Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Το θέμα είναι εσείς τι θα πιάσετε. Γιατί αν σου πω, δεν θα πας να ψηφίσεις καν. Είπαμε πηγαίνετε προς τη συντριβή και το μόνο που αλλάζει στην εβδομάδα που έρχεται είναι το μέγεθος της συντριβής σας... προς τα πάνω.

Τώρα χωρίς πλάκα ...
Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει αυτοδυναμία.
Το ποσοστό τον αναποφασιστων είναι μεγάλο...Και είναι αυτοί που έχουν ξαναψηφίσει ΝΔ
Την πρόβλεψη μου θα στην πω τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Την πρόβλεψη μου θα στην πω τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Δεν τη χρειάζομαι εγώ προσωπικά, μου αρκεί το τι απαντά ο κόσμος. Από κει και πέρα, γύρω στο μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών γνωρίζουν το αποτέλεσμα και τα κόμματα. Εσύ σε τρεις μέρες μπορεί και να πας από το Ωσαννά στη σταύρωση, οπότε πρόσεχε.

Το προγραμμα του Σύριζα αποκαλυπτεται...
Η πλάκα είναι που μερικούς σας ενοχλεί ο ΕΝΦΙΑ και θέλετε ΦΜΑΠ πάνω από τις 200.000 αντικειμενική αξία. Πάει στο διάολο να το δεχτώ. Το δίκαιο και καλά φορολογικό σύστημα που θα επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ με ανώτατο συντελεστή φόρου άνω των 50.000 ετησίως 50% το ακούσατε ? Με βάση τα τεκμήρια έχετε υπόψη σας τι σημαίνει 50.000 τον χρόνο για μία οικογένεια ? Δεν φτάνει ο ΦΜΑΠ θα σας πάει και σε κλίμακα 50% ......... Ψηφίστε να σας βάλει στο δημόσιο σύντροφοι ........

Η πλάκα είναι που μερικούς σας ενοχλεί ο ΕΝΦΙΑ και θέλετε ΦΜΑΠ πάνω από τις 200.000 αντικειμενική αξία. Πάει στο διάολο να το δεχτώ. Το δίκαιο και καλά φορολογικό σύστημα που θα επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στον ΣΚΑΙ με ανώτατο συντελεστή φόρου άνω των 50.000 ετησίως 50% το ακούσατε ? Με βάση τα τεκμήρια έχετε υπόψη σας τι σημαίνει 50.000 τον χρόνο για μία οικογένεια ? Δεν φτάνει ο ΦΜΑΠ θα σας πάει και σε κλίμακα 50% ......... Ψηφίστε να σας βάλει στο δημόσιο σύντροφοι ........

Κι εσένα τι σε κόφτει; αν έκανες 75 μέρες απεργία το 2014 χλωμό το βλέπω να έχεις εισόδημα 50.000 το χρόνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Προφανώς εννοεί ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για δασκάλους/καθηγητές, όχι τον ΑΣΕΠ σα θεσμό. Πάλι διαστρεβλώνεις την είδηση.

Βάλε και το λινκ να το δούμε και να κρίνουμε το μοντάζ. Αλλιώς σπρώχνεις άχυρα.

Θα είναι το ίδιο με ένα άλλο που μίλαγε για αδικία στα 200 και 450 χιλιάρικα περιουσίας και η μονταζιέρα το μετέτρεψε σε φόρο ή κάτι άλλο. Γνωστή τακτική...

Το θέμα δεν είναι για μένα Κώστα.
Το θέμα ειναι να βρεθεί ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα.
Υπάρχει μια κατηγορία πολιτών που είναι άνεργοι αλλά έχουν κληρονομήσει ακίνητη περουσια .
Και προβλέπω με τον ΦΜΑΠ...Να την πουλάνε σε εξευτελιστικη τιμή .

Βάλε και το λινκ να το δούμε και να κρίνουμε το μοντάζ. Αλλιώς σπρώχνεις άχυρα.

Δεν υπάρχει λινκ ...Θα έπρεπε να παρακολουθησεις την εκπομπή.
Πιστεύω ότι θα υπάρξει ανακοίνωση ...

Σε ποια εκπομπή αναφέρεσαι τρομαγμένε μεγαλοτσιφλικά μου; :o

Υπάρχουν πολλοί άνεργοι που έχουν περιουσία. Ένα σπίτι για να μη μένουν στο δρόμο. Είτε από κληρονομιά είτε επειδή το αγόρασαν. Και κανένα σαραβαλάκι που με άγχος προσπαθούν να το συντηρήσουν. Τι θέλεις να πεις όμως δεν καταλαβαίνω.

Ποιος πιστεύει ότι σε μια βδομάδα ο Μάκης θα εξαφανιστεί από το φόρουμ;;;

Αλήθεια Μάκη, σε πληρώνει κανείς, ή όλα αυτά τα γράφεις εθελοντικά για τα πιστεύω σου;

Σε ποια εκπομπή αναφέρεσαι τρομαγμένε μεγαλοτσιφλικά μου; :o

Υπάρχουν πολλοί άνεργοι που έχουν περιουσία. Ένα σπίτι για να μη μένουν στο δρόμο. Είτε από κληρονομιά είτε επειδή το αγόρασαν. Τι θέλεις να πεις όμως δεν καταλαβαίνω.

Πρόσεξε να διαβάσεις καλά ...http://sknews.gr/permalink/26644.html

Πρόσεξε να διαβάσεις καλά ...http://sknews.gr/permalink/26644.html

Δε σας είπα ότι θα έβαζε το μοντάζ πάλι;

Από το link σου Μάκη μας:

Το επίπεδο είχε πολλές κλίμακες. Άρχιζε από κάτι χαμηλό που πλήρωνε ο ιδιοκτήτης όταν το ακίνητο ήταν από 200.000 ευρώ και πάνω με πολλούς συντελεστές που οδηγούσε σε σημείο τέτοιο ώστε να έχουμε μεν απώλεια εσόδων, τα οποία θα αντικαταστήσουμε με άλλα έσοδα που θα έρθουν από άλλες πηγές αρχίζοντας πρώτα από την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας πετρελαιοειδών, από την φοροδιαφυγή».

:flipout:

Έχει ξαναμπεί αυτό εδώ ή σε άλλο νήμα και έχει ξαναεξηγηθεί. Μη μας βάζεις τη μονταζιέρα.

Ο Μηλιός εξηγούσε πως δούλευε το σύστημα παλιά και έφερε το παράδειγμα από που ξεκινούσε να δουλεύει το σύστημα. Δεν είπε ότι θα είναι αυτό το όριο όμως. Αλλά η μονταζιέρα είπαμε... .

Ο Μηλιός εξηγούσε πως δούλευε το σύστημα παλιά και έφερε το παράδειγμα από που ξεκινούσε να δουλεύει το σύστημα. Δεν είπε ότι θα είναι αυτό το όριο όμως. Αλλά η μονταζιέρα είπαμε... .

δηλαδη μπορω να εμφανισω και κατι ψιλα που εχω στην ελβετια αφοβα ?

Δε σας είπα ότι θα έβαζε το μοντάζ πάλι;

Από το link σου Μάκη μας:

Το επίπεδο είχε πολλές κλίμακες. Άρχιζε από κάτι χαμηλό που πλήρωνε ο ιδιοκτήτης όταν το ακίνητο ήταν από 200.000 ευρώ και πάνω με πολλούς συντελεστές που οδηγούσε σε σημείο τέτοιο ώστε να έχουμε μεν απώλεια εσόδων, τα οποία θα αντικαταστήσουμε με άλλα έσοδα που θα έρθουν από άλλες πηγές αρχίζοντας πρώτα από την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας πετρελαιοειδών, από την φοροδιαφυγή».

:flipout:

Έχει ξαναμπεί αυτό εδώ ή σε άλλο νήμα και έχει ξαναεξηγηθεί. Μη μας βάζεις τη μονταζιέρα.

Καλά θα διαβάζω την άλλη φορά την Αυγή .

δηλαδη μπορω να εμφανισω και κατι ψιλα που εχω στην ελβετια αφοβα ?

Εξαρτάται από τον τρόπο που τα πήγες εκεί. Εάν τα πήγες παράνομα, μην τα εμφανίσεις. Εάν τα πήγες νόμιμα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να αρθεί το Ελβετικό τραπεζικό απόρρητο.
Αυτά τα έλεγε ο Μπένυ και γελούσαν τα τσιμέντα. Ότι είναι σε συνεννόηση με το Ελβετικό κράτος και κάτι τέτοια.

Φυσικά εάν εσύ μόνος σου τα εμφανίσεις και αποδειχτεί ότι ήταν προιόν πα´ρανομης συναλλαγής, ε τότε μην περιμένεις να μην αντιδράσει κανένας.

Status
Not open for further replies.