλλαγές μέσα σε 2 χρόνια. Και όλες στοχευμένες εκεί που ακριβώς δεν πρέπει. Δηλαδή στο να μην κυκλοφορεί το χρήμα.

Ας μη μιλήσω για την οικονομική πολιτική σας καλύτερα. Εντάξει ρε συ Μάκη, παίξατε και χάσατε, ο επόμενος τώρα. Και είστε και άτυχοι γιατί τώρα είναι που αλλάζει ο γερμανικός ηγεμονισμός στην Ευρώπη.

Φέρτε τον Κωστάκη καλύτερα. Ξέρεις εσύ.

Ποιο είναι το 'σταθερό επενδυτικό πεδίο'; Τα 300 (τριακόσια)ευρώ μηνιάτικο για 12 (δώδεκα) ώρες εργασίας με 2 (δυο) εκατομμύρια άνεργους στην απ' έξω και το αφεντικό να σου λέει ''αμα σ' αρέσει'';

Ε Μάκη;;

Μάκη, αφού συμφωνήσω 100% με το κοκκινισμένο, θες να μου πεις τι ακριβώς έκανε για αυτό η ΝΔ όλες αυτές τις φορές μετά τη Μεταπολίτευση που υπήρξε κυβέρνηση, και για ποιό λόγο θα πρέπει να την πιστέψω τώρα, τη στιγμή που ακόμη και την τρέχουσα περίοδο που κυβέρνησε, οι στρατηγικές της ουδεμία σχέση είχαν με το παραπάνω;;;

Πάντοτε...Έπαιρνε την καυτή πατάτα στα χέρια της...Χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της .
Και μεταρρυθμισεις που επρεπει να γίνουν ...Πάντοτε υπήρχε η παρεμβαση του ξένου παράγοντα,χωρίς να μας αφήσουμε να πάρουμε κεφάλι...Όλα ελεγχόμενα.
Αυτά θα τα πούμε εν καιρό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποιο είναι το 'σταθερό επενδυτικό πεδίο'; Τα 300 (τριακόσια)ευρώ μηνιάτικο για 12 (δώδεκα) ώρες εργασίας με 2 (δυο) εκατομμύρια άνεργους στην απ' έξω και το αφεντικό να σου λέει ''αμα σ' αρέσει'';

Ε Μάκη;;

Δεν έχεις άδικο σε αυτό.
Απλά έχω επισημάνει τα χειρότερα ...

Ωχ ωχ.... καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις, στον ψεύτη ντουνιά τόση απονιά που αντικρίζεις.
Αμάρτησα για το παιδί μου κλπ. Μια ιστορία της κατατρεγμένης δεξάς παράταξης... .
Starring Καίλας, Βούρτση, Ξανθόπουλος... .

Δεν έχεις άδικο σε αυτό.
Απλά έχω επισημάνει τα χειρότερα ...

Δεν υπάρχουν χειρότερα Μακη..Έχουμε πιάσει πάτο...Ο κόσμος καίει γυψοσανίδες και ότι άλλο βρει μπροστά του για να ζεσταθεί..Στην πολυκατοικία μου δεν έχουμε ρεύμα στον διάδρομο και το ίδιο συμβαίνει σε πολλά διαμερίσματα.Κάθε Πέμπτη στην λαϊκή της γειτονιάς μου μαζεύεται κόσμος και ψωνίζει από τα σκουπίδια,,Ποια είναι τα χειρότερα δηλαδή;;
Να μας κόψουν το ίντερνετ; Καλύτερα..Μπας και ξυπνήσουμε και βγούμε στους δρόμους..

Δεν υπάρχουν χειρότερα Μακη..Έχουμε πιάσει πάτο...Ο κόσμος καίει γυψοσανίδες και ότι άλλο βρει μπροστά του για να ζεσταθεί..Στην πολυκατοικία μου δεν έχουμε ρεύμα στον διάδρομο και το ίδιο συμβαίνει σε πολλά διαμερίσματα.Κάθε Πέμπτη στην λαϊκή της γειτονιάς μου μαζεύεται κόσμος και ψωνίζει από τα σκουπίδια,,Πια είναι τα χειρότερα δηλαδή;;
Να μας κόψουν το ίντερνετ; Καλύτερα..Μπας και ξυπνήσουμε και βγούμε στους δρόμους..

Φίλε μου ,επειδή δεν με ξέρεις προσωπικά ,μετράω από το 2010...75μερες απεργίας .
Και βέβαια να ξυπνήσουμε....Να σηκωθούμε από τον καναπέ μας.
Αλλά στις συγκεντρώσεις...Πάντοτε ήμασταν τα ίδια άτομα.

Status
Not open for further replies.