Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Ποιος πιστεύει ότι σε μια βδομάδα ο Μάκης θα εξαφανιστεί από το φόρουμ;;;

Αλήθεια Μάκη, σε πληρώνει κανείς, ή όλα αυτά τα γράφεις εθελοντικά για τα πιστεύω σου;

Έχω δηλώσει ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα είμαι παρόν.
Πάντοτε τα πιστεύω μου λέω...Ακόμη και την εποχή του βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Θα είμαι παρών σύντροφε και θα τα λέμε ...

Εξαρτάται από τον τρόπο που τα πήγες εκεί. Εάν τα πήγες παράνομα, μην τα εμφανίσεις. Εάν τα πήγες νόμιμα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να αρθεί το Ελβετικό τραπεζικό απόρρητο.
Αυτά τα έλεγε ο Μπένυ και γελούσαν τα τσιμέντα. Ότι είναι σε συνεννόηση με το Ελβετικό κράτος και κάτι τέτοια.

Φυσικά εάν εσύ μόνος σου τα εμφανίσεις και αποδειχτεί ότι ήταν προιόν πα´ρανομης συναλλαγής, ε τότε μην περιμένεις να μην αντιδράσει κανένας.

μ αρεσει που μου απαντας σοβαρα .:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οσο ομως εμεις ψαχνουμε να βρουμε γωνια στο δεκαρικο αλλοι σκεφτονται πιο μπροστα

A new idea steals across Europe – should Greece’s debt be forgiven?
As anti-austerity Syriza rises in the polls, threatening a crisis, experts are starting to believe default might be best for everyone
...........

Αυτά απαντάτε σύντροφοι και εχετε τρελάνει τον κόσμο .
Από την κατάργηση του μνημονίου πήγατε στην επαναδιαπραγματευση και τώρα ότι είναι βιώσιμο το χρέος.
Για αυτό ως γνήσιοι λαϊκοί τραγουδιστές sorry αγωνιστές,Βαθύ Πασοκ νεοσυριζαίοι, οικολόγοι, ζωόφιλοι, αντικαπιταλιστές κλπ(όλες συνιστώσες) είμαστε ενάντιοι σε κάθε τί που απομακρύνει τον άνθρωπο από την εποχή του λίθου. Όχι στα φωτοβολταϊκά, κάνει τις κότες να μην γεννάνε και στραβώνουν τις μέλισσες.
Καλό βράδυ.

Γεια σου ρε Μάκη καθαρόαιμε με τις θεωρίες της εφεύρεσης νέων ψηφοφόρων προκειμένου να υπάρχουν "καθαρά" κόμματα. :jester:

Επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη χρυσόψαρου, διάβασε τι έγραφε ο Ρίζος το 1998 για τον πρώτο διαγωνισμό ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών.

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=3728484&publDate=4/6/1998

Αλλά βέβαια, προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπώσεις μέχρι και εκτός γραμμής βγαίνεις.

Άντε και με το καλό στον Μουρούτη.

Αυτά απαντάτε σύντροφοι και εχετε τρελάνει τον κόσμο .
Από την κατάργηση του μνημονίου πήγατε στην επαναδιαπραγματευση και τώρα ότι είναι βιώσιμο το χρέος.
Για αυτό ως γνήσιοι λαϊκοί τραγουδιστές sorry αγωνιστές,Βαθύ Πασοκ νεοσυριζαίοι, οικολόγοι, ζωόφιλοι, αντικαπιταλιστές κλπ(όλες συνιστώσες) είμαστε ενάντιοι σε κάθε τί που απομακρύνει τον άνθρωπο από την εποχή του λίθου. Όχι στα φωτοβολταϊκά, κάνει τις κότες να μην γεννάνε και στραβώνουν τις μέλισσες.
Καλό βράδυ.

και τι προτεινεις δηλαδη ΜακιςΜ να ψηφισουμε γιατι δε σε εχω πιασει

και τι προτεινεις δηλαδη ΜακιςΜ να ψηφισουμε γιατι δε σε εχω πιασει

Δεν κατάλαβες; Προτείνει να ψηφίζουμε ότι ψήφιζε κι αυτός πάππου προς πάππου για να μην... μπερδεύεται. :rolleyes:

Δεν κατάλαβες; Προτείνει να ψηφίζουμε ότι ψήφιζε κι αυτός πάππου προς πάππου για να μην... μπερδεύεται. :rolleyes:

ναι αλλα εγω δεν ξερω τους παπουδες του ουτε κι αυτον :grandpa:

νδ πασοκ δηλαδη :bigcry:

Όταν φτάνεις στον παραλογισμό να λες ότι το τάδε κόμμα είναι πρώη, νυν, μέλλοντες δεν ξέρω γω τι άλλο ψηφοφόροι ενός άλλου χώρου, δύο πράγματα δείχνεις.
1. Ότι δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί η δημοκρατία.
2. Ότι δεν έχεις την ικανότητα να ξεχωρίσεις άλλα κόμματα.
Μπόνους: 3. Ότι η φαρέτρα των επιχειρημάτων σου έχει αδειάσει.

Όταν φτάνεις στον παραλογισμό να λες ότι το τάδε κόμμα είναι πρώη, νυν, μέλλοντες δεν ξέρω γω τι άλλο ψηφοφόροι ενός άλλου χώρου, δύο πράγματα δείχνεις.
1. Ότι δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί η δημοκρατία.
2. Ότι δεν έχεις την ικανότητα να ξεχωρίσεις άλλα κόμματα.
Μπόνους: 3. Ότι η φαρέτρα των επιχειρημάτων σου έχει αδειάσει.

Ξέχασες την επιλογή
4.Ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Προφανώς εννοεί ότι θα καταργήσει τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για δασκάλους/καθηγητές, όχι τον ΑΣΕΠ σα θεσμό. Πάλι διαστρεβλώνεις την είδηση.

Αυτό δηλαδή που γράφεις δεν είναι αρκετά ανησυχητικό;

Όχι Ιάσονα,υπάρχουν χιλιάδες συνάδελφοι επιτυχόντες που δε διορίστηκαν ποτέ.Φαντάζομαι πως θα απορροφηθούν πρώτα αυτοί και έπειτα θα ξαναδωθεί διαγωνισμός.

Αυτό το επιτυχόντες περίμενα να ακούσω. Συμφωνώ τότε. Αλλά μην ξανακούσω για επετηρίδες και άλλα τρελά... που αποφοιτούσες στα 22 σου και περίμενες να διοριστείς στα 50 σου επειδή κάποιοι, χειρότεροι από σένα ήταν μπροστά και έπρεπε ντε και καλά να κάνουν καριέρα καθηγητή χωρίς να έχουν τις ικανότητες.

Ο Μάκης δεν έχει καταλάβει ότι είμαστε μαζί του, αν ο Σαμαράς συντριβεί, τότε θα φύγει και θα αναλάβει πάλι ο ογκόλιθος Καραμανλής! :p

Όχι Ιάσονα,υπάρχουν χιλιάδες συνάδελφοι επιτυχόντες που δε διορίστηκαν ποτέ.Φαντάζομαι πως θα απορροφηθούν πρώτα αυτοί και έπειτα θα ξαναδωθεί διαγωνισμός.

Και αυτο ειναι το απολυτως δικαιο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρεπει ναφαγε πολυ κραξιμο, σαν βρεγμενη γατα μιλησε και τα μαζεψε.

Status
Not open for further replies.